Sabredenler Kulübü 2012 :)

oh oh ne kadar güzel hep böyle ol hayat hep olumlu gelir o zaman hiç bişi üzemez seni....

bende osmaniyeliyim amaa babaannemler kayseriden göç etmişler dedemde adanadan ortada buluşup voltran oluşmuş babamlar doğmuş ehhehh köklere bakarsak hemşo sayılırık

ooo köprüden geçerken hesabı oldu eccik ama olsun sende de gayserililik var gadası

elsalolur valla kuzum sana zahmet sorarsan sevinirim

haa bu arada ben ikinizi hep karıştırıyodum demek ki sizde bir benzerlik varmııışşş

kociş kahve yapmış türk kahve bi sigara tüttüürp geliyom kızlar bu akşam yatana kadar burdayım beni özleyin anacığımmmm

herkes teker teker kaçıyo desene neeyse kızlar öptüm sizi görüşmek üzere canlar

huhuuuuuuuuu minikgelin nerelerdesin bugün seninde batındı ne durumdasın lütfen gelmedi kırmızılar de lütfeeen mutsuz haber almaya gücüm yok malesef

ya ben bişi sorcam hatunlarr belimin ortasına hani bir yerimize yel girer ağırırya sabahtan beri öle bir ağrı giriyor fıtık olabilir mi bu günde kırmızılar günüydü gelende yok gidende :S

canım ben 3 yıllık evliyim 1.5 yıllık evliyken doğum kontrol hapını bıraktım bıraktığım ay hamiş kaldım ama dştü maalesef ondan sonrada hep beklemedeyim pcos yakamı bırakmadı valla ergenliğimden beri.. yaşımda 28 kuzu...gurbetlik zor allah yardımcın olsun..

ohhh afiyet şeker olsun kuuzzuuumm Anaaaaa ben de heves ettim bak şimdi ben de gitsem çipi çipi yapsam misler gibi olsam

valla kocişe kahve yapmayı öğrettiğimden beri hevesini alamadı daha her akşam yapıp çağırıyor... kaşılıklı mutfakta tüttürüp geliyoruz...

ya ben bişi sorcam hatunlarr belimin ortasına hani bir yerimize yel girer ağırırya sabahtan beri öle bir ağrı giriyor fıtık olabilir mi bu günde kırmızılar günüydü gelende yok gidende :S

dikkat et cnm belki kırmızılar gelmeyecek güsel haber vereceksin bize buda onun habercisi olabilir.... sen esirge kendini ne olur ne olmaz...

huhuuuuuuuuu minikgelin nerelerdesin bugün seninde batındı ne durumdasın lütfen gelmedi kırmızılar de lütfeeen mutsuz haber almaya gücüm yok malesef

minik gelinimiz sabah gelmişti kırmızıları gelmiş caanım

olsun hayırlısı bu imiş dedik, yarın doktora gidecekti hatta

benim de korktuğum vajinal muayene :18:

birileri kahve mi dedi

ben de tam kocişime yapıp buraya geldim hımmm kokusu çekti mi acep

minik gelinimiz sabah gelmişti kırmızıları gelmiş caanım

olsun hayırlısı bu imiş dedik, yarın doktora gidecekti hatta

benim de korktuğum vajinal muayene :18:

korkma bebeeem korkma acımıyor hemde hiç kasma kendini bırak adam istediği gibi kurcalasın benim dr hiiç akmaz örtünün altından ultrasonu takar örtüyü kaldrımazdı uygulama hastanesine gittiğimde ordaki doktorda erkekti bayağı bayağı beni karşısına aldı spekulümü taktı içine baktı ışık tutup minik bi yara var dedi ondan bile utanmadım alıştım artık (ablam spekulüm takıp bakıylar dediğinde google den spekulüm yazıp baktığımda amma çok kormuştum ama hiiiç hissetmedim)

dikkat et cnm belki kırmızılar gelmeyecek güsel haber vereceksin bize buda onun habercisi olabilir.... sen esirge kendini ne olur ne olmaz...

ah canım ya ne biliyim bel fıtığını okudum hissettiğim ağrıılar fıtığıda benzio eğilip kalkarken bir ağrı girdi hala ara ara iğne batması gibi devam edio çok saol cnm inş inş güzel haberler verirmm

birde bişiler yedikten sonra midemde yanma oluyor ya yediğim kuru inciler yüzünden oldu yada bilemiyorum kuru incirler sayesinde tuvalete taşındım kızlar ayy yaaa günüm geçtş beni heycan sardı yaaa pofffff :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…