- Konu Sahibi minikgelin
-
- #16.401
doktorum biraz uzakta, yakında bir hastanede test yaptırım ona gore gidicem. daha yakında simir aldı. miyom vs. de gorseler soylerlerdi herhalde gecen ay hep hastanedeydim. bu ay bana yumurtlama olmamıs bile dediler. hic umudum yok. o yuzden adet geciktikce sinir oldum. olsa da rahatlasam diyorum. inada bindirid meret. şimdi de doktor tekrar betahcg isteyince yine mi kimyasal yoksa diye aklıma dustu. of ya bu kez de olursa 3. olacak
serçem kuşum, bu şişlikler normal değil ama, şimdi umutlandırmak da istemiyorum...keşke bir süpriz yapsa sana bu ay...gerçi siz zaten kendinize bir yol çizmişsiniz, bu çok güzel işte. dediğin gibi tatili düğünü herşeyi halleder, tedavinize konsantre olursunuz. incir kürü yapmadım ben ama incir yedin bir önceki ay, kasık ağrım çift taraflı olmuştu, hakikaten yumurta gelişimine etki ediyor anladığım kadrıyla. hakkında hayırlısı tatlım
bu ay umudum tavan yaptı zaten neden bilmiyorumsevgilim biraz daha performanslı olsa iyi şeyler olabilir ama adama da kızamıyorum ki, hormonları tepetaklak oldu, kendisi bile şokta... hayırlısı artık diyecek fazla birşey yok
miyom olsa görürdü hakikaten...yumurtlama olmamış dediler ama acaba geç mi yumurtaladın sen...inşallah kimyasal değildir ya...ne gerçek gebelik olsun ya da öylesine bir gecikme. tabi ki gönlüm ilkinden yanasağlığına sıkıntı verecek birşey olmasın da canım, beklemeye devam ederiz birlikte
ay inşallah kızlar dua edelim ama hiiiç sanmıyorum.
inşallah ikiniz de hamiş olursunuz bu ay böyle mucize gibi!
cicişler ben çıkıorum bi çorba yapayım akşama.zaten birazdan da çıkıcam evden öpüyorum akşama görüşürüz
cicişler ben çıkıorum bi çorba yapayım akşama.zaten birazdan da çıkıcam evden öpüyorum akşama görüşürüz
amin tatlım inş tüp bebeğe gerk kalmadan mucizen gelir sana hakkınızda hayırlısı olsun
inşallah bu sefer bebişin senninledir bol bol dua etttt
serçem kuşum, bu şişlikler normal değil ama, şimdi umutlandırmak da istemiyorum...keşke bir süpriz yapsa sana bu ay...gerçi siz zaten kendinize bir yol çizmişsiniz, bu çok güzel işte. dediğin gibi tatili düğünü herşeyi halleder, tedavinize konsantre olursunuz. incir kürü yapmadım ben ama incir yedin bir önceki ay, kasık ağrım çift taraflı olmuştu, hakikaten yumurta gelişimine etki ediyor anladığım kadrıyla. hakkında hayırlısı tatlım
bu ay umudum tavan yaptı zaten neden bilmiyorumsevgilim biraz daha performanslı olsa iyi şeyler olabilir ama adama da kızamıyorum ki, hormonları tepetaklak oldu, kendisi bile şokta... hayırlısı artık diyecek fazla birşey yok
inşallah ikiniz de hamiş olursunuz bu ay böyle mucize gibi!
psikolojikmen belki bu ay bebişin göbüşüne gelirmiş eşinde duyunca küsermiş sana beni kandırıp faydalandın benden hani hap kullanıyordun diye hahaha.... valla göğüs şişliğim beni çok şaşırttı ama göğüslerimin bu hali süper küçükte benimkiler biraz ondankarnımdaki ağrı çok farklı değişik zaten ama c.tesi olna baş dönmem yengemi umutlandırdı bakalım bata 2 gün kaldı... bende geçen ay inciri çok tükettim hemde adetin 2, günü başladım 15-20 gün yedim ama doktora gittiğimde yumoşun var falan demedi ilaç verdi gönderdi aman şaştım ne halt edeceğimi ama bu günlerde bebek sevesim çok var şöle yumuk yumuk elleri yüzü ayyyyy içim kaynadı yaaaa
aslında eşim hep bana derdi ki, daha bebek istemiyorduk bile, sen bana çaktırmadan hamile kal ve bana süpriz yap. ben de derdim ki deli misin o riske nasıl girerim, bebk istediğinden nasıl emin olucam...hem bu iş tek başına olmuyor ki falan derdim...ama şimdi elime bir fırsat geçmiş durumda, tam da onun istediği gibi. Rabbime dua ediyorum, hayırlı zamanı sen bilirsin diyoum..ama içimi de biliyor tabi bu ay olsa gerçekten süper olur...kısmet artık, bu iki gün ilişki olması lazım...bakalım yapabilecek miyiz...
ne ilaç vermişti doktorun sana canım ya? yumurtayı da görememiş olabilir bu arada...
ayy cidden ne güzel oluurrr
dualrımdasın canım biliyosun dimi :)
hakkında hayırlısı olsun inşallaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh
biliyorum canım benim...ben de seni eklemeye çalışıyorum dualarıma, bazen namazdan sonra dua ederken unutuveriyorum ama helal et hakkını, bilerek yapmıyorum, aklıma geldiğinde, topikteki herkes için dua ediyorum ama özellikle ismiyle dua ettiğim bir kaç kişi var, biri de sensin...İnşallah kabul eder rabbim
canım benim Allah razı olsun bunun hakkı mı olur hiç önemli değil...
aklında olmak yeter cidden öyle düşünme lütfen :) İnşallah Allah dualarımızı kabul eder
sen hamile kal da şurada şööle topikcenek dökelim kurtlarımızı :118: :118: :118: :118: :118:
aslında eşim hep bana derdi ki, daha bebek istemiyorduk bile, sen bana çaktırmadan hamile kal ve bana süpriz yap. ben de derdim ki deli misin o riske nasıl girerim, bebk istediğinden nasıl emin olucam...hem bu iş tek başına olmuyor ki falan derdim...ama şimdi elime bir fırsat geçmiş durumda, tam da onun istediği gibi. Rabbime dua ediyorum, hayırlı zamanı sen bilirsin diyoum..ama içimi de biliyor tabi bu ay olsa gerçekten süper olur...kısmet artık, bu iki gün ilişki olması lazım...bakalım yapabilecek miyiz...
ne ilaç vermişti doktorun sana canım ya? yumurtayı da görememiş olabilir bu arada...
bu fikir beni nasıl heyecanlandırıyor anlatamam tatlım yaaa...gerçekten çok ama çok istiyorum, şöyle sağlıklı eli yüzü düzgün bir evladım olması tek dileğim. Bu ay doğru zaman gibi hissediyorum ama doğru zamanı Rabbim biliyor...inşallah O'nun kısmet ettiği ay da bu aydır...zaten nasip olur da öyle bir haber alırsam söz veriyorum halay başı olacağım
inş eşinin gönlündeki olur bu ay kandırmışsın hemde ne güzel bide adamın şu günlerde kendinden umudu yoksa mucizenizde olursa süper olur...
tarlusal ilacın ismi canım bende pcos var ya adet olabilmem için veriyor
hayır aslaaa
seni o durumda halaybaşı yapamayız sallanmaman lazım çünkü eheueheue
hayırlısı olsun canım inşallah doğru zamanı Allah bilio cidden de evet herkesi sorunu başka başka
onun için hayırlısı olsun hakkımızda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?