Sabredenler Kulübü 2012 :)

merhaba tatlım, bilmiyorum güzelim ben 21. gün yaptırıldığını, bilmediğim için söylememişimdir. ben bugüne kadar sadece adetimin 3. günü kan vermeye gittim. belki de bende ona hiç bakılmamıştır. birşey olmaz noolucak ki? o sanırım yumurtanın çatlayıp çatlamadığını gösteren hormon

canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin..

canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin..

cnm sen yine de o günlere takılma bence adetin bittiği gün itibariyle düzenli çalış.Her ay aynı günlerde olmuyo yumurtlama değişiklik gösterebilio..o günlere odaklanırsan yine kasılabilirsiniz ki bu durumda da öyle sürer gider..
ben bu ay rahat olmaya çalıştım hem gününü bildiğim için hem de çalışmaları kendime zehir etmemk için çünkü kendimi sıktığım zaman hiçbirşey anlamıorum ve hatta acı çekiorum gerek ok o yüzden tadını çıkarmak lazım :))
hoş inş bidaha bunları yaşamaya gerek kalmaz ve ikimizde hamile kalırız...

ya tatlım zaten normal başlıyorduk kırmızılar gider gitmez, ama o günler yaklaşınca birşey oluyordu eşime...neyse inşallah geçer bir dahaki aylarda yaşamayız aynı sıkıntıyı. dediğin gibi aslında bu ay hamile kalsak ikimiz için de şahane olur

al bendede okadar ama bizimki iyice dibe vurmuştu ay 2 defa falan oluyodu allah kolaylık versin herseyin başı sağlık

anladım cnm inş bi,daha yaşamazsınız böyle şeyler ve kısa zamanda bebişin tutunur..
varya o kadar özeniyorum ki hiç uğraşsız sorunsuz hamile kalıp doğum yapanlara..
hoş yaşamamız gerekiomuş bunları ama ne bileyim artık hamile birini görünce gidip sorasım gelio nası yaptın bu çocuğu diye:))

sorma haftasonu annemin günü vardı, akraba günü...daha 1 yıllık evli bir çift var kız 4 aylık hamileymiş ya aslında bizde de hata, biz stres yapıp kafaya taktıkça da olmuyor. Millet rahat...doktor yüzü görmeden doğuma gidiyorlar direk. ne eşlere hormon tahlili ne spermiogram ne yumurta takibi. yüzbinlerce kadın, taşrada günlük hayat koşuşturmasının arasında bir bakıyor ki hamile. Bizim için ise remen becerilmesi gereklien, başarılması gerekilen olay olmuş durumda. Hayırlısı artık ne diyim

kısslaaaaaarrrrr ben ne yaptım biliyonuz muuu bugün iki tane test çözdüm eşimle birlikte çözüyoduk eşim sen bu dersi çalıştığına emin misin dedi evet dedim ama hiçbirşey hatırlamıyorum dedim 9 ders olunca unutmak normal dedim sonraaaaaa dersin üçüncü ünitesinin sorularına geçtiğim de eşime dedim ki yaa derslerime bi baksana bu ders var mı ben de dedim kalktı baktı çalıştığım ders yokmuş ikimizde gülme krizine girdik sonra benim gibi mantık yürüterek çözmenden belliydi zaten dedi eşim ama çok güldüm yahuu allahtan erken farkettik dersi tamamen bitirmiş de olabilrdim

iyi akşamlar kızlarr bu gün 5 gün geçti adetim ve hala hiç bir belirti yok testte yapmıyorum inat ettim :) walla ay sonuna kadar beklemeye kararlıyım :) bir yandan sevinçliyim bir yandan üzüntüllüyüm ya kırmızılar gelirse die eşimde şş çaktırma çok güzel çok güzel olma olma böle devam devam dio :) ay sonuna kadar dio düz devam çaktırma dio inş bebeğim benimledir
HİÇ BİR BELİRTİ YAŞAMADAN HAMİLE OLAN VAR MI ACABA

iyi akşamlar kızlarr bu gün 5 gün geçti adetim ve hala hiç bir belirti yok testte yapmıyorum inat ettim :) walla ay sonuna kadar beklemeye kararlıyım :) bir yandan sevinçliyim bir yandan üzüntüllüyüm ya kırmızılar gelirse die eşimde şş çaktırma çok güzel çok güzel olma olma böle devam devam dio :) ay sonuna kadar dio düz devam çaktırma dio inş bebeğim benimledir

Madem 5 -6 kere sordun ben cevap yazayım sana şimdi canım bana göre hamilelik kesinlikle belirtiyle anlaşılmaz...ben hamilelik belirtilerimi 8.haftada yaşamaya başladım.8.haftaya kadar normalden farklı hiçbişi yoktu...he 8.haftada da sadece iştahım kesildi midem bulandı...başka da bişi yok. yani 8.haftaya kadar bekleme bence günün geçtiyse test yap deri. çünkü en büyük belirti adet gecikmesi ki ben onu beklememiş.4 gün önce bakmıştım....

inşallah hamilesindir ben kardeşimden biliyorum hiçbir belirti olmadan hamile kaldı ve dogumuna yakın migdesi ekşidi sadece

slm 4 gün önce idrar testindemi baktın canım,beli olmuyor diye ben bekliyorum benimde adetime 3 gün var günler geçmiyor cıkmaz diye ben yaptırmıyordum cevep yazarsan sevinirim

ohaa nie o kadar sormuşum hakketen yahu :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…