- Konu Sahibi minikgelin
-
- #16.021
sdtive canım vardır herseyde bır hayırrr rabbım ol dedıkten sonraaa kım manı olabılırkııı emın olll bebegın sanaa gelıcek hemde ummadıgın bır anda
inşallah canım benim...eşimin psikolojisi ve isteksizliği düzelsin şimdilik herşey zamanla olacaktır...eskisi gibi olmak istiyorum kocacığımla...
bilmiyorum canım,şu an kesildi.:26::26:hmmm bilemedimm canım valla...bi daha olursa doktora sor istersenn:44:
lafa dalcam cat diye ama cnm erken yumurtluyor olabılırmısın
o anki istekle gözümüz dönüyor biliyorum, inan hepimiz senin ruh halini anlıyoruz çünkü kendimiz de yaşıyoruz. senin eşin hasta diye yapamamış, benim eşim stresten fizyolojik olarak ilişkiye giremez oldu düşünsene...ben ona kızsam ne anlamı var adam benden harap durumda, eksik hissediyor kendini. O yüzden fazla da yüklenme kocacığına, sonra daha fazla üzülürsün. Bebek olacağı varsa bir bahaneyle oluyor, eğer gelmeyecekse, gününde de yapsan boş...
canım esının sper sayısını ve cınsel ısteksılıgını gıdermesı ıcın havuc suyu sık her aksam
sdtive'cim yazdıklarını okudum,moralini bozma tatlım,ölüm dışında herşeyin çaresi var,rahatsızlık varsa eşin tedavisini olur ve sağlığına kavuşur.Rabbi'm en kısa zamanda nasip eder inşallah o mucizeyi,mutluluğu.
inşallah canım, hepimize nasip etsin...
sana yazmıştım ben, muhtemelen yumurtluyorsun diye, hatta akıntının tipini sormuştum tarif ederek okudun mu o mesajımı? geride kaldı biraz
mesajını görmedim tatlım,kıvamı yoğundu,kırmızılar içindeydi.SAnırım yumurtluyorum ama kasık ağrım yok nedense,bi de 14.güne 2 var daha...Kısmet artık,belki bu ay erkenden yumurtluyorumdur.
kırmızılar akıntıya karışmamışsa, yani akıntının içinde böyle yol gibi çizgi gibi ayrı duruyorsa yumurtlamadan kaynaklanıyor demiştim tatlım. erken olabilir bu ay... kür falan birşey uyguluyor musun ondandır belki? fırsatın varsa değerlendir bugünü... dün çalışma olmuş muydu?
kırmızılar akıntıya karışmamışsa, yani akıntının içinde böyle yol gibi çizgi gibi ayrı duruyorsa yumurtlamadan kaynaklanıyor demiştim tatlım. erken olabilir bu ay... kür falan birşey uyguluyor musun ondandır belki? fırsatın varsa değerlendir bugünü... dün çalışma olmuş muydu?
herhangi bir kür denemiyorum canım,bu ay da olmazsa doktora gideceğim kısmetse,randevu almadım henüz.
Sdtive cnm üzülme herseyin çaresi vr artık kısa sürede düzelir ins.. Benim eşimde iliski konusunda isteksiz haftada 1 kere yapcazki isteyerek yapsın hoş o bile 5 dk sürüyor .. Millet saatlerce yapıyor... Esime göre Mayıs'ta doktora gitcez ama ben bu ay götürmeye çalıscam adetime 4-5 gün kaldı haftaya cuma adetimin 3. Gunü olur büyük ihtimalle doktora gideriz ins ama sanmıyorum esim cok utanıyor..
Kıslar bsy sorcam sperm testi nerede nasıl yapılıyor.. Esime önce kadın dogum doktorunami gitmemiz lazım ?
yok tatlım eşinin üroloğa gitmesi lazım, erkekler için de olay sadece sperm testi değil, bu sperm üretimini etkileyen hormonlar, onlara bakılması gerekiyor. lh fsh testosteron prolaktin... bunlar önemli, üroloğa giderse zaten ve durumu anlatırsa doktor bu testleri isteyecektir.
yok tatlım eşinin üroloğa gitmesi lazım, erkekler için de olay sadece sperm testi değil, bu sperm üretimini etkileyen hormonlar, onlara bakılması gerekiyor. lh fsh testosteron prolaktin... bunlar önemli, üroloğa giderse zaten ve durumu anlatırsa doktor bu testleri isteyecektir.
ben geldim kuzular yine
minikgelin arkadaşım sdtive'in de dediği üroloğa gitmesi gerekiyor,ve sadece spermiyogram ile bitmiyor,diğer testleri de istiyor doktorlar zaten,yaptırıyor,yönlendiriyor.
Tmm cnm Ozaman urolog ve kadın doğumluya 3. Gunu gün alcam.. Keske mucize olsada hamile kalmış olsamama imkansız kdr zor bı durum
Ben gidip yememi ocağa koyup gelcem:)kozlenmis kırmızı biber yogurtluycam.. Kabak yemeği yapmam bide bulgur pilavı:) tabi bulgur pilavı Yemiycem esime yapıyorum malum rejim devam ediyor 25 gündür:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?