- Konu Sahibi minikgelin
-
- #17.161
ben de bugün açıköğretim sınavına çalışmaya başladım.sınava 2 hafta kaldı.
selam canım,iyilik,sende haberler nasıl?
canım testi erken yaptırmışsın gibi geldi bana.1,20 belki de yükselecek olan birdeğerdir.şimdiden hüzünlenme..kırmızılar gelince hüzünlenmek için ertele üzüntünü.Belki de gelmez 9 ay o lanetler.
allah yardımcın olsunn inş. en iyi şekilde verirsin sınavını
üzüldüm dün akşam ama bgn iyiyim yinede içimde bi his var.bekleyeceğim batı inşallah gelmez seninkide hepimizinkideeeee
canım benim,Rabbi'm inşallah bu ay nasip eder,ve sabrımızın sonu mutlulukla son bulur.
ne örnekler var etrafta her regl sonrası umut edicezz evet belki regl olunca düşücez ama herdafasında yılmadan yine ayaga kalkcaz taki olana kadar allah herkesin yardımcısı olsun çift çizgiyi yanlışlıkla bile görmüşlügüm yok ama (1 kere rüyamda gördüm o ayrı) ben inanıyorumki birgün olacak evvel allahın izni ilee
canım benim,Rabbi'm inşallah bu ay nasip eder,ve sabrımızın sonu mutlulukla son bulur.
eylülden bu yana son iki hafta aklıma geldi çalışmak,geç kaldım çalışmak için.Hadi bakalım beyne kuvvet
Slm kızlar nasılsınız?
ozaman onuda yaptırsınn bak söyledigin iyi oldu çok teşekkürler hiç o açıdan düşünmemiştimm
offf kızlar bu topiği özledimm hamile kaldım diye uzak kalmak istemiyorum bi zamanlar az dinlemediniz beniii sizin yanınızda olma istiyorumm nası gidiyo süreçlerr umutlu olan vamı bu ayyy
cnm giremiorum ya iş yerinde göze batmayayım diye yeniyim ya:) ama şimdi ortalıkta kimseler yok rahat rahat gireyim dedim..
ben bu ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum perşembe günü cuma günü de yumurtlamam olmuş.biz de çarşamba cuma c.tesi ve pazar çalıştık doktorun yavsiyesiyle tabi..
İnş tutmuştur bakalım işi şansa bırakmayalım dedik ama son söz allahın tabi :))
anladım canım... öncelikle onca baskı ve plana rağmen çalışabildiğiniz için sizi tebrik ediyorumbiz geriliyoruz yumurtlama günlerinden. bir kaç ay öyle ilişkiye giremediğimiz oldu tam tarihlerinde birlikte olmuşsunuz tatlım, inşallah Rabbim nasip etmiştir size bu ay
ben de eşime süpriz yapıcaktım bu ay, o beni hapla korunuyorum sanıyor daama ben genelde 14. gün yumurtluyorum. ve ne yazık ki 13 ya da 14 de ilşki olamadı.. 11-15-16-17 gittik bu ay. Tabi Rabbim verir belki ama çok da umutlu değilim
canım ben de bu testler için gideceğim de adetin 2. günü diyenler var 3. günü diyenlerde var... farkeder mi 2. ya da 3. günü gitmem canım.
ben de bugün açıköğretim sınavına çalışmaya başladım.sınava 2 hafta kaldı.
cnm valla emin olmadan hemen ümitsizliğe kapılma ben yumurtlamamı hep 10-20 arasında bigün zannediodum hatta belirtilerini 15. gün yaşamıştım geçen ay ama şimdi klomenle ve çatlatma iğnesiyle 17.gün yumurtladım ki bunlar olmasa ne zaman olacağını hiç tahmin edemiyorum.
sen de böyle düşün inş tutturmuşsundur gününü cnm:) buarada yöntem çok güzel eşin en azından gerilmez bu şekilde.sen böyle devam et eninde sonunda olacak emin ol..günlerin de hiç fena değil..
artık biz de hamile kalalım..bnm de 9 ay oldu bana 6 ay korun diolardı kürtajdan sonra nasıl dayanırım diyodum o kadar süre geçmiş işte zaman her ay yeni umut ve yeni hayal kırıklıklarıyla...
kız nettin sınava 2 hafta kala çalışılır mıben de aöf okuyorum çıkmış soruları ezberliyorum inşallah faydası olur,senin bölüm ne? ben büro yönetimi okuyorum,umarım başarılı geçer sınavlarımız
e kız ne geziyorsun o zaman topiklerde, hadi dersinin başına!!!
i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?