- Konu Sahibi minikgelin
-
- #16.341
Bazen güçlüyüm diye kandırıyoruz kendimizi öyle dedikçe herşey dahada iyi olacak ve yürekteki yara geçecek gibi geliyo ama içimiz de büyüdükçe büyüyo taşınmayacak bir yük oluyo olanda bize oluyo ya ağlayarak rahatlamaya çalışıyoruz yada içimize atarak bir çığ yaratıyoruz yüreğimizde nede zormuş kavuşucam derken kaybolması bir saatlik bir uykuyla alıyolar geri senden yavrunu offfff offff Rabbim sen kaldıramicamız yğk yüklemezsin bizlere isyan ettirme bizi sana hayırlı zamanda içimiz daha da yanmadan bizede evlat sevgisini nasip et
amin canım aminnn
amin canımsağol
canım kanamam bitti bugun doktora gıttım ıste muayene ettı rahım temızlenmıs dedi
beta hcg de ölçtürdm dusmus 6 cıkmıs sonuc
doktor 2 ay korun dedi ama korunmuycam cok kucuktu 5+4 tü ve kürtaja da gerek kalmadı kendılıgınden dustu
zaten 1.5 sene korundum bundn once kendıme gelmek ıcın bekledıkce beklentı buyuyo
hem ılk dusugumde kürtaj olmama ragmen 10 haftalıktı dr. gencsın korunman gerekmez
ama sen bilirsin demıstı zaten öle hemen olmuo onun ıcın korunmuycam canım
kafa olrk da ii olmya calısyorumm ama cok zor dayanamıyorumAllah ım sabır ver
inşallah canım bir gün gelecek doğum hikayelerimizi yazacağız.benim 14 ay oldu daha kaç ay geçecek bilmiyorum ama o gün kısmetse gelecek.şu 1 kaç ay geçsin eski gücüne kavuşacağına inanıyorum. daha acıların çok taze
kucukken kaybettiğim bebekelrıme de çok üzüldüm ama kızımı bi türlü unutamıyorum
tekmeleri ultrasonda elini ağzına götürmesi doğdugunda melek gibi o sedyede yatısı
ölü diyemezdi kimse asla öyle güzeldi ki kirpikleri upuzundu yanakları bembeyazdı
bebegım kızım onu cok özlüyorum unutamıyorum ayakkabıları diktiğim battanıyesı
işlediğim yastıgı boş kaldı....ellerim gibi....21 ay oldu kızımı kaybedeli 1 günüm onu dusunmeden gecmedi
asla isyan etmıyorum ama içim yanıyo fermi
kucukken kaybettiğim bebekelrıme de çok üzüldüm ama kızımı bi türlü unutamıyorum
tekmeleri ultrasonda elini ağzına götürmesi doğdugunda melek gibi o sedyede yatısı
ölü diyemezdi kimse asla öyle güzeldi ki kirpikleri upuzundu yanakları bembeyazdı
işlediğim yastıgı boş kaldı....ellerim gibi....21 ay oldu kızımı kaybedeli 1 günüm onu dusunmeden gecmedi
Rabbim sabır versin kuzum bugün nasılda denk geldik sanki daha da çok ağlamak için bir birimizi özellikle bulmuş gibi
İnşallah bu sefer bebeğine kavuşursun canım. Ben ayın 26 sında gidicem ne diyecek hiç bilmiyorum korkuyorum inşallah iyi şeyler duyarım parça almışlardı patolojiye göndereceklermiş ne çıkarsa artık :26: ben doktor ne derse desin 3 ay kadar korunmayı düşünüyorum sonrada kimseye demicem hamile kalsam da demicem cinsiyetini öğrenene kadar.
Bu düştükten sonra o kadar çok şey sorguladım ki anlatamam nazar mı değdi dedim seyahat ettim ondan mı şunu yedim bun uyedim ondan mı diye sonra sustum Rabbim onu bana nasip etmediydi dedim ve ağladım ağladım ağladım...
ay_she çook geçmiş olsun benimde başımdan geçti malesef..rabbim dayanma gücü versin..cümlemize
canım düşüklerin sebebi belli mi peki?allah bi daha yaşatmasın. kendine dikkat et ama önce senin sağlığın önemli.
Rabbim bir dah ayaşatmasınÖylesi daha da zor o insanın içini daha da yakar inşallah bir daha yaşatmaz Rabbim sana onu kuzum Rabbim sabrını artırsın ve yüzünü güldürsün inşallah ben daha hiç görmeden üzülüyorum seni hiç düşüneiyorum ama inan bana anlyorum
canıımmm
ne denir ne söylenir yaşamayan bilemez inş. bundan sonrasıı için hep mutlu olursun...
kelimelerin tükendiği an bu olsa gerek.rabbim yardımcın olsun daha büyük acılar yaşatmasın
ayşeyle ben sizleri biraz bunalttık hakkınızı helal edin ama belli ki ikimizinde içi yanmış
Ayşe canım bacım beni çok ağlattınİnan o yazdıklarına ne diyeceğimi bilemedim...
Günaydın kızlar...
gelmeyeli burada oldukça derin ve duygusal konular geçmiş..Ayşecim söyleyecek bir kelime bulamıyorum,Allah sana sabırlar versin ve inşallah tez zamanda sen,fermi ve dileyen dua eden herkes annelik duygusunu tadar.
sizlere,huzur dolu,mutluluk verici,gülümsetecek,heyecanı,sevgisi hiç bitmeyecek güzel bir hafta diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?