- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #16.701
oy minik kuşum ya ne güzel şey paylaşmışsın sennn
ben de bol bol dua ediyorum tatlım zaten, hep Rabbime sığınıyorum hep hayırlı zamanda hayırlı evlat diliyorum...inşallah biz de mükafatlandırılanlardan oluruz
hanımlarr bayanlarr bendeniz de geldi
accık evimi topladım misss
akşama da kuru biber dolması yapayım diyorum bu gün tatil günüü yaşasınn
selam kızlar günaydınben de yarın doktora gitcem..hani geçen aylarda da bahsetmiştim size ama belki hatırlamıyosunuzdur..benim adete 10 gün kala kahverengi akıntım başlıyo,azar azzar artarak ve rengi koyulaşarak devam ediyo..sonra adet günüm geliyo kanama başlıyo.ağrım falan yok.akıntıda koku da yok..eşim ısrar etti bi görün dedi 32 günde bir adet oluyorum,bu c.tesi olmam lazım.yarın gidiyim doktorumdan rica edicem adetin 3.günü hormon testi yapılıyomuş hangi testlerse onları bana yazsın da haftaya p.tesi onları da yaptırıyım,bide eşime sperm testi yaptırcam.şimdilik yeter umarım bi problem çıkmaz işte böle işlerim yoğun sizlere çok yazamıyorum,ama takipteyim,rabbim yar ve yardımcımız olsun
hayırlısı canım,inşallah en yakın zamanda bebiş haberi alırsın...günün geçtiği için 2 derecesi çok düşük canım,ama ileriki gnler için ümidini kaybetme sakın....
günaydın güzelimmm
güneydın fermicim....
eh sağlık olsun tatlım ne yapalım..ben yine bunalımlardayım, gece sıkıntıdan uykuya dalamadım...ağladım...aslında ehrşeyi yakıp yıkmak kırıp dökmek istedim öyle sıkıntı geldi içime ama yapamadım tabi. eşim tedaviye 4 gün önce başladı sabırla beklemem lazım ama artık bende takat kalmamış. bu ay eşime süpriz olsun diye ona korunuyorum numarası yapıyordum ya, boşunaymış, ne 13. ne 14. günde ilişki olmadı. bugün 15, zaten kasık ağrım falan da yok, ilişkinin olacağı da yok. aylardır kendimi evde kadın gibi, eşimin karısı gibi hissetmiyorumdua edip duruyorum bu dertten kurtulmak için ama artık kolum kanadım kırılmış. kimseyle de dertleşememek ayrı bir konu...eşimle bile konuşamıyorum artık, konuştuklarım onu daha çok üzecek...hoş sussam da ahlimden anlıyor zaten.
aman neyse ya sabah sabah içinizi kararttım kızlar. diyorum girmiycem bi daha topiğe ama duramıyorum işte. işyerinde de durasım yok...naapsam bilmiyorum
kızlar doktordan geldim..akıntının büyük ihtimal hormonlardan kaynaklandığını söyledi.rahim ağzı,içi ve yumurtalıklar temiz dedi.akıntıda koku yok önemli bişey değildir dedi.birde gizli guatr olabilir dedi.3 tane test verdi freet4,tsh ve prolaktin bunlara baktır dedi.gebeliğe engel bi durumun gözükmüyo dedi.testi yaptıramadım bugün,cuma günü yaptırcam inş.işte böyle...
canım sen ne kadar stres yaptığının farkında mısınbu senin için çok tehlikeli bu süreçte rahat olmalıyız..herkeste dönem dönem olan şeyler bunlar lütfen bu kadar kafanda büyütme.benim de eşimde oldu isteksizlik,iktidarsızlık bi dönem ben sürekli ona önemsemediğimi normal olduğunu hissettirdim,eminim sen de yapıyosun ama daha çok sabır.kafayı dağıtın birlikte eşinle yapacak bişeyler bulun havalar açtı gezin tozun,rabbim neyler neylerse güzel eyler.sen daha annenin karınındayken senin ne zaman anne olacağın alnına yazıldı,nasibimiz ne zamansa o zamanı bekliyelim hepimiz.benim görümcem 40 yaşında anne oldu,39 yaşında evlendi zaten ilk kez,tedavisiz falan evliliğin 5.ayında rabbim nasip etti eğer etmeseydi çoktan boşanmış olurdu eşinden ama işte çocuk var..rabbimizin en kızdığı hiddetlendiği şeymiş yuva dağılması,bebekler de birşeylere vesile,bizler için nelere vesile olcaklar bakalım...gönlünü ferah tutmaya çalış
okudum şimdi son bir-iki sayfayı.
Hepimiz birbirimize dua edelim inşallah. Rabbim gönlüne ferahlık versin, sıkıntılarını alsın. Hepimizi de hayırlı zamanda evlatlar versin inşallah. İnsanoğlu hakikaten çok aciz. hiçbirşeye gücümüz yetmiyor, çabalayıp duruyoruz. Çoğu zamanda hayal kırıklığı ile kendimizi üzüyoruz. Ben ocak ayında kimyasal geçirdikten sonra çok kötü olmuştum. Bu ay da ilk progesteron düşük diyince doktor, fena oldum. Şimdi biraz daha rahatım. tefriciye çekiyorum. Burada Meryem suresini de okudum, hatta geçen gün de aklıma geldi hamileler de okur onu ben d eokusam mı diye. Adet olduktan sonra da ona başlayayım diyorum. Ne yapalım demek ki şimdi dua vaktimiz. Biliyorsunuz dua da bir ibadettir ve sıkıntılar vs. da dua için bir sebep olduğundan, biz de genelde bir başımız sıkıntıya düştüğünde adam gibi dua ettiğimizden (kendime diyorum kimse üstüne alınmasın) Rabbim de bize böyle çeşitli sıkıntılar veriyor ki dua edelim. Ben şu söze bayılıyorum. "Vermek istemeseydi, istemek vermezdi" Demek ki biz isteyeceğiz, Rabbim de verecek :) sabırla istemeye devam edelim inşallah!
slm canlarım nasılsınız bakem konular baya derinleşmiş rabbim yardımcımız olsun,bende sabahtan beri temizlikle uğraşıyorum cam falan sildim duşumu aldım bi bakayım dedim ne var ne yok diye şimdi de bi dünya ütü beni bekliyor ve sonra eşimin hastane çantasını hazırlıcam sonra gene gelirim tatlişkolarım
slm kızlar kaç gundur yoktum eşim şehir dışındaydı annemde kaldım fırsat bu fırsat diyerek bol bol gezdım ki batımın son gunlerı hiç düşünmeden geçti dün batımdı sadece dun sabah öğlen gelmeyınce heyecan yaptım biraz ama gece eve gelmemle kırmızılarım geldı sağolsun evınden baska yerde gelmem dedı heralde bu ayda olmadı hayırlısı olsun
kuzular bende yarın sabah 8 de gidiyorum doktora zadetin 2, günü yanialdım randevumu.... kedin klomen yada seprohene verecek günde 3 veya 4 tane içmem için alıştım artık
az önce facede arkadaşın bebeğinini resimlerini gördüm eşinini doğumuna girip resimlerini çekmiş Allahım ne tatlı bişi ağlarken dudaklarını öyle bi büzmüş o yıkanmamış hali ile alı içime sokasım geldi çok tatlı yaaaa bi an resme bakarken Allahım bende bundan istiyorum dedim eşim kafayımı yedin kız niye sesli düşünüyon elemanlar duycak diyo kendimi kaybettim ya ne yapim dedimama açıp açıp resme bakıyorum çok tatlı yaaa
slm kızlar kaç gundur yoktum eşim şehir dışındaydı annemde kaldım fırsat bu fırsat diyerek bol bol gezdım ki batımın son gunlerı hiç düşünmeden geçti dün batımdı sadece dun sabah öğlen gelmeyınce heyecan yaptım biraz ama gece eve gelmemle kırmızılarım geldı sağolsun evınden baska yerde gelmem dedı heralde bu ayda olmadı hayırlısı olsun
bu halimize şükür tatlım...güzel hava olunca cam silmek temizlik yapmak geliyordur tabi ki insanın içinden. biz de kapalı, camı bile açılmayan, havalandırmalı yerelrde çalışıyoruz akşama kadarben dün aşkam işten geldikten sonra 1 buçuk saat ütü yaptım belim boynum ağrıdı resmen. kolay gelsin sana da...
sağol bacım evet doğru bu halimizede çok şükür rabbim başka dert keder vermesin... havayı güsel görünce dayanamadım bayadır detaylı bi temizlik yapmıyordum bugünü fırsat bildim he he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?