Sabredenler Kulübü 2012 :)

sdtive canım vardır herseyde bır hayırrr rabbım ol dedıkten sonraaa kım manı olabılırkııı emın olll bebegın sanaa gelıcek hemde ummadıgın bır anda

inşallah canım benim...eşimin psikolojisi ve isteksizliği düzelsin şimdilik herşey zamanla olacaktır...eskisi gibi olmak istiyorum kocacığımla...

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]12-14 ocak
[/TD]
[TD]bir melek annesi,yeni kelebeğini bekleyecek
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR][TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umutlar şubata
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]bir melek annesi, yeni meleğini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love
[/TD]
[TD]11 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelinaksu
[/TD]
[TD]13 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]15 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti[/TD]
[TD]16 şubat[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]22 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]28 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7[/TD]
[/TR][TR]
[TD]avniye
[/TD]
[TD]28 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR][TR]
[TD]melis.ceren
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leylastn
[/TD]
[TD]4-5 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]11 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis[/TD]
[TD]13 mart[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz[/TD]
[TD]15 mart[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR][TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]15 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel[/TD]
[TD]18 mart[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]22[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun[/TD]
[TD]18 mart[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]20 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus
[/TD]
[TD]20 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]21 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]18[/TD]
[/TR][TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]21 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]23 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]25 mart[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]28 mart[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]29 mart[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mervsh
[/TD]
[TD]30 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7VerenGul
[/TD]
[TD]nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]31 mart-1 nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]3 nisan[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]4 nisan[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 Nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]11 nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]14[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

inşallah canım benim...eşimin psikolojisi ve isteksizliği düzelsin şimdilik herşey zamanla olacaktır...eskisi gibi olmak istiyorum kocacığımla...

canım esının sper sayısını ve cınsel ısteksılıgını gıdermesı ıcın havuc suyu sık her aksam

hmmm bilemedimm canım valla...bi daha olursa doktora sor istersenn:44:
bilmiyorum canım,şu an kesildi.:26::26:
lafa dalcam cat diye ama cnm erken yumurtluyor olabılırmısın

olabilir,ilk bunu düşündüm aslında. kısmet artık,sabah mide ağrım vardı,bu durumla karşılaştım.kafam karıştı kızlar.ilk bebek denemesi gibi olmasın sakın...

sdtive'cim yazdıklarını okudum,moralini bozma tatlım,ölüm dışında herşeyin çaresi var,rahatsızlık varsa eşin tedavisini olur ve sağlığına kavuşur.Rabbi'm en kısa zamanda nasip eder inşallah o mucizeyi,mutluluğu.

o kadar doğru söylemişssin ki,altına imzamı atıyorum canım.Rabbi'm nasip etmiyorsa,istediğin kdar gününde yap,olmuyor...

canım esının sper sayısını ve cınsel ısteksılıgını gıdermesı ıcın havuc suyu sık her aksam

kendisi sıkıp içiyor tatlım, sağol...onun sıkıntısı biraz da psikolojik acayip takıntılı bu konuda, biraz problem olsa kafasında büyütüp kocaman sorun yapıyor.

inşallah canım, hepimize nasip etsin...
sana yazmıştım ben, muhtemelen yumurtluyorsun diye, hatta akıntının tipini sormuştum tarif ederek okudun mu o mesajımı? geride kaldı biraz

inşallah canım, hepimize nasip etsin...
sana yazmıştım ben, muhtemelen yumurtluyorsun diye, hatta akıntının tipini sormuştum tarif ederek okudun mu o mesajımı? geride kaldı biraz

mesajını görmedim tatlım,kıvamı yoğundu,kırmızılar içindeydi.SAnırım yumurtluyorum ama kasık ağrım yok nedense,bi de 14.güne 2 var daha...Kısmet artık,belki bu ay erkenden yumurtluyorumdur.

mesajını görmedim tatlım,kıvamı yoğundu,kırmızılar içindeydi.SAnırım yumurtluyorum ama kasık ağrım yok nedense,bi de 14.güne 2 var daha...Kısmet artık,belki bu ay erkenden yumurtluyorumdur.

kırmızılar akıntıya karışmamışsa, yani akıntının içinde böyle yol gibi çizgi gibi ayrı duruyorsa yumurtlamadan kaynaklanıyor demiştim tatlım. erken olabilir bu ay... kür falan birşey uyguluyor musun ondandır belki? fırsatın varsa değerlendir bugünü... dün çalışma olmuş muydu?

aynennnn tatlım,öyleydi gördüğüm şey....dün akşam olmadı,bu akşam olacak kısmetse,cumartesi akşamı da olacak,sonra pazar sabahı olur sanırsam.:26::26:
kısmet artık,Rabbi'm ol dediğinde...

herhangi bir kür denemiyorum canım,bu ay da olmazsa doktora gideceğim kısmetse,randevu almadım henüz.

Sdtive cnm üzülme herseyin çaresi vr artık kısa sürede düzelir ins.. Benim eşimde iliski konusunda isteksiz haftada 1 kere yapcazki isteyerek yapsın hoş o bile 5 dk sürüyor .. Millet saatlerce yapıyor... Esime göre Mayıs'ta doktora gitcez ama ben bu ay götürmeye çalıscam adetime 4-5 gün kaldı haftaya cuma adetimin 3. Gunü olur büyük ihtimalle doktora gideriz ins ama sanmıyorum esim cok utanıyor..
Kıslar bsy sorcam sperm testi nerede nasıl yapılıyor.. Esime önce kadın dogum doktorunami gitmemiz lazım ?

yok tatlım eşinin üroloğa gitmesi lazım, erkekler için de olay sadece sperm testi değil, bu sperm üretimini etkileyen hormonlar, onlara bakılması gerekiyor. lh fsh testosteron prolaktin... bunlar önemli, üroloğa giderse zaten ve durumu anlatırsa doktor bu testleri isteyecektir.

Tmm cnm Ozaman önce kadın dogum doktoruna gidip konuşuruz sonrada esim urologa gider ben adetin ilk gunu arayıp randevu alırım :) umarım kötü bsy söylemez aklıma bintane kötü şey geliyo

Tmm cnm Ozaman önce kadın dogum doktoruna gidip konuşuruz sonrada esim urologa gider ben adetin ilk gunu arayıp randevu alırım :) umarım kötü bsy söylemez aklıma bintane kötü şey geliyo

ben geldim kuzular yine
minikgelin arkadaşım sdtive'in de dediği üroloğa gitmesi gerekiyor,ve sadece spermiyogram ile bitmiyor,diğer testleri de istiyor doktorlar zaten,yaptırıyor,yönlendiriyor.

kızlar bugün neredeyse hiçbişi yemedim,canım istemiyor ve midem ağrıyor acayip bi şekilde.Noldu acaba bana?:85::85:

ben geldim kuzular yine
minikgelin arkadaşım sdtive'in de dediği üroloğa gitmesi gerekiyor,ve sadece spermiyogram ile bitmiyor,diğer testleri de istiyor doktorlar zaten,yaptırıyor,yönlendiriyor.

Tmm cnm Ozaman urolog ve kadın doğumluya 3. Gunu gün alcam.. Keske mucize olsada hamile kalmış olsam ama imkansız kdr zor bı durum
Ben gidip yememi ocağa koyup gelcem:)kozlenmis kırmızı biber yogurtluycam.. Kabak yemeği yapmam bide bulgur pilavı:) tabi bulgur pilavı Yemiycem esime yapıyorum malum rejim devam ediyor 25 gündür:)

canım süppersin ben de 15 gündür pilav yemiyorum,kendi çapımda rejimdeyim
bu akşam bizde kahvaltı olcak....akşam kahvaltısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…