Sabredenler Kulübü 2012 :)

ay_she cnm geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda sağlıklı bi bebiş daha versin inş sana...bende düşük yaşadım ama şükür ertesi ay hemen hamiş kaldım inş sende çok beklemeden hemen kavuşursun bebişine...dualarım seninle

kuzu nasılsın iyimisin nasıl gidiyo hamişlik tatlı anne

canım eşimin iyileşmesi tabi ki önemli, yumurtlama günü hesabım da sırf onun için, biliyorsunuz ya bu ay eşim beni korunuyorum sanıyor. Sırf ona süpriz yapabilmek için olsun istiyorum bu ay. Yoksa haklısın 4-5 ay ancak oldu. Onun da 2 ayında düzgün ilişki olmuştur. bebişim olmamasndan değil asıl üzüntüm. Bu stresin eşimi ve beni getirdiği noktaya üzülüyorum. Belki de zaten geçti yumurtlamam ya da zaten bu ay çatlamadı bilemiyorum ama eğer Rabbim nasip ederse eşim çok sevinecek ve çok rahatlıyacak onu biliyorum.

Senin durumunun da farkındayım tatlım, ne kadar sabır gerektiğini anlıyorum. kendim için dua ederken sizler için de ediyorum. Kötü örnek değilsin ama bunu bu şekilde söyleme. İmtihanın daha zor sadece. inşallah sonucu güzel olur

aslında bu ay ya da bir sonraki reglden sonra ben de bir muayeneye gitsem iyi olucak. bu ay hep, hala daha çoook hafiften sancım var. Adet sancısının en hafifini düşünün öyle. herhalde ciddi enfeksiyonum var, şüphem bu yönde çünkü garip gerip akıntım da oldu...hayırlısı artık[/QUOTE]

enfeksiyon problemi varsa hemen hallet.tedavi edilmeyen uzun süreli enfeksiyonlar yaraya dönüşebiliyo.hamile kalmaya direk engel olur diye düşünüp stres yapma.ben tecrübeli hangi hemşireye sorduysam kadıbnların %90 nında enfeksiyon olduğunu ama kısırlığın %90 olmadığını sölediler.hakkaten düşününce akıntısı olmayan kadın hemen hemen yok.ama hemen çaresi olmalı.bende öle sallamadım yara oldu yaktırdım 2 ay önce.
sürpriz miiii?ne güzel sürpriz benim için sadece bi hayal galiba.yeni evlendiğimizde en çok da onun hayalini kurardım.eşime bi sürpriz hazırlayıp sölicem.ama bi hayal.gerçi yaza kadar bıraktık tedaviyi ve ovülasyon testlerini.allah hepimizin yardımcısı olsun.

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]3,5 yıl
[/TD]
[TD]4 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[TD]5 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]6 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]18 ay
[/TD]
[TD]8 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]17 ay
[/TD]
[TD]9 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD]15 ay
[/TD]
[TD]10 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]14 ay
[/TD]
[TD]11 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]12 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]13 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]14 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]15 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]16 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]17 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NewArch
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]18 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]19 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]18 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]19 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]20 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]21 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi (selda)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]22 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi (hilal)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]2 ay
[/TD]
[TD]23 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD] Dua ile yola devam
[/TD]
[TD] 24 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]25 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe nartanesiii
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti (fatma)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]27 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelinaksu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]31 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün fermi (selda) arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

canım zaten rahim ağzında kızarıklık var demişti doktorum, çok küçük, şimdilik yakmaya ya da dondurmaya gerek yok, ama takip edelim, çocuktan sonra bakarız icabına demişti. Sen yektırmışsın, nasıl bir operasyon zor mu?

selam tatlım naber nasılsın bi yaramazlık yoktur umarım ... bu arada bnm arkadaşımda yaktırdı yarasını çok kolay bi operasyon hiç bişe anlamadım dedi yani korkma sakın küçük bişey zaten hemen yakıyolar geçiyo allah şifalar versin güzelim inş tez zamanda sıkıntılarından kurtulup bebişine kavuşursun...

yoo 2 dakika sürdü bi ara bi iğne battı gibi oldu o da 2 saniye falan sürdü.

eh tatlım ya, bu halimize de şükür diyelim. dün yazmıştım sıkıntılarımı, zamanla geçicekler inşallah. Eşime süpriz yapma niyetindeydim bu ay ama umutlarım kırıldı. 13 ve 14de ilişki olmadı. 15te oldu ne yazık ki...Verecek olan Rabbim yazdıysa tabi olur ama bence treni kaçırdık bu ay da hayırlısı artık. Doktor o kızarıklığa çok önemli değil demişti. Zaten benim de ilişki esnasında falan şikayetim yok şimdilik. Ama çocuk doğurduktan sonra yakarız demişti. Korkulacak birşey olmamasına sevindim. Bir dahaki kontrolün ne zman? Cinsiyet belli olur herhalde

yoo 2 dakika sürdü bi ara bi iğne battı gibi oldu o da 2 saniye falan sürdü.

iyi bari canım ya, ben zaten çok dayanıksızım ve acı eşiğim çok düşük. Zorsa dayanamayabilirim...peki senin yara yüzünden şikayetlerin oluyor muydu tatlım? Ne biliyim ilişki sırasında yanma, ya da akıntı falan?

olmaz mı?en kötüsü de ilişkiye girerken canım çok yanıyodu ve artık ilişkiye girme isteğim de bitmişti.çünkü o demek acı demekti benim için.onun haricinde çok fazla akıntı ve kötü bi koku oluyodu.

slmmm kızlar nasılsınız bakem ben iç güveyinden hal niceyim

canım benimm çok şükür ben iyiyim çiçeklerimle ilgileniyorum şu sıralar maşallah tomurcuk içreler tatlılarım benim

hayvanları bitkileri çok seviyorum ben eğer müsait olsa yerimiz kedi köpek artık bakabileceğm ne varsa onlarla doldururdum canım

beni bu havalar güzelleştiriyorrrr

bebiş falan da yok malum

dua günün hayırlı olsun canım benim, Rabbim hayırlı zamanda muradımıza nail olmayı nasip etsin inş.

umut hep varr

havalar cok guzel maşallah ahh cnm benım bebişsizlikten nelerle uğraşacağımızı şaşırıyoruz aslında ahh bebişin olsun en yakın zamanda da onunla ilgilen annesi

havalar cok guzel maşallah ahh cnm benım bebişsizlikten nelerle uğraşacağımızı şaşırıyoruz aslında ahh bebişin olsun en yakın zamanda da onunla ilgilen annesi

belki de haklı olabilirsin bacım

bebişim olsun o da sevecek doğayı, bitkileri, hayvanları, annesine çeksin

kuzum veren allah her türlü verir bir günlük ilişkiden bile oluverir bebişin sen umudunu kaybetme sakın çalışmalara hızla devam rabbim en kısa zamanda sanada yaşatsın bu duyguyu sana ve tüm anne olmak isteyenlere.... benim kontrolüm haftaya tatlım nasipse 16 haftalık oluyoruz artık cinsiyeti net olarak öğreniriz herhalde tabi gösterirse benim bebiş biraz utangaç galiba geçen yüzünü sakladı benden terbiyesiz elleri ile kapattı yüzünü inş diğer taraflarınıda kapatmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…