- Konu Sahibi minikgelin
-
- #16.061
kıslar bişey sormak istiyorum sabahtan beri şeffaf iki parmak arası uzayan şiddetli akıntım var acaba ben daha yenimi yumurtluyorum eğer yumurtladığım içinse peki kaç saat içinde yumurta çatlıyor peki buna göre ben ne zaman adet olurum :26::26::26::26:
huuuu kızlarrrrr....
eve geldim laptopu açtım hem çalışıyorum eve iş getiriyorum hem bi takılayım dedim eşim gelince spora gitcez o gelene kadar boş oturmayayım dedim... ne var ne yok bu gün yoğun bi gündü sürekli elektrik gitti geldi takılamadım fazla... ya kızlar şu yazdıklarınıza takıldımda az eşinizin isteksizliğinden bahsetmişsiniz benim eşimde bi müddet yaşadı bunu ama bende tedavi görmeye başlayınca ve onunki hızla iyileşti ayrıca benden size bacu tavsiyesi hayatınıza renk katın heyecan katın o zaman eşleriniz o duyguları unutacak hatta bebek bile düşünmeden cinsellik yaşarsınız... mesela hep aynı geceliğinizi giymeyin değişik koku kullanın hatta hep yatak odanızı kullanmayınayy utandım ama ben bunları denedim inanın işe yarıyor oturma odasında çekyatı açtım bigün baktım eşim iştahlandı şimdi hergün yılışsam yada ipin ucunu bıraksam hergün tepeme çıkar....ama ben canım istemiyo yorgunum diyom diye uzak kalıyo bi gün boş bi gün dolu.....
ama dedin ya anneme mi k.validedemi ne gidicem, iki gün yokum diye...bugün beni kimse merak etmemiş demirbaşınız dünden beri yok neden merak etmiyosunuz bakem
tam zamanlarında olmuşsun canım birlikte inş tutunmuştur bebişin sana kırmızılar gelmeden karalar bağlamak yok bacım
eğer gelirse kırmızıların git bi görün bakalım ne dicek inş bi sorun çıkmaz baya bi kilo vermişsin belki bunun etkisiylede gelmiş olabilir bebişin sana bu arada nasıl bu kadar kilo verdin bende uğraşıyorumda olmuyor bi türlü
Boyum kısa 1.55 im.. Evlendiğimde 47 kiloydum .. Ve gecen ay tam 61.5 kilo oldum ve artık dur demem gerekliydi öncelikle azimle başladım...
Sabah 9 da ise gidiyorum diyet form bisküvi aldım cikolatali olandan 4 tane var icinde hergün sabah bitane yedim kimi zaman onun yerine incir yedim...
Öğle 12 de eve gelip cok güzel kahvaltı hazırladım yedim iki dilim kepek ekmegi ile..
4 gibi fındık leblebi kuru üzüm karışımı çerezden 1 avuç kdr yedim
Aksam 6-7 gibide 1 çeşit yemek yoğurt salata yedim.. Çorba varsa sadeçe çorba yoğurt salata yedim.. Tek çeşit yemek zorundasin.. Haftanin2-3 gunu dışlarda yeriz ya tavuk ızgara yada çorba icerim başka menüye bile bakmıyorum :) hayatımdan beyaz ekmegi pirinç ve bulgur gibi pilavları kolayı kesinlikle çıkardım böylece 25 günde 5.5 kilo verdim...
Vucuttaki yağ iki sekilde vücuttan atılır ya terle yada idrarla onun için su icmeye dikkat ettim...
Eğer rejim yapamıyorsan kolayı pilavı ekmegi hayatından çıkarman bile baya zayiflamani saglar:)
Boyum kısa 1.55 im.. Evlendiğimde 47 kiloydum .. Ve gecen ay tam 61.5 kilo oldum ve artık dur demem gerekliydi öncelikle azimle başladım...
Sabah 9 da ise gidiyorum diyet form bisküvi aldım cikolatali olandan 4 tane var icinde hergün sabah bitane yedim kimi zaman onun yerine incir yedim...
Öğle 12 de eve gelip cok güzel kahvaltı hazırladım yedim iki dilim kepek ekmegi ile..
Aksam 6-7 gibide 1 çeşit yemek yoğurt salata yedim.. Çorba varsa sadeçe çorba yoğurt salata yedim.. Tek çeşit yemek zorundasin.. Haftanin2-3 gunu dışlarda yeriz ya tavuk ızgara yada çorba icerim başka menüye bile bakmıyorum :) hayatımdan beyaz ekmegi pirinç ve bulgur gibi pilavları kolayı kesinlikle çıkardım böylece 25 günde 5.5 kilo verdim...
Vucuttaki yağ iki sekilde vücuttan atılır ya terle yada idrarla onun için su icmeye dikkat ettim...
Eğer rejim yapamıyorsan kolayı pilavı ekmegi hayatından çıkarman bile baya zayiflamani saglar:)
böyle devam et tatlım... ben de yapsam şahane olur da bu aralar hiç canım istemiyor.
ne guzel ben de bir an önce böyle bir diyet yapmazsam iş vahim :)
böyle devam et tatlım... ben de yapsam şahane olur da bu aralar hiç canım istemiyor.
:))) valla moralim daha yüksek zayıflıyorum diye:) az önce bisküvi yedim adet Olcam ya canım cikolatali seyler istiyor İnan vicdanım sızladı yemeseydim keske diyorum :) benim gibi 10-15 kilo fazlan yoksa azıcık dikkat etsen kolaylıkla verirsin balım:)
ne guzel ben de bir an önce böyle bir diyet yapmazsam iş vahim :)
Ben 8 aydır bebek istiyorum İnan 8 Aydirda rejim yatcam diye her adet bitimi başlayıp 1 gün bile geçmeden bozuyordum bu ay cok azimliydim ben bile şaştım kendime:) benim gibi cok fazlan varsa başla cnm zayıf hamile kalıp doğumdan sonra zayıf olalım:)
kuzuuummm nasılsın bakem yahu özledim ben buralarısağol canım bacım dua listesiyle benden daha iyi ilgileniyon maaşallah
hayalimduam sana rabbim sağlıkla kucağına alacağın bir evlat nasip etsin inşallaahhhh
herkesciklere günaydın bugün hava kapalı ıııyyy çok sıkıcı ama ben bugün daha mutluyumderslerimi düşünmeye karar verdim sınavlarım yaklaştı bişi bilmiyoomm :18: :18: mezun olmam lazım çünkü diplomalı anne olacam akşama görüşürüz canlarım
iyi akşamlar arkadaslar bende bugun pko oldugnu öğrendim inanaın hala ağlıorum çok morakım bozuk pkolu olup hamile kalan varmı
günaydın kızlar.topiği ilk ben olumsuz bi haberle açayım.benim aşılama fos çıktı.sabah kırmızılarla uyandım.doktora gidicem bugün.bi aşılama hakkım daha var devletin karşıladığı onu da olcam sonra bırakıcaz bi süre.yeter dedik artık eşimle aylardır git gel.doktora giderek beklemek doktora gitmeden beklemekten daha zor çünkü.
Günaydınlarr!!!!!
ben geldim....Bugün mübarek cuma günü...Rabbi'm dileyen dua eden herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallh..Hiçkimsenin kucakları boş kalmasın..RAbbi'm kimseyi evlatlarıyla sınamasın.....Tez zamanda bu forumdaki tüm arkadaşlarımın bebek haberiyle sevinelim,eğlenelim inşallah....
günaydın kızlar.topiği ilk ben olumsuz bi haberle açayım.benim aşılama fos çıktı.sabah kırmızılarla uyandım.doktora gidicem bugün.bi aşılama hakkım daha var devletin karşıladığı onu da olcam sonra bırakıcaz bi süre.yeter dedik artık eşimle aylardır git gel.doktora giderek beklemek doktora gitmeden beklemekten daha zor çünkü.
günaydınlarrr canım...
aminnnnnnn Rabbim hayırlı zamanda hayırlı olanı nasip eder inş...
aynen canım,hayırlı zaman ve hayırlı olanı çok çok önemli...Bazen bizi üzecek durumlarla karşılaşıyoruz,mesela kırmızılarla...O da bizim için hayırlı olanı...İnşallah bizim için hayırlı olan hamilelik doğru zamanda bize kavuşur.Hayırlı zamanın tez gerçekleşmesi dileğiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?