Sabredenler Kulübü 2012 :)

yaşımı gösteryor canım,ama 7 aydır olmayınca,daha 7 aylar görecek miyim,belki de 7 seneler...Korkuyorum RAbbi'me sığınıyorum...

en doğurgan yaşlarındasın tatlım, yumurtalarının bol ve sağlıklı olduğu zamanlar bunlar...hiç sabırsızlık etme, elbet anne olucaksın. evliliğinin gençliğinin tadını çıkart...ne güzel yaşlar 22-23...zaman hızlı geçiyor geri gelmiyor...tekrar o yaşlara dönmek isterdim inan bana... en güzelini yapıyorsun sabırla dua ederek. Ama sakın bunlara kapılıp da yaşamın tadını çıkarmayı ihmal etme. maddi imkanınız da varsa gezin tozun. Bak bahar da geldi sayılır...doyasıya keyif yapın kocacığınla, vücuda da zihne de iyi gelir

aahh balım ne desem bilemiyom seninkide daha farklı zor bi durum ama olsun her halimize elhamdulillah bebeğim rabbim daha büyük çaresiz dertler vermesin eşin sağlıklı yanında olduktan sonra her sorunu aşarsınız ben bebek için çok darlandım dönemde hep eşimin sağlıkla yanımda olduğunu düşünür şükrederdim tatlım sıkma canını nolur

napıyosunuz bakem biz sabah erken dişçiye gittik hastaneye gitmeden ağrıyan dişinden de kurtulmak istedi kocişim dişini çektirdikten sonra bide sahile gittik deniz keyfi yaptık hava çok güsel,ve sonrada eşim bana mangal yaptı ızgara balık ve şimdide uyudu tatlişkom bende dayanamadım buraya geldim hemen he he

cnm göğüslerimde kasıklarımda ağrımıyor 5 gün önce falan batmalar ağrılar oldu 1 2 gün sürdü şimdi bütün belirtiler kayboldu hatta o zaman ayy erken adet görücem dedim :) ama yk 2 gün sürdü o belirtiler :)

canımmm çok güzel konuştunnn...seni alkışlıyorum......
haklısın...hayatı kaçırmamak lazım,benimkinin ucu birazcık kaçtı.

hem nasıl zor bir durum, 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi eşimin böyle bir sıkıntı yaşayacağı. biz 9 yıldır beraberiz. 2 yıldır evliyiz. evlenmeden önce birlikte olmadık kesinlikle ama sonuçta bir öpmemle neler olabildiğini ya da ondaki isteği görebiliyordum. evlendiğimizin ilk zamanları da böyleydi, neden ve nasıl bu hale geldik bilemiyorum, nazar falandır belki de...hep zaten sağlıklı olsun diye dua ediyorum. Bu derdimize, hastalığımıza da şifa bulalım diye yalvarıyorum Rabbime. bebek ikinci planda şu an benim için, keşke önce bu sıkıntımızı çözebilsek...

ne güzel bir gün olmuş...eşine de geçmiş olsun canım

sağol tatlım hava güsel benim canım sklıyor diye keyfimi yerine getirmeye çalışıyor kocişim benim sefiyorum onu uyansında gesmeye devam

HOŞGELDİN TATLIM...
kocişine geçmiş olsun...ohhh sen de manayla gezmişin...afferrimmm

hayırlısı olsun canım yaa...hamilelik belirtisi olmadan da gebe olanlar oldu burda, kırmızıları gelenler de... bizim sorularımıza en iyi cevap senin 2 gün sonra da gelmeyen kırmızıların olur sanıyorum inşallah uzun süre gelmezler, 9 ay kadar

canımmm çok güzel konuştunnn...seni alkışlıyorum......
haklısın...hayatı kaçırmamak lazım,benimkinin ucu birazcık kaçtı.

teşekkürler efendim...eh işte insan yavaş yavaş yaş almaya başlayınca farkediyor gençliğin kıymetini...hele 20li yaşların başı en güzeli...
gerçi ben küçük gösteriyorum hala, makyajsız falansam, hele de ev kıyafetiyle, annemin komşuları beni senin yaşlarında sanıyor, 19 bile diyen olmuştu bir yandan da acayip hoşuma gidiyor bu durum. aslında 27 bitti benim, 28e girdim

canım ben kendimi hala 20 görüyordum...meğerse 22 olmuşum bile,şok oldum resmen.2 sene çok çabuk geçmiş...aynen,20'li yaşlar çok güzel,iç bitmemesi ne güzel olurdu...

benim moralim bozuk diye konuşasım yok...
haftasonu annemin akraba günü var. tutturdu siz de gelin diye. hem de yardım edersin diyo. ama h.sonu hava güzel olucak ve ben bütün günümü orda geçirmek istemiyorum. bakalım artık bir yol bulucam.
evde de bir ton ütü beni bekliyor. bu akşam yapayım bari...

ay ya hiç sorma..bizde de her 15 günde bir haftasonu gün var.
ıykkk ütü hiç sevmem gızz.ben de çamaşır yıkadım dün tüm gece...

anam biri ütümü dedi yafff bende hiç sevmiyorum ve birsürü ütüm duruyor yapsaydım şimdiye çoktan bitirmiştim

ay ya hiç sorma..bizde de her 15 günde bir haftasonu gün var.
ıykkk ütü hiç sevmem gızz.ben de çamaşır yıkadım dün tüm gece...

2 haftasonudur birikti artık yapmam lazım, nevresim vs, büyük parçalar da var...misafir odam var birtane, ileride inşallah çocuk odası olacak, iki tane çekyat var orda, ütü masam çamaşırlığım açık durur devamlı. çamaşır odası gibi kullanıyorum şimdilik. orası yığınla çamaşr oldu artık toparlamam lazım. gerekli olanı parça parça ütüleyip kullanıyoruz ama birikiyor öyle olunca. sabah 8de çıkıp akşam 7de eve geliyoruz. doğru düzgün iş yapılmıyor ki. haftasonu da dinleniyim mi iş mi yapıyım geziyim mi? çalışan kadın olmak zor, bir de bebek olursa nasıl yaparım bilemiyorum...

aynen çalışan bir evli hatta ve hatta anne olmak zor olsa gerek..şimdiden sıkışıklık içinde yaşıyoruz,o zaman daha da sıkışcaz...olsunnn bebek olsun....sağ olsun...herşeye razıyız biz..

herkescikler dağıldı sanırım..ben de çıkayım,işime döneyim...
kendinize iyi bakın forumdaşlar,dertdaşlar,sırdaşlar ve arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…