Sabredenler Kulübü 2012 :)

ay_she çook geçmiş olsun benimde başımdan geçti malesef..rabbim dayanma gücü versin..cümlemize

kucukken kaybettiğim bebekelrıme de çok üzüldüm ama kızımı bi türlü unutamıyorum

tekmeleri ultrasonda elini ağzına götürmesi doğdugunda melek gibi o sedyede yatısı

ölü diyemezdi kimse asla öyle güzeldi ki kirpikleri upuzundu yanakları bembeyazdı

bebegım kızım onu cok özlüyorum unutamıyorum ayakkabıları diktiğim battanıyesı

işlediğim yastıgı boş kaldı....ellerim gibi....21 ay oldu kızımı kaybedeli 1 günüm onu dusunmeden gecmedi

asla isyan etmıyorum ama içim yanıyo fermi

canım düşüklerin sebebi belli mi peki?allah bi daha yaşatmasın. kendine dikkat et ama önce senin sağlığın önemli.

İnşallah canım ben atlattım bitti derken meğerse kendini derinliklerde saklamış. Çokda ağlamakda istemiyorum vardır bir hayır bunda da diye ama dediğin gibi sanırım yeni olduğu için biraz içimi yakıyo

canıımmm

ne denir ne söylenir yaşamayan bilemez inş. bundan sonrasıı için hep mutlu olursun...

Rabbim bir dah ayaşatmasın Öylesi daha da zor o insanın içini daha da yakar inşallah bir daha yaşatmaz Rabbim sana onu kuzum Rabbim sabrını artırsın ve yüzünü güldürsün inşallah ben daha hiç görmeden üzülüyorum seni hiç düşüneiyorum ama inan bana anlyorum

kelimelerin tükendiği an bu olsa gerek.rabbim yardımcın olsun daha büyük acılar yaşatmasın

aynen canım ben neler dusundum bi bilsen neler neler ama kısmet canım kısmet olmayınca olmuyo ıste

bence de 3 ay korunmak yeter ınsa hememn olsn ıstıo bu sefer hersey duzelcek die düşünüo
bizde her arastırmamız yapldı ohh sorun olmıycak dioduk ama bu sefer esımde cok fena oldu
zor geldık kendımıze

ay_she çook geçmiş olsun benimde başımdan geçti malesef..rabbim dayanma gücü versin..cümlemize

sağol cnım sana da cok gecmıs olsun Allah ım kımseye evlat aısı yastamasın...

canım düşüklerin sebebi belli mi peki?allah bi daha yaşatmasın. kendine dikkat et ama önce senin sağlığın önemli.

evet canım kan pıhtılaşması varmıs arastırıldı genetıktede arastırıldı mthfr 677 heterzigot mutasyonu
ılk ık begegımde bellı değildi sorunum ıkıncıden sora bakıldı 28 haftalıkken kalbi durdu birden
normal doğumla doğurdum sonrada tpraga verdik Zahide Leyl koyduk adını eşim bizim duyamadıgımız güzel sesin cenneti çınlatsın
adın Zahide Leyl olsn dedi ağlayarak ismini koydu sonra defnettik

işte hamıle kalınca hergun ıgen olucaksın dedıler clexane 1.5 sene koruduk bız tam arastırıldın die
sonrakorunmayı bırakmıstık 2 ay once hamıle kaldım 1 subartt son adet tarıhımdı gecen pazar kan gorunce dr
gittik ama düşmeye baslamıstı neden oldu bılemıyorum kısmet dıyorum ne dıyım...bebeklerımde bi anomali cıkmadı cunku
Allah kımsenın basına vermesın

amin kızlar amin hep dua ediyorum hep...Allah bizi sınıyo biliyorum zor ama dayanmalıyız biliyorum

Allah sabredenlerle beraberdir.diyo sabredıcez çok zor oluyo ama isyan etmıyorum hiç Allah biliyo kalbimi

2009 da kaybettım ılk bebegımı o gunden beri dilimde hep aynı dua hayırlısı olsun hayırısı bu belki de diyorum

ben cok kötü oldum elimi yuzumu yıkayıp uzanıcam iyi geceler...

canıımmm

ne denir ne söylenir yaşamayan bilemez inş. bundan sonrasıı için hep mutlu olursun...

kelimelerin tükendiği an bu olsa gerek.rabbim yardımcın olsun daha büyük acılar yaşatmasın

selam arkadaslar ben pko hastası oldugumu öğrendım içimizde bu hastalık sahibi olupta gebe olan veya anne olan varmı cok tedirginim ben anne olamıcakmıyım

Ayşe canım bacım beni çok ağlattın İnan o yazdıklarına ne diyeceğimi bilemedim...

bacım ağlama diyemıyorum ki acıyo taa içimizz...

Allah annelere kendisinin kullarına duydugu şevkatten bi nebze verırımiş

bebekelrını/cocuklarını korusunlar die....biz bebeklerımıze bu kadar üzülüyor ve şevkat gösteriyrsak...Allah ın bize

olan şevkatini düşünüyorum rahatla Ayşe diyorum o zaman

biz resmin bi parçasını görüyoruz tamamını Allah görüyo aciziz istiyruz ama sonucu ne olacak bilmiyoruz...Rabbim bizi

bekletiyo sınıyo acımız büyük ama mükafatı da o kadar büyük....yeter ki dayanabilelim...Ama Allah narin yaratmış

kadınları inciniyo kalbimiz bebeklerımıızı özlüyoruz ondan yoksa hepsi emanet benim die bişey yok...verende O alanda...

Günaydın kızlar...
gelmeyeli burada oldukça derin ve duygusal konular geçmiş..Ayşecim söyleyecek bir kelime bulamıyorum,Allah sana sabırlar versin ve inşallah tez zamanda sen,fermi ve dileyen dua eden herkes annelik duygusunu tadar.

sizlere,huzur dolu,mutluluk verici,gülümsetecek,heyecanı,sevgisi hiç bitmeyecek güzel bir hafta diliyorum.

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]3,5 yıl
[/TD]
[TD]4 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[TD]5 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]6 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]18 ay
[/TD]
[TD]8 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]17 ay
[/TD]
[TD]9 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD]15 ay
[/TD]
[TD]10 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]14 ay
[/TD]
[TD]11 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]12 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]13 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]14 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]15 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]16 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]17 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NewArch
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]18 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]19 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]18 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]19 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]20 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]21 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi (selda)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]22 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi (hilal)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]2 ay
[/TD]
[TD]23 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD] Dua ile yola devam
[/TD]
[TD] 24 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]25 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe nartanesiii
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti (fatma)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]27 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelinaksu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]31 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün orkide2 arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

günaydın yavru ceylanlarr...

Dün biraz ağladık sızladık milletin içini şişirdik Rabbim başka dert vermesin beterinden korusun bizleri ve hepimize hayırlı zamandda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…