- Konu Sahibi minikgelin
-
- #17.181
sdtive selam bacım naberbirazdan eşimin sperm testi sonuçlarını almaya gitcez,ben hormon testlerini yaptırdım,sonuçlarımı aldım..yalnız progestan adetin 21.günü yapılıyomuş niye demediniz kız o kadar sordum size onu da yaptırdım ben:26: o ne hormonu,adetin 3.günü yaptırdığım için bi anlamı yok mu:26:
sdtive selam bacım naberbirazdan eşimin sperm testi sonuçlarını almaya gitcez,ben hormon testlerini yaptırdım,sonuçlarımı aldım..yalnız progestan adetin 21.günü yapılıyomuş niye demediniz kız o kadar sordum size onu da yaptırdım ben:26: o ne hormonu,adetin 3.günü yaptırdığım için bi anlamı yok mu:26:
ya eşim aslında korunmamaı istemiyor. ama geçen 2-3 ayda stres yapıp biz birlikte olmayınca dedimki, bebk yüzünden kendi keyfimizden olduk, ben bir ay korunucam, sen de biraz rahatla dedim. bu arada doktora da gitti, hormonları düşükmüş, ilaç tedavisine başladık. Yani eşim önümüzdeki ay korunmamı istemiyor. ama ben de herşeyin yine bozulmasından korkuyorum. bana sen bilirsin istersen korun diyor ama biliyorum aslında, altında yatan şey şu, bendeki çakallık potansiyelini biliyor ve korunuyorum diyerek ona süpriz yapabilme ihtimalini düşünüyordur, yani önümüzdeki aylar için.
Bilemiyorum vallahi artık. biz de aralıktan beri korunmuyoruz. ama o 4-5 ayın sadece 1'inde 14-15-16 gibi tam yumurtalama tarihlerine denk gelecek şekilde ilişkiye girebildik biz. tekrar düzene sokabilsek o zaman anlayacağım, gerçekte hamile kalmam ne kadar sürecek. İnşallah çok beklemem bebişi
cnm sen yine de o günlere takılma bence adetin bittiği gün itibariyle düzenli çalış.Her ay aynı günlerde olmuyo yumurtlama değişiklik gösterebilio..o günlere odaklanırsan yine kasılabilirsiniz ki bu durumda da öyle sürer gider..
ben bu ay rahat olmaya çalıştım hem gününü bildiğim için hem de çalışmaları kendime zehir etmemk için çünkü kendimi sıktığım zaman hiçbirşey anlamıorum ve hatta acı çekiorum gerek ok o yüzden tadını çıkarmak lazım :))
hoş inş bidaha bunları yaşamaya gerek kalmaz ve ikimizde hamile kalırız...
ya tatlım zaten normal başlıyorduk kırmızılar gider gitmez, ama o günler yaklaşınca birşey oluyordu eşime...neyse inşallah geçer bir dahaki aylarda yaşamayız aynı sıkıntıyı. dediğin gibi aslında bu ay hamile kalsak ikimiz için de şahane olur
ya tatlım zaten normal başlıyorduk kırmızılar gider gitmez, ama o günler yaklaşınca birşey oluyordu eşime...neyse inşallah geçer bir dahaki aylarda yaşamayız aynı sıkıntıyı. dediğin gibi aslında bu ay hamile kalsak ikimiz için de şahane olur
anladım cnm inş bi,daha yaşamazsınız böyle şeyler ve kısa zamanda bebişin tutunur..
varya o kadar özeniyorum ki hiç uğraşsız sorunsuz hamile kalıp doğum yapanlara..
hoş yaşamamız gerekiomuş bunları ama ne bileyim artık hamile birini görünce gidip sorasım gelio nası yaptın bu çocuğu diye:))
iyi akşamlar kızlarr bu gün 5 gün geçti adetim ve hala hiç bir belirti yok testte yapmıyorum inat ettim :) walla ay sonuna kadar beklemeye kararlıyım :) bir yandan sevinçliyim bir yandan üzüntüllüyüm ya kırmızılar gelirse die eşimde şş çaktırma çok güzel çok güzel olma olma böle devam devam dio :) ay sonuna kadar dio düz devam çaktırma dio inş bebeğim benimledir
HİÇ BİR BELİRTİ YAŞAMADAN HAMİLE OLAN VAR MI ACABA
iyi akşamlar kızlarr bu gün 5 gün geçti adetim ve hala hiç bir belirti yok testte yapmıyorum inat ettim :) walla ay sonuna kadar beklemeye kararlıyım :) bir yandan sevinçliyim bir yandan üzüntüllüyüm ya kırmızılar gelirse die eşimde şş çaktırma çok güzel çok güzel olma olma böle devam devam dio :) ay sonuna kadar dio düz devam çaktırma dio inş bebeğim benimledir
HİÇ BİR BELİRTİ YAŞAMADAN HAMİLE OLAN VAR MI ACABA
Madem 5 -6 kere sordun ben cevap yazayım sanaşimdi canım bana göre hamilelik kesinlikle belirtiyle anlaşılmaz...ben hamilelik belirtilerimi 8.haftada yaşamaya başladım.8.haftaya kadar normalden farklı hiçbişi yoktu...he 8.haftada da sadece iştahım kesildi midem bulandı...başka da bişi yok. yani 8.haftaya kadar bekleme bence günün geçtiyse test yap deri. çünkü en büyük belirti adet gecikmesi ki ben onu beklememiş.4 gün önce bakmıştım....
madem 5 -6 kere sordun ben cevap yazayım sanaşimdi canım bana göre hamilelik kesinlikle belirtiyle anlaşılmaz...ben hamilelik belirtilerimi 8.haftada yaşamaya başladım.8.haftaya kadar normalden farklı hiçbişi yoktu...he 8.haftada da sadece iştahım kesildi midem bulandı...başka da bişi yok. Yani 8.haftaya kadar bekleme bence günün geçtiyse test yap deri. çünkü en büyük belirti adet gecikmesi ki ben onu beklememiş.4 gün önce bakmıştım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?