Sabredenler Kulübü 2012 :)

saol cnm uyarın içinn :) tabiki dr. Kontorolünde yaptırıcam ovulasyon takiplerimi ultrasonda sürekli takip etmeli benii öyle olmuyor mu zaten öle dedi dr. Sen adet gördüğün gün gel dedi

evet doktor adetin falanca- filanca günü diye çağırıyor. he yumurta var, şu kadarlık olmuş, şu günleri iyi değerlendirin diyor. sonra da ona göre takılıyorsun. :) gerçi ben de öyle yaptım da ne oldu? en son yumurtlamamışsın dedi bir başka doktor. sonra hamile kaldım (tabi geç yumurtlamayla)

Son düzenleme:
kocişimin teyzesi doğum yapmış ama doğumu haziran 15 gibi bi tarihte olmasın lazımdı teyze akdeniz anemisi hastası ve bebeğin karın boşluğu sıvı ile dolu olduğundan bu sabah doğum yapmış anne iyi ama bebek riskliymiş yavrum yaaa her ne kadar teyze ile aram iyi olmasa küs olsakta çok üzüldüm duyduğumda kocişi gönderdim git hemen gör dedim bendede slm söle dularımla onlarla inş kızı iyileşir dedim... günahsız kuzu yaaa çok üzüldüm....

Alalh hayırlı şifaler versin!

Geçmiş olsun tatlım,inşallah ikisi de sağlıkla sıhhatle atlatırlar bu durumu.Bebecik hayata tutunur inşallah.

hadi yaa hey maşallahhh ayy doktorlara güvenilmio birinin dediği diğerininkini tutmuyor walla inş allah doktor yönünden bari yüzüme güler :)
allah sağlıcakla yavrunu kucağına versin canımm maşallahh maşallaahhhh hayırlı doğumlar yap inş cnm :)

amin inşallah hepimizin sağlıklı bebişleri olur sağlıklı doğumlar yaparız.! ben artık çıkıyorum kızlar herkese iyi hafta sonları olsun! Adam eve gelecek ben daha yemeği yapmadım bir de hasta yazık hadi iyi akşamlar!

allah acil şifalar versinnn yavrusunu annesine babasına bağışlasın inş canımmm aminn!!

slm bacılar eve yeni geldik eşimin durumu iyi çok şükür ama benim sonuç kötü çıktı prolaktin yüksekmiş dr beni beyin cerrahına yönlendirdi haftaya cuma randevu günüm merkla bekliyorum acaba ne dicek... kocişimde beni bol bol gesdirdi bugün morelim yerine gelsin diye he he

kızlar doktordan geldim.
çok şükür kist falan yok
sebepsiz gecikmiş olabilir dedi doktor. bir de çok çok küçük ihtimal ama geçen bir hastam da böyle oldu gebe çıktı dedi. ancak o pcos hastasıydı dedi. sen pazartesi salıya kadar bekle adet olmazsan bir daha kan tahlili yaptır dedi. eğer kanda çıkmazsa o zaman bir ilaç yazdı. bunu 5 gün kullan dedi. duphaston mu ne, herhalde adet söktürücü. Rhimde bir yer dedi, neresi olduğunu hatırlamıyorum, orası biraz kalınlaşmış belki reglden belki bebekten olabilir dedi. Ama özelilkle belirtti çok çok ender olur böyle dedi. Umutlandırmadı yani beni. İyi de yaptı. umutlanmak istemiyorum. Pazartesine kadar beklicem, regl olmazsam pazartesi sabah gidip kan vericem. Belki önce evde gebelik testi yaparım,pazartesi sabah. bakalım bu 4 gün bana ne getirecek
doktora gidince rahatladım ama kistin yok deyince. sadece muayene etmedi beni, yani normal vajinal muayene yapmadı. alttan ultrasonla baktı. enfeksiyon falan varsa göremedi yani. Bir daha gidersem onu söylerim...
Böyle işte kızlar...

herkes gitmiş kimse cvp bile vermemiş sanırım kimse umursamıyor beni bu topicte artık yasmaasam iyi olur sanırım herkes kendine iyi baksın hoşçakalın arkadaşlar

kendime şarkı yazdım
adet değilim olabilirim olabilirim olabilirm
%20 hamileyim olabilirim olabilirim hehehehehehehe
kızlar adetim gecikiverdi sabah çamaşırımda kahverengi çamur gibi kan gördüm hamiş olma ihtimalim yok denecek kadar az acaba nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sdtive canım çok sevindim bişey çıkmamasına,hadi gözün aydın

sağol tatlım ya, içim rahatladı benim de kist falan olmadığını öğrenince...bakalım bundan sonra ne göreceğiz

ben de diyodum bu kıza ne oldu? biz aynı zamanda regl olacaktık sesi çıkmadı diye...
bak kuzum ben de regl olmadım...
inşallah kahverengi lekenin devamı gelmez yerine başka bişey gelir

tatlım kızma yaa sennn
ben doktordan geldim, kızlar merak eder diye hemen durumu yazdım ve evi toplamaya başladım. normalde eve 7de geliyorum. erken gelince işe koyuldum, bilgisayarım kapanmayınca burda görünmüş olabilirim...

sen topikimizin demirbaşısın canım yaaa, sana bilerek cevap yazmamazlık yapmayız.
sen yine hep gel

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]4 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]3 ay dinlenme
[/TD]
[TD]5 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay
[/TD]
[TD]7 yıl
[/TD]
[TD]6 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]3,5 yıl
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[TD]8 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]9 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]10 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]11 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]18 ay
[/TD]
[TD]12 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]17 ay
[/TD]
[TD]13 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD]15 ay
[/TD]
[TD]14 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]14 ay
[/TD]
[TD]15 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]16 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]17 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]18 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]19 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]20 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]21 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]22 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]24 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]23 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]25 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]26 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]2 ay
[/TD]
[TD]27 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 mayıs
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün famusay arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…