- Konu Sahibi minikgelin
-
- #16.781
evett canımm hayranıyım o dizinin yaa kocişimle ilk bölümünden beri izleriz
ayyy hakkaten kışlıkları şimdiden alsak kara geçeriz valla canım
kırmızıların gelemzler inş canım, bebiin seninledir...
olmaz mı?en kötüsü de ilişkiye girerken canım çok yanıyodu ve artık ilişkiye girme isteğim de bitmişti.çünkü o demek acı demekti benim için.onun haricinde çok fazla akıntı ve kötü bi koku oluyodu.
çok güzel şeyler yazmışsın sen de canım benim, eksik olma...ama bu durum öyle zor ki Rabbim kimseye vermesin... eşime bakıp bakıp içimden konuşuyorum...ona söylemeye dert anlatmaya dilim varmıyor işler daha kötüye gidicek diye ama susunca da içim daralıyo, fenalıklar geliyor...artık geçmesi lazım bu durumun ben çok fazla katlandım bu duruma
hadi inşallah gelmezler tatlım yaa...
Eki Görüntüle 373316 merhaba kızlar çok oldu girmeyeli.geçmişi okudum .henüz hamişimiz yok
ovulasyon testinden anlayan varmı aranızda kızlar bi yorum bekliyorum bacılarım.
senin ovulasyonda benimki gibi 21 günler ile 25 günler arasında oluyor demekki canımm her ay bu şekildeysee eşinle çalışmalara adetinin 18. günü yada 19 günü başla çalışmalara 27. günlere kadar[/QUOTE
cnm aslında enteresan bi ovulasyon testi bazen ovulasyon testlerı gebelığide gösteriyor fakat 2.ciyide yumurtlamış olabilirsin çalışmaları sıkı tut ne olur olmaz inşallah bebişinde yoldadır cnm
ne var ne yok kıslae nasılsınız
walla daha gelmediler canım yaa belki akşam gelirler camları sildim çok zorladım kendimi herhalde( kasıklarımın orta yerinde yanma başladı (
idare eder cnm sen nasılsın maşallah kuzum kendını cabuk toparladın
walla daha gelmediler canım yaa belki akşam gelirler camları sildim çok zorladım kendimi herhalde( kasıklarımın orta yerinde yanma başladı (
ne var ne yok kıslae nasılsınız
kıslaarrr damdan düşer gibi olacak biraz ama offf kafam karışık bilgisi olan varsa yardım etsin nolar. Ben gittiğim doktoru araştırıyodum netten şimdiye kadar birşey görmedim am abugün biri gittiğim doktor hakkında hiç iyi şeyler yazmamış kafam karıştı eğer ikinci bir gebelik olursa ben ne yapıcam yaa değiştirsem mi ki doktoru :44: Doktoru düşünüyorum güler yüzlü alakalı ama işte bir okudum ya kötü diye aklıma takıldı ama başkada burda ne doktor biliyorum ne hastanene yapıcam ben
kıslaarrr damdan düşer gibi olacak biraz ama offf kafam karışık bilgisi olan varsa yardım etsin nolar. Ben gittiğim doktoru araştırıyodum netten şimdiye kadar birşey görmedim am abugün biri gittiğim doktor hakkında hiç iyi şeyler yazmamış kafam karıştı eğer ikinci bir gebelik olursa ben ne yapıcam yaa değiştirsem mi ki doktoru :44: Doktoru düşünüyorum güler yüzlü alakalı ama işte bir okudum ya kötü diye aklıma takıldı ama başkada burda ne doktor biliyorum ne hastanene yapıcam ben
bu arada gittiğim hastane özel avicenne (istanbul-gültepe) doktorum da leyla özkabakçı
Ayy bu havalarda da insanın ne evde durası geliyor nede çalışasıaman gelmesinler zaten onları bekleyen yokkeşke zorlamasaydın kendini o kadar, fırsatın varsa dinlen
iyiyiz sen nasılsın? işyerindeyim... eşim de bugün arabayı servise götürmek için izin almıştı, arabayı bırakmış eve dönüyormuş. keşke benim de işim bitmiş olsaydı... ama çıkamıyorum işte
aman cnm kötuyse değiştir cnm babam safra kesesi amelıyatına girdi bağırsağını deldiler neler çektik malesef hepsi doktor çıkmıyor o yuzden arastır bul başka birini sen ipini sağlam bağlada ne olur ne olmaz
Ayy bu havalarda da insanın ne evde durası geliyor nede çalışasıben de kös kös evde oturuyorum çıkamıyorum bir yere geçen hafta azcık çıktım kasıklarım ağrıdı korktum geri kıçımın üstüne oturdum
yaa hiç böyle sorup soruşturabileceğim çevre yok ki burda komşum bile yok birilerine sorsam diyeceğim kısmette ne varsa diye çıkıyoz yola kürtajdan çalışanların ilgisinden falan memnun kaldım ama şu kötü yorum aklımı da karıştırmadı değil hani
Bana iyiydi doktorum çalışanlarını da beğendim ama her kafadan da ses çıkınca tereddüt ediyor insan. Kürtaj olunca sanki bebeği canlı canlı benden aldılar gibi millet birşeyler de söyleyince karman çorman oluyosun1 kişinin yorumuyla hareket etme ama...bazen de doktor ile hastanın frekansı uyuşmuyor. mesela sen daha konuşkan doktor bekliyordundur, doktor ketumdur, sadece gereken kadar anlatıyordur o zaman ilgili değil diye yazarsın ne biliyim yani, sadece tek kötü yorum varsa o kadar takılma. sen beğendiysen doktoru gitmeye devam et. ama bu süreçte sana olan ilgisinden işinden memnun kalmazsan tabi ki değiştirirsin
ah cnm ya istanbuldamısın sen bende köyde falan sandım seceneğim yok diyince kuzum dunya kdr doktor var burda sana yakın türkiye hastanesi falan var araştır bi
cnm benım kuzenımde profılonun arkasında oturuyor oda türkıye hastanesine gitti kontrollere doğumuda orda yaptı 1 ay önce memnundu yani ama doktorun ismini falan bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?