- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #16.661
İyi yaptın kuzum yaa boşver kendimizi kasa kasa bir hal olduk yahu ne geçiyosa içimizden yapalım sonuç iyi de olsa kötü de olsa mutlu olalım çünkü Hepsi YaadanımızdanAnaaaaaaaa ben bugün mutlumuyum nee
bende osmaniyeliyim amaa babaannemler kayseriden göç etmişler dedemde adanadan ortada buluşup voltran oluşmuş babamlar doğmuş ehhehh köklere bakarsak hemşo sayılırık
kociş kahve yapmış türk kahve bi sigara tüttüürp geliyom kızlar bu akşam yatana kadar burdayımbeni özleyin anacığımmmm
inşallah canım inşallah nediyim allah böyle bişe yaşattı sana inşallah en kısa zamanda o günlerini unutturacak yeni bebişini gönderir allah
malesef ingilterede yaşıyorum canım:) malesef çünkü gurbet yanlızlık vs
ayrıca pcolu oluşumuzda benziyor :) kaç yıllık evlisin ve nezamandır bebek istiyorsun bunlarda benziyorsa çok sasırıcam profil isimlerimizde çok benzer dikkatini çektimi:)
amiin
valla canım ne desem yalan olur ama geçen yıl ablamınde 3 aylık bebeginın kalbi durdu malesef karnında o kürtaj olmuştu istersen senin için ona sorabilirim
ohhh afiyet şeker olsun kuuzzuuummAnaaaaa ben de heves ettim bak şimdi ben de gitsem çipi çipi yapsam misler gibi olsam
ya ben bişi sorcam hatunlarr belimin ortasına hani bir yerimize yel girer ağırırya sabahtan beri öle bir ağrı giriyor fıtık olabilir mi bu günde kırmızılar günüydü gelende yok gidende :S
huhuuuuuuuuu minikgelin nerelerdesin bugün seninde batındı ne durumdasın lütfen gelmedi kırmızılar de lütfeeen mutsuz haber almaya gücüm yok malesef
minik gelinimiz sabah gelmişti kırmızıları gelmiş caanım
olsun hayırlısı bu imiş dedik, yarın doktora gidecekti hatta
benim de korktuğum vajinal muayene :18:
birileri kahve mi dedi
ben de tam kocişime yapıp buraya geldim hımmm kokusu çekti mi acep
dikkat et cnm belki kırmızılar gelmeyecek güsel haber vereceksin bize buda onun habercisi olabilir.... sen esirge kendini ne olur ne olmaz...
afiyet olsun yarasın kuzu ...hheh biz içtik geldik cano banada kociş yapmış maç var ya galatasaray maçı devre arası yapmışhamarat kız benim kociş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?