Sabredenler Kulübü 2012 :)

selamlaaaaaaaaaaaaaaar. regl oldum kızlar. şükür sonunda. regl olduğuma hiç bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi. haftaya doktora gidip tahlillerimi yapacağım. inşallah bebiş çalışmalarına tekrar başlıycaz. tedavim devam ediyo ama doktor izin verirse zaman kaybetmek korunmak falan istemiyorum.

raraavis çok sevindim canım. gözün aydın darısı başımıza

süper bi haber cnm rabbim tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin...

geçmiş olsun cnm benim.inş bir an önce ayaklanırlar.eşinin spermleri de tavan yapar inşbu arada çok özledik seni hadi dön bir an önce aramıza.

tatlım çok sevindim hamişlik haberine.rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.bizlere de bol bol dua et cnm.artık hamişsin.hamilenin duası kabul olur

tatlım bize sabretmek düşüyo biliyosun.seni çok iyi anlıyorum.bende 22 aydır o hüsranı,üzüntüyü yaşıyorum ama sabretmekten allaha sığınmaktan başka çaremiz yok.inş rabbim bigün bize de hamilelik haberi vermeyi nasip edecek.hem sen de hiçbir sorun yok.bebişin stresten göbişine konamıyor belki de.sakin olmaya bak.akışına bırak herşeyini.

canımmm ne güzell bir haberr...

bu cuma gününün hayrıyla sağlıkla, kucağına alırsın inş. tatlımmm ayyy çokk sevindimm bennnn

slm canlar 1 haftadır yoktur hem kırmızıları görunce toplayamadım kendimi hemde bu güzel havaları kaçırmim diye gezdim biraz kafamı dağıttım ve bomba gibi döndum aranıza dün kuzenımım mevludu vardı hepimize dua ettim ve tanımadığım bir kadın yanıma geldi kulağıma eğilip kızım Allah sana yakın zamanda hayırlısıyla bir kız cocuğu versin dedi şok oldum tabi hayırdır diyebildim kadına sadece hiç içimden geldi dedi cok sevındım o an hemde içim buruldu sankı alnımda yazıyor cocuk istediğim diye ağlamamak için zor tuttum kendimi cok enteresandı inşallah kadının içine doğmuştur ne diyim

raraavis cnmmm hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin topiğe dönduğümde güzel hbr almak mutlu etti uzun biraradan sonra iyi geldi bu hbr Allahım hayırlı zamanda bizede nasip etsin inşallah

kızlar bugun ruyamdaa eşim beni aldatıyordu... HEMDE kendı yatagımızdaa kızııı bır guzell
dövdümmmm sacını başını yolladum gece az kalsın adamcagızı bogucaktım o derece etkılendım ruyamdan sabah uyandıgımızda esıme anlattımmmm arkasınada hele bır yap benı bır aldat ıkı gozunude oyarım dedımmmm ohhhhhhhhhhhhhhh

nasıl da denk gelmiş kadının söylediği...herhalde güzel kadınsın sinhuscuğum, belki de kadın uzaktan bakıp bakıp bunun kendi gibi güzel bir kızı olsa demiştir inşallah hayırlısını verir Rabbim kısa zamanda...

ben de bir kere görmüştüm, uyandım ama hala kızgınım eşime döne döne soruyorum doğru söyle yaptın mı birşey diye bir de sinirden nasıl ağladım anlatamam...garip oluyor böyle rüyalar, etkiliyor hemen

sen nasılsın canım?

Son düzenleme:
sorma yaa ben neredeyse ayda 1 kez gorurum boyle ruyalar nıyedır hıc bılmem sımdıkı hemcıslere guven yok belkıde ondandırr ortalıktaa ne evlenıcek kız var nede erkek sımdıkı kızlar ıse evlı erkek pesındee tobe tobee......

bende nasıl olayım canım ugrasıyoz ıstee gobusumuz cıktı eskı pantolonlar olmuyor anlıycan topaç olma yolunda dewam

cnm senın normaldır hormonların yüzünden daha bir hassassın daha da topaç olunca daha da sıklaşır ruyaların takılma cnm sen mucızen için topaç olcan Rabbim bizede nasip etsede topaçlıktan yürüyemesek

bacuuumm hoş geldinn

kuzucum 3 gün falan kaldı BATa. onu beklemedeyim şimdi

kocişimle mayısta gitme kararı aldık tatlım... ilçedeyiz bir de tam ayarlanabildik mayıs için. bakalımm tatlımm her şey yolundadır umarım.

hadi hadi korkudan erteleyip duruyosun benım gibi kuzum inşallah mayısta kalp atışlarını duymaya gidersin

cnm allah söyletti kadıncağıza galiba.hadi hayırlısı bakalım.en yakın zamanda bunu tescilleriz inş

ayy tatlım ben de ara sıra görüyorum böyle rüyalar.acayip sinirleniyorum.allah göstermesin.rüyası bile kötü.bende eşime senin dediklerini diyorum.hele bi yapsınlar.dünyayı başlarına yıkarız

hadi hadi korkudan erteleyip duruyosun benım gibi kuzum inşallah mayısta kalp atışlarını duymaya gidersin

aminnnnnnnnnn
korku varr evet tatlım,

ama o zamanda mayısta gideceğim demiştim yahuu

ayy bak aklıma düşürdün şimdi :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…