- Konu Sahibi minikgelin
-
- #16.601
yaşımı gösteryor canım,ama 7 aydır olmayınca,daha 7 aylar görecek miyim,belki de 7 seneler...Korkuyorum RAbbi'me sığınıyorum...
ah tatlım kocişi kandırıyorum ama neye yarıyor...pazar ilişki olmadı, dün de olmadı...yani eşim yanaşmadı bile...bu akşam da olmazsa zaten umut falan da olmaz...artık kendimi öyle kötü hissediyorum ki, en son ne zaman eşimle doğru düzgüni doyasıya birlikte olduk hatırlamıyorum bile. cuma günü doktora gitmiştik eşim için, tedaviye başladık hormon değerini tekrar yükseltmek için, sonuç almamız vakit alacaktır. Allahtan doktor umutlu konuştu, hatta tedavi iyi gitmiyor gibi olursa, bana yazın, hemen yöntem değiştirelim dedi. bakalım zaman ne getirecek
belki de süpriz yapar sana bebişin... Geç yumurtalamış olmandan şüpheleniyorsan kendini heyecanladırmadan 1-2 gün daha bekle bakalım. Inşallah gelmezler, sen de bize güzel haberler verirsinGöğüs ağrın falan var mıydı? öyle hatırladım sanki
en doğurgan yaşlarındasın tatlım, yumurtalarının bol ve sağlıklı olduğu zamanlar bunlar...hiç sabırsızlık etme, elbet anne olucaksın. evliliğinin gençliğinin tadını çıkart...ne güzel yaşlar 22-23...zaman hızlı geçiyor geri gelmiyor...tekrar o yaşlara dönmek isterdim inan bana... en güzelini yapıyorsun sabırla dua ederek. Ama sakın bunlara kapılıp da yaşamın tadını çıkarmayı ihmal etme. maddi imkanınız da varsa gezin tozun. Bak bahar da geldi sayılır...doyasıya keyif yapın kocacığınla, vücuda da zihne de iyi gelir
aahh balım ne desem bilemiyom seninkide daha farklı zor bi durum ama olsun her halimize elhamdulillah bebeğim rabbim daha büyük çaresiz dertler vermesin eşin sağlıklı yanında olduktan sonra her sorunu aşarsınız ben bebek için çok darlandım dönemde hep eşimin sağlıkla yanımda olduğunu düşünür şükrederdim tatlım sıkma canını nolur
napıyosunuz bakem biz sabah erken dişçiye gittik hastaneye gitmeden ağrıyan dişinden de kurtulmak istedi kocişim dişini çektirdikten sonra bide sahile gittik deniz keyfi yaptık hava çok güsel,ve sonrada eşim bana mangal yaptı ızgara balık ve şimdide uyudu tatlişkom bende dayanamadım buraya geldim hemen he he
hem nasıl zor bir durum, 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi eşimin böyle bir sıkıntı yaşayacağı. biz 9 yıldır beraberiz. 2 yıldır evliyiz. evlenmeden önce birlikte olmadık kesinlikle ama sonuçta bir öpmemle neler olabildiğini ya da ondaki isteği görebiliyordum. evlendiğimizin ilk zamanları da böyleydi, neden ve nasıl bu hale geldik bilemiyorum, nazar falandır belki de...hep zaten sağlıklı olsun diye dua ediyorum. Bu derdimize, hastalığımıza da şifa bulalım diye yalvarıyorum Rabbime. bebek ikinci planda şu an benim için, keşke önce bu sıkıntımızı çözebilsek...
ne güzel bir gün olmuş...eşine de geçmiş olsun canım
napıyosunuz bakem biz sabah erken dişçiye gittik hastaneye gitmeden ağrıyan dişinden de kurtulmak istedi kocişim dişini çektirdikten sonra bide sahile gittik deniz keyfi yaptık hava çok güsel,ve sonrada eşim bana mangal yaptı ızgara balık ve şimdide uyudu tatlişkom bende dayanamadım buraya geldim hemen he he
cnm göğüslerimde kasıklarımda ağrımıyor 5 gün önce falan batmalar ağrılar oldu 1 2 gün sürdü şimdi bütün belirtiler kayboldu hatta o zaman ayy erken adet görücem dedim :) ama yk 2 gün sürdü o belirtiler :)
canımmm çok güzel konuştunnn...seni alkışlıyorum......
haklısın...hayatı kaçırmamak lazım,benimkinin ucu birazcık kaçtı.
HOŞGELDİN TATLIM...
kocişine geçmiş olsun...ohhh sen de manayla gezmişin...afferrimmm
teşekkürler efendim...eh işte insan yavaş yavaş yaş almaya başlayınca farkediyor gençliğin kıymetini...hele 20li yaşların başı en güzeli...
gerçi ben küçük gösteriyorum hala, makyajsız falansam, hele de ev kıyafetiyle, annemin komşuları beni senin yaşlarında sanıyor, 19 bile diyen olmuştubir yandan da acayip hoşuma gidiyor bu durum. aslında 27 bitti benim, 28e girdim
bacım niye konuşmuyosunuz yafff hayalimduam sustun bacım
benim moralim bozuk diye konuşasım yok...
haftasonu annemin akraba günü var. tutturdu siz de gelin diye. hem de yardım edersin diyo. ama h.sonu hava güzel olucak ve ben bütün günümü orda geçirmek istemiyorum. bakalım artık bir yol bulucam.
evde de bir ton ütü beni bekliyor. bu akşam yapayım bari...
işime dönmüştüm bacım,evrak işliyorum,bugün buraya takıldım,sözde uzaklaşcaktım.
benim moralim bozuk diye konuşasım yok...
haftasonu annemin akraba günü var. tutturdu siz de gelin diye. hem de yardım edersin diyo. ama h.sonu hava güzel olucak ve ben bütün günümü orda geçirmek istemiyorum. bakalım artık bir yol bulucam.
evde de bir ton ütü beni bekliyor. bu akşam yapayım bari...
ay ya hiç sorma..bizde de her 15 günde bir haftasonu gün var.
ıykkk ütü hiç sevmem gızz.ben de çamaşır yıkadım dün tüm gece...
2 haftasonudur birikti artık yapmam lazım, nevresim vs, büyük parçalar da var...misafir odam var birtane, ileride inşallah çocuk odası olacak, iki tane çekyat var orda, ütü masam çamaşırlığım açık durur devamlı. çamaşır odası gibi kullanıyorum şimdilik. orası yığınla çamaşr oldu artık toparlamam lazım. gerekli olanı parça parça ütüleyip kullanıyoruz ama birikiyor öyle olunca. sabah 8de çıkıp akşam 7de eve geliyoruz. doğru düzgün iş yapılmıyor ki. haftasonu da dinleniyim mi iş mi yapıyım geziyim mi? çalışan kadın olmak zor, bir de bebek olursa nasıl yaparım bilemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?