- Konu Sahibi minikgelin
-
- #18.401
slm ruhsar 86 sanırım sen daha çok yeni hamilesin bana ilk hafta fakan hamilelik belirtilerinin paylaşırmısın yada istersen ben sana anlatayım,
canlarım ben çıkıyorum
akşam haber vermeye çalışırım size...
kendinize iyi bakın
gonal-f 450 canım 215 tl ye aldım içinde 7 tane var ama ben 2 pakette anca büyüttü
canım benim aşılamam 31 martta oldu bugün 6. gün benimde kasıklarımda ve belimde ağrı var arada çok şiddetli giryor hatta makatım bile ağrıyor göğüslerimin kenarlarına dokunduğumda kasıklarıma dokunduğum acıyor hatta dün gece çok şiddetli kasık ağrım vardı sanki regli olucam gibi ama reglime 11 gün var daha iştahım açıldı ayy bilmiyorumki psikolojikte olabilir hatta gece rüyam turşu yedim sabah işe geldim 2 bardak turşu yedim utanmasan 3 . bardağıda alacaktım ama öğlen canım istemedi turşuyu ayy bilmiyorum ama bildiğim bişey var beni en iyi anlayanlar sizlersinşiz çünkü yaşıyorsunuz
anaammmm kız ondan mı benim bitmek bilmiyor bu ay,7.gündeyim sanki 3.günümdeymişim gibi geliyor benim kırmızı ya...kız akıl veriyorum ama kendime bakmıyorum.
canlarım ben çıkıyorum
akşam haber vermeye çalışırım size...
kendinize iyi bakın
çooook iyi anlıyorum cnm sen bnm geçe haftaki yaşadıklarımı yaşıosun şuanda..
İnşallah haftaya da bu hafta yaşadıklarımı yaşarsın..
ben iğnenin 12.günü test yaptım çıktı..sende biraz daha sabret bi test yap sonra inşallah çıkar tatlım..
bir de kendinde belirti aramayı bırak çünkü olmayan şeyleri olmuş gibi yaşıo insan o zaman..
rahat olmaya çalış bak şuan belki de bebğin tutunmaya çalışıo sana...onu düşün rahat ol...inşallah bu sefer güldürür allah yüzünü.
kızlar hepinize çooooook teşekkür ederim..iyi dilekleriniz ve dualarınız için..
sizler için mutlaka dua edicem unutmam asla, allah en tez zamanda hayırlı evlatlar versin burdak herkese,hepimiz hakettik bunu..
love_love cnm çok üzüldüm ve seni o kadar ii anlıorum ki aylarca bnde o psikolojiyle dolaştım umutlanıp hayal kırıklığı yaşadım.
ama bu ay bana yumurtlama takibi yapıldı doktor adetin 5..günü klomen verdi 12.gün çağırdı ve bnm yumurtalar henüz gelişmemişti,16 gün istediği seviyeye geldi iğne oldum sonra 2 gün sonra çağırdı yumurtlama olmuşmu diye yumurtalar çatlamıştı..
ben iğneyi perşembe olmuştum bana çarşamba,cuma c.tesi ve pazar günleri ilişkiye girmemi söyledi uyguladık ve allaha şükür sonucunu aldık..
yani anlatmak istediğim yuurtlama takibi istediyse doktorun mutlaka uygula çünkü biz kendimiz takip ederek çok iyi tahmin edemiyoruz yumurtlamayı..
bak ben iğneyle ilaçla 17.gün oldu onlar olmasa kaçıncı gün olcaktım bilmiorum..
o yzden yaptır cnm takibini...
love_love...okuduğum kadarıyla şu anda gebelik yok..rabbi'm tez zamanda mucizene kavuşturur inşallah sana...beklemekten başka çare yok,dualarımız hep bu yönde...
love_love geçmiş olsun ya hayırlısı ile bir daha ki ay olur inşallah!
Ruhsar_86 seni de tebrik ederim. Ay hemen tahmini tarihyazabişmişssin ne güzel! Benim 1700 idi beta hcg ama doktor o zaman için 3. Haftalık falan dedi diye bir türlü bir tarih kafamda tutturup da yapamıyorum şu çizelgeyi :)
[sıze=3][/sıze]love_love canım bacım benim hayırlısı rabbim hakkında hayırlısını versin senin teselliye ihtiyacın varken sen teselli etmmişsin etrafını buda rabbimin aslında bizlere bir lütfu herşeyine rağmen rabbim bizlere bir şekilde dayanma gücü veriyo bacım gördüğün gibi inşallah bundan sonra iyi haber alırsın senin de dediğin gibi daha yeni başladınız daha sıkı çalışırsınızInşallah rabbim eşinin de senin de kucağını boş bırakmaz
[sıze=3][/sıze]ruhsarım kuzuuuummmmm gözün aydıııııınnnnnnnnn allahım hayırla kucağına almak nasip etsin darısı bizler inşallahhhhhhAyyyyyyyyyy çok sevindim senin adına yaaa ne güzelll maşallaaaaaaahhhh :119: :119: :119: :119::119::119::119: Inşallah çiçeklaradanda bu güzel haberi alırız
canım inana ben asla yapamam diyordum ama iğneler insülin kalemi seklinde çok basit ve hiç acımıyor benim adetler düsensiz ama mutlaka her ay oluyorum tabii lh yüksek benim ama tüp bebek için yine yuöurta büyütecekler bence dr konuş bir kere dene ben 6 ay klomen kullandım ve hiç cvp alamadım düşün bu iğneyle ilk ay 2 tane 18 sağda 18 solda yumurtam oluştu inşallah hayırlı sonuçlar olur
love_love'cım işine karışmak gibi olmasın ama doktor kontorlünde olmadan kullanma istersen ilaç.doktora gittiğinde zaten sana yardmcı olacaktır.öyle dediğim gibi kullanma gibi düşüncen varsa,dediğimi dikkate almalısın.
tabi cnm bende yaklaşık bir haftadır uyku isteği vardı hep uyumak istiodum uykumu hiç alamıodum ki hala da devam edio:))
göğüslerim çok acıyo bide bnm el değmio hatta yürürken bile acıyo bazen..
Adet ağrısı gibi ağrım da oluodu kasıklarımda o da devam ediyo hala...
Heh bide aşırı yemek yiyorum çabuk acıkıyorum ama o sanırım bnm pis boğazlılığımdan kaynaklanıo...
Sabah kalkınca midem bulanıo biras sonra geçio bide...
Senin aşılama olmuş galiba inş tutar tatlım..bnm da çatlatma iğnesi ile oldu yoksa aşılama yapılcaktı bana da....
Herkese merhaba,
biraz gidip gözlerimi kapayım dedim ki bir güzel uyuymuşum. Ruhsar, dediğin gibi çok acayip uykum var. Uyanıyorum, abartmıyorum 2 saat sonra hiç uyumamış gibiyim.
şimdi de elimde limon kemiriyorum. Ben zaten tatlı sevmem öyle bir iyice ekşi ve tuzlu hastası oldum :) yalnız benim de o kasık ağrılarım hala devam ediyor bugün biraz yok gibi hatta endişe ediyorum bebişe bir şey olmasın diye!
Ben de bir korku oluştu her wcye gidince aman kanama falan yok inşallah diye stres yapıyorum... Neyseki mide bulantılarım var onları da doktor iyi bir işaret olarak sayıyor. Gerçi bugün biraz az vardı. Ay ya yoktur inşallah ters bir durum!
Neyse, love_love en güzelini yapmışsın, eşinini kafasını rahatlatmışsın, becerebilirsen (ben çaktırmadan yapamam asla :26:) ne güzel git yumurta takibi yap ama sen d ekafanı boşaltmaya bak. Büyük çoğunluğun söylediğini yine söylüyorum kafandna bebek fikrini attığın zaman hamile kalıyorsun! Bakınız ben!
Sdtive, inşallah doktorun güzel şyler söyler. En azından korktuğun gibi kist falan değildir de arkadaşların yazdığı gibi bahardandır.
Yeni gelen arkadaşın adını unuttum, hoşgeldin. Inşallah bebiş olmuştur. Benim de adet geciktikten sonra ve hala daha devam eden göğüs hassasiyeti (bir de büyüdüler facia gibi) kasık ağrıları vardı. Ama herkes de başka başka belirti oluyor pek tabii.
Hayalimduam, benim hemen hemen her adetim en az 7 genelde 10 güne anca biter. Senin kaç güne bitiyordu ki 7. Gün hala bitmedi dedin. Gerçi sen bu ay ilk günler doğru dürüst olmadı diye söylemişsin. Belki anca içerisi temizleniyordur.
Ay başka atladığım var mı acaba? Varsa özür dilerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?