- Konu Sahibi minikgelin
-
- #18.421
saol cnm uyarın içinn :) tabiki dr. Kontorolünde yaptırıcam ovulasyon takiplerimi ultrasonda sürekli takip etmeli benii öyle olmuyor mu zaten öle dedi dr. Sen adet gördüğün gün gel dedi
kocişimin teyzesi doğum yapmış ama doğumu haziran 15 gibi bi tarihte olmasın lazımdı teyze akdeniz anemisi hastası ve bebeğin karın boşluğu sıvı ile dolu olduğundan bu sabah doğum yapmış anne iyi ama bebek riskliymiş yavrum yaaa her ne kadar teyze ile aram iyi olmasa küs olsakta çok üzüldüm duyduğumda kocişi gönderdim git hemen gör dedim bendede slm söle dularımla onlarla inş kızı iyileşir dedim... günahsız kuzu yaaa çok üzüldüm....
kocişimin teyzesi doğum yapmış ama doğumu haziran 15 gibi bi tarihte olmasın lazımdı teyze akdeniz anemisi hastası ve bebeğin karın boşluğu sıvı ile dolu olduğundan bu sabah doğum yapmış anne iyi ama bebek riskliymiş yavrum yaaa her ne kadar teyze ile aram iyi olmasa küs olsakta çok üzüldüm duyduğumda kocişi gönderdim git hemen gör dedim bendede slm söle dularımla onlarla inş kızı iyileşir dedim... günahsız kuzu yaaa çok üzüldüm....
evet doktor adetin falanca- filanca günü diye çağırıyor. He yumurta var, şu kadarlık olmuş, şu günleri iyi değerlendirin diyor. Sonra da ona göre takılıyorsun. :) gerçi ben de öyle yaptım da ne oldu? En son yumurtlamamışsın dedi bir başka doktor. Sonra hamile kaldım(tabi geç yumurtlamayla)
alalh hayırlı şifaler versin!
hadi yaa hey maşallahhh ayy doktorlara güvenilmio birinin dediği diğerininkini tutmuyor walla inş allah doktor yönünden bari yüzüme güler :)
allah sağlıcakla yavrunu kucağına versin canımm maşallahh maşallaahhhhhayırlı doğumlar yap inş cnm :)
kocişimin teyzesi doğum yapmış ama doğumu haziran 15 gibi bi tarihte olmasın lazımdı teyze akdeniz anemisi hastası ve bebeğin karın boşluğu sıvı ile dolu olduğundan bu sabah doğum yapmış anne iyi ama bebek riskliymiş yavrum yaaa her ne kadar teyze ile aram iyi olmasa küs olsakta çok üzüldüm duyduğumda kocişi gönderdim git hemen gör dedim bendede slm söle dularımla onlarla inş kızı iyileşir dedim... Günahsız kuzu yaaa çok üzüldüm....
walla ben saf zeytinyağı ile hamile kaldım .. 2 ay korunmadık.. ilk ay kullanmamıştım.. 2. ay kullandım ve mucizem geldi çook şükür
sdtive canım çok sevindim bişey çıkmamasına,hadi gözün aydın
kendime şarkı yazdım
adet değilim olabilirim olabilirim olabilirm
%20 hamileyim olabilirim olabilirimhehehehehehehe
kızlar adetim gecikiverdi sabah çamaşırımda kahverengi çamur gibi kan gördüm hamiş olma ihtimalim yok denecek kadar az acaba nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?