- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #18.441
sağol tatlım ya, içim rahatladı benim de kist falan olmadığını öğrenince...bakalım bundan sonra ne göreceğiz
ben de diyodum bu kıza ne oldu? biz aynı zamanda regl olacaktık sesi çıkmadı diye...
bak kuzum ben de regl olmadım...
inşallah kahverengi lekenin devamı gelmez yerine başka bişey gelir
kızlar doktordan geldim.
çok şükür kist falan yok
sebepsiz gecikmiş olabilir dedi doktor. bir de çok çok küçük ihtimal ama geçen bir hastam da böyle oldu gebe çıktı dedi. ancak o pcos hastasıydı dedi. sen pazartesi salıya kadar bekle adet olmazsan bir daha kan tahlili yaptır dedi. eğer kanda çıkmazsa o zaman bir ilaç yazdı. bunu 5 gün kullan dedi. duphaston mu ne, herhalde adet söktürücü. Rhimde bir yer dedi, neresi olduğunu hatırlamıyorum, orası biraz kalınlaşmış belki reglden belki bebekten olabilir dedi. Ama özelilkle belirtti çok çok ender olur böyle dedi. Umutlandırmadı yani beni. İyi de yaptı. umutlanmak istemiyorum. Pazartesine kadar beklicem, regl olmazsam pazartesi sabah gidip kan vericem. Belki önce evde gebelik testi yaparım,pazartesi sabah. bakalım bu 4 gün bana ne getirecek
doktora gidince rahatladım ama kistin yok deyince. sadece muayene etmedi beni, yani normal vajinal muayene yapmadı. alttan ultrasonla baktı. enfeksiyon falan varsa göremedi yani. Bir daha gidersem onu söylerim...
Böyle işte kızlar...
kendime şarkı yazdım
adet değilim olabilirim olabilirim olabilirm
%20 hamileyim olabilirim olabilirimHehehehehehehe
kızlar adetim gecikiverdi sabah çamaşırımda kahverengi çamur gibi kan gördüm hamiş olma ihtimalim yok denecek kadar az acaba nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tatlım kızma yaa sennn
ben doktordan geldim, kızlar merak eder diye hemen durumu yazdım ve evi toplamaya başladım. Normalde eve 7de geliyorum. Erken gelince işe koyuldum, bilgisayarım kapanmayınca burda görünmüş olabilirim...
Sen topikimizin demirbaşısın canım yaaa, sana bilerek cevap yazmamazlık yapmayız.
Sen yine hep gel
slm kızlaaar naberherşey yolundamı çalışmalar nasıl gidiyor
slmm şekerrr bu ay hüzünler var tabi sevinçlerde var ruhsar_86 arkidişimiz hamişşşşşşş :)
maşallah maşallah allah hamişlerimizi arttırsın darısı başımıza. benimde bugün ovu testim pozitif çıktı sancısıyla kanamasıyla birlikte adet oldum ta anlamadım yumurta çatlayınca leke olur derlerki bendede öyle olurdu bu sefer incir kürü yaptım acaba onun etkisimi oldu bilemedim eger bu ay hamiş kalırsam bebek isteyen herkese gerekirse döve döve incir kürü yaptırıcam:))) sen ne yaptın canım
slmm şekerrr bu ay hüzünler var tabi sevinçlerde var ruhsar_86 arkidişimiz hamişşşşşşş :)
selam kızlar bende hamıleyım heralde goguslerde agrı var arada karnım belım falan agrıyo adetım de gectı p tesı ye kadar bekleyıp test yaptırcam ıns ogledır
sana demiştim canımmm gözünaydınnnnnnn inşş bebiş vardır kan tahlili yapıldımı sana ben hala adet olmadım 20 gün oldu ama kan değerlerim dün çok düşük çıktı gebelik yok yani bildiğin gibi ama herkez nedense söktürücüyü içmemi istemediler biraz daha bekle dediler ultrasonda baktırmadım devlette kan tahili yapıcam gebelik şüphem var dedim değerler düşük çıkınca dr. göz ucu baktı ilgilenmedi bile neyse velasılll ilacı kullanmıyorum alt komşumm içme ilaç sen bence hamilesin dedi güldüm tabi :) yok yaa artık öle bişi söz konusu olamaz dedimm neyse inş sen hamile olursun canımmmmmmmmmmmmm AMİNNNNNNNNN
tatlım kızma yaa sennn
ben doktordan geldim, kızlar merak eder diye hemen durumu yazdım ve evi toplamaya başladım. normalde eve 7de geliyorum. erken gelince işe koyuldum, bilgisayarım kapanmayınca burda görünmüş olabilirim...
sen topikimizin demirbaşısın canım yaaa, sana bilerek cevap yazmamazlık yapmayız.
sen yine hep gel
maşallah maşallah allah hamişlerimizi arttırsın darısı başımıza. benimde bugün ovu testim pozitif çıktı sancısıyla kanamasıyla birlikte adet oldum ta anlamadım yumurta çatlayınca leke olur derlerki bendede öyle olurdu bu sefer incir kürü yaptım acaba onun etkisimi oldu bilemedim eger bu ay hamiş kalırsam bebek isteyen herkese gerekirse döve döve incir kürü yaptırıcam:))) sen ne yaptın canım
canım perşembe sabah kan vermiştim ve 2.21 çıkmıştı. doktor eğer pazartesine kadar regl omazsan gel sabah test yaptır dedi. bi de ultrasonda baktıktan sonra dediki, rahmini en son böyle gördüğüm hatama da birşey yok dedim ama hamile kaldı o yüzden temkinli olucam dediama o bayan pko hastasıymış ve düzensiz yumurtluyormuş, ben de öyle bir durum yok. bana sanki regl olucam gibi geliyor ama bakalım zaman ne göstericek tatlım
recsn cim bu arada annen ve eşin nasıllar.inşallah iyilerdir
inş bebiş vardır canım ne bilim rabbim ol dedikten sonra olmıcak bişey yok hakkımızda hayırlısı olsun,bende girdiğim bunalımdan çıkamadım sanırım bide dr beni beyin cerrahine yönlendirince hepten kötü oldum ya alıngan oldum galiba bu aralar ben buranın demirbaşıyım demi bensiz olmaz he he
agresifim kompleksliyimmm
ivettt ivettt demirbaşısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?