- Konu Sahibi minikgelin
-
- #17.521
cnm allah söyletti kadıncağıza galiba.hadi hayırlısı bakalım.en yakın zamanda bunu tescilleriz inş
bi tuttsun hedıye alıp o kadını bulacağıminşallah cnm nasılsın buarada görüşemedik uzun zamandır senınle
iyiyim tatlım.aynen devam hayata işte.kırmızılarla birlikte geçinip gidiyoruzbeni çok seviyolar.9 ay ayrı kalalım.birbirimizi özleyelim diyorum yok hiç dinlemiyolar.illa her ay gelecekler
şaka bi yana bu ay adetim 1 hafta gecikti hamilelik de yoktu.çok korktum adet olamayacağım bi sorun var diye.gelmeyin dedim onlara alındılar galiba.burdan kırmızılara sesleniyorum hamile kalayım allahın izniyle o zaman gelmeyin.yoksa diğer zamanlar düzenli uğrayın.
adet olmakta bi nimet sonuçta dimi
sölemesi ayıp idare ederimcnm bak ben o açıdan düşünmemiştim yahu sen varya cok zekı bir kadınsın bende kadın öyle söledıkten sonra kadınla gözgöze geldıkçe gülücükler attım pek sevdım kadını
eşimi bende geneleve giderken görmüştümruyamda ay gercek gibiydi cok sinir bozucu
iyiyim tatlım.aynen devam hayata işte.kırmızılarla birlikte geçinip gidiyoruzbeni çok seviyolar.9 ay ayrı kalalım.birbirimizi özleyelim diyorum yok hiç dinlemiyolar.illa her ay gelecekler
şaka bi yana bu ay adetim 1 hafta gecikti hamilelik de yoktu.çok korktum adet olamayacağım bi sorun var diye.gelmeyin dedim onlara alındılar galiba.burdan kırmızılara sesleniyorum hamile kalayım allahın izniyle o zaman gelmeyin.yoksa diğer zamanlar düzenli uğrayın.
adet olmakta bi nimet sonuçta dimi
tabi cnm zamanında gelsin hamilelik varsa gelmesın yoksa bizide umutlandırmasın benım kırmızılarda cok evcımen bu ay evde yoktum annemdeydm gelmedıler bır umut ettım eve gelmemle geldıler canlarım benıde bırakmazlar hiç
tabi cnm zamanında gelsin hamilelik varsa gelmesın yoksa bizide umutlandırmasın benım kırmızılarda cok evcımen bu ay evde yoktum annemdeydm gelmedıler bır umut ettım eve gelmemle geldıler canlarım benıde bırakmazlar hiç
o zaman sen bi 9 ay evden uzaklaş tatlım
eh biraz kafam çalışırne biliyim canım ya aklıma geldi. benim de aklımdan geçer bazen güzel bayanların kızı olsa diye. Ama ilk beebk kız olunca genelde babaya benziyor. Eşimin bir kuzen var, daha doğrusu annesinin kuzuni, hiç de sevmem burnu büyük bi tip, ben de hoşlaşmam öylelerinden, üstelik burnu büyüklük yapacak bir statüsü de yok yani... neyse bir kızı var, Allahım nasıl güzel, nasıl da işveli cilveli...kadın güzel değil normalde, erkeksi biraz, yüzü falan da hoş değiş yani...ama gel gör, kzızı babasına benziyor, hatta halasına benziyormuş.nasıl güzel... bazen eşim o yüzden şey de, kızım olsun istiyorum ama sana benzesin istiyorum, eğer lk bebek bana benzeyecekse erkek olsun diyo hayırlısı artık
tatlılarım hepiniz teker teker öpüyorum lakin çıkmam lazım
sinhus çok özletmeden gel emi tatlımm
o zaman sen bi 9 ay evden uzaklaş tatlım
bian bende öyle dedım keşke eve gelmeseydim
Kızlar merhaba:)
Hepinize hayırlı Cumalar, Allah gönlünüzden geçen dileklerinizi kabul eder inşallah ve Rabbimin hepimize anne olma duygusunu yaşatmasını diliyorum.
Uzun süredir giremiyorum, listeye baktım ben girmeyeli üç arkadaşımız daha eklenmiş hamilelere. Liste pek bereketli,hergün yeni, sağlıklı hamiş haberleri alırız inşallah.
ooo bugun herkes formundaayy kız deme öyle deme görumceme benzemezsın lutfennnnnn bende öyle dıyorum kızımız olursa bana benzesın yaa hadi kocama benzesin tamamda görumceme benzemesinnnn
love love sen daha test yapmadın mı daha hadi yappppp artıkkkk
belki de hatalıdır. onu özel hastanede yaptırmıştım her zaman gittiğim yerde değildi yani. kese diye bana bit gibi bir şey gösterdiler. doktor da 3 haftalık dedi. ama ben internette hep keseyi karından 4 haftadan önce görilmez diye okudum. geç yumurtlama olduğu için sanırım onlar da tam bir hafta diyemiyor mu ne???:26:
hayırlı cumalar tatlım...kah iyi kah kötü haberlerle ilerliyoruz iştesenin hamilelik nasıl gidiyor?
ben de öyle diyorum eşime benzesin ama görümceme ya da k. valideme benzemesin yaaaeşim kumraldır benim... görümcem esmer gibi, yani teni de koyu, buğday-esmer gibi. ben de beyaz görümcemin huyu benden iyidir ama yukarda Allah var, saha sakin daha sabırlı daha yumuşak başlıdır. Ben daha cadıyımdır...aslında kız kısmı da o kadar boyun eğmeyecek ama neyse sağlıklı yavrularımız olsun da vallahi...ay ama kime benzerse benzesin demicem yine de ya anneye ya babaya benzesin oğlum olur da dayısına yani abime çeekrse kesin kel olur
hayırlı cumalar tatlım...kah iyi kah kötü haberlerle ilerliyoruz iştesenin hamilelik nasıl gidiyor?
ben de öyle diyorum eşime benzesin ama görümceme ya da k. valideme benzemesin yaaaeşim kumraldır benim... görümcem esmer gibi, yani teni de koyu, buğday-esmer gibi. ben de beyaz görümcemin huyu benden iyidir ama yukarda Allah var, saha sakin daha sabırlı daha yumuşak başlıdır. Ben daha cadıyımdır...aslında kız kısmı da o kadar boyun eğmeyecek ama neyse sağlıklı yavrularımız olsun da vallahi...ay ama kime benzerse benzesin demicem yine de ya anneye ya babaya benzesin oğlum olur da dayısına yani abime çeekrse kesin kel olur
Çok şükür tatlım. Yolunda. Sadece ara ara 3-5 günde bir defa çok az hafiiiiif pembe-kırmızı lekelenme oluyor. Kesin bir risk diyemeyiz dinlen dedi dr.um. 1 kutu progestan bitirdim. Yatıyorum genelde. İyiyiz çok şükür. Çok uykum ve halsizliğim var zaten. Yat kalk ye geçiyor günler. :)
kötü haberler ?? hayır olsun
aynen yazdıklarınle benı anlattın sankı benımde eşim bugday tenli görumcem esmer benım görumcem sessiz görunen cadılarlar ben sesli cadıiçim dışımdır yani aman herkesin cocuğu kendıne benzesin ben diyormuyum kardeşim kızı bana benzer banada benzemesın anasına babasına benzesin hadi kaynanamada benzesin ama görumceme benzemesin yahu sevmedım o kızı ben napim
Çok şükür tatlım. Yolunda. Sadece ara ara 3-5 günde bir defa çok az hafiiiiif pembe-kırmızı lekelenme oluyor. Kesin bir risk diyemeyiz dinlen dedi dr.um. 1 kutu progestan bitirdim. Yatıyorum genelde. İyiyiz çok şükür. Çok uykum ve halsizliğim var zaten. Yat kalk ye geçiyor günler. :)
kötü haberler ?? hayır olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?