- Konu Sahibi minikgelin
-
- #16.621
herkescikler dağıldı sanırım..ben de çıkayım,işime döneyim...
kendinize iyi bakın forumdaşlar,dertdaşlar,sırdaşlar ve arkadaşlar...
cnm göğüslerimde kasıklarımda ağrımıyor 5 gün önce falan batmalar ağrılar oldu 1 2 gün sürdü şimdi bütün belirtiler kayboldu hatta o zaman ayy erken adet görücem dedim :) ama yk 2 gün sürdü o belirtiler :)
napıyosunuz bakem biz sabah erken dişçiye gittik hastaneye gitmeden ağrıyan dişinden de kurtulmak istedi kocişim dişini çektirdikten sonra bide sahile gittik deniz keyfi yaptık hava çok güsel,ve sonrada eşim bana mangal yaptı ızgara balık ve şimdide uyudu tatlişkom bende dayanamadım buraya geldim hemen he he
napıyosun bacım
nasılsın betsel?
eşin çalışsın sen çık gez tatlım yaaa...bahar havası tazelik verir insana
hayırlısı olsun canım yaa...hamilelik belirtisi olmadan da gebe olanlar oldu burda, kırmızıları gelenler de... Bizim sorularımıza en iyi cevap senin 2 gün sonra da gelmeyen kırmızıların olur sanıyorumInşallah uzun süre gelmezler, 9 ay kadar
Teşekkürler efendim...eh işte insan yavaş yavaş yaş almaya başlayınca farkediyor gençliğin kıymetini...hele 20li yaşların başı en güzeli...
Gerçi ben küçük gösteriyorum hala, makyajsız falansam, hele de ev kıyafetiyle, annemin komşuları beni senin yaşlarında sanıyor, 19 bile diyen olmuştuBir yandan da acayip hoşuma gidiyor bu durum. Aslında 27 bitti benim, 28e girdim
inş cnm inş az önce belimin ortasına bıçak gibi bir ağrı girdi ama adet ağrısı gibi değil zaten adetlerimde benim bu zaman kadar belim hiiç ağırmadı 2 dakka kadar sürdü bıçak gibi girdi çıktı bkalaım 2 gün sonra ak kara belli oluck :)
iyiyim cnm.tek başına gezmek sarmıyo ki eşim olsa daha güzel olur.sen nasılsın napıyosun
o yeee...yaz geldi,canım çalışmak istemiyor ywsss.....coşmak lazım..hadi kelebeğim kon göbeğime..birlikte coşalım,uçalım, yavrum..hayatım...hayalim...duam...
inş cnm inş az önce belimin ortasına bıçak gibi bir ağrı girdi ama adet ağrısı gibi değil zaten adetlerimde benim bu zaman kadar belim hiiç ağırmadı 2 dakka kadar sürdü bıçak gibi girdi çıktı bkalaım 2 gün sonra ak kara belli oluck :)
sorma yaaa, bazen diyorum zengin olsaydı kocam da çalışmasaydım...ama insanın kendi parasını kazanması da güzel...kendine ait bir hayatı olması...
naapalım tatlım, çok şükür iyiyim... Inşallah eşimin de sıkıntılarını çözersem daha iyi olucammm
sorma yaaa, bazen diyorum zengin olsaydı kocam da çalışmasaydım...ama insanın kendi parasını kazanması da güzel...kendine ait bir hayatı olması...
Bu ayki güzel haberi senden bekliyoruz tatlım...
inş kızlarr yaa eğer hamiş olursam sizin için burda sürekli dualar edicem yanlız bırakmıcam sizi değilsemde hep beraber yola devam etcezz
kızlarr bacılar...
bu gün çok gelemedim yaaa... batım ya tedirgin halde bekliyorum gelmedi halaaainşAllah gelmez inşAllah gelmez inşAllah gelmez kırmızılarım gelmez bebişim gelir inş..
diye sürekli içimden geçirsemde maalesef geleceğinde adım kadar eminim karnımda ağrı oluyo bu ay geç gelecek sanırım zorluyo olmak için ama olamıyor ama savaşı kırmızı kazanacak bende reklamlardaki selim gibi yere yatacam KIRMIZIIIIIIII diyer bağırcam
Huu huuuuuuuuuuuu neden kisme yoookkk nerelerdesin yavru ceylanlaaarr
kızlarr bacılar...
bu gün çok gelemedim yaaa... batım ya tedirgin halde bekliyorum gelmedi halaaainşAllah gelmez inşAllah gelmez inşAllah gelmez kırmızılarım gelmez bebişim gelir inş..
diye sürekli içimden geçirsemde maalesef geleceğinde adım kadar eminim karnımda ağrı oluyo bu ay geç gelecek sanırım zorluyo olmak için ama olamıyor ama savaşı kırmızı kazanacak bende reklamlardaki selim gibi yere yatacam KIRMIZIIIIIIII diyer bağırcam
huhuu sen her yavru ceylan dediğinde ben üstüme alıyorum çünkü eşimde bana yaru ceylan diye hitabediyor:))
savaşı bebeğin kazanır inş tatlımbeklemek çok zor gerçekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?