Sabredenler Kulübü 2012 :)

ayşeyle ben sizleri biraz bunalttık hakkınızı helal edin ama belli ki ikimizinde içi yanmış

akşam girememiştim, paylaşamadım sıkıntılarınızı, ama emin olun, aklıma geldikçe namazlarımın sonunda sizler için de dua ediyorum...sağlıklı evlatlarınız olsun diye. ikiniz de zaten herşeyin farkındasınız, inançlısınız, bildiğiniz şeyleri tekrar tekrar söylemeye gerek yok. Rabbim bu sabır mücadelenizde güç kuvvet dirayet vesin size. Mükafatını alacağınıza ben de inanıyorum

günaydın fermicim, her yeni gün yeni umutlar demek...nefes alıp verdiğmiz her dakika her gün bize lütuf...Yüce Rabbim evlatlarınla ve eşinle geçreceğin sağlıklı v uzun bir ömür nasip etsin sana...

Herkeslere de günaydın bu arada

canlarım rabbim size sabırlar versin sağlıklı evlatlarla acınızı unuttursun.hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alacaksınız inş.imtihan dünyasındayız hepimiz bu sınavı alnımızın akıyla geçeriz inş

günaydınnnn arkadaşlarım.kader ortaklarımmmmm.bu ay aşılama tutmadı ama çok şükür kist falan da olmamış.2.aşılamamı ankarada olayım dedim özel bi klinikte.bu alanda parmakla gösterilen prof.hakan yaralı ya gidecektim.kliniği aradım.yaşımın daha çok genç olduğunu peş peşe 2 ay aşılamayı önermediklerini söylediler aşılamadan sonraki 1 - 2 ay doğal yolla gebelik oluşma ihtimalinin olduğunu sölediler.buradi dokrotuma sordum hakan hoca ne dediyse odur.çünkü o bu işin piridir dedi.bende 1 kaç ay bekleyip olmazsa 2. aşılamayı yaptırıcam.hep duyarız ya böle tam tüp bebeğe gidecekken hamile kaldı falan diye belki rabbim bana da öyle nasip eder ne dersiniz kızlar?allah herkesin muradını versin inşallah.

inş aşılamaya gerek kalmadan bebeğin gelir cnm.prof dediyse muhakkak bi bildiği vardır.aşılama zahmeti çekmeden bi bakmışsın bebeğin göbişinde

inş aşılamaya gerek kalmadan bebeğin gelir cnm.prof dediyse muhakkak bi bildiği vardır.aşılama zahmeti çekmeden bi bakmışsın bebeğin göbişinde

inşallah canım saolasın.sonuçta özel klinik hemen gelin de diyebilirdi para için.ama ben dürüstlüğüne inandım.inşallah hepimizin bebişi olur

ne şahane olur öyle olsa tatlım yaaa...hadi inşallah

canım benim ne güzel :) inşallah tüp bebge gerek kalmadan olur ay içimde umut tomurcukları açıldı :)

hadi inşallah güzel güzel haberlini bekliyoruzz :) ama relaxx olalım bi dee dua edelim bi de ben temzılenıım

enbiya suresını okuycam devamlı sana da tavsiye ederım :) sanırırm 70 kere okunması gerekıomus gebelıkte

Allah ın izniyle hamıle kalmamıza da etkısı olr belki canım....Hepsi Allah ın takdiri :)

kızlar hepinize dualarınız dileklerınız için çok teşekkür ederim....Allah sizden razı olsun bu forumda öyle güzel

insanlar tanıdım ki acım her defasında daha da hafifledi...öyle güzel şeyler öğrendim ki

ve benim gibi acıları olan insanlar gördüm ki onalrda dertleşmeye gerek duyuyorlar ve burada tam bi dayanışma var

görmeden de olsa uzaktan da olsa bi sinerji var Allah hepinizden razı olsun

Allah herşeyi görüyor ve duyuyor bizi de görüyor elbet ama hayrını istediği kulunu sıkıntıya sokarmış Rabbim

hayırlı olanı versin Allah üzülüyoruz ama sabredicez inşallah.....bizim melekelrımız cennette ve bizi bekliyolar.

onalr zayi değiller melekler...ve kastımzı olmadan biz hersekılde koruurken düştüler bir de onun günahına giren var çok şükür

onalrdan değiliz...beterin beteri var hepimize sağlıklı hayırlı evlatalr nasb olur ınsallah :)

okurum tabi.rabbimden başka kimim kapısına gidip medet umabiliriz ki zaten.inşallah dualarımızı kabul eder.
senin de sanırım tekrar bi düşük sıkıntısı oluştu.rabbim bi daha yaşatmasın.travmatik oluyo anlıyorum acaba bi daha olsa düşer mi bi daha olur mu ......... gibi soru işaretleri oluyo hep aklında insanın.düşüklerin sebebi araştırıldı mı canım.ne bilim kan pıhtılaşması bide kromozom testleri falan yapıyolar.rabbim bir dahahkine evladını sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder inşallah.

canımm benimm dualarımız seninle

inş senin de söylediğin gibi hiç gerek kalmaz ve süprizin gelir canımm

canım oncelıkle gecmıs olsunnn HAKAN YARALI benım eltımı dr ıdı.. ve hıc memnun degıldıııııı cok despot kabaa bilmişşş ... kendıı dr bıle aynı seyı soyledı hakan yaralı hakkındaaa ... dogumunu yaptırdııı dıkıslerı dıkmesı ıcın asıstanına bıraktııı dogumhanede 2 saat bekletti biziii o kadar dusuncesız bır dr sunuda soyleyımmm tup bebek alanındaaa guzel dr

Son düzenleme:

evet canım bende artık tüp bebek aşaması için danıştım zaten.tüp bebekte ankarada en iyi onu dediler.diğerlerini bilemem ama.

bende çok duyudm öle hamile kalanları inşallah hiç bir şeye gerek kalmadan kendiliğinden hamiş kalırsın canım.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

nbr tatlım akşam kociş geldi yazamadım cvp

olsun tatlım napayım bende öyle takılıyorum akşamda baktım öle bi kimler var diye.seni görünce yazayım demiştim.ayshe ve fermiye çok üzüldüm ya allah sabır versin vallahi çok zor bir durumdur gerçi yaşamayan pek anlayamaz.allah hepimizin yardımcısı olsun..eee sen neler yapıosun bakalım

amin canım evet canım zor bi durum gerçekten rabbim tez vakitte sağlıklı ve hayırlı bebişler göndersin inş... ve tüm isteyen arkadaşlarıma
bende napim bi iş yapıyorum bi buraya bakıyorum bi kuşumla konuşuyorum canım sklıyor biraz işte

nasıl güzel hava var dışarda...bahar geliyor bahar!
çiçekler gibi biz de tomurcuklanırız inşallah demek istiyorum, şöyle göbüşümüzden
ne var ne yok hanımlar?

benim de canım çok sıkılıyor ya birazdan çıkıcam işten arkadaşlarımın vedası var ona katılıcam öle zaman öldürüyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…