- Konu Sahibi minikgelin
-
- #16.281
Cok sükür bizim saglik acisindan bir sorunumuz yok.kaç senedir bebek istiyosun tatlım sizin ne sorununuz var.
bende olmuyo cnm ama adet belirtisi kişiden kişiye değişiyo zaten.bi sorun olduğunu düşünmüyorum.çok ateşli hatunsun demekki
Cok sükür bizim saglik acisindan bir sorunumuz yok.
2010da bos gebelik gecirdim sonra kürtaj derken ardindan bunalim ve malesef ben bos gebelik gecirdigimi 1 sene sonra baska bir doktordan ögrendim patoji sonucu sagolsun eski doktorum yanlis anlatmis.eski is yerimdede bana karsi cok acimasiz davrandilar kürtajdan sonra istifami verip ciktim,baska bir yere girdim,oradada 2 senelik süreli is sözlesmesi verdiler bu senenin sonunda insallah süresize ceviricekler.yani anliyacagin maddi sartlari düzeltmek ve bebegime iyi bir ortam saglayabilmek icin sabrediyorum.ama cok zor gercekten...
hoşbulduk sağolun. Valla benim işler karışık ya arap saçı gibi. Ben ilk 2010 da istedim ama o zaman ara kanama falan oldu klomen kullandım iki ay ama olmadı sonra hormonlarım düzeldi klomeni bıraktım birkaç ay daha denedik tutmadı sonra ben aof okuyorum son senemdi olsa dedim sınavlara denk gelecek doğum az erteleyelim dedim 2011 şubata erteledik ama eşim rahatsızlandı sonrada nisan ve mayısta sınavlar geldi çalışma bile olamadı ders çaışmaktan sonra okul bitsin hadi dedim haziranda mezun oldum temmuzda araba aldık borçlandık hadi dedik ocakta olsun işe girdim bu arada kafam dağılsın diye. O zamana kadar yani temmuzdan ocağa kadar 35 günde de olsa dzenli gelen reglim yıbaşı akşamı bir erken kanamayla bozuldu ve bu aya kadar uğraşıyorum ara kanama geliyor ve yumrtlama yok ovulasyon kullanuyorum çünkü. 3 sene önce prolaktin sorunum olmuştu ilaç aldım düşmüştü şüphelendim geçte regl oluyordum ara kanamayı saymazsak gittim dr artık hormonda prolaktin çok az yksek çıktı iki hap içtim sadece lh ta biraz yüksek çıktı fsh hormonundan normalde iki katı olursa sorun diye biliyorum ama az bir fark var rada dr sorun dedi dk hapı verdi iki ay kullan dedi ben geçen ay kullanmadım yumurtlamam olur belki diye ama bu reglimle kullancam ve sonra yine doktora ben zaten temmuz gibi aşılam düşünüyorum artık beklemek istemiyorum işte böyyle uzun oldu dimii
tşkr ederim iltifatın için ondan basıyor demekkiateşş he he he
hayırlısı tatlım ama fazla bekleme.bu bebek işi hiç ertelencek bişey değil.isteyip de sahip olamayanlar o kadar çok ki.yavrun allahın izniyle rızkıyla gelir zaten.bi bakarsın darda olan eliniz bollaşır eviniz bereketlenir.rabbim istediğin vakit seni bebeğine kavuşturur inş.
kocan şanslı adammışbu arada bu vakitlerinizi iyi değerlendirin.araya ameliyat giriyo 2-3 hafta hasret kalırsın kocişine
yaa sorma kız kara kara onu düşünüyoruz herüfümle diyorum ameliyat olcan napcem ben he he
bebek için herşeye katlanıcaz cnmhem alıştırma olur zaten bebiş olunca da herifinin yüzünü zor görürsün ilk aylarda
evet bebiş olsun da herüfün birayda bir hallederim işini he he
şaka falan az kaldı bebiş için olmasa benim kocam hayatta ameliyat olmazdı rabbim başka dert vermesin
amin cnm biter inş bu sıkıntılarınızda.ben şimdi kaçıyorum namaz kılcam cnm.namazı geç vakte bırakınca çok zorlanıyorum.bir an önce namazımı eda edeyim bol bol dua edeyim hepimize allahın izniyle.allaha emanet ol.görüşürüz.
UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim[/TD]
[TD]
deneme süresi[/TD]
[TD]
dua günü[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay (ayşe)
[/TD]
[TD]7 yıl
[/TD]
[TD]26 şubat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]3,5 yıl
[/TD]
[TD]27 şubat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20 (pelin)
[/TD]
[TD]3 yıl
[/TD]
[TD]28 şubat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]1 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]2 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]18 ay
[/TD]
[TD]4 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]17 ay
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD]15 ay
[/TD]
[TD]6 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]14 ay
[/TD]
[TD]7 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]8 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]9 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mervsh
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]10 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]11 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]12 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]14 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]15 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NewArch
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]16 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]17 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]18 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]19 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]20 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]21 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]22 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi (hilal)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]2 ay
[/TD]
[TD]23 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD] Dua ile yola devam
[/TD]
[TD] 24 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]25 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe nartanesiii
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti (fatma)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]27 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]medne
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fragranceteacher
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi (selda)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]31 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelinaksu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duruca
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cebra
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leylastn
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 nisan
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bugün sdtive arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)
günaydın kuzular...
kociş uynamadı bende sabah kalktım kaş bıyık opersyonu yaptım nette takıldım bu gün 18 mart çanakkale zaferi rabbim atalrımızınruhunu şad etsin orada şehit olan sübyan yaştakilerin mekanını cennet eylesin...
sabahtan beri okuyup okuup ağlıyorum ben çanakkale denildiği zaman dayanamıyorum düğünümde bu kadar ağlamadım desem yalan olmaz...
neyse ben gidip kahvaltı hazırlayayaım.... herkese iyi pazarlar.... sdtive dua gününmüş kuzu senin için çoook dua edeceğim bu gün rabbim hepimizin kucağını doldursun inş....
dua günümmüş budün, dua eden edemeyen herkese çok çok teşekkür ederimAllah hepinizden razı olsun ve hayırlı zamanda evlatlarınızı kucağınıza versin inşallah...
serçecimmm, kuzucum, eksik olma...amin diyorum duana da...
iki gündür giremedim nete, biz cuma akşam doktora gittik eşimle. Öncelikle doktor 9 mil/ml olan sperm sayımız için, eşimin kullandığı hormondan düşmüştür ama üzülmeyin morfoloji ve hareket iyi bu sayı bile yeterli doğal yolla gebelik için dediSiz çocuk istediğiniz ve yaşınız genç olduğu için direk testosteron vermicem dedi. Eşime bu hormonu salgılatacak başka bir hormon verdi, iğne, haftada bir onu yapacağız. bir de fsh için ilaç verdi, direk testo hormonu aldığı için önceden bu fsh düşmüş, o yüzden de spermlerimiz düşmüş. Bunun dışında proxeed önerdi, bir vitamin ilacı. Bir de beslenmenize dikkat edin dedi. Keçiboynuzunu doktor da önerdi. Ayrıca ısırgan çayı, bol bol yeşil yapraklı sebze ve nohutu da önerdi hatunlar, aklınızda bulunsun. Bunlar hep eşler için... bir de kırmızı eti az tüketin dedi.
Bu arada ben hala yumurtlamadım, ağrı ya da sancım yok. Bugün 12. günüm... salı falan yumurtlamam lazım diye tahmin ediyorum. Gerçi eşim hala korunduğumu sanıyor amabelki de diyorum rabbim nasip eder de bebişim bu ay gelir...inşallah yani, hayırlısıysa...
bu arada eşimin tedavisini sgk karşılamadığı için bayağa maddi yükü olacak...ama benim biricik sevgilim iyi olsun da harcanan gözüme gelmiyor...ne için çalışıyoruz...
Az önce bu alanda bilgisi olan bir arkadasimi ariyip sordum,kendisi Jinekoloji bölümünde calismisti,onun söylemesine göre hormonlarin normal seviyede ve endiselenmeni gerektirecek birseyde yokmus.
Lütfen yanlis seyler düsünüpte kendimizi hirpalamiyalim....
Sevgili topikcanlarım dua listesinden bir kaç isim sildim buraya gelip adını yazdırıp bir daha uğramayanlar bile oluyordu buda benim zoruma gittiyani elbetteki gönlümüz herkese açık ama bu hoşuma gitmedi ve aylardır uğramayanlarda var o yüzden listeyi kendimce takip ettiğim kadarıyla temizledim eğer tekrar gelirlerse aramızda sürekli olurlarsa elbetteki her zaman listeye eklerim. Lütfen kimse beni yanlış anlamasın ve hakkınızı helal edin.
Rabbim Hepimizin Gönlündeki Güzellikleri Bizlere nasip etsin. Sağlıklı Evlatlar Nasip Etsin Bizlere Kimseye İMrendirmesin Evlat Hasreti Yaşatıp Yüreğimizi Dağlamasın Rabbim Bizimde Dualarımızı Kabul Etsin ve Ne onların Acısını Göstersin Bizlere Nede Bizleri Onlarsız Bıraksın
(içim yanıyo kızlar)
Sevgili topikcanlarım dua listesinden bir kaç isim sildim buraya gelip adını yazdırıp bir daha uğramayanlar bile oluyordu buda benim zoruma gittiyani elbetteki gönlümüz herkese açık ama bu hoşuma gitmedi ve aylardır uğramayanlarda var o yüzden listeyi kendimce takip ettiğim kadarıyla temizledim eğer tekrar gelirlerse aramızda sürekli olurlarsa elbetteki her zaman listeye eklerim. Lütfen kimse beni yanlış anlamasın ve hakkınızı helal edin.
Rabbim Hepimizin Gönlündeki Güzellikleri Bizlere nasip etsin. Sağlıklı Evlatlar Nasip Etsin Bizlere Kimseye İMrendirmesin Evlat Hasreti Yaşatıp Yüreğimizi Dağlamasın Rabbim Bizimde Dualarımızı Kabul Etsin ve Ne onların Acısını Göstersin Bizlere Nede Bizleri Onlarsız Bıraksın
(içim yanıyo kızlar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?