- Konu Sahibi minikgelin
-
- #15.981
ben girdim baktım çıkıyoruummders çalışmam lazım eşim kızıyo bu yıl son senem şimdiye kadar takılmadın bu yılda takılmadan ver şu derslerini diyo bana haklı olarak ondan dolayı ders çalışmam lazım bana dua edin ayyy bir aydan az bi zamanım kaldıı inşallah beni mutlu edecek sonuçlar alırım hadi görüşürüz byyy
kuzuuummm nasılsın bakem yahu özledim ben buralarısağol canım bacım dua listesiyle benden daha iyi ilgileniyon maaşallah
hayalimduam sana rabbim sağlıkla kucağına alacağın bir evlat nasip etsin inşallaahhhh
herkesciklere günaydın bugün hava kapalı ıııyyy çok sıkıcı ama ben bugün daha mutluyumderslerimi düşünmeye karar verdim sınavlarım yaklaştı bişi bilmiyoomm :18: :18: mezun olmam lazım çünkü diplomalı anne olacam akşama görüşürüz canlarım
canm ne güzel son seneye gelmişin.ben daha 2.senedeyim ve hç çalışamadım..off...
canım inş tez vakitte verirsin sınavlarını...
İNŞALLAH CANIMMM
ya kızlar kafama takıldı..söylemesi ayıp az önce tuvallette akıntımla birlikte iç çamaşırıma kan bulaşmış..bu ne oluyor yawsss..adet biteli 5 gün oldu.
alla alla nedenki acaba kuzum yaa? çok afedersiz basur falan yok demi? kabızlık falan varsaa ondanda olabilir?:44:
yok kız çok şükür basurluk yok.bildiğimiz akıntımın içindeydi.İç çamaşırımda.
yok kız çok şükür basurluk yok.bildiğimiz akıntımın içindeydi.İç çamaşırımda.
benim moraller bozuk tatlım, yazmıştım yukarıya...
inşallah iyi gelir sonuçlarınız
yavru ceylan sıkma tatlı canını biliyorum demesi çok kolay oluyor ama yaşadığının daha kötüsü de olabilirdi. Ben bu düşükten sonra kendimi çabuk toparladım yani toparlamaya çalıştım daha kötüsünü düşündüm ya 9 ay karnımda taşıyıp doğduktan sonra ölseydi ne kadar büyük acı olurdu ya bana birşey olsaydı hep daha kötüsünü düşünüp bu halime şükrettim ve benim bilmediğim bir çok hayır vardır bu durumda diyorum. Sen de öyle düşün öyle düşündükçe inan ferhalarsın ya tedavi imkansız olsaydı ya daha da kötüsü olsa sana asla bebek sahibi olamayacaksın dense allah korusun Rabbim daha beterleri ile sınamasın bizleri üzülme dik durmak zorundayız herşeyin bir vakti saati var insanın kaderinde 3 şey kesinlikle şaşmazmış birincisi ölüm ikincisi düğün (yani nikah saatin) ve doğum bunlar asla şaşmaz ve değişmezmiş bizlerin de senin de bebeklerimizi kucağımıza almamızın bir vakti saati var beklerken sabretmek lazım ki en hayırlı olanla mükafatlandırsın rabbim bizleri canım benim
İNŞALLAH CANIMMM
ya kızlar kafama takıldı..söylemesi ayıp az önce tuvallette akıntımla birlikte iç çamaşırıma kan bulaşmış..bu ne oluyor yawsss..adet biteli 5 gün oldu.
Okudum canım insallah iyi çıkar sonuçlar, aslında çook kötü diil
cnm üzülme herseyın bası moral insanlar moralle kanser yenıyor (Allah korusun) en kısa zamanda ilaçlarla düzene girer inşallah
kızlar ben de moraller bayağa bozuk
eşim sperm testi vermişti bugün, yaklaşık 10 ay önce verdiğimizde 76milyondu 1 ml'de...şimdi 9 milyona düşmüş şaka gibi
doktor testosteron tedavisi görürken sperm sayısına zarar verilebilir diyordu sanırım öyle olmuş. detayları cuma günü kaan hoca söyleyecek, inşallah umut veren şeyler duyabiliriz. testin morfoloji sonuçları yarın çıkıcak, yani henüz spermler ne kadar kaliteli, yapıları ne kadar düzgün bilmiyoruz. Tek sevindirici yan, sayı 76milyonken hareket toplamda %25 falandı, şimdi %75 olmuş...keçiboynuzu içiyordu eşim, muhtemelen ondan...
eşim de üzüldü bayağa, bu sayının artması lazım ama nasıl olacak bilmiyoruz, doktorumuz cuma günü ne tedavi verecek göreceğiz...hakkımda hayırlısı artık..
cnm hareketli olduktan sonra sayısını o kadar sorun etme o da yükselir ilaçlarla.benim doktorumun bi hastası vardı kocasının 3 milyon spermi vardı normal yolla üçüzlere hamile kaldı.rabbim istedikten sonra herşey olur.
günaydım canlarımmm
hayalimduam canım Rabbim sağlıklı, uzun ömürlü bebişler versin inş sana, hayırlı zamanda...
şaka yapıyorsun herhalde tatlım, normal yolla o sayıyla 3üz olmuş mu hakikaten ya? bence tedavidir de söylemiyorlardır, bazı insanların öyle takıntıları var ya
şaka yapıyorsun herhalde tatlım, normal yolla o sayıyla 3üz olmuş mu hakikaten ya? bence tedavidir de söylemiyorlardır, bazı insanların öyle takıntıları var ya
valla bana doktorum söyledi canım.benim eşimin sperm sayısı 10 milyondu.hareketliliği yoktu.doktor hareketliliği artarsa hamile kalırsın dedi.benden önce de o kadın muayeneye gelmiş işte hamile olduğunu öğrenmiş.doktorum bak bu kadının kocasının durumu sizinkinden kötüydü ama oldu işte dedi.hatta ultrason fotolarını gösterdi 3 tane kese çok güzeldi.
kızlar ben de moraller bayağa bozuk
eşim sperm testi vermişti bugün, yaklaşık 10 ay önce verdiğimizde 76milyondu 1 ml'de...şimdi 9 milyona düşmüş şaka gibi
doktor testosteron tedavisi görürken sperm sayısına zarar verilebilir diyordu sanırım öyle olmuş. detayları cuma günü kaan hoca söyleyecek, inşallah umut veren şeyler duyabiliriz. testin morfoloji sonuçları yarın çıkıcak, yani henüz spermler ne kadar kaliteli, yapıları ne kadar düzgün bilmiyoruz. Tek sevindirici yan, sayı 76milyonken hareket toplamda %25 falandı, şimdi %75 olmuş...keçiboynuzu içiyordu eşim, muhtemelen ondan...
eşim de üzüldü bayağa, bu sayının artması lazım ama nasıl olacak bilmiyoruz, doktorumuz cuma günü ne tedavi verecek göreceğiz...hakkımda hayırlısı artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?