- Konu Sahibi minikgelin
-
- #15.961
canım hamilelik düşünüyosan neden ağır kaldırıyosun çok dikkat et lütfen kendine etkiler erken başlayabilir reglde umarım bebiş vardır canım
4 aydır uğraşıyoruz canım yaa ama çok dikkatimi çekti ağır torba taşıdım belim ve kasıklarım ağrıdı sonra torbayı bıraktıktan 2 saat sonra geçti ve çok akıntım var çamaşırım ıslanmış süt kesiği gibi bilemedim şimdi bu ayda aslında pekte bebiş düşünmedim :S
dikkat et canım bak olabilir çünkü bende duphaston kullandım ve 10 gün kullanmam gerekirken 6. günde kırmızılar göründü dikkat et olabilir bebişin belki annesini ve biz teyzelerini sevindirir ben 7 aydır uğraşıyorum artık sıyırcam kafayı az kaldı yani
:) aman sıyırma sakin ol elbet bizimde veletlerimiz gelir :) alt komşum 9. ayında hamile kalmışşş öle hemen kimse kalamıyor duyuyorum yani o yüzden sakin ol :) bende geçen aya kadar sıyıırıyordum şimdi sıyırmayı bir kenara bıraktım kendimi dinlemeyide :) geçen ay 3 gün sabahları mide bulantısıyla uyandım tamam hamileyim dedim sonuç negatif yani hiç belirtiyede kesin gözüyle bakmamak lazım :)
kesinlikle benim annemde 9 . ayında hamile kalmış ama ben sabredemiyorum nedense ve yeter artık dediği oluyo bazen eşime çatıyorum genelde doktoum strestende olmayabilir dedi dur bakalım ne zormuş bebek yapmak yaaa
evet benim doktorumda stres çok önemli dedi beyinde salıgılanan bir hormonumuzz ymurtaların gelişmesini engelliyormuşşş stres yapma cnm eşim geldi geç cvp verdim tekrar görüşürüzz cnmm
kızlar ben de moraller bayağa bozuk
eşim sperm testi vermişti bugün, yaklaşık 10 ay önce verdiğimizde 76milyondu 1 ml'de...şimdi 9 milyona düşmüş şaka gibi
doktor testosteron tedavisi görürken sperm sayısına zarar verilebilir diyordu sanırım öyle olmuş. detayları cuma günü kaan hoca söyleyecek, inşallah umut veren şeyler duyabiliriz. testin morfoloji sonuçları yarın çıkıcak, yani henüz spermler ne kadar kaliteli, yapıları ne kadar düzgün bilmiyoruz. Tek sevindirici yan, sayı 76milyonken hareket toplamda %25 falandı, şimdi %75 olmuş...keçiboynuzu içiyordu eşim, muhtemelen ondan...
eşim de üzüldü bayağa, bu sayının artması lazım ama nasıl olacak bilmiyoruz, doktorumuz cuma günü ne tedavi verecek göreceğiz...hakkımda hayırlısı artık..
günaydım canlarımmm
hayalimduam canım Rabbim sağlıklı, uzun ömürlü bebişler versin inş sana, hayırlı zamanda...
canım bozma moralini yarın iyi şeyler duyacaksındır eminim..sperm hareketleri maaşallah çok iyiNazar sayısı da artar muhtemelen testesteron tedavisinden düşmüş,tedavi bitince artar çözülmicek sorun değil,allah yardımcımız olsun hepimizin,dualarımız seninle
kuzuuummm nasılsın bakem yahu özledim ben buralarısağol canım bacım dua listesiyle benden daha iyi ilgileniyon maaşallah
hayalimduam sana rabbim sağlıkla kucağına alacağın bir evlat nasip etsin inşallaahhhh
herkesciklere günaydın bugün hava kapalı ıııyyy çok sıkıcı ama ben bugün daha mutluyumderslerimi düşünmeye karar verdim sınavlarım yaklaştı bişi bilmiyoomm :18: :18: mezun olmam lazım çünkü diplomalı anne olacam akşama görüşürüz canlarım
eşim sperm testi vermişti bugün, yaklaşık 10 ay önce verdiğimizde 76milyondu 1 ml'de...şimdi 9 milyona düşmüş şaka gibi
doktor testosteron tedavisi görürken sperm sayısına zarar verilebilir diyordu sanırım öyle olmuş. detayları cuma günü kaan hoca söyleyecek, inşallah umut veren şeyler duyabiliriz. testin morfoloji sonuçları yarın çıkıcak, yani henüz spermler ne kadar kaliteli, yapıları ne kadar düzgün bilmiyoruz. Tek sevindirici yan, sayı 76milyonken hareket toplamda %25 falandı, şimdi %75 olmuş...keçiboynuzu içiyordu eşim, muhtemelen ondan...
eşim de üzüldü bayağa, bu sayının artması lazım ama nasıl olacak bilmiyoruz, doktorumuz cuma günü ne tedavi verecek göreceğiz...hakkımda hayırlısı artık..
canım varikosel falan mı var eşinde?siz bence kruger testi var onu yaptırın yaptırmadıysanız.hareketlilik çok iyi sayı bu kadar az.benim aklıma varikosel geldi.benim eşimde de vardı varikosel.sayı 48 milyon hareketlilik %2 ydi sadece.ameliyat oldu şimdi %50 olmuş çok şükür.hem 9 milyon eşinin toplam sperm sayısı değil ki canım.sadece 1 ml dedki sayı yani toplamda en az 40 - 50 milyon sperm vardır.o kadar da ümitsiz değil tablo.
Günaydın KKnun güsel anne adayları
Hava kapalı, hafif hafif kar atıyor bugun içim daraldı iice...
sizler nasılsınız, keyifler iidir umarım??
Bu ay sonunda eşim kontrole gidecek varikoselden sonra insallah sonuçlar iyi gelir, umutlar nisanda bakalım insallah
canım sıkkın dertleşicem, kimse yok forumda...neredesiniz arkadaşlar ama yaaa
varikosel yok tatlım, renkli doppler çekilmişti geçen ay...toplamda 50 milyon canım evet...hareket hakikaten iyi bizi şaşırttı zaten çünkü ml'de 76 milyon çıktığında ileri hızlı %12 falandı. bu tümüyle keçi boynuzu ve havucun etkisikruger dediğin, morfoloji, onu da yaptırdık da sonucu daha çıkmadı, bu akşam çıkar. inşallah o da iyidir. Bu azalma sanırım fsh yüzünden, eşim testojel kullanıyordu, testosteron düşük diye, kaan hoca mailinde yazmıştı zaten bu hormon tedavisi sperm üretimini baskılayabilir diye. korkumuz hasarın kalıcı olması, inşallah geri dönüşü olan bir şeydir. sperm üretimini fsh tetikliyormuş, muhtemelen onu arttırmaya çalışacaktır doktor. yarın akşam kaan aydosa gideceğiz, inşallah umut verici şeyler duyarız
canım benim iyi ki varsınızbu test sonucu bende biraz şok etkisi yarattı, tabi eşimde de...eşim biraz da zayıftır bu konularda, aylardır ben sağlam ve dirayetli duruyorum resmen güç veriyorum ona...genelde ailede de böyledir zaten, kayıplarımız olduğunda da bana yaslanırlar genelde...ama arada benim de yaslanacak birilerine ihtiyacım oluyor. bu konuda bu kişi eşim olmalı, onu da mutsuz umutsuz görünce çok kötü oldum akşam çok ağladım...çok inanıyorum Rabbime, o bana hayırlı zamanda hayırlı biir evlat verecektir, tabi kısmetimizde varsa...hem imtihan işte bunlar, dua ediyorum namazlarımda, cuma günü gideceğimiz doktorda şifa bulalım diye, Rabbim onu vesile etsin diye...bakalım neler duyacağız
derslerinde kolaylıklar fermicim sana...ben de başka bir sınavdan geçiyorum bu aralar...Allah ikimizin de yardımcısı olsun
UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
Bugün hayalimduam arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)
günaydım canlarımmm
hayalimduam canım Rabbim sağlıklı, uzun ömürlü bebişler versin inş sana, hayırlı zamanda...
kuzuuummm nasılsın bakem yahu özledim ben buralarısağol canım bacım dua listesiyle benden daha iyi ilgileniyon maaşallah
hayalimduam sana rabbim sağlıkla kucağına alacağın bir evlat nasip etsin inşallaahhhh
herkesciklere günaydın bugün hava kapalı ıııyyy çok sıkıcı ama ben bugün daha mutluyumderslerimi düşünmeye karar verdim sınavlarım yaklaştı bişi bilmiyoomm :18: :18: mezun olmam lazım çünkü diplomalı anne olacam akşama görüşürüz canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?