- Konu Sahibi minikgelin
-
- #17.541
kızlaaar acil yardım lütfenben akşam gebelik testi yaptım 5 dk felan bekledim bişey çıkmayınca attım az önce merak edip baktım ve pozitif yanlış olma ihtimali var mi ?
kızlaaar acil yardım lütfenben akşam gebelik testi yaptım 5 dk felan bekledim bişey çıkmayınca attım az önce merak edip baktım ve pozitif yanlış olma ihtimali var mi ?
ayy cok pardon 3 kere tekrarlanmış msj
buarada sevgul yazmış ne zamandır sorcaktım bende 19 gunden öteye gitmemiştir halvet hiç ama hep 13 14 te yumurtlarım ve hiç şaşmaz 27 gundede regl olurum bole durumdada gec yumurtlama olunuyormu yanı geç yumurtladığında illaki 14 sonramı reglı olursun
Benim son 3 ay gecikmelerim olmuştu ve çok dert edinmiştim. Önce 5 gün gecikti, sonraki ay 11 gün ve 3. gecikmemde dr.umdan randevu için aradığımda böyle bir şikayetim olduğu için kontrole gitmek istediğimi söyleyince randevu verdi fakat dikkat et hamile kalma ihtimalin yüksekte olabilir, hamilede olabilirsin dedi. ( Önceleri hep düzenliydi ve sağlık problemim olmadığını biliyordu) Bende dayanamadım üçüncü gecikmenin 10. günüydü gittim kan tahlili verdim pek minikmiş kan değerim hamile fakat henüz çok düşüktü :)) 2 gün sonra randevum vardı işte kan 477 olmuştu ama o gün bile yeni 3,5 haftalıkmışım.
Bende gecikmelerimi ne kadar dert edinmiştim ve hep adet oldum olucam diye beklemekten başka birşey yapmamıştım. :) Meğer benim yumurtlama tarihlerim değişmiş. 3. ay öyle yapmamışım ki denk gelmiş çok şükür nasip oldu.
Yaniii eli kolu bağlayıp beklememek lazımmış :))
cnm umutlandırmak istemem ama yanlış olmaz heralde.sen yine de her ihtimale karşı bi test daha yap.testi yaptığında en az 20 dakika bekle.kesin sonucu o zaman anlarsın tatlım.inş hamişsindir.bu mübarek cuma gününde ikinci mutlu haberimizi alırız inş :))
Sana yanıtım bir üstte cnm. Uzak kalınca alıntı yapmayıda unutmuşmuyum nedir. :) senin mesajla benimki karıştı.
bende cıkıyorum canlar kib görüşmek üzere bol halvetli gunler
canımarkadaşlarım güsel dilekleriniz için çok tşkr ederim kocişle uğraşmaktan pek giremiyorum... annemde çıkmadı hastenden p.tesiye kalmış bakalım hayırlısıyla oda çıkar inş canlarım benim çok ösledim hepinizi....
akşama yolculuk var...k.validemlere gideceğiz, bulunduğumuz şehre 3-4 saat uzaklıktalar. dün akşam genelini toplamıştım eşyaların, ıvır zıvır bir iki şey kalmıştı. Eve gider gitmez onları da toplarım sonra hızlıca yola çıkarız.
Cuma günü mesainin son saatleri geçmiyor yaaaa... bitsin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?