Sabredenler Kulübü 2012 :)

kaç senedir bebek istiyosun tatlım sizin ne sorununuz var.
Cok sükür bizim saglik acisindan bir sorunumuz yok.
2010da bos gebelik gecirdim sonra kürtaj derken ardindan bunalim ve malesef ben bos gebelik gecirdigimi 1 sene sonra baska bir doktordan ögrendim patoji sonucu sagolsun eski doktorum yanlis anlatmis.eski is yerimdede bana karsi cok acimasiz davrandilar kürtajdan sonra istifami verip ciktim,baska bir yere girdim,oradada 2 senelik süreli is sözlesmesi verdiler bu senenin sonunda insallah süresize ceviricekler.yani anliyacagin maddi sartlari düzeltmek ve bebegime iyi bir ortam saglayabilmek icin sabrediyorum.ama cok zor gercekten...

hayırlısı tatlım ama fazla bekleme.bu bebek işi hiç ertelencek bişey değil.isteyip de sahip olamayanlar o kadar çok ki.yavrun allahın izniyle rızkıyla gelir zaten.bi bakarsın darda olan eliniz bollaşır eviniz bereketlenir.rabbim istediğin vakit seni bebeğine kavuşturur inş.

allah yardımcın olsun tatlım tez zamanda bebişin konsun göbişine ,inş aşılamaya gerek kalmadan bebişin gelir sana canım baya sabretmişsin sende tatlım rabbim büyük

Insallah canim,Rabbim isteyene nasip etsin...

bebek için herşeye katlanıcaz cnmhem alıştırma olur zaten bebiş olunca da herifinin yüzünü zor görürsün ilk aylarda

evet bebiş olsun da herüfün birayda bir hallederim işini he he
şaka falan az kaldı bebiş için olmasa benim kocam hayatta ameliyat olmazdı rabbim başka dert vermesin

evet bebiş olsun da herüfün birayda bir hallederim işini he he
şaka falan az kaldı bebiş için olmasa benim kocam hayatta ameliyat olmazdı rabbim başka dert vermesin

amin cnm biter inş bu sıkıntılarınızda.ben şimdi kaçıyorum namaz kılcam cnm.namazı geç vakte bırakınca çok zorlanıyorum.bir an önce namazımı eda edeyim bol bol dua edeyim hepimize allahın izniyle.allaha emanet ol.görüşürüz.

rabbim kabul etsin bacım kib görüşürüz

dua günümmüş budün, dua eden edemeyen herkese çok çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun ve hayırlı zamanda evlatlarınızı kucağınıza versin inşallah...

serçecimmm, kuzucum, eksik olma...amin diyorum duana da...

iki gündür giremedim nete, biz cuma akşam doktora gittik eşimle. Öncelikle doktor 9 mil/ml olan sperm sayımız için, eşimin kullandığı hormondan düşmüştür ama üzülmeyin morfoloji ve hareket iyi bu sayı bile yeterli doğal yolla gebelik için dedi Siz çocuk istediğiniz ve yaşınız genç olduğu için direk testosteron vermicem dedi. Eşime bu hormonu salgılatacak başka bir hormon verdi, iğne, haftada bir onu yapacağız. bir de fsh için ilaç verdi, direk testo hormonu aldığı için önceden bu fsh düşmüş, o yüzden de spermlerimiz düşmüş. Bunun dışında proxeed önerdi, bir vitamin ilacı. Bir de beslenmenize dikkat edin dedi. Keçiboynuzunu doktor da önerdi. Ayrıca ısırgan çayı, bol bol yeşil yapraklı sebze ve nohutu da önerdi hatunlar, aklınızda bulunsun. Bunlar hep eşler için... bir de kırmızı eti az tüketin dedi.
Bu arada ben hala yumurtlamadım, ağrı ya da sancım yok. Bugün 12. günüm... salı falan yumurtlamam lazım diye tahmin ediyorum. Gerçi eşim hala korunduğumu sanıyor ama belki de diyorum rabbim nasip eder de bebişim bu ay gelir...inşallah yani, hayırlısıysa...
bu arada eşimin tedavisini sgk karşılamadığı için bayağa maddi yükü olacak...ama benim biricik sevgilim iyi olsun da harcanan gözüme gelmiyor...ne için çalışıyoruz...

Rabbim inşallah hayırlı,sağlıklı bebişini süpriz bir şekilde en kısa sürede size nasip eder!

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]3,5 yıl
[/TD]
[TD]4 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[TD]5 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]6 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]18 ay
[/TD]
[TD]8 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]17 ay
[/TD]
[TD]9 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD]15 ay
[/TD]
[TD]10 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]14 ay
[/TD]
[TD]11 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]12 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]13 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]14 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]15 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]16 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]17 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NewArch
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]18 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]19 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]18 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]19 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]20 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]21 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi (selda)[/TD]
[TD]Dua ile yola devam [/TD]
[TD]22 mart[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi (hilal)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]2 ay
[/TD]
[TD]23 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD] Dua ile yola devam
[/TD]
[TD] 24 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]25 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe nartanesiii
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti (fatma)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]27 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelinaksu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]31 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün sdtive arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

Sevgili topikcanlarım dua listesinden bir kaç isim sildim buraya gelip adını yazdırıp bir daha uğramayanlar bile oluyordu buda benim zoruma gitti yani elbetteki gönlümüz herkese açık ama bu hoşuma gitmedi ve aylardır uğramayanlarda var o yüzden listeyi kendimce takip ettiğim kadarıyla temizledim eğer tekrar gelirlerse aramızda sürekli olurlarsa elbetteki her zaman listeye eklerim. Lütfen kimse beni yanlış anlamasın ve hakkınızı helal edin.

Rabbim Hepimizin Gönlündeki Güzellikleri Bizlere nasip etsin. Sağlıklı Evlatlar Nasip Etsin Bizlere Kimseye İMrendirmesin Evlat Hasreti Yaşatıp Yüreğimizi Dağlamasın Rabbim Bizimde Dualarımızı Kabul Etsin ve Ne onların Acısını Göstersin Bizlere Nede Bizleri Onlarsız Bıraksın

(içim yanıyo kızlar )

Kızlar ne güzel burada birbiriniz için dua ediyorsunuz anladığım kadarıyla.Allah dualarınızı kabul etsin. İsteyen herkese Rabbim bebek nasip etsin. Biz de 4 aydır bebek istiyoruz. Rabbim, hepimize evlat mutluluğunu tattırsın inşallah.

allah razı olsun canım. içimi rahatlattın

rabbim sabır versin sana tatlım.allah bi daha bu acıyı yaşatmasın .hayırlı sağlıklı bi evlatla bu acıyı unuttursun inş (

Son düzenleme:

rabbim sabır versin tatlım tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…