Sabredenler Kulübü 2012 :)

kızlaaar acil yardım lütfen ben akşam gebelik testi yaptım 5 dk felan bekledim bişey çıkmayınca attım az önce merak edip baktım ve pozitif yanlış olma ihtimali var mi ?

cnm umutlandırmak istemem ama yanlış olmaz heralde.sen yine de her ihtimale karşı bi test daha yap.testi yaptığında en az 20 dakika bekle.kesin sonucu o zaman anlarsın tatlım.inş hamişsindir.bu mübarek cuma gününde ikinci mutlu haberimizi alırız inş :))

kızlaaar acil yardım lütfen ben akşam gebelik testi yaptım 5 dk felan bekledim bişey çıkmayınca attım az önce merak edip baktım ve pozitif yanlış olma ihtimali var mi ?

evet, yanlış pozitif olabilir, ama olmayabilir de...genelde hemen sonuç vermesi lazım..seninkinin üzerinden 16 saat falan geçmiş en az... yarın sabah ilk idrarınla yap testi

var tatlım maalesef bendede öyle cok oldu hep heveslendım gun gecmedıyse yarın sabah tekrar yap gectıyse bu akşam yap cnm inşallah ben yanılıyorumdur

Benim son 3 ay gecikmelerim olmuştu ve çok dert edinmiştim. Önce 5 gün gecikti, sonraki ay 11 gün ve 3. gecikmemde dr.umdan randevu için aradığımda böyle bir şikayetim olduğu için kontrole gitmek istediğimi söyleyince randevu verdi fakat dikkat et hamile kalma ihtimalin yüksekte olabilir, hamilede olabilirsin dedi. ( Önceleri hep düzenliydi ve sağlık problemim olmadığını biliyordu) Bende dayanamadım üçüncü gecikmenin 10. günüydü gittim kan tahlili verdim pek minikmiş kan değerim hamile fakat henüz çok düşüktü :)) 2 gün sonra randevum vardı işte kan 477 olmuştu ama o gün bile yeni 3,5 haftalıkmışım.

Bende gecikmelerimi ne kadar dert edinmiştim ve hep adet oldum olucam diye beklemekten başka birşey yapmamıştım. :) Meğer benim yumurtlama tarihlerim değişmiş. 3. ay öyle yapmamışım ki denk gelmiş çok şükür nasip oldu.

Yaniii eli kolu bağlayıp beklememek lazımmış :))

iyi dinlen o zaman sen...
düşük yapan arkadaşlar oldu...fermi mesela, kalp atışını duyamadı ve kürtaj oldu, şimdi 3 ay dinlenmesi var...
benim zaten durumlar aynı, devamlı bir bekleme ama eşim iyi değildi, isteksizlik vardı, hormonlara bağlı, o yüzden düzenli ilişki olamıyordu. şimdi tedaviye başladık. inşallah daha iyi olucak [/QUOTE]

Ferminin durumunu biliyordum cnm. O zamanlar girmiştim irtibattaydım. İnşallah seninde herşey yolunda gider Rabbim hayırlı gördüğü zamanda nasip eder. Dualarım hep sizlerle.

Selamlar, sevgiler hepinize.

sğl cnm ne güzel yazmışsın yanı ben 27.gunde olduğuma göre 13 14 te yumurtluyorum demek ki bı denk gelmıyor Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnm

amin canım allah hepimizin gönlüne göre versin. Bende umutlanmak istemiyorum pek ama inşallah hatalı test değildir adetime de 1 gün var daha aceba beklesem mi

kızlarr koçiş 2 tane test almışş yarın sabah yapıcam artık gelen giden yok adetle ilgili ama ya bu ya yumurtlamadım yada hamişim sevinçli haberi inş yarın sizlere veririm :) dün pohaça kurabiye tuzlu tatlı çok yedim sonra gece mide yanmam oldu genzime kadar yanma yaşadımm çok yedim ondan oldu galiba şimdi iyiyim bu günle beraber 11 gün geçikti :)

Tekrarla derim testini. Benim ilk 10 dk. da çıkmamıştı. Dışarıya çıktım 2 saat sonra falan geldim çok silik ikinci çizgi belirmişti. Aynı gün önce kan vermiştim ama sonucunu alamadığım için meraktan evde test yapmak istemiştim. Hamileymişim :)

Hayırlısı neyse öyle olsun inşallah. Sabah erken yap bencede :)

canımarkadaşlarım güsel dilekleriniz için çok tşkr ederim kocişle uğraşmaktan pek giremiyorum... annemde çıkmadı hastenden p.tesiye kalmış bakalım hayırlısıyla oda çıkar inş canlarım benim çok ösledim hepinizi....

Canım geçmiş olsun tekrardan.....

akşama yolculuk var...k.validemlere gideceğiz, bulunduğumuz şehre 3-4 saat uzaklıktalar. dün akşam genelini toplamıştım eşyaların, ıvır zıvır bir iki şey kalmıştı. Eve gider gitmez onları da toplarım sonra hızlıca yola çıkarız.

Cuma günü mesainin son saatleri geçmiyor yaaaa... bitsin artık

ben de annemgile gideceğim bu akşam,,inşallah güzel bir hafta sonu olur senin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…