Sabredenler Kulübü 2012 :)

ben girdim baktım çıkıyoruumm ders çalışmam lazım eşim kızıyo bu yıl son senem şimdiye kadar takılmadın bu yılda takılmadan ver şu derslerini diyo bana haklı olarak ondan dolayı ders çalışmam lazım bana dua edin ayyy bir aydan az bi zamanım kaldıı inşallah beni mutlu edecek sonuçlar alırım hadi görüşürüz byyy

canm ne güzel son seneye gelmişin.ben daha 2.senedeyim ve hç çalışamadım..off...

canımmm bizde seni özledik

eee artık listemizin gerçek sahibi geldiğine göre bendeniz çekilebilir, her şey aslında güzel çünkü

cnm üzülme herseyın bası moral insanlar moralle kanser yenıyor (Allah korusun) en kısa zamanda ilaçlarla düzene girer inşallah

zaten Rabbime sığınıyorum canım ya birtek o beni rahatlatıyor...eşim henem yelkenleri indiriveriyor, bir bezmişlik...cuma doktora gidicez, bu son şansım diycekmiş doktora, sanki senelerdir mücadele veriyoruz ya da yaş 40a gelmiş gibi. öyle kızıyorum ki, Rabbim bizi sınıyor işte...mücadele etmemizi, dua ve tevekkül etmemizi istiyor, ben yapıyor ama eşimi de toplarlamak zor geliyor. herşeyin hayırlısı artık ne diyim... senin de çabuk toparlanmana çok seviniyorum...

İNŞALLAH CANIMMM

ya kızlar kafama takıldı..söylemesi ayıp az önce tuvallette akıntımla birlikte iç çamaşırıma kan bulaşmış..bu ne oluyor yawsss..adet biteli 5 gün oldu.

yumurtluyorsun canım, eğer beyaz yani açık renk akıntının içinde kan, böyle karışmamış bir çizgi ya da yol gibi falansa yumurtlama zamanın demektir. o dönemde olabiliyor. kür falan birşey kullanıyor muydun?

cnm hareketli olduktan sonra sayısını o kadar sorun etme o da yükselir ilaçlarla.benim doktorumun bi hastası vardı kocasının 3 milyon spermi vardı normal yolla üçüzlere hamile kaldı.rabbim istedikten sonra herşey olur.

şaka yapıyorsun herhalde tatlım, normal yolla o sayıyla 3üz olmuş mu hakikaten ya? bence tedavidir de söylemiyorlardır, bazı insanların öyle takıntıları var ya

günaydım canlarımmm

hayalimduam canım Rabbim sağlıklı, uzun ömürlü bebişler versin inş sana, hayırlı zamanda...

şaka yapıyorsun herhalde tatlım, normal yolla o sayıyla 3üz olmuş mu hakikaten ya? bence tedavidir de söylemiyorlardır, bazı insanların öyle takıntıları var ya

valla bana doktorum söyledi canım.benim eşimin sperm sayısı 10 milyondu.hareketliliği yoktu.doktor hareketliliği artarsa hamile kalırsın dedi.benden önce de o kadın muayeneye gelmiş işte hamile olduğunu öğrenmiş.doktorum bak bu kadının kocasının durumu sizinkinden kötüydü ama oldu işte dedi.hatta ultrason fotolarını gösterdi 3 tane kese çok güzeldi.

yok ya doğrudur cnm Allah ne isterse o olur tatlım doktorlar bahanesi işin hiç okumadınmı azosperm olanlar doğal yolla hamıle kalıyor mucize diye boşuna demıyoruz sen umudunu kaybetme yeter

peki kuzum ısrarla soruyorum ama kusuruma bakma, eşinin toplam sperm sayısı mı 10 milyondu yoksa mililitredeki sperm sayısı mı?

canım sıkma canını inş düzelir çook geçmişolsun o bıksanda sen bıkma yedir içir ilaçlaeını düzenli ver inş iyileşri vardır bundada bir hayır... bu gün giremedim giç hep elektrik kesiliyor burda bş türlü yazamadım...

canımm dualarım seninle ben inanıyorum her şeyin yoluna gireceğine...

bunu kendi cümlelerinden çıkarıyorum ki sen çok ama çok güçlüsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…