Sabredenler Kulübü 2012 :)

eh biraz kafam çalışır ne biliyim canım ya aklıma geldi. benim de aklımdan geçer bazen güzel bayanların kızı olsa diye. Ama ilk beebk kız olunca genelde babaya benziyor. Eşimin bir kuzen var, daha doğrusu annesinin kuzuni, hiç de sevmem burnu büyük bi tip, ben de hoşlaşmam öylelerinden, üstelik burnu büyüklük yapacak bir statüsü de yok yani... neyse bir kızı var, Allahım nasıl güzel, nasıl da işveli cilveli...kadın güzel değil normalde, erkeksi biraz, yüzü falan da hoş değiş yani...ama gel gör, kzızı babasına benziyor, hatta halasına benziyormuş.nasıl güzel... bazen eşim o yüzden şey de, kızım olsun istiyorum ama sana benzesin istiyorum, eğer lk bebek bana benzeyecekse erkek olsun diyo hayırlısı artık

tatlılarım hepiniz teker teker öpüyorum lakin çıkmam lazım

sinhus çok özletmeden gel emi tatlımm

Kızlar merhaba:)

Hepinize hayırlı Cumalar, Allah gönlünüzden geçen dileklerinizi kabul eder inşallah ve Rabbimin hepimize anne olma duygusunu yaşatmasını diliyorum.

Uzun süredir giremiyorum, listeye baktım ben girmeyeli üç arkadaşımız daha eklenmiş hamilelere. Liste pek bereketli, hergün yeni, sağlıklı hamiş haberleri alırız inşallah.

ooo bugun herkes formunda ayy kız deme öyle deme görumceme benzemezsın lutfennnnnn bende öyle dıyorum kızımız olursa bana benzesın yaa hadi kocama benzesin tamamda görumceme benzemesinnnn

hayırlı cumalar tatlım...kah iyi kah kötü haberlerle ilerliyoruz işte senin hamilelik nasıl gidiyor?

ooo bugun herkes formunda ayy kız deme öyle deme görumceme benzemezsın lutfennnnnn bende öyle dıyorum kızımız olursa bana benzesın yaa hadi kocama benzesin tamamda görumceme benzemesinnnn

ben de öyle diyorum eşime benzesin ama görümceme ya da k. valideme benzemesin yaaa eşim kumraldır benim... görümcem esmer gibi, yani teni de koyu, buğday-esmer gibi. ben de beyaz görümcemin huyu benden iyidir ama yukarda Allah var, saha sakin daha sabırlı daha yumuşak başlıdır. Ben daha cadıyımdır...aslında kız kısmı da o kadar boyun eğmeyecek ama neyse sağlıklı yavrularımız olsun da vallahi...ay ama kime benzerse benzesin demicem yine de ya anneye ya babaya benzesin oğlum olur da dayısına yani abime çeekrse kesin kel olur

Tebrik ederim cnm. İnşallah her şey yolundadır. Kendini sıkma niye gözükmedi, neden öyle neden böyle diye. Benimde öyle olmuştu.. Ben kan değerim 109 da öğrendim. 2 gün sonrası 477 oldu ama kese falan gözükmedi. Adetim 10 gün geçmişti aslında ama DR. geç yumurtlama olmuş bekleyeceğiz dedi. Bir hafta sonra gittim kese gözüktü, bebişi görmediğimiz için kanı tekrar takip edelim dedi 3700 olmuştu kan değerim. Keseye göre 4 .5 haftalık dedi. Gerçek batıma göre 6 haftalık olması lazımdı fakat öyle olmadı :)

Neredeyse hergün iki katına yakın artıyor kan değeri. 6 haftalıkken kalp atışı duyduk şükürler olsun.

Ben buradaki arkadaşlarıma hep söyüyorum. Yumurtlama günlerini takip edeceğiz diye yorulmayın, sadece o günlerde tutacak diye strese girmeyin, diğer günleri boş bırakmayın. Bende hep takip ettim, fakat çok tesadüf şekilde bambaşka bir tarihte neredeyse adetime 3- 4 gün kala nasip olmuş. Bak seninde öyle olmuş Allah sağlık sıhhat ve güzel iman versin bebişinede cnm.

aynen yazdıklarınle benı anlattın sankı benımde eşim bugday tenli görumcem esmer benım görumcem sessiz görunen cadılarlar ben sesli cadı içim dışımdır yani aman herkesin cocuğu kendıne benzesin ben diyormuyum kardeşim kızı bana benzer banada benzemesın anasına babasına benzesin hadi kaynanamada benzesin ama görumceme benzemesin yahu sevmedım o kızı ben napim

aynen yazdıklarınle benı anlattın sankı benımde eşim bugday tenli görumcem esmer benım görumcem sessiz görunen cadılarlar ben sesli cadı içim dışımdır yani aman herkesin cocuğu kendıne benzesin ben diyormuyum kardeşim kızı bana benzer banada benzemesın anasına babasına benzesin hadi kaynanamada benzesin ama görumceme benzemesin yahu sevmedım o kızı ben napim

ayy cok pardon 3 kere tekrarlanmış msj

buarada sevgul yazmış ne zamandır sorcaktım bende 19 gunden öteye gitmemiştir halvet hiç ama hep 13 14 te yumurtlarım ve hiç şaşmaz 27 gundede regl olurum bole durumdada gec yumurtlama olunuyormu yanı geç yumurtladığında illaki 14 sonramı reglı olursun

kızlaaar acil yardım lütfen ben akşam gebelik testi yaptım 5 dk felan bekledim bişey çıkmayınca attım az önce merak edip baktım ve pozitif yanlış olma ihtimali var mi ?

bence de ya anneye benzesin ya babaya...ben görümcemi severim, iyidir, en ufak kıskançlık barındırmaz içinde ama benden güzel ya da zeki değil o yüzden kızım olacaksa ya bana ya babasına

iyi dinlen o zaman sen...
düşük yapan arkadaşlar oldu...fermi mesela, kalp atışını duyamadı ve kürtaj oldu, şimdi 3 ay dinlenmesi var...
benim zaten durumlar aynı, devamlı bir bekleme ama eşim iyi değildi, isteksizlik vardı, hormonlara bağlı, o yüzden düzenli ilişki olamıyordu. şimdi tedaviye başladık. inşallah daha iyi olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…