Sabredenler Kulübü 2012 :)

yok kuzum çok düşük bir ihtimal. keşke öyle olsa ama çoook zor

merhaba cicişler 2-3 günüdr giremiyorum yoğun çalıştığımdan dolayı.eeee ne var ne yok son havadisler nedir ösledim sizleri.

sana demiştim canımmm gözünaydınnnnnnn inşş bebiş vardır kan tahlili yapıldımı sana ben hala adet olmadım 20 gün oldu ama kan değerlerim dün çok düşük çıktı gebelik yok yani bildiğin gibi ama herkez nedense söktürücüyü içmemi istemediler biraz daha bekle dediler ultrasonda baktırmadım devlette kan tahili yapıcam gebelik şüphem var dedim değerler düşük çıkınca dr. göz ucu baktı ilgilenmedi bile neyse velasılll ilacı kullanmıyorum alt komşumm içme ilaç sen bence hamilesin dedi güldüm tabi :) yok yaa artık öle bişi söz konusu olamaz dedimm neyse inş sen hamile olursun canımmmmmmmmmmmmm AMİNNNNNNNNN

çok güzelmiş :)) inşşş inşşşşşşşşşşşşşşş canımmm :)

evet bencede cnm bende pc açık bırakıp dışarı çıkmışımmmmmmmmm şekerimmm üstüne alınmaa hepimiz birbirmizin soruların yorumlarını cvpsız bırakmıyoruzz görmemiştirr kimseee

slmm şekerrr bu ay hüzünler var tabi sevinçlerde var ruhsar_86 arkidişimiz hamişşşşşşş :)

maşallah maşallah allah hamişlerimizi arttırsın darısı başımıza. benimde bugün ovu testim pozitif çıktı sancısıyla kanamasıyla birlikte adet oldum ta anlamadım yumurta çatlayınca leke olur derlerki bendede öyle olurdu bu sefer incir kürü yaptım acaba onun etkisimi oldu bilemedim eger bu ay hamiş kalırsam bebek isteyen herkese gerekirse döve döve incir kürü yaptırıcam:))) sen ne yaptın canım

selam kızlar bende hamıleyım heralde goguslerde agrı var arada karnım belım falan agrıyo adetım de gectı p tesı ye kadar bekleyıp test yaptırcam ıns ogledır

slmm şekerrr bu ay hüzünler var tabi sevinçlerde var ruhsar_86 arkidişimiz hamişşşşşşş :)

selam kızlar bende hamıleyım heralde goguslerde agrı var arada karnım belım falan agrıyo adetım de gectı p tesı ye kadar bekleyıp test yaptırcam ıns ogledır

ay ne güzel bi haber inşallah pozitif cevabınla da ksinleşir bu güzel haber

canım perşembe sabah kan vermiştim ve 2.21 çıkmıştı. doktor eğer pazartesine kadar regl omazsan gel sabah test yaptır dedi. bi de ultrasonda baktıktan sonra dediki, rahmini en son böyle gördüğüm hatama da birşey yok dedim ama hamile kaldı o yüzden temkinli olucam dedi ama o bayan pko hastasıymış ve düzensiz yumurtluyormuş, ben de öyle bir durum yok. bana sanki regl olucam gibi geliyor ama bakalım zaman ne göstericek tatlım

inş bebiş vardır canım ne bilim rabbim ol dedikten sonra olmıcak bişey yok hakkımızda hayırlısı olsun,bende girdiğim bunalımdan çıkamadım sanırım bide dr beni beyin cerrahine yönlendirince hepten kötü oldum ya alıngan oldum galiba bu aralar ben buranın demirbaşıyım demi bensiz olmaz he he
agresifim kompleksliyimmm

benim kan değerlerim düşük çıktı cnm hamile değlim bir kaç gün içinde olucam sanki bende bu ay incir kürü yapıcam bakalım inş şifa olur :)

ben pek değerleri bilmiyorum cnm benim geçen ay 3.0 çıkmıştı hcg-beta bu ay 0.100 anlamadım ikisindede gebe değilim ama her ay değişio mu bu değerlerr 2 kere 3.0 çıktı 3. sü 0.100 çıktı benim değerlere kafam basmıo :)
ama sen inş hamilesindirr canımmmmmmmm ayy allahım inş :)

recsn cim bu arada annen ve eşin nasıllar.inşallah iyilerdir

sağol bacım iyiler Allaha şükür bugün eşimin kontrolü vardı dr iyi olduğunu söledi,annemde iyi çok şükür daha gelmedi buraya hala ist atlattık Allaha şükür kötü huylu bişeyler varmış inş bidaha tekrarlamaz tamamen alınmış rabbim büyük sen nasılsın tatlım

ivettt ivettt demirbaşısın canım

bnde 7 aydır anne olmak isteyenlerdenim.her ay iki gün bile geçse hemen test yapıodum.çok sinir bozucu oluo negatif çıkınca.bu ay soğan kürüne başladım ilk defa.3. günümdeyim.İNŞALLAH vesile olur hepimizeee amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…