- Konu Sahibi minikgelin
-
- #16.721
kuzular bende yarın sabah 8 de gidiyorum doktora zadetin 2, günü yanialdım randevumu.... kedin klomen yada seprohene verecek günde 3 veya 4 tane içmem için alıştım artık
az önce facede arkadaşın bebeğinini resimlerini gördüm eşinini doğumuna girip resimlerini çekmiş Allahım ne tatlı bişi ağlarken dudaklarını öyle bi büzmüş o yıkanmamış hali ile alı içime sokasım geldi çok tatlı yaaaa bi an resme bakarken Allahım bende bundan istiyorum dedim eşim kafayımı yedin kız niye sesli düşünüyon elemanlar duycak diyo kendimi kaybettim ya ne yapim dedimama açıp açıp resme bakıyorum çok tatlı yaaa
ben yeni geldim, dur gitme bir yerekimse benlen konuşmuyor küstüm işte gidiyorum hıh
kızlar bişey sizden bişey rica etcem;ben bgn doktora gittim.benden 3tane test istedi;free t4,tsh ve prolaktin bunları 1hafta içinde yaptır getir bana dedi.ben bunları adetimin 3.günü yaptırmak istiyorum fakat aynı zamanda adetin 3.günü yapılan diğer testeleri de yaptırmak istiyorum.adetin 3.günü yapılan hormon testlerini yaptıranlar yazabilir mi? netten araştırdım bulamadım:44:
maşallah arkadaşının bebeğine öncelikle...ve darısı da senin başına tez zamanda
ben yeni geldim, dur gitme bir yere
hg bacım kendimi çok yalnız hissettim burda
betsel bacım niye konuşmaysun
iyi akşamllar herkeze sülüman başladı :) bu gün miss gibi hava vardı ya çarşıda gezdim polaristen kızlar 80 milyonluk botu 25 aldım harika bişi ya yünlü modeller vardı onlarr acayip iindirim vardı :) biraz yürüyüş yaptım yarın regli olmam gerekio çok dolandım kasıklarım belim ağrıdı alttan hafif ıslandım eywah dedim kırmızılar teşrif edio dedim( eve geldim baktım akıntımmm gelmiş hemde çok :S off off allahım gelmesin kırmızılar gelmesinn hamiş haberi veriyim size :) inş
Yavru ceylanım gördüm ki daralmış bunalmışsın üzülme,canını sıkma gibi sözleri söylemenin sana pek faydası olmayacak ve rahatlamayacaksın biliyorum ama bilki Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük yüklemezmiş inşallah sen bu imtahandan başarıyla kurtulursun elosercenin paylaştığı hikaye ne kadar güzel bir örnek bizler için bundan anlıyoruz ki yeter ki Rabbim ol desin olmayacak birşey yok ve bizler yürekten isteyelim. İnşallah sıkıntılarından kurtulursun kuzum inşallah yüzünü güldürecek olan yavrunu hayırlısı ve sağlıkla kucağına alırsın
İçini ferah tut kuzum birgün inşallah senin de bizlerin de dualarına icabet edecek Rabbim...
Bir de aklıma birşey geldi onu anlatıcam Allah meleklerini dünyaya gönderirmiş bakın bakalım kullarım ne yapıyor diye melekler gelirmiş ve insanların yaptıklarına bakar Allaha iletmeye giderlermiş isyankar, inançsız bir insanın güzel evler arabalar istediğini söylemişler Yaradan verin onun istediği neyse dileğini yerine getirin demiş bir de inançlı, sürekli Rabbine sığınan ondan korkan bir kulun dileklerini söylemişler Allah o kulun dilediğini vermeyin demiş melekler şaşırıp sormuş isyankara dilediğini veriyosun da neden sana yalvaran bu kulunun dileğini kabul etmiyorsun diye sormuş melekler Yaranda demiş ki ben o yalvaran kulumun sesini duymaktan memnun kalıyorum benimle konuşması bitmesin diye onun dileğini erteliyorum demiş Kimbilir belki bizler de Rabbimin sevdiği kulları arasındayızdır İnşallah öyleyizdirHiç bitmesin dualarımız Rabbim bizleri kendisinden uzaklaştırmasın inşallah...
iyi akşamllar herkeze sülüman başladı :) bu gün miss gibi hava vardı ya çarşıda gezdim polaristen kızlar 80 milyonluk botu 25 aldım harika bişi ya yünlü modeller vardı onlarr acayip iindirim vardı :) biraz yürüyüş yaptım yarın regli olmam gerekio çok dolandım kasıklarım belim ağrıdı alttan hafif ıslandım eywah dedim kırmızılar teşrif edio dedim( eve geldim baktım akıntımmm gelmiş hemde çok :S off off allahım gelmesin kırmızılar gelmesinn hamiş haberi veriyim size :) inş
Günaydın kızlar...
fermi'cim paylaştığın hikayeyi gözlerim yaşlı okudum,bugün çok duygusalım,,bu hikaye tam uydu bize..Rabbi'min verdiği sınavı başarıyla geçeriz ve takdirni kazanırız hepimiz inşallah...Dilimiz dualara kavuştu,bedenimiz ibadete alıştı,Kucaklarımız hasretlerimizle,özlemlerimizle doldu,şimdi de bebeklerimizle dolsun inşallah.
Günaydııınnn kuzularımHerkese güzel, huzurlu birgün diliyorum havalar ısınmaya başladı ortalık cıvıl cıvıl kıpır kıpır inşallah bizim de göbüşler olur fıkır fıkıııırrr
Bugün benim dua günüm Rabbim hepimizin dualarına icabet etsin kucaklarımızı melekleriyle doldursun inşallahh
Ne güzel yazdın kuzum öyle inşallaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bugün çoook güzel olsun hepiniz için kızlarr...!!!!sımsıcak bir günaydın da bendennn
birazdan şöyle bir yürüyüşe çıkacağım, dayanamadım tertemiz havaya, şöyle bir temiz hava alıp işlere koyulurum
mutlu, güneşli, haa bir de bol çiçekli günlerrrr.....:108:
kılzar kızlarrr.güne güzel haberle başladım.arkadaşım 2 hafta önce ankarada tüp bebek yaptırmıştı.hamileymiş öyle sevindim ki o da bu yolda çok dert çekenlerdendi.bi kişi daha erdi muradına allh ın izniyle.kendim hamile kalmış gibi sevindim valla.
Günaydın kızlar...
fermi'cim paylaştığın hikayeyi gözlerim yaşlı okudum,bugün çok duygusalım,,bu hikaye tam uydu bize..Rabbi'min verdiği sınavı başarıyla geçeriz ve takdirni kazanırız hepimiz inşallah...Dilimiz dualara kavuştu,bedenimiz ibadete alıştı,Kucaklarımız hasretlerimizle,özlemlerimizle doldu,şimdi de bebeklerimizle dolsun inşallah.
Günaydııınnn kuzularımHerkese güzel, huzurlu birgün diliyorum havalar ısınmaya başladı ortalık cıvıl cıvıl kıpır kıpır inşallah bizim de göbüşler olur fıkır fıkıııırrr
Bugün benim dua günüm Rabbim hepimizin dualarına icabet etsin kucaklarımızı melekleriyle doldursun inşallahh
sımsıcak bir günaydın da bendennn
birazdan şöyle bir yürüyüşe çıkacağım, dayanamadım tertemiz havaya, şöyle bir temiz hava alıp işlere koyulurum
mutlu, güneşli, haa bir de bol çiçekli günlerrrr.....:108:
kılzar kızlarrr.güne güzel haberle başladım.arkadaşım 2 hafta önce ankarada tüp bebek yaptırmıştı.hamileymiş öyle sevindim ki o da bu yolda çok dert çekenlerdendi.bi kişi daha erdi muradına allh ın izniyle.kendim hamile kalmış gibi sevindim valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?