Sabredenler Kulübü 2012 :)

iyiyim canım çok şükür bu gün bir ateşlendim yüzüm yandı acaba yumurtlama belirtisi olabilir mi ki tatlım :18:

cvp veremediğim arkadaşlarım özür dilerim eşim geldi onun için çıkymam lazım hemen lütfen kusuruma bakmayın sizi sefiyorum öptüm hepinizi

bir an oldu canım yandım resmen bir iki saate geçti inş yumurtadandır pek anlayamıyorum da ben

ovulasyon testi yapıyor musun canım?ben de ilk defa bu ay aldım.ne zamanlar yumurtladığımı tahmin ediyordum ama bu test sayesinde tam gününü biliyorsun kafan rahat oluyor almadıysan şiddetle öneriyorum:)

ovulasyon testi yapıyor musun canım?ben de ilk defa bu ay aldım.ne zamanlar yumurtladığımı tahmin ediyordum ama bu test sayesinde tam gününü biliyorsun kafan rahat oluyor almadıysan şiddetle öneriyorum:)

aslında aklımdan geçmiyor değil bakalım bu ay yaramazım gelmezse alayım ben de canım deneyim üzerinde nasıl kullanılacağı yazıyor mu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…