Sabredenler Kulübü 2012 :)

kızlar zorla dua ettirmek istemem ama dua listesi geçmiş sayfalaarda kaldı...bugün benim dua günüm..

Son düzenleme:
huuuu kızlarrrrr....
eve geldim laptopu açtım hem çalışıyorum eve iş getiriyorum hem bi takılayım dedim eşim gelince spora gitcez o gelene kadar boş oturmayayım dedim... ne var ne yok bu gün yoğun bi gündü sürekli elektrik gitti geldi takılamadım fazla... ya kızlar şu yazdıklarınıza takıldımda az eşinizin isteksizliğinden bahsetmişsiniz benim eşimde bi müddet yaşadı bunu ama bende tedavi görmeye başlayınca ve onunki hızla iyileşti ayrıca benden size bacu tavsiyesi hayatınıza renk katın heyecan katın o zaman eşleriniz o duyguları unutacak hatta bebek bile düşünmeden cinsellik yaşarsınız... mesela hep aynı geceliğinizi giymeyin değişik koku kullanın hatta hep yatak odanızı kullanmayın ayy utandım ama ben bunları denedim inanın işe yarıyor oturma odasında çekyatı açtım bigün baktım eşim iştahlandı şimdi hergün yılışsam yada ipin ucunu bıraksam hergün tepeme çıkar....ama ben canım istemiyo yorgunum diyom diye uzak kalıyo bi gün boş bi gün dolu.....

kızlar zorla dua ettirmek istemem ama dua listesi geçmiş sayfalaarda kaldı...bugün benim dua günüm..

Rabbim kim evlat istiyorsa hayırlısıyla ve sağlıkla nasip et yüce mevlam sen isyan ettirme bize şah damarımız dan daha yakınsın rabbim bizi bu dünyada tek başımıza bırakma, evlat sevgisinden mahrum bırakma, senin katından tertemiz soy armağan et hayırlı evlatlar nasip et bizlere şüphesiz sen duaları işitensin," ol" diyensin bizim dularımıza da hayırlısı ille "ol" de yarabbim aminn....

aminnnn.....Canımmm aminnnnn.......

duygulandım dua etmeye başlayınca kızlarrrrrr
herkese hayırlı akşamlar diliyorum ben yavaş yavaş hazırlanmaya başlayayaım kociş gelir az sonra öptüm hepinizi...

ohh canımmm Allah bozmasın...çok şükür benim de eşim sağolsun hep hazır..ama ben de çoğunlukla istemeyen taraftayım.

ama ilişki konusunda daha önce de anlatmıştım,zorluk yaşamıştık eşimle birlikte.Atlattık,Rabbi'm herkese bu konuda yardım ihsan eylesin inşallah....Allah yar ve yardımcınız olsun kızlar.....
Her nefeste,her adımda O'nu unutmayın...Allah'a emanet olun...

canım dua gününmüş rabbim en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin dualarım seninle

ohh canımmm Allah bozmasın...çok şükür benim de eşim sağolsun hep hazır..ama ben de çoğunlukla istemeyen taraftayım.
amin canım cemil cümlemizin.... kadınlar hep böyle onlar kadar kendimize bakıp cinsel iştah arttırıcı şeylerle beslensek onlar gibi oluruzda

canım kendine iyi bak...Allah'a emanet ol...

sende canım sağolasın

kıslar bişey sormak istiyorum sabahtan beri şeffaf iki parmak arası uzayan şiddetli akıntım var acaba ben daha yenimi yumurtluyorum eğer yumurtladığım içinse peki kaç saat içinde yumurta çatlıyor peki buna göre ben ne zaman adet olurum :26::26::26::26:

topıız hayırlı olsun bende1 senedır ıstıyom sorun yok bu ay klomen kullandım ınsallah olur allah ısteyenlere versın ya 1 senede uzuldum allah cok bekletmesın bat 29

canım çok teşekkür ederim biraz içimi rahatlattın inş kuzum benledir değilsede senin dediğin gibi inş bikaç ay sonra bana gelir dualarını benden eksk etme tatlım olurmu aeo rabbim bebişini ve seni korusun

cnmmm 3gün içindeee yumurtlarsın.. belki gece belki şimdi belki 1-2 gün sonra.. riske atmamak için birlikte ol 3 gün:)

topıız hayırlı olsun bende1 senedır ıstıyom sorun yok bu ay klomen kullandım ınsallah olur allah ısteyenlere versın ya 1 senede uzuldum allah cok bekletmesın bat 29

inş bebeign gelir cnmmmm benimde 8.ayım pes ettimmmm çok yorucu bi süreç bebek beklemek... allahım daha fazla bekletmeden nasip eder inş:)

amin canım rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin çok zor böyle beklemek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…