Sabredenler Kulübü 2012 :)

offf kızlar bu topiği özledimm hamile kaldım diye uzak kalmak istemiyorum bi zamanlar az dinlemediniz beniii sizin yanınızda olma istiyorumm nası gidiyo süreçlerr umutlu olan vamı bu ayyy

üzüldüm dün akşam ama bgn iyiyim yinede içimde bi his var.bekleyeceğim batı inşallah gelmez seninkide hepimizinkideeeee

ne örnekler var etrafta her regl sonrası umut edicezz evet belki regl olunca düşücez ama herdafasında yılmadan yine ayaga kalkcaz taki olana kadar allah herkesin yardımcısı olsun çift çizgiyi yanlışlıkla bile görmüşlügüm yok ama (1 kere rüyamda gördüm o ayrı ) ben inanıyorumki birgün olacak evvel allahın izni ilee

aynen öyle valla halimize yine de şükürler olsun.bende sadece rüyamda gördüm bu gidişle ancak rüyamda görürüm belki de

eylülden bu yana son iki hafta aklıma geldi çalışmak,geç kaldım çalışmak için.Hadi bakalım beyne kuvvet

e kız ne geziyorsun o zaman topiklerde, hadi dersinin başına!!!

Slm kızlar nasılsınız?

iyiyiz canım sen nasılsın? gelmiyorsun pek bu aralar? iyi haberlerimiz de oldu kötü haberlertmiz de...ama bu yakınlarda güzel haber almadık hiç, inşallah tekrar hamile haberlerimiz artar

ozaman onuda yaptırsınn bak söyledigin iyi oldu çok teşekkürler hiç o açıdan düşünmemiştimm

rica ederim, yaptırsın tabii onu da, sabah aç karnına versin kanı

offf kızlar bu topiği özledimm hamile kaldım diye uzak kalmak istemiyorum bi zamanlar az dinlemediniz beniii sizin yanınızda olma istiyorumm nası gidiyo süreçlerr umutlu olan vamı bu ayyy

bir iyi bizde haberler bir kötü, ben umutlu değilim bu aydan ama elbette merakla bekleyen arkadaşlar vardır. senin nasıl geçiyor hamilelik?

iyiyiz canım sen nasılsın? gelmiyorsun pek bu aralar? iyi haberlerimiz de oldu kötü haberlertmiz de...ama bu yakınlarda güzel haber almadık hiç, inşallah tekrar hamile haberlerimiz artar

cnm giremiorum ya iş yerinde göze batmayayım diye yeniyim ya:) ama şimdi ortalıkta kimseler yok rahat rahat gireyim dedim..
ben bu ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum perşembe günü cuma günü de yumurtlamam olmuş.biz de çarşamba cuma c.tesi ve pazar çalıştık doktorun yavsiyesiyle tabi..
İnş tutmuştur bakalım işi şansa bırakmayalım dedik ama son söz allahın tabi :))

anladım canım... öncelikle onca baskı ve plana rağmen çalışabildiğiniz için sizi tebrik ediyorum biz geriliyoruz yumurtlama günlerinden. bir kaç ay öyle ilişkiye giremediğimiz oldu tam tarihlerinde birlikte olmuşsunuz tatlım, inşallah Rabbim nasip etmiştir size bu ay
ben de eşime süpriz yapıcaktım bu ay, o beni hapla korunuyorum sanıyor da ama ben genelde 14. gün yumurtluyorum. ve ne yazık ki 13 ya da 14 de ilşki olamadı.. 11-15-16-17 gittik bu ay. Tabi Rabbim verir belki ama çok da umutlu değilim

cnm valla emin olmadan hemen ümitsizliğe kapılma ben yumurtlamamı hep 10-20 arasında bigün zannediodum hatta belirtilerini 15. gün yaşamıştım geçen ay ama şimdi klomenle ve çatlatma iğnesiyle 17.gün yumurtladım ki bunlar olmasa ne zaman olacağını hiç tahmin edemiyorum.
sen de böyle düşün inş tutturmuşsundur gününü cnm:) buarada yöntem çok güzel eşin en azından gerilmez bu şekilde.sen böyle devam et eninde sonunda olacak emin ol..günlerin de hiç fena değil..
artık biz de hamile kalalım..bnm de 9 ay oldu bana 6 ay korun diolardı kürtajdan sonra nasıl dayanırım diyodum o kadar süre geçmiş işte zaman her ay yeni umut ve yeni hayal kırıklıklarıyla...

canım ben de bu testler için gideceğim de adetin 2. günü diyenler var 3. günü diyenlerde var... farkeder mi 2. ya da 3. günü gitmem canım.

evet bende internette adetin 2.veya 3.günü yapılır diye okudum,farketmez canım nasıl istersen öyle git,yaptır..umarım sonuçların iyi çıkar biz de birazdan eşimin sonuçlarını almaya gitcaz yarın da doktora bakalım hayırlısı olsun

ben de bugün açıköğretim sınavına çalışmaya başladım.sınava 2 hafta kaldı.

kız nettin sınava 2 hafta kala çalışılır mı ben de aöf okuyorum çıkmış soruları ezberliyorum inşallah faydası olur,senin bölüm ne? ben büro yönetimi okuyorum,umarım başarılı geçer sınavlarımız

ya eşim aslında korunmamaı istemiyor. ama geçen 2-3 ayda stres yapıp biz birlikte olmayınca dedimki, bebk yüzünden kendi keyfimizden olduk, ben bir ay korunucam, sen de biraz rahatla dedim. bu arada doktora da gitti, hormonları düşükmüş, ilaç tedavisine başladık. Yani eşim önümüzdeki ay korunmamı istemiyor. ama ben de herşeyin yine bozulmasından korkuyorum. bana sen bilirsin istersen korun diyor ama biliyorum aslında, altında yatan şey şu, bendeki çakallık potansiyelini biliyor ve korunuyorum diyerek ona süpriz yapabilme ihtimalini düşünüyordur, yani önümüzdeki aylar için.

Bilemiyorum vallahi artık. biz de aralıktan beri korunmuyoruz. ama o 4-5 ayın sadece 1'inde 14-15-16 gibi tam yumurtalama tarihlerine denk gelecek şekilde ilişkiye girebildik biz. tekrar düzene sokabilsek o zaman anlayacağım, gerçekte hamile kalmam ne kadar sürecek. İnşallah çok beklemem bebişi

sdtive selam bacım naber birazdan eşimin sperm testi sonuçlarını almaya gitcez,ben hormon testlerini yaptırdım,sonuçlarımı aldım..yalnız progestan adetin 21.günü yapılıyomuş niye demediniz kız o kadar sordum size onu da yaptırdım ben:26: o ne hormonu,adetin 3.günü yaptırdığım için bi anlamı yok mu:26:

offf.....canım istemiyor nedense,2 senelikte bırakmayı düşünüyorum bölümümü.önlisans diploması olur en azından.ben de gün gün tüm derslerin çıkmış sorularına bakacağım,hepsi aynı neredeyse.ben kamu yönetimi bölümündeyim tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…