Sabredenler Kulübü 2012 :)

günaydın herkese sabah dr randevum vardı... ilk kez çok kızgın ayrıldım ordan...dün adet oldum ya bi yumoşum olmuş 3 cm ve çatlamamış...doktor delirdi resmen 15 aydır yumurtan hiç bu kadar büyümemişti neden adet gününüde bu kadaer büyüdü neden diye adam kafasına vurdu resmen..... kürler yaparım diye hayal kuruyordum ama fıs doğum kontrol hapı kullanmam lazım mış yoksa o yumoş kirsleşirmiş.... offf demiyorum yarabbi çok şükür diyorum buda bişey demek ki spor yapıp kilo vermemin büyük etkisi var...ama gende çok üzüldüm yumoum en fazla 1,5 cm oluyordu 3,3cm olmuş kızlar yaaa ilk kez ama bi halta yaramadı işte :14

ben de önceki ay, adetimin 3. günü doktora gittiğimde, yumurtan var çok şaşırtıcı demişti. Ama hiç bu kistleşebilir vs birşey söylememişti. Adet günü eğer yumurta varsa illa ki kisteşşiyor muymuş? Daha erken büyüyüp çatlama şansı yok muymuş? Kendimden şüphe ettim bak şimdi?! bir daha mı kontrole gitsem acaba, benimki de kistleşmiş midir? :44::44:

yok kuzu bende pcos var ya ondan yumurtlarım kirstleşiyor benim

canım ne diyeceğimi bilemedim şimdik..RAbbi'm yar ve yardımcın olsun demekten başka bişey diyemedim...ben de gideceğim ama çok korkuyorum..

bende 6 aylık evliyim çoçuk istiyorum ama sanki yıllardır çocuğum olmuyomuş gibi üzülüyorum bugün adetim 1 gün gecikti test yaptım ama negatif çıktı neden olabilir

anladım kuzucum ama belki de kistleşmez bu sefer...doğum kontrol hapını bu aylık mı kullanıcaksın?

evet cnm sadece bu ay kullanacağım adet olunca tekrar gideceğim ya aslında böyle bişiler olacağını tahmin ettim ben ovulasyon testi yaptım adete 2 gün kala 2. çizgi koyu çıktı yanlışlık oldu sanırım dedim alırmadım tarlusal içmeseydim adet olmazdım doktorun verdi ilaçlarla her ayın aynı günü adet oluyorumama benim normal döngüm ya 35-40 günde birse o ilacı içmeseydim adet olmayacaktım belkide çatlayacaktı bu yumurta amaaann şeytan içimde dolanıp duruyo demek ki rebbim ol dememiş... bu ay kafa dinlerim acaba olacakmı demek yok huni takmak yok soğan kürümüde yaparım 1 ay sonra giderim...

canım ne diyeceğimi bilemedim şimdik..RAbbi'm yar ve yardımcın olsun demekten başka bişey diyemedim...ben de gideceğim ama çok korkuyorum..

sağol cnm inan bana sabahtan beri ne oldu dese biri gözümden akacakta tutuyorum kendimi sonrada allahım affet sana karşı gelmek değil niyetim diye dua ediyorum şeytan dürtüyor bi an ama uymayacam... kısmet gelecek aydaki tedavide cvp vermzse tüp bebek için tedaviye başlayacam zaten konuşltuk doktorumla destek verdi doğumunu ben yaptırcam kızın olursa isminide ipek koyacaz dedi...

dün akşam eşimle konuştuk biraz, üzüntülerimi yorgunluğumu anlattım...o da üzülüyor, kolumdan tutup da beni sarsıp, kendine gel iyi olacak herşey diyemedi. Ama olsun sıcaklığını hissettim yine de...ve biraz yakınlaştık dün 15. gündü, ne dersiniz bir mucize olabilir mi? Sen büyüksün Rabbim, hakkımda hayırlısını ver...[/QUO

rabbimin mucizesi de çoktur hazinesi sonsuzdur.eşini de anlamak lazım eminim o da kahroluyodur.aşırı derece de bebek odajlı düşünme canım.eşinin rahatsızlığının iyileşmesi değil bak yine yumurtlama gününü düşünüyosun.canım senin daha ne kadar oldu ki şurda korunmayı bırakalı ben 4 - 5 ay diye hatırlıyorum.yanlışsam düzelt.daha erken karalara bürünmek için.ben o zaman tamamen hayatla bağlantımı kesip sürekli ağlamalıyım.tek tüpüm yok. eşim varikosel ameliyatı oldu ben ameliyat oldum.2,5 senedir uğraşıyorum aşılama yaptırdım.kötü misalleri de görmnek lazım biğtanem.ben biliyorum biraz kendini rahat bıraksan olacak allah ın izniyle.

Eki Görüntüle 373316 merhaba kızlar çok oldu girmeyeli.geçmişi okudum .henüz hamişimiz yok
ovulasyon testinden anlayan varmı aranızda kızlar bi yorum bekliyorum bacılarım.

cnm ovu testinde silik çizgi negatif demek biliyorsun ki 2. çizgi 1. çizgi gibi koyu değilse yumurtlama olmamış demek oluyomuş sende net çift çizgi olan günden sonra çalışamalrı bol tut cnm çünki çift çizgi yumurtluyorsun anlamına geliyor ama çatladığı günü maalesef bilemiyor bu test.... 17 ve 22 no koyu ögrünüyor demek ki 22 de yumrutladın peki 22, testi hangi gün yaptın cnm dün ve önceki günse bu günlerde sıkı çalışın

Eki Görüntüle 373316 merhaba kızlar çok oldu girmeyeli.geçmişi okudum .henüz hamişimiz yok
ovulasyon testinden anlayan varmı aranızda kızlar bi yorum bekliyorum bacılarım.

canım iki çizgi olması değil iki koyu çizgi olması gerekiyo diye biliyorum.bende geçen ay kullandın adetleri 28 günde bir oluyo ve 9. gün iki çizgi çıkmıştı ama yumurtalarım daha çok küçüktü ve 2. çizgi silikti.14. 15. ve 16. iki kopkoyu çizgi oldu.sen son testlere doğru yumurtlamışsın bence.

kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim.ben yumurta takibine gidiyorum.adetin 3.günü klomene başladım ve 13.günü sanırsam doktorum çalışma günlerimi verdi.sonra 17.günü de test pozitifti bugünde pozitif.acaba küçük kalan yumoşlar mı şimdi gelişti ki:44:

kızlar istediğim doktora randevu aldım...çok mutluyum ama 19'unda...olsun beklicem artıkınık.

ay iyi bari, istediğin olmasına sevindim...güzel haberler inşallah o da...

inşallah ama adet olacağıma dair hiç bi belirti yok belki testte çıkmamaıştır dimi:) inşallah öyledir tabi

biraz daha bekleyin bir iki gün sonra sabah ilk idrarınızla tekrar yapın, hakkınızda hayırlısı olsun

insan hep ihtimaller üzerine kafa yorup durur zaten, yok şöyle olsaydı ne olurdu böyle olsaydı ne olurdu diye. ama önümüze bakmamız lazım. d. kontrol hapı kullanıp bıraktığı ay hamile kalan pkolu arkadaşlarım var. yumurta güzel geliştiği ve kist olmadığı için. İnşallah tüpe gerek kalmadan olur bebiş. Ama doktorunun tavrı da hakikaten çok tatlı. yani sahiplenmesi falan...şanslısın bu açıdan.

canım eşimin iyileşmesi tabi ki önemli, yumurtlama günü hesabım da sırf onun için, biliyorsunuz ya bu ay eşim beni korunuyorum sanıyor. Sırf ona süpriz yapabilmek için olsun istiyorum bu ay. Yoksa haklısın 4-5 ay ancak oldu. Onun da 2 ayında düzgün ilişki olmuştur. bebişim olmamasndan değil asıl üzüntüm. Bu stresin eşimi ve beni getirdiği noktaya üzülüyorum. Belki de zaten geçti yumurtlamam ya da zaten bu ay çatlamadı bilemiyorum ama eğer Rabbim nasip ederse eşim çok sevinecek ve çok rahatlıyacak onu biliyorum.

Senin durumunun da farkındayım tatlım, ne kadar sabır gerektiğini anlıyorum. kendim için dua ederken sizler için de ediyorum. Kötü örnek değilsin ama bunu bu şekilde söyleme. İmtihanın daha zor sadece. inşallah sonucu güzel olur

aslında bu ay ya da bir sonraki reglden sonra ben de bir muayeneye gitsem iyi olucak. bu ay hep, hala daha çoook hafiften sancım var. Adet sancısının en hafifini düşünün öyle. herhalde ciddi enfeksiyonum var, şüphem bu yönde çünkü garip gerip akıntım da oldu...hayırlısı artık

ya 17deki pozitif klomen de kullandıysan mantıklı görünüyor. 22 içinse dediğin gibi büyüymeye devam eden yumurtalar olmuş olabilir. Bir de umutlandırmak istemem ama forumda bazı arkadaşlar gebelik olma durumunda da ovulasyon testlerinin pozitif sonuç verdiğini yazdılar. Ama 5 günde de sonuç çıkar mı, çok mantıklı görünmüyor. inşallah bu ayı verimli geçirmişsinizdir, çünkü senin rahim ve yumurtalıklar iyi çalışmış gibi görünüyor şimdi kaçıncı günündesin?

canım nisan ayında aşılamam var.keşke olsa dedğin gibi ama pek umutlu değilim artık.dün yapmıştım testi adetin 23. günümdeyim.2 testim daha var bakalım yapayım onları da bitsinler bari....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…