Sabredenler Kulübü 2012 :)

kızlar dün akşam yumurtladığımı hissettim ve eşime bu gece birlikte olalım dedim.aslında bi rakşam önce ilişkiye girmiştik yumurtlama dönenmim diye ama ben dün akşam farkettim kasıklarım fena şekilde ağrımaya başladı akıntım geldi birlikte olalım dedim eşime ve eşim gerçekten çok fena grip olmuştu canım 2-3 gün sonra yapalım çok kötüyüm kollarım bile kalkmıyor diyince ben fıttırdım tabiki.gece hem benim hem de burnumdan geldi.bgn çok kötüyüm ağlamaktan gece gözlerim şişti başım ağrıdan çatlıcak.kendimi hiç iiyi hisstmiyorum.gece 4 te uyudum ve onu da o saate kadar uyutmadım.iyi mi yaptım kötümü bilmiyorum.bu ay olmazsa sebebi sensin dedim.o da 1 aydan bişey olmaz sen stresten 8 aydır bana bu acıyı çektiyosun ya dedi çok üzüldüm ya iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum.

yok ya doğrudur cnm Allah ne isterse o olur tatlım doktorlar bahanesi işin hiç okumadınmı azosperm olanlar doğal yolla hamıle kalıyor mucize diye boşuna demıyoruz sen umudunu kaybetme yeter

tabiki tatlım doktor sadece vesile, çok iananıyorum zaten ben Rabbime...bu ay bile inancım var olabilir diye, ama eşim öyle bir yıkılıyor ki...haftasonu kritik günler başlıyor mesela...ilişki lazım, ben eşim gerilmesin diye korunuyor taklidi yapıyorum, hap içiyorum sanıyor. stres yapmadan rahat rahat ilişkiye girelim diye. şimdi eminim bu moral bozukluyu onu etkileyecek ve yine olmayacak. Bu erkekler neden bu kadar güçsüz anlamıyorum

aslında dışarıdan sanki öyle değillermiş gibi, ama evde yani içlerini biz bilince aslında çocuk gibi olduklarını dahi düşünüyorum ben...

keşke bu kadar kasmasaydın kendini canım, Rabbim isterse değil yumurtlama yumurtlamadan da gelir bize, ama biz birazda kendi durumumuzu çıkmaza getirmeyelim ki en azından gönlümüz rahat olsun,

değil mi...

bebş isteyen arkadaş her ay hamiş gibi dikkatle hareket etmak lazım bende o dikkatsizlikle halı yıkayıp kaldırdım hamile olduğumu öğrenemeden düşük yaptım....obsesif22 dur bakalım 7 ayda kafayı sıyıracak olsak oooooo ben 37 aylık evliyim yaklaşık 20 aydır bebiş için uğraşıyorum ayrıca benden daha uzun süre bekleyenler var bi kez hamie kaldım hemde ilk denediğimiz ay düşük yaptım sonrasıda hep aynı her ay yeni umutlarla adetimi gönderiyorum ve her ayın sonunda hamiş değilsem bi an önce gelse gitse şu adet yeni umutlarla başlasam yeni aya diye direniyorum.... ümidinizi kesmeyin parolamız neydi rabbim vermeyeceğini şeyin hayalini kurdurmaz... rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

Canım umut hep vardır unutma belki bir tane bile olsa sperm ulaşıp döllemiştir yumurtayı belli mi olur rabbimin işi sen yine de dikkat et kendine...hsg yarar belki işe. eğer adet olursan da inan bu ameliyattan çok kısa süre sonra hamile kalınıyor hiç riskli bir ameliyat değil....Yani bebişe az kaldı allah ın izniyle...Bazen bir sebebin olması daha iyi...En azından çaresi var ve çook önemsiz...Ben yakınlarımda da çok gördüm burda da çok okudum varikosel ameliyatından sonra bebiş 2 3 aya kadar geliyooooooorrr...Kim bilir belki de şuan var..Her şeyin hayırlısı işte her şey bahanesiiii...Rabbim ne zaman isterse o zaman oluyor...

elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum zaten canım, inşalah doktor da iyi şeyler söyler yarın akşam

canımm dualarım seninle ben inanıyorum her şeyin yoluna gireceğine...

bunu kendi cümlelerinden çıkarıyorum ki sen çok ama çok güçlüsün...

ben de inanıyorum kuzucum ya, gerçekten inanıyorum, iyi şeyler geçiyor içimden...dün akşam yatsıdan sonra dua ederken çok hissettim bunu. zaten sonuçların böyle çıkacağını da hissetmiştim. Allahıma inancım çok büyük, bize derman vereceğine inanıyorum. Güçlü biraz da inatçı yapım vardır, zaten dua ederken diyorum ki Rabbim bize bu yolda mücadele gücü var. İnşallah sevindirici haberi de geç olmadan gönderir...hepimiz için

iyi yapmamışsın aslında eşinin üzerine giderek. Bir önceki gün olmuş ilişki, dün gece o kadar hırpalamasaydın adamı ruhsal olarak, belki bu gece ilişki olurdu. Keşke o kadar üzerine gideceğine iyileştirmeye çalışsaydın meyvelerle çaylarla tatlım ya. Bu süreç stres yaratıyor her iki tarafta da ama nedense erkekler daha güçsüz oluyor, eşimden çok iyi biliyorum. O da kırıcı konuşmuş biraz ama gönlünü al sen, bozuşmayın...bu süreçler zor oluyor...karşılıklı anlayış lazım

keşke bu kadar kasmasaydın kendini canım, Rabbim isterse değil yumurtlama yumurtlamadan da gelir bize, ama biz birazda kendi durumumuzu çıkmaza getirmeyelim ki en azından gönlümüz rahat olsun,

değil mi...

öyle ama kendime söz geçiremiyorum o anda.regl olunca diyorum ki aman olmadı vardır bundada bi hayır inşallah bir dahaki ay hiç üzmeyeceğim kendimi diyorum ama engel olamıyorum kendime işete

öyle ama kendime söz geçiremiyorum o anda.regl olunca diyorum ki aman olmadı vardır bundada bi hayır inşallah bir dahaki ay hiç üzmeyeceğim kendimi diyorum ama engel olamıyorum kendime işete

ahh ahh ne zaman bebek fikriyle yatağa girmicez biz bende heray bu ay takmıcam diyorumda olmuyor zaman gectıkç epanık yapıyoruz olsun bebek fikrini attığımız zaman gelcek bebişimz ama biz sabırsızlıktan öluyoruz

toplam cnm şimdi ancak 54 milyona çıktı ama hareketliliği artmadı.bizde o sorunla uğraşıyoruz işte

bizim toplam 10 ay önce 200 milyonun üstündeydi, ama hareketli azdı, şimdi toplamı 50 milyon civarı ama hareketli deli gibi artmış, %50si ileri hızlı, %25i ileri yavaş... eşim keçiboynuzu kürü yaptı ben ona bağlıyorum bu artışı, son 1 aydır da havuç suyu içiyordu akşamları, denemediyseniz deneyin tatlım keçiboynuzunu

aslında dışarıdan sanki öyle değillermiş gibi, ama evde yani içlerini biz bilince aslında çocuk gibi olduklarını dahi düşünüyorum ben...

aynen öyleler tatlım ya...

psikoljimmi bozuldu ne anlayamadım aynen senin gibi düşünüyorum bi görsen ellerimle besliyorum felan ama bi anda aklıma düşüyor ve ikimizde kırılıyoruz her ay böyle oluyor mutlaka çok kasıyorum

canımm dualarım seninle her zaman da yanındayızz ve yanındayımmm

şimdilik müsade kızlarr çıkmam lazım çamaşırlar çıktı asayım, yemeğe başlayayım... öğrencilere soru hazırlayayım
çok çok öpüyorumm

psikoljimmi bozuldu ne anlayamadım aynen senin gibi düşünüyorum bi görsen ellerimle besliyorum felan ama bi anda aklıma düşüyor ve ikimizde kırılıyoruz her ay böyle oluyor mutlaka çok kasıyorum

o anki istekle gözümüz dönüyor biliyorum, inan hepimiz senin ruh halini anlıyoruz çünkü kendimiz de yaşıyoruz. senin eşin hasta diye yapamamış, benim eşim stresten fizyolojik olarak ilişkiye giremez oldu düşünsene...ben ona kızsam ne anlamı var adam benden harap durumda, eksik hissediyor kendini. O yüzden fazla da yüklenme kocacığına, sonra daha fazla üzülürsün. Bebek olacağı varsa bir bahaneyle oluyor, eğer gelmeyecekse, gününde de yapsan boş...

bir tek sizler anlıyorsunuz zaten.sizin durumunuzda kötü gerçekten canım.aynen öyle vakti zamanı gelince o bir şekilde oluyor.ama gelsin artık o vakit zaman dayanamıyorum.

sağol canım benimm, bunu bilmek bana daha da güç veriyor

ben cıkıyorum evı toplamam lazım öpüyorum sizi 60 gellsin bacım konuşamadık bugun aeo öptüm

iyi ki varsınız hanımlar yaaa kendinize iyi bakın...Rabbim gönlünüzdekini hayırlı ise nasip etsin..

bir tek sizler anlıyorsunuz zaten.sizin durumunuzda kötü gerçekten canım.aynen öyle vakti zamanı gelince o bir şekilde oluyor.ama gelsin artık o vakit zaman dayanamıyorum.

biz kullar sabırsız ama rabbim öyle değil, onun acelesi yok.. tevekkülü ve duayı bırakma..tabi çalışmaları da eşinle de aranı iyi tut, bebek önemli ama eşlerimiz şu an elimizde olan, onlar şuan daha önemli

sdtive canım vardır herseyde bır hayırrr rabbım ol dedıkten sonraaa kım manı olabılırkııı emın olll bebegın sanaa gelıcek hemde ummadıgın bır anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…