- Konu Sahibi minikgelin
-
- #16.361
Kendimi toparladığımı sanırken daha da mı batıyorum acaba güçlü görünmeye çalışarak içimin eridiğini görmezden mi gelmeye çalışıyorum ne yapmaya çalışıyorum yada ne yapıyorum bilmiyorum ama gün geçtikçe canımın daha çok yandığını farkediyorum atlattı derken batıyorum ben çok kötüyüm çok canım yanıyo
[video=youtube;yd2Gych3ENY]http://www.youtube.com/watch?v=yd2Gych3ENY&feature=related[/video]
Bazen ilk günlerde ağlayıp içimi dökemedim onun için mi böyle oluyorum diyorum ama bilmiyorum. Aklıma benimle birlikte hamile olanlar geliyo doğumuna az kalmış olanlar geliyo sonra kızıyorum kendime ya daha kötü derdin olsaydı diyorum ya hiç bebek sahibi olamasaydın diyorum ama iki arada bi derede kaldım sürüklenip gidiyorum
sanırım en iyi ben anlarım seni....evet diyorum çok iyiyim cidden iyiyim diyorum
ama iyi oluyorum sonra ne oluysa gene o gözyaşları ben bıktım ağlamaktan artık..
ama elinde olmuyor ınsanın bu akşam rafet el romanın senden sonra şarkısını dinliyordum
bebeklerımle benım bu şarkı dedim...."Ne kadar oldu gideli bilmiyorum gecen zamanı" diyo
"Alıştım acı çekerek almaya nefesimi " diyo bana diyo sanki tutamıyorum göz yaşalrımı....bazen sırf rahatlşamak için
ağlamalıyım diyorum....Dua ediyorum hep Allah ım gizlediğim ve açığa verdiğim herseyı bilen tek sensin
acımı dindir...sabır ver lütfen...hayırlısını ver gönlümüde buna razı et diyorum bazen dayanamıycak gibi oluyorum
ama kaç yıl oldu dayanıyorum işte....bazıları çok güçlüsü diyolar ama çok yıprandım artık
ayşeyle ben sizleri biraz bunalttık hakkınızı helal edin ama belli ki ikimizinde içi yanmış
günaydın yavru ceylanlarr...
Dün biraz ağladık sızladık milletin içini şişirdikRabbim başka dert vermesin beterinden korusun bizleri ve hepimize hayırlı zamandda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
günaydınnnn arkadaşlarım.kader ortaklarımmmmm.bu ay aşılama tutmadı ama çok şükür kist falan da olmamış.2.aşılamamı ankarada olayım dedim özel bi klinikte.bu alanda parmakla gösterilen prof.hakan yaralı ya gidecektim.kliniği aradım.yaşımın daha çok genç olduğunu peş peşe 2 ay aşılamayı önermediklerini söylediler aşılamadan sonraki 1 - 2 ay doğal yolla gebelik oluşma ihtimalinin olduğunu sölediler.buradi dokrotuma sordum hakan hoca ne dediyse odur.çünkü o bu işin piridir dedi.bende 1 kaç ay bekleyip olmazsa 2. aşılamayı yaptırıcam.hep duyarız ya böle tam tüp bebeğe gidecekken hamile kaldı falan diye belki rabbim bana da öyle nasip eder ne dersiniz kızlar?allah herkesin muradını versin inşallah.
inş aşılamaya gerek kalmadan bebeğin gelir cnm.prof dediyse muhakkak bi bildiği vardır.aşılama zahmeti çekmeden bi bakmışsın bebeğin göbişinde
günaydınnnn arkadaşlarım.kader ortaklarımmmmm.bu ay aşılama tutmadı ama çok şükür kist falan da olmamış.2.aşılamamı ankarada olayım dedim özel bi klinikte.bu alanda parmakla gösterilen prof.hakan yaralı ya gidecektim.kliniği aradım.yaşımın daha çok genç olduğunu peş peşe 2 ay aşılamayı önermediklerini söylediler aşılamadan sonraki 1 - 2 ay doğal yolla gebelik oluşma ihtimalinin olduğunu sölediler.buradi dokrotuma sordum hakan hoca ne dediyse odur.çünkü o bu işin piridir dedi.bende 1 kaç ay bekleyip olmazsa 2. aşılamayı yaptırıcam.hep duyarız ya böle tam tüp bebeğe gidecekken hamile kaldı falan diye belki rabbim bana da öyle nasip eder ne dersiniz kızlar?allah herkesin muradını versin inşallah.
Günaydın kızlar...
gelmeyeli burada oldukça derin ve duygusal konular geçmiş..Ayşecim söyleyecek bir kelime bulamıyorum,Allah sana sabırlar versin ve inşallah tez zamanda sen,fermi ve dileyen dua eden herkes annelik duygusunu tadar.
sizlere,huzur dolu,mutluluk verici,gülümsetecek,heyecanı,sevgisi hiç bitmeyecek güzel bir hafta diliyorum.
akşam girememiştim, paylaşamadım sıkıntılarınızı, ama emin olun, aklıma geldikçe namazlarımın sonunda sizler için de dua ediyorum...sağlıklı evlatlarınız olsun diye. ikiniz de zaten herşeyin farkındasınız, inançlısınız, bildiğiniz şeyleri tekrar tekrar söylemeye gerek yok. Rabbim bu sabır mücadelenizde güç kuvvet dirayet vesin size. Mükafatını alacağınıza ben de inanıyorum
günaydın fermicim, her yeni gün yeni umutlar demek...nefes alıp verdiğmiz her dakika her gün bize lütuf...Yüce Rabbim evlatlarınla ve eşinle geçreceğin sağlıklı v uzun bir ömür nasip etsin sana...
Herkeslere de günaydın bu arada
canlarım rabbim size sabırlar versin sağlıklı evlatlarla acınızı unuttursun.hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alacaksınız inş.imtihan dünyasındayız hepimiz bu sınavı alnımızın akıyla geçeriz inş
canım benim ne güzel :) inşallah tüp bebge gerek kalmadan olur ay içimde umut tomurcukları açıldı :)
hadi inşallah güzel güzel haberlini bekliyoruzz :) ama relaxx olalım bi dee dua edelim bi de ben temzılenıım
enbiya suresını okuycam devamlı sana da tavsiye ederım :) sanırırm 70 kere okunması gerekıomus gebelıkte
Allah ın izniyle hamıle kalmamıza da etkısı olr belki canım....Hepsi Allah ın takdiri :)
canım oncelıkle gecmıs olsunnn HAKAN YARALI benım eltımı dr ıdı.. ve hıc memnun degıldıııııı cok despot kabaa bilmişşş ... kendıı dr bıle aynı seyı soyledı hakan yaralı hakkındaaa ... dogumunu yaptırdııı dıkıslerı dıkmesı ıcın asıstanına bıraktııı dogumhanede 2 saat bekletti biziii o kadar dusuncesız bır dr sunuda soyleyımmm tup bebek alanındaaa guzel dr
nbr tatlım akşam kociş geldi yazamadım cvp
olsun tatlım napayım bende öyle takılıyorum akşamda baktım öle bi kimler var diye.seni görünce yazayım demiştim.ayshe ve fermiye çok üzüldüm ya allah sabır versin vallahi çok zor bir durumdur gerçi yaşamayan pek anlayamaz.allah hepimizin yardımcısı olsun..eee sen neler yapıosun bakalım
nasıl güzel hava var dışarda...bahar geliyor bahar!
çiçekler gibi biz de tomurcuklanırız inşallah demek istiyorum, şöyle göbüşümüzden
ne var ne yok hanımlar?
amin canım evet canım zor bi durum gerçekten rabbim tez vakitte sağlıklı ve hayırlı bebişler göndersin inş... ve tüm isteyen arkadaşlarıma
bende napim bi iş yapıyorum bi buraya bakıyorum bi kuşumla konuşuyorum canım sklıyor biraz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?