- Konu Sahibi minikgelin
-
- #16.001
yok ya doğrudur cnm Allah ne isterse o olur tatlım doktorlar bahanesi işin hiç okumadınmı azosperm olanlar doğal yolla hamıle kalıyor mucize diye boşuna demıyoruz sen umudunu kaybetme yeter
peki kuzum ısrarla soruyorum ama kusuruma bakma, eşinin toplam sperm sayısı mı 10 milyondu yoksa mililitredeki sperm sayısı mı?
tabiki tatlım doktor sadece vesile, çok iananıyorum zaten ben Rabbime...bu ay bile inancım var olabilir diye, ama eşim öyle bir yıkılıyor ki...haftasonu kritik günler başlıyor mesela...ilişki lazım, ben eşim gerilmesin diye korunuyor taklidi yapıyorum, hap içiyorum sanıyor. stres yapmadan rahat rahat ilişkiye girelim diye. şimdi eminim bu moral bozukluyu onu etkileyecek ve yine olmayacak. Bu erkekler neden bu kadar güçsüz anlamıyorum
kızlar dün akşam yumurtladığımı hissettim ve eşime bu gece birlikte olalım dedim.aslında bi rakşam önce ilişkiye girmiştik yumurtlama dönenmim diye ama ben dün akşam farkettim kasıklarım fena şekilde ağrımaya başladı akıntım geldi birlikte olalım dedim eşime ve eşim gerçekten çok fena grip olmuştu canım 2-3 gün sonra yapalım çok kötüyüm kollarım bile kalkmıyor diyince ben fıttırdım tabiki.gece hem benim hem de burnumdan geldi.bgn çok kötüyüm ağlamaktan gece gözlerim şişti başım ağrıdan çatlıcak.kendimi hiç iiyi hisstmiyorum.gece 4 te uyudum ve onu da o saate kadar uyutmadım.iyi mi yaptım kötümü bilmiyorum.bu ay olmazsa sebebi sensin dedim.o da 1 aydan bişey olmaz sen stresten 8 aydır bana bu acıyı çektiyosun ya dedi çok üzüldüm ya iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum.
dikkat et canım bak olabilir çünkü bende duphaston kullandım ve 10 gün kullanmam gerekirken 6. günde kırmızılar göründü dikkat et olabilir bebişin belki annesini ve biz teyzelerini sevindirir ben 7 aydır uğraşıyorum artık sıyırcam kafayı az kaldı yani
kuzun yaramazlık yapıyormuş annesinin midesinide bulandırırmış yerim ben onu
canım hsgden sonra henüz adet olmadım ama sanırım yaklaşıyor belirtilerim var,eşim varikosel ameliyatı olcak ileri derecede daha önce yaptırdığımız testte sayıda sorun olmadığı için dr detaylı test istememişti meğersem o zamandan varmış şimdi yaptırdığımızda biraz sorun çıktı ve ileri derecede varikosel olduğunu öğrendik eşimin çift tarafta öyle işte ondan bebiş olma ihtimali 0,001 artık umudum kalamdı sanırım bebeişle ilgili nysem dikkat et sen kendine tatlım kendini fazla yorma canım arkadaşım bebişinle beraber allaha emanet olun
canım sıkma canını inş düzelir çook geçmişolsun o bıksanda sen bıkma yedir içir ilaçlaeını düzenli ver inş iyileşri vardır bundada bir hayır... bu gün giremedim giç hep elektrik kesiliyor burda bş türlü yazamadım...
canımm dualarım seninle ben inanıyorum her şeyin yoluna gireceğine...
bunu kendi cümlelerinden çıkarıyorum ki sen çok ama çok güçlüsün...
kızlar dün akşam yumurtladığımı hissettim ve eşime bu gece birlikte olalım dedim.aslında bi rakşam önce ilişkiye girmiştik yumurtlama dönenmim diye ama ben dün akşam farkettim kasıklarım fena şekilde ağrımaya başladı akıntım geldi birlikte olalım dedim eşime ve eşim gerçekten çok fena grip olmuştu canım 2-3 gün sonra yapalım çok kötüyüm kollarım bile kalkmıyor diyince ben fıttırdım tabiki.gece hem benim hem de burnumdan geldi.bgn çok kötüyüm ağlamaktan gece gözlerim şişti başım ağrıdan çatlıcak.kendimi hiç iiyi hisstmiyorum.gece 4 te uyudum ve onu da o saate kadar uyutmadım.iyi mi yaptım kötümü bilmiyorum.bu ay olmazsa sebebi sensin dedim.o da 1 aydan bişey olmaz sen stresten 8 aydır bana bu acıyı çektiyosun ya dedi çok üzüldüm ya iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum.
keşke bu kadar kasmasaydın kendini canım, Rabbim isterse değil yumurtlama yumurtlamadan da gelir bize, ama biz birazda kendi durumumuzu çıkmaza getirmeyelim ki en azından gönlümüz rahat olsun,
değil mi...
öyle ama kendime söz geçiremiyorum o anda.regl olunca diyorum ki aman olmadı vardır bundada bi hayır inşallah bir dahaki ay hiç üzmeyeceğim kendimi diyorum ama engel olamıyorum kendime işete
toplam cnm şimdi ancak 54 milyona çıktı ama hareketliliği artmadı.bizde o sorunla uğraşıyoruz işte
aslında dışarıdan sanki öyle değillermiş gibi, ama evde yani içlerini biz bilince aslında çocuk gibi olduklarını dahi düşünüyorum ben...
elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum zaten canım, inşalah doktor da iyi şeyler söyler yarın akşam
ben de inanıyorum kuzucum ya, gerçekten inanıyorum, iyi şeyler geçiyor içimden...dün akşam yatsıdan sonra dua ederken çok hissettim bunu. zaten sonuçların böyle çıkacağını da hissetmiştim. Allahıma inancım çok büyük, bize derman vereceğine inanıyorum. Güçlü biraz da inatçı yapım vardır, zaten dua ederken diyorum ki Rabbim bize bu yolda mücadele gücü var. İnşallah sevindirici haberi de geç olmadan gönderir...hepimiz için
iyi yapmamışsın aslında eşinin üzerine giderek. Bir önceki gün olmuş ilişki, dün gece o kadar hırpalamasaydın adamı ruhsal olarak, belki bu gece ilişki olurdu. Keşke o kadar üzerine gideceğine iyileştirmeye çalışsaydın meyvelerle çaylarla tatlım ya. Bu süreç stres yaratıyor her iki tarafta da ama nedense erkekler daha güçsüz oluyor, eşimden çok iyi biliyorum. O da kırıcı konuşmuş biraz ama gönlünü al sen, bozuşmayın...bu süreçler zor oluyor...karşılıklı anlayış lazım
ahh ahh ne zaman bebek fikriyle yatağa girmicez biz bende heray bu ay takmıcam diyorumda olmuyor zaman gectıkç epanık yapıyoruz olsun bebek fikrini attığımız zaman gelcek bebişimz ama biz sabırsızlıktan öluyoruz[/Q
öle valla artık zevk bile almıyorum sırf onun için ilişkiye giriyorum rabbim tez zamanda tüm isteyenlere versin
psikoljimmi bozuldu ne anlayamadım aynen senin gibi düşünüyorum bi görsen ellerimle besliyorum felan ama bi anda aklıma düşüyor ve ikimizde kırılıyoruz her ay böyle oluyor mutlaka çok kasıyorum
o anki istekle gözümüz dönüyor biliyorum, inan hepimiz senin ruh halini anlıyoruz çünkü kendimiz de yaşıyoruz. senin eşin hasta diye yapamamış, benim eşim stresten fizyolojik olarak ilişkiye giremez oldu düşünsene...ben ona kızsam ne anlamı var adam benden harap durumda, eksik hissediyor kendini. O yüzden fazla da yüklenme kocacığına, sonra daha fazla üzülürsün. Bebek olacağı varsa bir bahaneyle oluyor, eğer gelmeyecekse, gününde de yapsan boş...
canımm dualarım seninle her zaman da yanındayızzve yanındayımmm
şimdilik müsade kızlarr çıkmam lazım çamaşırlar çıktı asayım, yemeğe başlayayım... öğrencilere soru hazırlayayım
çok çok öpüyorumm
ben cıkıyorum evı toplamam lazım öpüyorum sizi 60 gellsin bacım konuşamadık bugun aeo öptüm
bir tek sizler anlıyorsunuz zaten.sizin durumunuzda kötü gerçekten canım.aynen öyle vakti zamanı gelince o bir şekilde oluyor.ama gelsin artık o vakit zaman dayanamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?