- Konu Sahibi minikgelin
-
- #17.561
ben de annemgile gideceğim bu akşam,,inşallah güzel bir hafta sonu olur senin için.
sağol tatlım inşallah senin için de öyle olur
kafan dağılır, moralin yerine gelir biraz...
bu arada bugün diğer topiklerde gezinirken, bir laç farklı yerde insanların bal-çörekotu-tarçın karışımından çok memnun olduklarını okudum, uyguladıkları ay ya da takip eden ayda hamile kalmışlar. Yumurta oluşumuna, büyümesine ve çatlamasına iyi geliyormu. Bu önümüzdeki ay denesem mi acaba? Adetin 2. günü başlanıyormuş. Arada da incir yerim, zaten severim kuru inciri
bilmiyorum kız,bi de kiste sebep olmasın,korkuyorum o türlü kürlerden ben.sen tam emin olduktan sonra dene istersen.bu arada arkada sayfada bir yaz paylaştım günlerle ilgili.4 marttan bu aya 28.gün yarın oluyor.Ama hesaplanan tabloda 1 nisan yazıyor,anlamadım şimdi ben?
yazıdı görmedim galiba tatlım..ama 4 marttan sayınca 28. gün yarın oluyor, sen haklısın
tamamdır canım,yoksa bütün bildiklerimi unutacaktım
şimdi hafiften saplama şeklinde belim ağrıyor,yarın sabahtan gelirler benimkiler.Ya da listeye uyup 1 nisan da da gelebilir.Ama gecikme ihtimali vermiyorum...
Neyse,zaten yeterince kasvet bastırdım bugün.hormonlarım depreşti.
düşünme diycem anlamsız olacak. ben de normalde salı-çarşamba falan bekliyorum haftaya. Ama sanki hafif hafif sancı vuruyor arada. Bakalım beni ne bekliyor bu ay...
ya bu arada dilimin kenarında bişey çıktı, sivilce gibi yağ bezesi gibi bişey. iki güngür çok acıyor. Acaba aft falan mı bu. Normalde bende hiç uçuk ya da aft falan çıkmaz ama. Bilemedim şimdi...
canım bende de çıkıyor öyle,çok koca karı ilacı gibi olacak ama.ben öyle olduğunda tuz basıyorum,gözlerim fln yaşarıyor ama geçiyor.Seninki nasıl bişey acaba?şişik sivilce gibiyse,yediğin bişeyden olabilir.(yıkanmamış ya da temiz elle yenmemiş yiyecekten olabilir.)
şişik bişey sanki, ya da bilmiyorum acaba dişim falan mı kesti. Hani dilimizin yapısında zaten böyle noktacık noktacık birşeyler var gibi ya, onlardan biri büyümüş gibi...aman üff bilemedim. geçse bari bir iki güne. doktora falan gidemem bunun için. en büyük keyfim yemek yemek ya, aıtmasın bu canımı
ben de çıkayım artık kızlar....
hafta sonu olduğu için giremem herhalde....Ve yarın bat günüm..Karalar bağlarım,sonra yine alışırım emin olun...
KENDİNİZE İYİ BAKIN,ALLAH'A EMANET OLUN.
love_love, burda görünüyorsun hiç konuşmuyorsun ne zamandır? nasılsın?
akşama yolculuk var...k.validemlere gideceğiz, bulunduğumuz şehre 3-4 saat uzaklıktalar. dün akşam genelini toplamıştım eşyaların, ıvır zıvır bir iki şey kalmıştı. Eve gider gitmez onları da toplarım sonra hızlıca yola çıkarız.
Cuma günü mesainin son saatleri geçmiyor yaaaa... bitsin artık
benim adet düzensizliğim var bilen arkadaşlarım hatırlar 2hafta önce kadar yumrtladığımı yazmıştım ama hala teşrif etmediler 3gündür sol kasığımda şiddetli ağrılar oluyor arada sağ kasığımdada oluyor ve belim ağrıyor 2 sabahtır adet oluyorum diye kalkıyorum ama henüz bişey yok ve ağrılarım sırt üstü yatınca hemen yok oluyor fakat yan yattğmda falan ne bilim başka işler yaptığımda çok şiddetli oluyor sizce bi sorun olabilirmi:26::26::26::26::26::26:
bacım hamile olmadığına emin misin.
hg bacım ösledim seni yafff.....
yok hamile değilim şu anda canım sanki adet olucakmışım gibi ağrım oluyorrrr
hoşbuldum bacım ben de seni özledim kıssshamiş değilsen o zaman adetin geciktiği için olabilir o ağrılar.benim de gecikmişti ya sol kasığımda ara sıra ağrı oluyodu.ağrıların çok şiddetlenirse sen her ihtimale karşı bi doktora görün kuzum belki iltihap filan vardır.
iltihap olduğunda akıntı olmasmı canım benim akıntımda yok ama niden hamiş olsamda akıntım yok
kuruyum ben kuruyum kuruyum kuruyum la la la la lala la la
Tekrarla derim testini. Benim ilk 10 dk. da çıkmamıştı. Dışarıya çıktım 2 saat sonra falan geldim çok silik ikinci çizgi belirmişti. Aynı gün önce kan vermiştim ama sonucunu alamadığım için meraktan evde test yapmak istemiştim. Hamileymişim :)
Hayırlısı neyse öyle olsun inşallah. Sabah erken yap bencede :)
iltihap olsa akıntı olur cnm doğru ama bazıları hamilelikte kuruluk yaşayabiliyomuş.hamileliğin 3.- 4. haftalarından sonra akıntı artmaya başlarmış.belki senin hamişliğin yenidir ha.test yapsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?