Sabredenler Kulübü 2012 :)

Topiğimizin adını yavru ceylanlar olarak değiştiriyorum Ayyyy düşündüm de aslında tamda uyuyo bize bizler ceylan vee yavrularımızla bir oluncuukk yavru ceylan Eccik saçmaladım mı ne

gerçekten çok ilginç bi tesadüf şimdi seni merak ettim acaba benziyormuyuz eşlerimiz aynı sıfatla hitabediyorlar:)) bu arada senin bartındı demi bugün varmı gelen giden bede yok çok şükür benimde bugün batım

az önce arkadaımdan bi mail aldım elifcim hamileyim seninle paylamak istedim demiş çok heveslendim bende istiyoruuuuuuuuuuuuuum

bende gelen giden yok ama kasıklarımda batma var ve göğüslerim balon gibi aslına bakarsan adet olacağım zaman hiç şişmez ve böyle ağrımızdı göğüslerim bu kez ağrıyo ama hala gelmedi kırmızılarım bu gün batım ama yarında olmazsa belki umutlanabilirim

az önce arkadaımdan bi mail aldım elifcim hamileyim seninle paylamak istedim demiş çok heveslendim bende istiyoruuuuuuuuuuuuuum

inş Rabbim bizede o mutlu haberi vermeyi nasip edecek benimde geçen hafta ark doğum yaptı benim gibi pco luydu tüp bebek yaptırmak için tedaviye başlayacaktıki hamiş kalmış işte mucizesi ni aldı kucağına... rabbim bizede verecek inanıyorum kurban olduğum bizi mahrum bırakmayacak...

Ben deee daktırım bana korunma kızım hemen bebe yap desin pazartesi günü nolaaarrr içim içime sığmıyo bebek sahibi olmak istiyooomm

inşallah kuzuumm ikinizde topiğimize güzel haberler verirsiniz ve nazarlar değmeden kucağınıza alırsınız bebecikleriniziii

Topiğimizin adını yavru ceylanlar olarak değiştiriyorum Ayyyy düşündüm de aslında tamda uyuyo bize bizler ceylan vee yavrularımızla bir oluncuukk yavru ceylan Eccik saçmaladım mı ne

hehehe kız bacım sen maraşlı mısın benim maraşlı bir arkadaşım vardı ünivde aynı senin şu yazdıkların gibi konuşıuyordu... zaten yavru ceylanım lafına alışık olanlar var dimi kocişlerimizin yavrı ceylanıyız...

bende de gögüslerde sızlama mide bulantım var ki bu benim için ayırdedici bi belirti degil benim genel huyumdur o kasıklarda arada bi yanma oluyor akıntımda yok benimde seninle aynı fikirdeyim 2gün daha gelmezme 23 martakadar ancak ozaman ümitlenicem heran bekliyorum haa birde içimde tuhaf bi huzursuzluk var müthiş üşüyorum ve ısınamıyorum son 3 gündür

yok gııı ben gayseriliyim

İnş canım inş ikimizde güzel haber veririz inanın şurda hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm yazmayııı çok istiyorum....

İnş canım inş ikimizde güzel haber veririz inanın şurda hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm yazmayııı çok istiyorum....

Ayy inşallah şöle dev yazılarla yeğniniz geliyo yazarsın inşallah ben de tekrardan o çift çizgiyi görmek istiyorum amaaaa bebeğimin kalp atışınıda duymak istiyorum

evet batlar aynı kocişler yavru ceylanım diyo ikimizede ben adanada yaşıyorum ya sen

ya kızlar bu arada bişi sorcem bilginiz varsa cevaplar mısınıız benim kürtajdan sonra belimin ağrısı geçmedi netten bakıyorum kürtejdan sonra bel ağrısı olur mu diye ama bulamadım birşey önceden de ağrıyordu ama şimdiki gibi sürekli değil :26: Kürtajdan mıdır acaba zaten kırkım çıkınca doktora gidicem belimi için :18:

Ayy inşallah şöle dev yazılarla yeğniniz geliyo yazarsın inşallah ben de tekrardan o çift çizgiyi görmek istiyorum amaaaa bebeğimin kalp atışınıda duymak istiyorum
olacak kuzu olacak onun pıtpıtınıda duyacaksın sağlıcakla kucağına alıp mis gibi kokusunuda doya doya koklayacaksın... inş bende görürüm dayanamadım bu gün evde bi test vardı yaptım ama tek çizgi ne yapim kendimi böyle tatmin ettim....

İyi yaptın kuzum yaa boşver kendimizi kasa kasa bir hal olduk yahu ne geçiyosa içimizden yapalım sonuç iyi de olsa kötü de olsa mutlu olalım çünkü Hepsi Yaadanımızdan Anaaaaaaaa ben bugün mutlumuyum nee

inşallah canım inşallah nediyim allah böyle bişe yaşattı sana inşallah en kısa zamanda o günlerini unutturacak yeni bebişini gönderir allah

evet batlar aynı kocişler yavru ceylanım diyo ikimizede ben adanada yaşıyorum ya sen
malesef ingilterede yaşıyorum canım:) malesef çünkü gurbet yanlızlık vs
ayrıca pcolu oluşumuzda benziyor :) kaç yıllık evlisin ve nezamandır bebek istiyorsun bunlarda benziyorsa çok sasırıcam profil isimlerimizde çok benzer dikkatini çektimi:)

amiin

valla canım ne desem yalan olur ama geçen yıl ablamınde 3 aylık bebeginın kalbi durdu malesef karnında o kürtaj olmuştu istersen senin için ona sorabilirim

Delileri uçağa bindirmişler, bir şehirden ötekine naklediliyorlardı.Ama o kadar çok gürültü yapıyorlardı ki, sonunda pilot dayanamadı, uçağı ikinci pilota teslim ederek içeride ne olup bittiğini görmek istedi.

Deliler uçakta hep bir ağızdan bağırıp çağırıyorlardı.Baktı, en başta, bir deli, ötekilere uymamış, akıllı, uslu oturuyordu.

-Sen neden bağırmıyorsun? diye soracak oldu.

Adam :

-Ben bunların öğretmeniyim, diye cevap verdi.Onlarda benim öğrencilerim.Şimdi teneffüsteler de onun için ses çıkartmıyorum.

Pilot, çaresiz yerine döndü. Bir süre geçti.Bir an geldi ki sesler büsbütün kesiliverdi.

Pilot:

-Aman çok güzel! diye sevindi.Herhalde kendinin öğretmen olduğunu sanan deli, ötekileri derse almış olsa gerek, diye düşündü.

Ama dakikalar geçiyor, arkadan hiç bir ses seda çıkmıyordu.Pilot biraz daha bekledikten sonra merak etti.Gidip bakmak istedi.

Bir de ne görsün! Uçağın kapısı açık ve içeride öğretmenden başka kimsecikler yok değil mi!

Dehşetle sordu :

-Öğrencilerin nerede?, diye…

-Dersler bitti.Hepsini evlerine gönderdim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…