- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #16.681
birde bişiler yedikten sonra midemde yanma oluyor ya yediğim kuru inciler yüzünden oldu yada bilemiyorum kuru incirler sayesinde tuvalete taşındım kızlar ayy yaaa günüm geçtş beni heycan sardı yaaa pofffff :S
hayırlı haberlerle gelirsin inş. canım
minik gelinimiz sabah gelmişti kırmızıları gelmiş caanım
olsun hayırlısı bu imiş dedik, yarın doktora gidecekti hatta
benim de korktuğum vajinal muayene :18:
iyi aksamlar herkese!
ben bugün kan testi yaptırdım 2 küsür çıktı hcg yani tahmin ettiğim gibi bir şey yok. ama bat geldi geçiyor bir hafta oldu kırmızılar da yok. sinir oldum ya!!!
ben geldimmmm başlığımız ikinci sayfaya düşmüş kurtarnaya geldimm
günaydınlar sevgi kelebekleriiii
güneydın fermicim....GüüüüünaaaaaaaaayyyyyyydınnnYavru kurtlarım benim asılsınız kisme gelmemiş ayol topiğe güzel haberlerle gelin inşallah çoooookk güzel ve bereketli birgün olsun hepinize kuzumlarıımm
kırmızılar geldiiii
günaydın kızlar... hayırlı bi gün olsun ben kırmızılarla uyandımhayırlısı buymuş çok şükür rabbime ki en azından gününde oldu ya olmayıp strese soksaydı beni değil mi??? artık önümüzdeki maçlara bakacaz heheheh ...
günaydın güzelimmm
güneydın fermicim....
eh sağlık olsun tatlım ne yapalım..ben yine bunalımlardayım, gece sıkıntıdan uykuya dalamadım...ağladım...aslında ehrşeyi yakıp yıkmak kırıp dökmek istedim öyle sıkıntı geldi içime ama yapamadım tabi. eşim tedaviye 4 gün önce başladı sabırla beklemem lazım ama artık bende takat kalmamış. bu ay eşime süpriz olsun diye ona korunuyorum numarası yapıyordum ya, boşunaymış, ne 13. ne 14. günde ilişki olmadı. bugün 15, zaten kasık ağrım falan da yok, ilişkinin olacağı da yok. aylardır kendimi evde kadın gibi, eşimin karısı gibi hissetmiyorumdua edip duruyorum bu dertten kurtulmak için ama artık kolum kanadım kırılmış. kimseyle de dertleşememek ayrı bir konu...eşimle bile konuşamıyorum artık, konuştuklarım onu daha çok üzecek...hoş sussam da ahlimden anlıyor zaten.
aman neyse ya sabah sabah içinizi kararttım kızlar. diyorum girmiycem bi daha topiğe ama duramıyorum işte. işyerinde de durasım yok...naapsam bilmiyorum
sanada günaydın cnm sıkma canını herşey yoluna girecek inş...
(Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil-aliyyil-azîm)(Güç ve kuvvet sadece Yüce ve Büyük olan Allah’ın yardımıyla elde edilir”de sürekli içinden rabbim güç verecektir emin ol...
öyle topike gelmeyecem falanda demealıştık valla.... gün boyune güzel dertleri paylaşıyoruz şurda .... biz halimizden memnunuz sende ol oke.. öptüm seni :112::112::112::112:
canım gün için de en çok kullandığım sözdür zaten, sağol...
bir imtihandan geçiyoruz ama sonumuz ne olur bilemiyorum...
ben de öpüyorum seni
Allahın izni ile herşey çok güzel olup yoluna girecek... benim eşim varikosal ameliyatı olduğunda yaşadık bunları uzak kaşldı bana soğudu benden asla benle birlikte olmaz diyordum ama testlerin sonuçları iyi gelmeye başlayınca herşey yoluna girdi şu günlerde birbirinize destek olun krımadan yıpratmadan herşeyi olduğu gibi kabul edin değiştirmeye çalışmadan zaten sizi bu hale getiren sebepler ortadan kalktıkça emin ol bi bakmışsın eskisi gibisin 1,5 yıllık evliyken yaşadığımda bunları herhalde cibsel hayatımız bitti demiştim ve hiiç kimseyede anlatamamıştım en azından sen burda içini döküyon ben içime attım.. eşim akşam erkenden uyuyor bana yaklaşmıyordu bende mutfağa gidiyordum ağlıyordum ağlıyordum sonra gidip yatakta ağlamaya devam ediyordum ama ne gözyaşım ne çıkardığım huzursuzluk düzeltmedi tedavisine destek olmam yanında olmam herhali ile kabul ettiğimi belli etmem yetti ve sonuçlar iyi çıktıkça herşey yoluna girdi 8 ay ne çektiğimi bir ben biilirim birde yaratan... herzaman dertleşmeye hazırız canım en azından ben buralarda bulunduğum müddetçe destek olurum sana ki topikteki herkes de aynı fikirdedir benle emin ol.... gücünü enerjini topla kocişi al akşam sinemey git patlak sokaklar filmine gülün azıcık çıkıştada benden bi kahve içinatın şu ölü toprağını üzerinizden.. sokaklarda kovalayın birbirinizi apartmana girerken arkada kalan eşşek de koşmaya başla kovalasın seni eşin çocuklaşın biraz işte...
(ben genelde kocişin morali bozuk olduğu zaman yapıyorum gülmeye başlıyor kovalayınca beni)
neyse ben azıcık işime bakayım karnımın ağrısı öldürcek beni doktorumuda arayıp randevumu alayım akşam eve giderken bimden kutu kutu indir alayımcephaneliimi hazırlayayım...
arada gelirim sabah sabah kimse kalmadı... herkes tembellik yapmış bu gün...
Canım benim ya iyi ki varsın
bizim de bayağadır sürüyor sıkıntımız, hep yanında oldum zaten, o karamsar oldukça moral verdim, iyi olacağına inandırdım onu. ama farketmeden hep kendimden vermişim sanki. şimdi kendimi toparlamam gerekiyor. Akşam fenerbahçemizin maçı var, evdeyiz yani
Bu ay işlerin düzeleceğine inandırmışım kendmi, kaptırmışım hiç fark etmeden, eşime de süpriz yapıcam ya güya gizliden hamile kalıp...işler planladığım ve inandığım gibi gitmeyince duvara toslamış gibi oldum ben. Onun sarsıntısını yaşıyorum şu anda. Bu günler de geçicek inşallah...
gel yine arar arar konuşuruz. sıcak su torban varsa beline falan koy, ya da ayaklarına, iyi geliyor
canım benim kıyamam sana rabbim sabırlar versin.içimizi karartmak da neyin nesi.anlatacaksın tabi derdini.biz de elimizden geldiğince yardımcı olacağız.biz kadınlar çok hassasız,kırılganız.sevgi bekliyoruz.benim eşim bana 1 hafta yaklaşmasın ben bile başlıyorum tripler atmaya bunalıma girmeye.onun için seni anlıyorum.fakat sabretmekten başka bişey gelmez elimizden.allahın izniyle tedaviniz sonuç verecek bu sıkıntıları atlatacaksınız.bu sorun hal olunca zaten eşinin spermlerinde sorun yok hemen hamiş kalcaksın allahın izniyle.bebeğinizle birlikte bu günleri unutacaksın.rabbim imtihanlarımızı başarıyla geçmeyi nasip etsin.
İş yerindeyim ya torbam yokama sana bişi yim mi henüz ay bitmiş değil umudunu kesme sakın Allahtan umut kesilmez diye boşa dememişler..
al sana ibretlik bi kıssa:
hz. musa bir mecliste otururken yanına evli bir çift gelir.
-ya musa! bizim çocuğumuz olmuyoR.ALLAH ile konuş bizim çocuğumuz ne zaman olacak.derler
hz. musa allaha yönelir ve
- allahım! bu çiftin ne zaman çocukları olacak? der
allah c.c ;
-ya musa! söyle onlara , onların hiç bir zaman dölleri tutmayacak ,der
hz. musa allahın sözlerini çifte iletir.karı- koca başları önlerinde üzülerek giderler
aradan 5 yıl geçer.aynı karı -koca kucaklarında 4 yaşında bir çocukla gelirler hz musa nın yanına
-bu bizim çocuğumuz ya musa,derler.
hz.musa allaha sorar;
-allahım! hani bunların hiçbir zaman çocukları olmayacaktı? der.
allah; ' evet ya musa! onların hiç bir zaman çocuklrı olmayacaktı. fakat onlar bunu bile bile benden ümidlerini kesmedilerve hergün bana samimiyet ve inançla gözyaşı döküp dua ettiler.bende onlara evlat nasip ettim' der ...
henüz kırmızıların gelmedi hala umudun var yani ok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?