- Konu Sahibi minikgelin
-
- #17.501
hayırlı cumalar herkese!
bugun love_love arkadaşımızın dua günüymüş. Rabbim gönlündekini hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inşallah!
Kızlar aslında bir süre bekleyip öyle haber verecektim ama benim için çok büyük bir süpriz oldu bu ay ve hamileyim!!! kalp sesini duyana kadar yazmayayım, duyulmayınca insanın daha bir morali bozuluyor dedim ama paylaşmadan da edemedim :)))
dün hastane maceramız sona erdi aslında bugün ercekti ama kociş daha fazla kalmak istemedi nysem Allaha şükür hem eşimin hem annemin ameliyatları iyi geçti fakat annem hala hastnede inş yarın çıkacak...dua eden arkadaşlarım Allah hepinizden razı olsun rabbim tez vakitte kuzularınıza kavuştursun inş... benden haberler bu kadar canlarım ara ara girmeye çalışıcam yine sizi sefiyorummmm
hayırlı cumalar herkese!
bugun love_love arkadaşımızın dua günüymüş. Rabbim gönlündekini hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inşallah!
Kızlar aslında bir süre bekleyip öyle haber verecektim ama benim için çok büyük bir süpriz oldu bu ay ve hamileyim!!! kalp sesini duyana kadar yazmayayım, duyulmayınca insanın daha bir morali bozuluyor dedim ama paylaşmadan da edemedim :)))
hayırlı cumalar herkese!
canımmm ne güzell bir haberr...
bu cuma gününün hayrıyla sağlıkla, kucağına alırsın inş. tatlımmm ayyy çokk sevindimm bennnn
slm canlar1 haftadır yoktur hem kırmızıları görunce toplayamadım kendimi hemde bu güzel havaları kaçırmim diye gezdim biraz kafamı dağıttım ve bomba gibi döndum aranıza dün kuzenımım mevludu vardı hepimize dua ettim ve tanımadığım bir kadın yanıma geldi kulağıma eğilip kızım Allah sana yakın zamanda hayırlısıyla bir kız cocuğu versin dedi şok oldum tabi hayırdır diyebildim kadına sadece hiç içimden geldi dedi cok sevındım o an hemde içim buruldu sankı alnımda yazıyor cocuk istediğim diye ağlamamak için zor tuttum kendimi cok enteresandı inşallah kadının içine doğmuştur ne diyim
raraavis cnmmm hayırlı olsunRabbim kucağına almayı nasip etsin topiğe dönduğümde güzel hbr almak mutlu etti uzun biraradan sonra iyi geldi bu hbr Allahım hayırlı zamanda bizede nasip etsin inşallah
kızlar bugun ruyamdaa eşim beni aldatıyordu... HEMDE kendı yatagımızdaa kızııı bır guzell
dövdümmmm sacını başını yolladum gece az kalsın adamcagızı bogucaktım o derece etkılendım ruyamdan sabah uyandıgımızda esıme anlattımmmm arkasınada hele bır yap benı bır aldat ıkı gozunude oyarım dedımmmm ohhhhhhhhhhhhhhh
nasıl da denk gelmiş kadının söylediği...herhalde güzel kadınsın sinhuscuğum, belki de kadın uzaktan bakıp bakıp bunun kendi gibi güzel bir kızı olsa demiştirinşallah hayırlısını verir Rabbim kısa zamanda...
sölemesi ayıp idare ederimcnm bak ben o açıdan düşünmemiştim yahu sen varya cok zekı bir kadınsın bende kadın öyle söledıkten sonra kadınla gözgöze geldıkçe gülücükler attım pek sevdım kadını
eşimi bende geneleve giderken görmüştümruyamda ay gercek gibiydi cok sinir bozucu
sorma yaa ben neredeyse ayda 1 kez gorurum boyle ruyalar nıyedır hıc bılmem sımdıkı hemcıslere guven yok belkıde ondandırr ortalıktaa ne evlenıcek kız var nede erkek sımdıkı kızlar ıse evlı erkek pesındee tobe tobee......
bende nasıl olayım canım ugrasıyoz ıstee gobusumuz cıktı eskı pantolonlar olmuyor anlıycan topaç olma yolunda dewam
slm canlar1 haftadır yoktur hem kırmızıları görunce toplayamadım kendimi hemde bu güzel havaları kaçırmim diye gezdim biraz kafamı dağıttım ve bomba gibi döndum aranıza dün kuzenımım mevludu vardı hepimize dua ettim ve tanımadığım bir kadın yanıma geldi kulağıma eğilip kızım Allah sana yakın zamanda hayırlısıyla bir kız cocuğu versin dedi şok oldum tabi hayırdır diyebildim kadına sadece hiç içimden geldi dedi cok sevındım o an hemde içim buruldu sankı alnımda yazıyor cocuk istediğim diye ağlamamak için zor tuttum kendimi cok enteresandı inşallah kadının içine doğmuştur ne diyim
raraavis cnmmm hayırlı olsunRabbim kucağına almayı nasip etsin topiğe dönduğümde güzel hbr almak mutlu etti uzun biraradan sonra iyi geldi bu hbr Allahım hayırlı zamanda bizede nasip etsin inşallah
bacuuumm hoş geldinn
kuzucum 3 gün falan kaldı BATa. onu beklemedeyim şimdi
kocişimle mayısta gitme kararı aldık tatlım... ilçedeyiz bir de tam ayarlanabildik mayıs için. bakalımm tatlımm her şey yolundadır umarım.
kızlar bugun ruyamdaa eşim beni aldatıyordu... HEMDE kendı yatagımızdaa kızııı bır guzell
dövdümmmm sacını başını yolladum gece az kalsın adamcagızı bogucaktım o derece etkılendım ruyamdan sabah uyandıgımızda esıme anlattımmmm arkasınada hele bır yap benı bır aldat ıkı gozunude oyarım dedımmmm ohhhhhhhhhhhhhhh
hadi hadi korkudan erteleyip duruyosun benım gibi kuzum inşallah mayısta kalp atışlarını duymaya gidersin
cnm allah söyletti kadıncağıza galiba.hadi hayırlısı bakalım.en yakın zamanda bunu tescilleriz inş
bi tuttsun hedıye alıp o kadını bulacağıminşallah cnm nasılsın buarada görüşemedik uzun zamandır senınle
aminnnnnnnnnn
korku varr evet tatlım,
ama o zamanda mayısta gideceğim demiştim yahuu
ayy bak aklıma düşürdün şimdi :18:
aa benle adet olunca gidecem dedin diye hatırladım ahh korku aynı dert benımde başımda :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?