Sabredenler Kulübü 2012 :)

evet ben yanlız izliyorum benim koçiş diğer tv. den yabancı dizileri takip ediyorr türk dizileri çok saçma gelio beyfendiyee ortak izlediğimiz tek dizi Presan preak :) onun dışında ayrı odalarıda izliyoruz :))
rk
walla bu gün çarşıya inicem zaten 2 sokak aşağıda çarşı :)) bir çift daha alıcam erkekh hırkaladı 60 tl ye kocağama aldığım hırkalar 20 ye düşmüş 2 3 tanede koçişime alayımm yahuu böle daha karlıoluoooo wallaa yaa :))

walla kırmızılar daha kart göstermedi bu gün olmam lazımdı ama bakalım gece olurum belki yanlız az sabah balkon camımı salon camımı sildim boydan boya camlarr ( kollarım kopmakla beraber kasıklarımın ortasın yanmaa başladı çok zorladım herhalde ortasında bir yanma var kızlarr çok korkuyorum ((

hımm benim henüz o kadar sıkıntım yok ama dikkat etmezsem ilerler tabi ki... bu ay yine akıntım arttı sanki ve rengi değişti gibi...doktora gitmekten de sıkıntı geldi artık. adetimi bekliyim de öyle gidiyim bari.

burda hava bulunlandı yaaa, ne güzel güneş görüyorduk halbuki...

walla daha gelmediler canım yaa belki akşam gelirler camları sildim çok zorladım kendimi herhalde ( kasıklarımın orta yerinde yanma başladı (

Eki Görüntüle 373316 merhaba kızlar çok oldu girmeyeli.geçmişi okudum .henüz hamişimiz yok
ovulasyon testinden anlayan varmı aranızda kızlar bi yorum bekliyorum bacılarım.

senin ovulasyonda benimki gibi 21 günler ile 25 günler arasında oluyor demekki canımm her ay bu şekildeysee eşinle çalışmalara adetinin 18. günü yada 19 günü başla çalışmalara 27. günlere kadar

kıslaarrr damdan düşer gibi olacak biraz ama offf kafam karışık bilgisi olan varsa yardım etsin nolar. Ben gittiğim doktoru araştırıyodum netten şimdiye kadar birşey görmedim am abugün biri gittiğim doktor hakkında hiç iyi şeyler yazmamış kafam karıştı eğer ikinci bir gebelik olursa ben ne yapıcam yaa değiştirsem mi ki doktoru :44: Doktoru düşünüyorum güler yüzlü alakalı ama işte bir okudum ya kötü diye aklıma takıldı ama başkada burda ne doktor biliyorum ne hastane ne yapıcam ben

walla daha gelmediler canım yaa belki akşam gelirler camları sildim çok zorladım kendimi herhalde ( kasıklarımın orta yerinde yanma başladı (

aman gelmesinler zaten onları bekleyen yok keşke zorlamasaydın kendini o kadar, fırsatın varsa dinlen

ne var ne yok kıslae nasılsınız

iyiyiz sen nasılsın? işyerindeyim... eşim de bugün arabayı servise götürmek için izin almıştı, arabayı bırakmış eve dönüyormuş. keşke benim de işim bitmiş olsaydı... ama çıkamıyorum işte

aman cnm kötuyse değiştir cnm babam safra kesesi amelıyatına girdi bağırsağını deldiler neler çektik malesef hepsi doktor çıkmıyor o yuzden arastır bul başka birini sen ipini sağlam bağlada ne olur ne olmaz

1 kişinin yorumuyla hareket etme ama...bazen de doktor ile hastanın frekansı uyuşmuyor. mesela sen daha konuşkan doktor bekliyordundur, doktor ketumdur, sadece gereken kadar anlatıyordur o zaman ilgili değil diye yazarsın ne biliyim yani, sadece tek kötü yorum varsa o kadar takılma. sen beğendiysen doktoru gitmeye devam et. ama bu süreçte sana olan ilgisinden işinden memnun kalmazsan tabi ki değiştirirsin

Ayy bu havalarda da insanın ne evde durası geliyor nede çalışası ben de kös kös evde oturuyorum çıkamıyorum bir yere geçen hafta azcık çıktım kasıklarım ağrıdı korktum geri kıçımın üstüne oturdum

yaa hiç böyle sorup soruşturabileceğim çevre yok ki burda komşum bile yok birilerine sorsam diyeceğim kısmette ne varsa diye çıkıyoz yola kürtajdan çalışanların ilgisinden falan memnun kaldım ama şu kötü yorum aklımı da karıştırmadı değil hani

cnm benım kuzenımde profılonun arkasında oturuyor oda türkıye hastanesine gitti kontrollere doğumuda orda yaptı 1 ay önce memnundu yani ama doktorun ismini falan bilmiyorum

Bana iyiydi doktorum çalışanlarını da beğendim ama her kafadan da ses çıkınca tereddüt ediyor insan. Kürtaj olunca sanki bebeği canlı canlı benden aldılar gibi millet birşeyler de söyleyince karman çorman oluyosun

ah cnm ya istanbuldamısın sen bende köyde falan sandım seceneğim yok diyince kuzum dunya kdr doktor var burda sana yakın türkiye hastanesi falan var araştır bi

ivveeeett istanbuldayım ama bana mahrumiyet gibi geliyo bir de tek doktorla kalmıyo ki bütçeni düşünüyosun yarın birgün doğum anı gelince hemen gidebileceğim doktor olsun diyosun o yüzden en yakınımızda ki bu başkada bakmadık k, :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…