- Konu Sahibi minikgelin
-
- #16.261
teşkr ederim bacım sensizde olmaz bunu bil he he durumlar nasıl bakem
Merhaba hanımlar beni de aranıza alır mısınız.. Sizleri tanımayı çok isterim.. Kimler hamile, kimler beklemede. Ben beklemede olanlardanım hikayemi de anlatırım..
aynı tatlım bi değişiklik yok.önceki sayfalarda yazmıştım okumuşsundur heralde.eşimin teyzesi doğum yaptı.kaç gündür hastaneye gidip geliyodum işte.bebeğin durumu kritikdi çok şükür bugün ondan da iyi haber geldi.anne sütü istediler.sağıp verdiler bebeğe.kalp kapakçığında ufak bi sorun varmış doktor zamanla düzelir demiş onada.
ama şunu çok iyi anladım rabbimden hayırlısını isteyeceksin.bizim karadenizde illa uşak olsun diye tuttururlar.teyzemin de 2 kızı vardı.bu uşak oldu bak birsürü sorun çıktı.rabbim hayırlısından versin hepimize inş.
geçmiş olsun tatlım rabbim şifa versin çok haklısın herşeyin hayırlısını istemek gerek benim eşimin aileside aynı olsunda olsun ya hayırlısını istemek varken neden böyle yapıyolar anlamam rabbim tez zamanda hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inş hayırlı bir şekilde amin
hoşgeldin cnm.ben de beklemede olanlardanım.anlat derdini bir nebze de olsa rahatlarsın.
sağol tatlım.kız olsun erkek olsun filan diye insanın içinden geçen birşey olur ama ısrar etmek çok mantıksız.rabbim sağlıklı hayırlı evlet versin bize .daha zor durumlarla imtihan etmesin inşaalah
Hic öyle karadeniz diye ayirma valla,bizim insanimiz malesef öyle erkek olsunda erkek evladin soyunu sürdürsün diye,sanki erkek evladi evlenince el oluyo haberleri yok ben cevremde anne ve babasinin yardimina kosan cok kiz evladi gördümde nerdeyse yok denecek kadar erkek evladi gördüm.Rabbimden hep hayirlisi...
Slm kızlar bsy sorup çıkmam eve gelince gece okurum yazarsanız:)
Adetime 2 gün kaldı tam gunünde olurum yada 1-2 gün erken....
Göğüslerimde acayip ağrır adetim bitene kdr devam eder normalde...
Yalnız bu sefer değişik oldu dün ve bugün gogsum hiç ama hiç ağrımıyor 5 gün önce elimi bile degdirmiyordm ... İlk kez gogsum adetime bı kac gün kala agrisi sınırlandı ne ucu ne yani hiçbirleri ağrımıyor sizce nedendir ...
Slm kızlar bsy sorup çıkmam eve gelince gece okurum yazarsanız:)
Adetime 2 gün kaldı tam gunünde olurum yada 1-2 gün erken....
Göğüslerimde acayip ağrır adetim bitene kdr devam eder normalde...
Yalnız bu sefer değişik oldu dün ve bugün gogsum hiç ama hiç ağrımıyor 5 gün önce elimi bile degdirmiyordm ... İlk kez gogsum adetime bı kac gün kala agrisi sınırlandı ne ucu ne yani hiçbirleri ağrımıyor sizce nedendir ...
göğüslerin ağrıması yumurtlamanın olduğunu gösterir derler cnm ama ben birsürü kişinin hikayesini okudum hiç göğsü ağrımayıp hamilelik belirtisi olarak ağrımaya başlayan var bi de her ay göğsü ağrıyıp hamile kaldığında ise senin gibi hiç ağrı hissetmeyenler var. inş sen de hamilelik belirtisidir tatlım.2 gün sonra güzel haberler alırsın inş.
evet cnm hayırlısı...sen de bizim gibi evlat sahibi olmak isteyenlerden misin ben seni daha önce görmemiştim.ben de 87 doğumluyum yaşıtız galiba
Daha bugün üye oldum yeniyim ve sayfanin bayagi acemisiyim,evet bende evlat sahibi olmak istiyorum hatta yanip tutusuyoyrum desem yeridir ama ben beklemek zorundayim((
konu açılmışken bende sana sorayım bacım sende adete yakın yüzünde falan ateş basması oluyormu hiç:26::26::26:
Daha bugün üye oldum yeniyim ve sayfanin bayagi acemisiyim,evet bende evlat sahibi olmak istiyorum hatta yanip tutusuyoyrum desem yeridir ama ben beklemek zorundayim((
Insanlari kaderleri yakinlastirirmis dedikleri dogruymus.
bu arada bende 87´liyim
yok tatlım olmuyo bende.bende asabilik duygusallık filan oluyo.bi de karnımda şişkinlik oluyo patlıycakmış gibi hissediyorum kendimi.
alırız tabi tatlım hg aramıza bahsedermisin kendinden ne kadardır bebiş istiyosun
hoşgeldin cnm.ben de beklemede olanlardanım.anlat derdini bir nebze de olsa rahatlarsın.
peki yumurtlama döneminde falan oluyormu böyle bişey acep bende varda ondan soruyorum tatlım dünde bugünde yüzüm yanıyor dikkat ettim adet olmama yakın hep böyle oluyorum ateş basıyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?