Sabredenler Kulübü 2012 :)

nasıl güzel hava var dışarda...bahar geliyor bahar!
çiçekler gibi biz de tomurcuklanırız inşallah demek istiyorum, şöyle göbüşümüzden
ne var ne yok hanımlar?

amin canım inş evet çiçekler tomurcuk açtı hatta benim sümbüllerim çiçek bile açtı bide biz açabilsek

inşallah cicim aminnnn

amin canım inş evet çiçekler tomurcuk açtı hatta benim sümbüllerim çiçek bile açtı bide biz açabilsek

olur inşallah yaaa...şöyle yaza kadar güzel haberi alsak bizden mutlusu olmaz tabi Rabbim hayırlısını versin yaaa...bizim ki heyecan işte.
bu aralar yumurtlamam lazım. ben eşimi kandırıyordum ya korunuyorum diye, o yüzden reglimin ilk günü doğum kontrol hapını içmiştim, yani 1 tane içmiştim. acaba o etkiler mi ya yumurtlamayı... elalem, hergün içer 1 gün unutur hamile kalır, ben tam tersini yaptım inşallah büyümüştür yumurtam
doktorun eşime verdiği ilaçların etkisini görmemiz biraz zaman alır tahminimce, dolayısıyla eşimi ilişkiye ikna etmem biraz zor olur...adamın resmen canı istemiyor inşallah ilaçlardan sonra düzelicek bu hali

canım benim bütün testlerım yapıldı ılk ıkısınde sorunu bılmıodk ama artık biliorz

kromozom ile ilgili bi sorun yok patolojı ıncelemerım ve bebekımın otopsisi temzı cıktı

bebekelrıdme cok şükür hiiiç bi anomali yok hatta doktor gecen hamılelıgımde cok sağlıklı bebek

şuna bak muhteşem demişti 28 haftalıkken kaybettım onu 2 doktora bitrden gıdıordm ıkısı de

inanamadıalr nası olur die kızkardesımde aynı hastaneye gıdıodu o da hamsıtıo o zmn doktora demiş

ayrıtnılı usg de bakarken bi sorun gozukmuo ama hersey olabilri işte gecen gun bi hatsamız bebegını kaybettı ınanamadık

devamlı onu konusuyoıruz nası oldu nası oldu die ksımet ama çok şaşırdık dmeıs dr kardesımde dmeıs o benım ablam die

fln yanı hala şaşırıolar onun ıcın bebeklerımde sukur bi sorun yok ılk ıkısı pıhtılaşmadan bu sferkıde canım

iğnemı kullanırodm ama dr talkihsizlik yanı normal bi düşük kaygılanmaya gerek yok dedi tabıı kı uzuluyor ınsna ama

kısmet canım napalım gene denıycez :) mthfr 677 heterozigot mutasyonu var bende vücutta beta hcg artısı oldugu

zaman pıhtı atmaya başlıyormuş bu gen öle işte...tedavisi yok sadece kan sulandırıcı iğne kullanarak sağlıklı

gebelık gecırılkebilior

herkese iyi günler!
ya kızlar benim adet hala olmadı, bir kez daha beta hcg baktıracağım. ama geçen hafta bakılmıştı. sonucunu rakam olarak bilmiyorum ama bir durum olsa doktor derdi herhalde. yarın kan vereceğim işte. kafam karıştı. ya gene kimyasal gebelikse

inş düzelir tatlım hayırlısı olsun tabiki bigün içtiysen bişey olmaz dediğin gibi millet birgün içmiyor o gün hamile kalıyor sen bi defa içtiysen bişey olmaz sonuçta olacağı varsa hertürlü olur demi inş yaz gelmeden hepimizin göbişi bebişle dolar amin amin amin bahar geldi bizim topiciğinde göbişine bereket gelir inş çiçek tomurcukları gibi

hımmm...git baktır canım ya, hala regl olmadıysan bir tahlil yaptır. belki geç döllenme falan olmuştur. aslında gittiğinde bir de muayene olsan daha iyi olmaz mı? kist miyom falan, iyice baksa doktor yumurtalıklara rahme falan?..

hayırlı haftalar olsun kızlar...
dün giremedim akşam karnım çok ağrısı adet ağrısından farklı bi ağrı batma sanki kasığımın içini bıçakla kesiyolar gibi bi ağrım vardı kalkamadım... efkar basmış bu diyarları ahh kızlar ahhh sizi anlıyorum bende bebeğimi kaybettiğimde düşük yaparken sabah kadar ağladım sancıyı bahane ettim ettim ağladım halbuki yüreğimdeki sancı karnımdakinden katkat büyüktü acıtıyordu içimi eşimde karnım ağrıyo sandı başımdan ayrılmadı sabaha kadar hıçkıra hıçkıra ağladım hatta diğer günde devam ettim sonrada ağlamadım bir daha demek ki ben içimi iyice boşaltmışım o zaman....
benim adete 2 gün kaldı ve günden güne benim göğüsler daha şişyor gibi geliyor bana hala şaşkınım hiç şişmez ve acımazdı sabırsızlıkla kırmızıların gelmesini bekliyorum incir kürü yapacam bu ay ve eşimle karar aldık haziranda kesinlikle tüp bebek için başvuracaz yaşımız geçiyor 30 yaş sonrası devlet karşılamıyormuş ilaçları ee bende 28 oldum en azından şansımızı deneyelim paramızıda ayarladık masraf ne gider bilemiyom ama kulaktan duyma 4-5 bin gidiyormuş sanırım benim 4,5 senedir ssk var oda uygun 3 yıllık evli olmak lazımmış oda uygun ... görümçemin düğünü geçecek hemen tedaviye başlayacaz allahın izni ile... daha ömcede yazmıştım sabırsızlnıyorum aslında ama eşim evin tek erkek torunu bende kaynanam ve kayınbabamlardan taraf tek gelinim ya düğünde bulunmam lazım olurda bi terslik olursa mahrum kalmayayaım hemde haziranda 1 hafta tatil yaparız başbaşa sonrada YA ALLAH der tedaviye başlarız dedik....
ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN... ÖNCE SAĞLIK SIHHAT VERSİN BİZE SONRADA GÖBÜŞLERİMİZE BEBİŞLERİMİZİ VERSİN.. AMİN...
oyyyy dilim şişmiş ne çok uzun yazdım böyle yaaaa yaz yaz bitmedi...

1 gün içmen hiç bişeyi etkilemez bence tatlım hiç ummadığın bi andada gelebilir bi süpriz yapabilir minnoşun sana umudunu kesme.sen kandırabilirsin devam et çalışmalara

hayırlısı olsun tatlım inş bebişin senledir ve rabbim sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

değildir canım inşallah normal gebeliktir içini rahat tut sen bi kere daha baktır bakalım

amin tatlım inş tüp bebeğe gerk kalmadan mucizen gelir sana hakkınızda hayırlısı olsun

doktorum biraz uzakta, yakında bir hastanede test yaptırım ona gore gidicem. daha yakında simir aldı. miyom vs. de gorseler soylerlerdi herhalde gecen ay hep hastanedeydim. bu ay bana yumurtlama olmamıs bile dediler. hic umudum yok. o yuzden adet geciktikce sinir oldum. olsa da rahatlasam diyorum. inada bindirid meret. şimdi de doktor tekrar betahcg isteyince yine mi kimyasal yoksa diye aklıma dustu. of ya bu kez de olursa 3. olacak

inşallah bu sefer bebişin senninledir bol bol dua etttt

serçem kuşum, bu şişlikler normal değil ama, şimdi umutlandırmak da istemiyorum...keşke bir süpriz yapsa sana bu ay...gerçi siz zaten kendinize bir yol çizmişsiniz, bu çok güzel işte. dediğin gibi tatili düğünü herşeyi halleder, tedavinize konsantre olursunuz. incir kürü yapmadım ben ama incir yedin bir önceki ay, kasık ağrım çift taraflı olmuştu, hakikaten yumurta gelişimine etki ediyor anladığım kadrıyla. hakkında hayırlısı tatlım

1 gün içmen hiç bişeyi etkilemez bence tatlım hiç ummadığın bi andada gelebilir bi süpriz yapabilir minnoşun sana umudunu kesme.sen kandırabilirsin devam et çalışmalara

bu ay umudum tavan yaptı zaten neden bilmiyorum sevgilim biraz daha performanslı olsa iyi şeyler olabilir ama adama da kızamıyorum ki, hormonları tepetaklak oldu, kendisi bile şokta... hayırlısı artık diyecek fazla birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…