Sabredenler Kulübü 2012 :)

teşkr ederim bacım sensizde olmaz bunu bil he he durumlar nasıl bakem

aynı tatlım bi değişiklik yok.önceki sayfalarda yazmıştım okumuşsundur heralde.eşimin teyzesi doğum yaptı.kaç gündür hastaneye gidip geliyodum işte.bebeğin durumu kritikdi çok şükür bugün ondan da iyi haber geldi.anne sütü istediler.sağıp verdiler bebeğe.kalp kapakçığında ufak bi sorun varmış doktor zamanla düzelir demiş onada.

ama şunu çok iyi anladım rabbimden hayırlısını isteyeceksin.bizim karadenizde illa uşak olsun diye tuttururlar.teyzemin de 2 kızı vardı.bu uşak oldu bak birsürü sorun çıktı.rabbim hayırlısından versin hepimize inş.

geçmiş olsun tatlım rabbim şifa versin çok haklısın herşeyin hayırlısını istemek gerek benim eşimin aileside aynı olsunda olsun ya hayırlısını istemek varken neden böyle yapıyolar anlamam rabbim tez zamanda hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inş hayırlı bir şekilde amin

sağol tatlım.kız olsun erkek olsun filan diye insanın içinden geçen birşey olur ama ısrar etmek çok mantıksız.rabbim sağlıklı hayırlı evlet versin bize .daha zor durumlarla imtihan etmesin inşaalah

hoşgeldin cnm.ben de beklemede olanlardanım.anlat derdini bir nebze de olsa rahatlarsın.

Hic öyle karadeniz diye ayirma valla,bizim insanimiz malesef öyle erkek olsunda erkek evladin soyunu sürdürsün diye,sanki erkek evladi evlenince el oluyo haberleri yok ben cevremde anne ve babasinin yardimina kosan cok kiz evladi gördümde nerdeyse yok denecek kadar erkek evladi gördüm.Rabbimden hep hayirlisi...

sağol tatlım.kız olsun erkek olsun filan diye insanın içinden geçen birşey olur ama ısrar etmek çok mantıksız.rabbim sağlıklı hayırlı evlet versin bize .daha zor durumlarla imtihan etmesin inşaalah

amin bacım sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar kız erkek farketmez yani tabi insan ister yok kızım olsun yok oğlum olsun falan ama yinede hayırlısı olsun demek en iyisi

evet cnm hayırlısı...sen de bizim gibi evlat sahibi olmak isteyenlerden misin ben seni daha önce görmemiştim.ben de 87 doğumluyum yaşıtız galiba

Slm kızlar bsy sorup çıkmam eve gelince gece okurum yazarsanız:)
Adetime 2 gün kaldı tam gunünde olurum yada 1-2 gün erken....
Göğüslerimde acayip ağrır adetim bitene kdr devam eder normalde...
Yalnız bu sefer değişik oldu dün ve bugün gogsum hiç ama hiç ağrımıyor 5 gün önce elimi bile degdirmiyordm ... İlk kez gogsum adetime bı kac gün kala agrisi sınırlandı ne ucu ne yani hiçbirleri ağrımıyor sizce nedendir ...

göğüslerin ağrıması yumurtlamanın olduğunu gösterir derler cnm ama ben birsürü kişinin hikayesini okudum hiç göğsü ağrımayıp hamilelik belirtisi olarak ağrımaya başlayan var bi de her ay göğsü ağrıyıp hamile kaldığında ise senin gibi hiç ağrı hissetmeyenler var. inş sen de hamilelik belirtisidir tatlım.2 gün sonra güzel haberler alırsın inş.

inş bebişin senledir canım

konu açılmışken bende sana sorayım bacım sende adete yakın yüzünde falan ateş basması oluyormu hiç:26::26::26:

evet cnm hayırlısı...sen de bizim gibi evlat sahibi olmak isteyenlerden misin ben seni daha önce görmemiştim.ben de 87 doğumluyum yaşıtız galiba

Daha bugün üye oldum yeniyim ve sayfanin bayagi acemisiyim,evet bende evlat sahibi olmak istiyorum hatta yanip tutusuyoyrum desem yeridir ama ben beklemek zorundayim((

konu açılmışken bende sana sorayım bacım sende adete yakın yüzünde falan ateş basması oluyormu hiç:26::26::26:

yok tatlım olmuyo bende.bende asabilik duygusallık filan oluyo.bi de karnımda şişkinlik oluyo patlıycakmış gibi hissediyorum kendimi.sen de oluyo mu dediğin belirti

Son düzenleme:
yok tatlım olmuyo bende.bende asabilik duygusallık filan oluyo.bi de karnımda şişkinlik oluyo patlıycakmış gibi hissediyorum kendimi.

peki yumurtlama döneminde falan oluyormu böyle bişey acep bende varda ondan soruyorum tatlım dünde bugünde yüzüm yanıyor dikkat ettim adet olmama yakın hep böyle oluyorum ateş basıyor beni

alırız tabi tatlım hg aramıza bahsedermisin kendinden ne kadardır bebiş istiyosun

hoşgeldin cnm.ben de beklemede olanlardanım.anlat derdini bir nebze de olsa rahatlarsın.

hoşbulduk sağolun. Valla benim işler karışık ya arap saçı gibi. Ben ilk 2010 da istedim ama o zaman ara kanama falan oldu klomen kullandım iki ay ama olmadı sonra hormonlarım düzeldi klomeni bıraktım birkaç ay daha denedik tutmadı sonra ben aof okuyorum son senemdi olsa dedim sınavlara denk gelecek doğum az erteleyelim dedim 2011 şubata erteledik ama eşim rahatsızlandı sonrada nisan ve mayısta sınavlar geldi çalışma bile olamadı ders çaışmaktan sonra okul bitsin hadi dedim haziranda mezun oldum temmuzda araba aldık borçlandık hadi dedik ocakta olsun işe girdim bu arada kafam dağılsın diye. O zamana kadar yani temmuzdan ocağa kadar 35 günde de olsa dzenli gelen reglim yıbaşı akşamı bir erken kanamayla bozuldu ve bu aya kadar uğraşıyorum ara kanama geliyor ve yumrtlama yok ovulasyon kullanuyorum çünkü. 3 sene önce prolaktin sorunum olmuştu ilaç aldım düşmüştü şüphelendim geçte regl oluyordum ara kanamayı saymazsak gittim dr artık hormonda prolaktin çok az yksek çıktı iki hap içtim sadece lh ta biraz yüksek çıktı fsh hormonundan normalde iki katı olursa sorun diye biliyorum ama az bir fark var rada dr sorun dedi dk hapı verdi iki ay kullan dedi ben geçen ay kullanmadım yumurtlamam olur belki diye ama bu reglimle kullancam ve sonra yine doktora ben zaten temmuz gibi aşılam düşünüyorum artık beklemek istemiyorum işte böyyle uzun oldu dimii

peki yumurtlama döneminde falan oluyormu böyle bişey acep bende varda ondan soruyorum tatlım dünde bugünde yüzüm yanıyor dikkat ettim adet olmama yakın hep böyle oluyorum ateş basıyor beni

bende olmuyo cnm ama adet belirtisi kişiden kişiye değişiyo zaten.bi sorun olduğunu düşünmüyorum.çok ateşli hatunsun demekki

Kızlar yukarı da yazan benim kafanız karışmasın öbir yazdığımı daha önceden almıştım ama hiç yazmamıştım onunla başındna beri bu nickimle varım burada aklıma geldi mesaj var mı diye bakayım dedim çıkmadan o nickle yazmışım benim yani onu yazan sormuşunuz yaaa anlat derdini diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…