- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #16.321
Burdasın mı
aslında aklımdan geçmiyor değil bakalım bu ay yaramazım gelmezse alayım ben de canım deneyim üzerinde nasıl kullanılacağı yazıyor mu peki
canımm benimm geldimm buradayımmm :13:
üzüldün mü sen bakim
Kendimi toparladığımı sanırken daha da mı batıyorum acaba güçlü görünmeye çalışarak içimin eridiğini görmezden mi gelmeye çalışıyorum ne yapmaya çalışıyorum yada ne yapıyorum bilmiyorum ama gün geçtikçe canımın daha çok yandığını farkediyorum atlattı derken batıyorum ben çok kötüyüm çok canım yanıyo
[video=youtube;yd2Gych3ENY]http://www.youtube.com/watch?v=yd2Gych3ENY&feature=related[/video]
Kendimi toparladığımı sanırken daha da mı batıyorum acaba güçlü görünmeye çalışarak içimin eridiğini görmezden mi gelmeye çalışıyorum ne yapmaya çalışıyorum yada ne yapıyorum bilmiyorum ama gün geçtikçe canımın daha çok yandığını farkediyorum atlattı derken batıyorum ben çok kötüyüm çok canım yanıyo
[video=youtube;yd2Gych3ENY]http://www.youtube.com/watch?v=yd2Gych3ENY&feature=related[/video]
canım kıyamamm yaa
aslında bir yerlerde hep seninle olacak bir duygu senin yaşadığın, bastırmak değil bence senin yaptığın tatlım zamana ihtiyacın var daha çok yeni
zaman senin yoldaşın olacak
canımmmm
canım benim kıyamam sana.böyle hissetmen çok normal..zaman ve sabır gerekiyor.
Rabbim bizi sınıyor canım, hayatımız sınav gerçekten... biz yaşarken kaldıramayacağımızı zannediyoruz evet,
Rabbim dermansız dert vermesin ki sabırla inş aşacağız emin ol, bir de bakmışsın bebişin seninle canım
sanırım en iyi ben anlarım seni....evet diyorum çok iyiyim cidden iyiyim diyorum
ama iyi oluyorum sonra ne oluysa gene o gözyaşları ben bıktım ağlamaktan artık..
ama elinde olmuyor ınsanın bu akşam rafet el romanın senden sonra şarkısını dinliyordum
bebeklerımle benım bu şarkı dedim...."Ne kadar oldu gideli bilmiyorum gecen zamanı" diyo
"Alıştım acı çekerek almaya nefesimi " diyo bana diyo sanki tutamıyorum göz yaşalrımı....bazen sırf rahatlşamak için
ağlamalıyım diyorum....Dua ediyorum hep Allah ım gizlediğim ve açığa verdiğim herseyı bilen tek sensin
acımı dindir...sabır ver lütfen...hayırlısını ver gönlümüde buna razı et diyorum bazen dayanamıycak gibi oluyorum
ama kaç yıl oldu dayanıyorum işte....bazıları çok güçlüsü diyolar ama çok yıprandım artık
sanırım en iyi ben anlarım seni....evet diyorum çok iyiyim cidden iyiyim diyorum
ama iyi oluyorum sonra ne oluysa gene o gözyaşları ben bıktım ağlamaktan artık..
ama elinde olmuyor ınsanın bu akşam rafet el romanın senden sonra şarkısını dinliyordum
bebeklerımle benım bu şarkı dedim...."Ne kadar oldu gideli bilmiyorum gecen zamanı" diyo
"Alıştım acı çekerek almaya nefesimi " diyo bana diyo sanki tutamıyorum göz yaşalrımı....bazen sırf rahatlşamak için
ağlamalıyım diyorum....Dua ediyorum hep Allah ım gizlediğim ve açığa verdiğim herseyı bilen tek sensin
acımı dindir...sabır ver lütfen...hayırlısını ver gönlümüde buna razı et diyorum bazen dayanamıycak gibi oluyorum
ama kaç yıl oldu dayanıyorum işte....bazıları çok güçlüsü diyolar ama çok yıprandım artık
Belki de ağlamak biraz rahatlatacak beni çünkü ilk günlerde güçlü durmaya çalıştım çalıştıkça da dolmuşum farketmedenZaman su gibi aksın gitsin istiyorum belki bana doktor 6 ay dinlenme vericek o zaman o vakit nasıl geçecek hiç bilmiyorum
İnşallah kuzum ne ben nede bir başkası böyle acıyı bir daha yaşamasın inşallah. Rabbim burdaki isteyen tüm arkadaşlarıma hayırlısı ile ve SAĞLIKLA bir evlat nasip etsin inşallah. İyi ki varsınız anlatacak kimsem yok içimdekileri söylemedikçe büyüyo içimde burada paylaşmak rahatlatıyo insanı
rabbim en kısa zamanda yüzünüzü güldürsün... sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah
canım nasılsın nasıl oldun
canım geçer hem de nasıl çabuk geçer. önemli olan senin sağlığın.sen kendini bir toparla, bak hamile de kalabildiğini öğrendin sağlıklı bebişlerin olacak inşallah
İnşallah kuzum ne ben nede bir başkası böyle acıyı bir daha yaşamasın inşallah. Rabbim burdaki isteyen tüm arkadaşlarıma hayırlısı ile ve SAĞLIKLA bir evlat nasip etsin inşallah. İyi ki varsınız anlatacak kimsem yok içimdekileri söylemedikçe büyüyo içimde burada paylaşmak rahatlatıyo insanı
canım kanamam bitti bugun doktora gıttım ıste muayene ettı rahım temızlenmıs dedi
beta hcg de ölçtürdm dusmus 6 cıkmıs sonuc
doktor 2 ay korun dedi ama korunmuycam cok kucuktu 5+4 tü ve kürtaja da gerek kalmadı kendılıgınden dustu
zaten 1.5 sene korundum bundn once kendıme gelmek ıcın bekledıkce beklentı buyuyo
hem ılk dusugumde kürtaj olmama ragmen 10 haftalıktı dr. gencsın korunman gerekmez
ama sen bilirsin demıstı zaten öle hemen olmuo onun ıcın korunmuycam canım
kafa olrk da ii olmya calısyorumm ama cok zor dayanamıyorumAllah ım sabır ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?