- Konu Sahibi minikgelin
-
- #16.761
canım ben düşük yaptım bebegımı 5+4 iken bu sfer de kısmet dğeilmiş
tekrar deneme gücü versin Rabbim gene deniycez canım....doktor bi sebebei yok snamıyoırum talihsizlik dedi
yani kaygılanmak gerekmıo dedi...
canım merhaba altttan muayeneden hiç çekinme, zaten yattığın koltuk bacaklarını açmanı kolaylaştırıyor, üzerine örtü seriyorlar. doktor sana bakmıyor bile...sadece kasma kendini. hani benzetmekte hata olmasın beraberlik esnasında kendini kasarsan canın daha çok acıyor yaa aynı onun gibiağrı olmaz kuzum merak etmee
inşallah inşallahhh RAbbi'm nasip etmiştir inşallah.
enfeksiyon problemi varsa hemen hallet.tedavi edilmeyen uzun süreli enfeksiyonlar yaraya dönüşebiliyo.hamile kalmaya direk engel olur diye düşünüp stres yapma.ben tecrübeli hangi hemşireye sorduysam kadıbnların %90 nında enfeksiyon olduğunu ama kısırlığın %90 olmadığını sölediler.hakkaten düşününce akıntısı olmayan kadın hemen hemen yok.ama hemen çaresi olmalı.bende öle sallamadım yara oldu yaktırdım 2 ay önce.
sürpriz miiii?ne güzel sürpriz benim için sadece bi hayal galiba.yeni evlendiğimizde en çok da onun hayalini kurardım.eşime bi sürpriz hazırlayıp sölicem.ama bi hayal.gerçi yaza kadar bıraktık tedaviyi ve ovülasyon testlerini.allah hepimizin yardımcısı olsun.
canım zaten rahim ağzında kızarıklık var demişti doktorum, çok küçük, şimdilik yakmaya ya da dondurmaya gerek yok, ama takip edelim, çocuktan sonra bakarız icabına demişti. Sen yektırmışsın, nasıl bir operasyon zor mu?
canım zaten rahim ağzında kızarıklık var demişti doktorum, çok küçük, şimdilik yakmaya ya da dondurmaya gerek yok, ama takip edelim, çocuktan sonra bakarız icabına demişti. Sen yektırmışsın, nasıl bir operasyon zor mu?
selam tatlım naber nasılsın bi yaramazlık yoktur umarım ... bu arada bnm arkadaşımda yaktırdı yarasını çok kolay bi operasyon hiç bişe anlamadım dedi yani korkma sakın küçük bişey zaten hemen yakıyolar geçiyo allah şifalar versin güzelim inş tez zamanda sıkıntılarından kurtulup bebişine kavuşursun...
yoo 2 dakika sürdü bi ara bi iğne battı gibi oldu o da 2 saniye falan sürdü.
eh tatlım ya, bu halimize de şükür diyelim. dün yazmıştım sıkıntılarımı, zamanla geçicekler inşallah. Eşime süpriz yapma niyetindeydim bu ay ama umutlarım kırıldı. 13 ve 14de ilişki olmadı. 15te oldu ne yazık ki...Verecek olan Rabbim yazdıysa tabi olur ama bence treni kaçırdık bu ay da hayırlısı artık. Doktor o kızarıklığa çok önemli değil demişti. Zaten benim de ilişki esnasında falan şikayetim yok şimdilik. Ama çocuk doğurduktan sonra yakarız demişti. Korkulacak birşey olmamasına sevindim. Bir dahaki kontrolün ne zman? Cinsiyet belli olur herhalde
iyi bari canım ya, ben zaten çok dayanıksızım ve acı eşiğim çok düşük. Zorsa dayanamayabilirim...peki senin yara yüzünden şikayetlerin oluyor muydu tatlım? Ne biliyim ilişki sırasında yanma, ya da akıntı falan?
slmmm kızlar nasılsınız bakem ben iç güveyinden hal niceyim
canım benimm çok şükür ben iyiyim çiçeklerimle ilgileniyorum şu sıralar maşallah tomurcuk içreler tatlılarım benim
hayvanları bitkileri çok seviyorum ben eğer müsait olsa yerimiz kedi köpek artık bakabileceğm ne varsa onlarla doldururdum canım
beni bu havalar güzelleştiriyorrrr
bebiş falan da yok malum
havalar cok guzel maşallah ahh cnm benım bebişsizlikten nelerle uğraşacağımızı şaşırıyoruz aslında ahh bebişin olsun en yakın zamanda da onunla ilgilen annesi
belki de haklı olabilirsin bacım
bebişim olsun o da sevecek doğayı, bitkileri, hayvanları, annesine çeksin
belki de haklı olabilirsin bacım
bebişim olsun o da sevecek doğayı, bitkileri, hayvanları, annesine çeksin
birden annesine çeksin derken pek bir garip oldum
ne güzeldir, ki bebeğin sana anne diyor ayyy
eh tatlım ya, bu halimize de şükür diyelim. dün yazmıştım sıkıntılarımı, zamanla geçicekler inşallah. Eşime süpriz yapma niyetindeydim bu ay ama umutlarım kırıldı. 13 ve 14de ilişki olmadı. 15te oldu ne yazık ki...Verecek olan Rabbim yazdıysa tabi olur ama bence treni kaçırdık bu ay da hayırlısı artık. Doktor o kızarıklığa çok önemli değil demişti. Zaten benim de ilişki esnasında falan şikayetim yok şimdilik. Ama çocuk doğurduktan sonra yakarız demişti. Korkulacak birşey olmamasına sevindim. Bir dahaki kontrolün ne zman? Cinsiyet belli olur herhalde
iyi bari canım ya, ben zaten çok dayanıksızım ve acı eşiğim çok düşük. Zorsa dayanamayabilirim...peki senin yara yüzünden şikayetlerin oluyor muydu tatlım? Ne biliyim ilişki sırasında yanma, ya da akıntı falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?