Sabredenler Kulübü 2012 :)

aslında aklımdan geçmiyor değil bakalım bu ay yaramazım gelmezse alayım ben de canım deneyim üzerinde nasıl kullanılacağı yazıyor mu peki

evet canım yazıyor.mesela ben 28-30 güne bir adet görüyorum.testi yapmaya 11. günden yapmaya başladım 14. ve 15. günler pozitif çıktı.adet döngün kaç günse ne zaman yapılacağı yazıyor. inş. gelmezde senin kırmızılar yapmaya gerek kalmaz

Kendimi toparladığımı sanırken daha da mı batıyorum acaba güçlü görünmeye çalışarak içimin eridiğini görmezden mi gelmeye çalışıyorum ne yapmaya çalışıyorum yada ne yapıyorum bilmiyorum ama gün geçtikçe canımın daha çok yandığını farkediyorum atlattı derken batıyorum ben çok kötüyüm çok canım yanıyo
[video=youtube;yd2Gych3ENY]http://www.youtube.com/watch?v=yd2Gych3ENY&feature=related[/video]

Bazen ilk günlerde ağlayıp içimi dökemedim onun için mi böyle oluyorum diyorum ama bilmiyorum. Aklıma benimle birlikte hamile olanlar geliyo doğumuna az kalmış olanlar geliyo sonra kızıyorum kendime ya daha kötü derdin olsaydı diyorum ya hiç bebek sahibi olamasaydın diyorum ama iki arada bi derede kaldım sürüklenip gidiyorum

canım kıyamamm yaa

aslında bir yerlerde hep seninle olacak bir duygu senin yaşadığın, bastırmak değil bence senin yaptığın tatlım zamana ihtiyacın var daha çok yeni

zaman senin yoldaşın olacak

canımmmm

canım benim kıyamam sana.böyle hissetmen çok normal..zaman ve sabır gerekiyor.

Biran önce zamanda kaybolmak istiyorum yeniden başlamak yeniden acaba bu aymı diyerek o heyecanla bekleyip ve mutlu haberi almak istiyorum offfffffff sanırım bugün benim efkarım var

sanırım en iyi ben anlarım seni....evet diyorum çok iyiyim cidden iyiyim diyorum

ama iyi oluyorum sonra ne oluysa gene o gözyaşları ben bıktım ağlamaktan artık..

ama elinde olmuyor ınsanın bu akşam rafet el romanın senden sonra şarkısını dinliyordum

bebeklerımle benım bu şarkı dedim...."Ne kadar oldu gideli bilmiyorum gecen zamanı" diyo

"Alıştım acı çekerek almaya nefesimi " diyo bana diyo sanki tutamıyorum göz yaşalrımı....bazen sırf rahatlşamak için

ağlamalıyım diyorum....Dua ediyorum hep Allah ım gizlediğim ve açığa verdiğim herseyı bilen tek sensin

acımı dindir...sabır ver lütfen...hayırlısını ver gönlümüde buna razı et diyorum bazen dayanamıycak gibi oluyorum

ama kaç yıl oldu dayanıyorum işte....bazıları çok güçlüsü diyolar ama çok yıprandım artık

Rabbim bizi sınıyor canım, hayatımız sınav gerçekten... biz yaşarken kaldıramayacağımızı zannediyoruz evet,

Rabbim dermansız dert vermesin ki sabırla inş aşacağız emin ol, bir de bakmışsın bebişin seninle canım

canım benim kıyamam sana.böyle hissetmen çok normal..zaman ve sabır gerekiyor.

Belki de ağlamak biraz rahatlatacak beni çünkü ilk günlerde güçlü durmaya çalıştım çalıştıkça da dolmuşum farketmeden Zaman su gibi aksın gitsin istiyorum belki bana doktor 6 ay dinlenme vericek o zaman o vakit nasıl geçecek hiç bilmiyorum

İnşallah kuzum ne ben nede bir başkası böyle acıyı bir daha yaşamasın inşallah. Rabbim burdaki isteyen tüm arkadaşlarıma hayırlısı ile ve SAĞLIKLA bir evlat nasip etsin inşallah. İyi ki varsınız anlatacak kimsem yok içimdekileri söylemedikçe büyüyo içimde burada paylaşmak rahatlatıyo insanı

rabbim en kısa zamanda yüzünüzü güldürsün... sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah

Bazen güçlüyüm diye kandırıyoruz kendimizi öyle dedikçe herşey dahada iyi olacak ve yürekteki yara geçecek gibi geliyo ama içimiz de büyüdükçe büyüyo taşınmayacak bir yük oluyo olanda bize oluyo ya ağlayarak rahatlamaya çalışıyoruz yada içimize atarak bir çığ yaratıyoruz yüreğimizde nede zormuş kavuşucam derken kaybolması bir saatlik bir uykuyla alıyolar geri senden yavrunu offfff offff Rabbim sen kaldıramicamız yğk yüklemezsin bizlere isyan ettirme bizi sana hayırlı zamanda içimiz daha da yanmadan bizede evlat sevgisini nasip et

canım geçer hem de nasıl çabuk geçer. önemli olan senin sağlığın.sen kendini bir toparla, bak hamile de kalabildiğini öğrendin sağlıklı bebişlerin olacak inşallah

amin canım aminnn

rabbim en kısa zamanda yüzünüzü güldürsün... sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah

amin canım sağol

canım nasılsın nasıl oldun

canım kanamam bitti bugun doktora gıttım ıste muayene ettı rahım temızlenmıs dedi
beta hcg de ölçtürdm dusmus 6 cıkmıs sonuc

doktor 2 ay korun dedi ama korunmuycam cok kucuktu 5+4 tü ve kürtaja da gerek kalmadı kendılıgınden dustu
zaten 1.5 sene korundum bundn once kendıme gelmek ıcın bekledıkce beklentı buyuyo
hem ılk dusugumde kürtaj olmama ragmen 10 haftalıktı dr. gencsın korunman gerekmez
ama sen bilirsin demıstı zaten öle hemen olmuo onun ıcın korunmuycam canım

kafa olrk da ii olmya calısyorumm ama cok zor dayanamıyorum Allah ım sabır ver

canım geçer hem de nasıl çabuk geçer. önemli olan senin sağlığın.sen kendini bir toparla, bak hamile de kalabildiğini öğrendin sağlıklı bebişlerin olacak inşallah

İnşallah canım.Rabbim sizlere de en kısa zamanda evlat nasip etsin mutluluklarımız inşallah havada kalmaz...

inşallah canım bir gün gelecek doğum hikayelerimizi yazacağız.benim 14 ay oldu daha kaç ay geçecek bilmiyorum ama o gün kısmetse gelecek.şu 1 kaç ay geçsin eski gücüne kavuşacağına inanıyorum. daha acıların çok taze

Rabbim sabır versin kuzum bugün nasılda denk geldik sanki daha da çok ağlamak için bir birimizi özellikle bulmuş gibi
İnşallah bu sefer bebeğine kavuşursun canım. Ben ayın 26 sında gidicem ne diyecek hiç bilmiyorum korkuyorum inşallah iyi şeyler duyarım parça almışlardı patolojiye göndereceklermiş ne çıkarsa artık :26: ben doktor ne derse desin 3 ay kadar korunmayı düşünüyorum sonrada kimseye demicem hamile kalsam da demicem cinsiyetini öğrenene kadar.
Bu düştükten sonra o kadar çok şey sorguladım ki anlatamam nazar mı değdi dedim seyahat ettim ondan mı şunu yedim bun uyedim ondan mı diye sonra sustum Rabbim onu bana nasip etmediydi dedim ve ağladım ağladım ağladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…