- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #16.741
Günaydııınnn kuzularımHerkese güzel, huzurlu birgün diliyorum havalar ısınmaya başladı ortalık cıvıl cıvıl kıpır kıpır inşallah bizim de göbüşler olur fıkır fıkıııırrr
Bugün benim dua günüm Rabbim hepimizin dualarına icabet etsin kucaklarımızı melekleriyle doldursun inşallahh
günaydın tatlım.rabbim bu dua gününde açılan ellerimizi boş çevirmez inş.en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eder sana ve hepimize inş cnm....
günaydın herkese sabah dr randevum vardı... ilk kez çok kızgın ayrıldım ordan...dün adet oldum ya bi yumoşum olmuş 3 cm ve çatlamamış...doktor delirdi resmen 15 aydır yumurtan hiç bu kadar büyümemişti neden adet gününüde bu kadaer büyüdü neden diye adam kafasına vurdu resmen..... kürler yaparım diye hayal kuruyordum ama fıs doğum kontrol hapı kullanmam lazım mış yoksa o yumoş kirsleşirmiş.... offf demiyorum yarabbi çok şükür diyorum buda bişey demek ki spor yapıp kilo vermemin büyük etkisi var...ama gende çok üzüldüm yumoum en fazla 1,5 cm oluyordu 3,3cm olmuş kızlar yaaa ilk kez ama bi halta yaramadı işte :14
ben de önceki ay, adetimin 3. günü doktora gittiğimde, yumurtan var çok şaşırtıcı demişti. Ama hiç bu kistleşebilir vs birşey söylememişti. Adet günü eğer yumurta varsa illa ki kisteşşiyor muymuş? Daha erken büyüyüp çatlama şansı yok muymuş? Kendimden şüphe ettim bak şimdi?! bir daha mı kontrole gitsem acaba, benimki de kistleşmiş midir? :44::44:
yok kuzu bende pcos var ya ondan yumurtlarım kirstleşiyor benim
günaydın herkese sabah dr randevum vardı... ilk kez çok kızgın ayrıldım ordan...dün adet oldum ya bi yumoşum olmuş 3 cm ve çatlamamış...doktor delirdi resmen 15 aydır yumurtan hiç bu kadar büyümemişti neden adet gününüde bu kadaer büyüdü neden diye adam kafasına vurdu resmen..... kürler yaparım diye hayal kuruyordum ama fıs doğum kontrol hapı kullanmam lazım mış yoksa o yumoş kirsleşirmiş.... offf demiyorum yarabbi çok şükür diyorum buda bişey demek ki spor yapıp kilo vermemin büyük etkisi var...ama gende çok üzüldüm yumoum en fazla 1,5 cm oluyordu 3,3cm olmuş kızlar yaaa ilk kez ama bi halta yaramadı işte :14
bende 6 aylık evliyim çoçuk istiyorum ama sanki yıllardır çocuğum olmuyomuş gibi üzülüyorum bugün adetim 1 gün gecikti test yaptım ama negatif çıktı neden olabilir
anladım kuzucum ama belki de kistleşmez bu sefer...doğum kontrol hapını bu aylık mı kullanıcaksın?
canım ne diyeceğimi bilemedim şimdik..RAbbi'm yar ve yardımcın olsun demekten başka bişey diyemedim...ben de gideceğim ama çok korkuyorum..
inşallah ama adet olacağıma dair hiç bi belirti yok belki testte çıkmamaıştır dimi:) inşallah öyledir tabi
Eki Görüntüle 373316 merhaba kızlar çok oldu girmeyeli.geçmişi okudum .henüz hamişimiz yok
ovulasyon testinden anlayan varmı aranızda kızlar bi yorum bekliyorum bacılarım.
Eki Görüntüle 373316 merhaba kızlar çok oldu girmeyeli.geçmişi okudum .henüz hamişimiz yok
ovulasyon testinden anlayan varmı aranızda kızlar bi yorum bekliyorum bacılarım.
kızlar istediğim doktora randevu aldım...çok mutluyum ama 19'unda...olsun beklicem artıkınık.
inşallah ama adet olacağıma dair hiç bi belirti yok belki testte çıkmamaıştır dimi:) inşallah öyledir tabi
evet cnm sadece bu ay kullanacağım adet olunca tekrar gideceğim ya aslında böyle bişiler olacağını tahmin ettim ben ovulasyon testi yaptım adete 2 gün kala 2. çizgi koyu çıktı yanlışlık oldu sanırım dedim alırmadım tarlusal içmeseydim adet olmazdım doktorun verdi ilaçlarla her ayın aynı günü adet oluyorumama benim normal döngüm ya 35-40 günde birse o ilacı içmeseydim adet olmayacaktım belkide çatlayacaktı bu yumurta amaaann şeytan içimde dolanıp duruyo demek ki rebbim ol dememiş... bu ay kafa dinlerim acaba olacakmı demek yok huni takmak yok soğan kürümüde yaparım 1 ay sonra giderim...
sağol cnm inan bana sabahtan beri ne oldu dese biri gözümden akacakta tutuyorum kendimi sonrada allahım affet sana karşı gelmek değil niyetim diye dua ediyorum şeytan dürtüyor bi an ama uymayacam... kısmet gelecek aydaki tedavide cvp vermzse tüp bebek için tedaviye başlayacam zaten konuşltuk doktorumla destek verdi doğumunu ben yaptırcam kızın olursa isminide ipek koyacaz dedi...
rabbimin mucizesi de çoktur hazinesi sonsuzdur.eşini de anlamak lazım eminim o da kahroluyodur.aşırı derece de bebek odajlı düşünme canım.eşinin rahatsızlığının iyileşmesi değil bak yine yumurtlama gününü düşünüyosun.canım senin daha ne kadar oldu ki şurda korunmayı bırakalı ben 4 - 5 ay diye hatırlıyorum.yanlışsam düzelt.daha erken karalara bürünmek için.ben o zaman tamamen hayatla bağlantımı kesip sürekli ağlamalıyım.tek tüpüm yok. eşim varikosel ameliyatı oldu ben ameliyat oldum.2,5 senedir uğraşıyorum aşılama yaptırdım.kötü misalleri de görmnek lazım biğtanem.ben biliyorum biraz kendini rahat bıraksan olacak allah ın izniyle.
kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim.ben yumurta takibine gidiyorum.adetin 3.günü klomene başladım ve 13.günü sanırsam doktorum çalışma günlerimi verdi.sonra 17.günü de test pozitifti bugünde pozitif.acaba küçük kalan yumoşlar mı şimdi gelişti ki:44:
ya 17deki pozitif klomen de kullandıysan mantıklı görünüyor. 22 içinse dediğin gibi büyüymeye devam eden yumurtalar olmuş olabilir. Bir de umutlandırmak istemem ama forumda bazı arkadaşlar gebelik olma durumunda da ovulasyon testlerinin pozitif sonuç verdiğini yazdılar. Ama 5 günde de sonuç çıkar mı, çok mantıklı görünmüyor. inşallah bu ayı verimli geçirmişsinizdir, çünkü senin rahim ve yumurtalıklar iyi çalışmış gibi görünüyorşimdi kaçıncı günündesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?