- Konu Sahibi minikgelin
-
- #18.461
ben pek değerleri bilmiyorum cnm benim geçen ay 3.0 çıkmıştı hcg-beta bu ay 0.100 anlamadım ikisindede gebe değilim ama her ay değişio mu bu değerlerr 2 kere 3.0 çıktı 3. sü 0.100 çıktı benim değerlere kafam basmıo :)
ama sen inş hamilesindirr canımmmmmmmm ayy allahım inş :)
kocişim gene ters ters bakıyor ben çıkyorum kızlar iyi akşamlarrr
bnde 7 aydır anne olmak isteyenlerdenim.her ay iki gün bile geçse hemen test yapıodum.çok sinir bozucu oluo negatif çıkınca.bu ay soğan kürüne başladım ilk defa.3. günümdeyim.İNŞALLAH vesile olur hepimizeee amin.
canım 2de hamileliği düşündürmeyecek bir değer, düzensiz yumurtlayan insanlarda geç döllenme olmuş olabiliyor. Ancak ben ortalama 28 günde adet görüyorum yani geç döllenmeye ihtimal vermiyorum ama Rabbim bilir, kesin de konuşmamak lazım. Kimyasal gebelik neyse de inşallah dış gebelik olmaz. En büyük korkum o
tamam canım iyi geceler... eşine iyi bak
slm bacılar eve yeni geldik eşimin durumu iyi çok şükür ama benim sonuç kötü çıktı prolaktin yüksekmiş dr beni beyin cerrahına yönlendirdi haftaya cuma randevu günüm merkla bekliyorum acaba ne dicek... kocişimde beni bol bol gesdirdi bugün morelim yerine gelsin diye he he
maşallah maşallah allah hamişlerimizi arttırsın darısı başımıza. benimde bugün ovu testim pozitif çıktı sancısıyla kanamasıyla birlikte adet oldum ta anlamadım yumurta çatlayınca leke olur derlerki bendede öyle olurdu bu sefer incir kürü yaptım acaba onun etkisimi oldu bilemedim eger bu ay hamiş kalırsam bebek isteyen herkese gerekirse döve döve incir kürü yaptırıcam:))) sen ne yaptın canım
sana demiştim canımmm gözünaydınnnnnnn inşş bebiş vardır kan tahlili yapıldımı sana ben hala adet olmadım 20 gün oldu ama kan değerlerim dün çok düşük çıktı gebelik yok yani bildiğin gibi ama herkez nedense söktürücüyü içmemi istemediler biraz daha bekle dediler ultrasonda baktırmadım devlette kan tahili yapıcam gebelik şüphem var dedim değerler düşük çıkınca dr. göz ucu baktı ilgilenmedi bile neyse velasılll ilacı kullanmıyorum alt komşumm içme ilaç sen bence hamilesin dedi güldüm tabi :) yok yaa artık öle bişi söz konusu olamaz dedimm neyse inş sen hamile olursun canımmmmmmmmmmmmm AMİNNNNNNNNN
slmlar kızlar
love_love cnm hakkında hayrlısı olsun daha cok yenıymış bence eşinede bunu anlat 4 ayda çabuk pes etmiş üzmüş kendinide senide rahim ancak hazırlıyordur kendıni
ruhsarrrr cnm cokkk cokkk tbk ederim seni boşuna heveslendirmiş olmadım ve cokk sevındımAllahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
kızlar merhaba :) ben bu adete son gün stresine dayanamayıp gidip kan testi yaptırdım cidden
baya fenaydım dün ağla ağla sakinleşemedim bi türlü var mdıır yok mudur diye bende kan testı yaptırdım ve tabıı kı negatif
şimdi rahatım olmamasına değil o var mıdır yok mudur gel gitine bitiyorum :) neysem regl gelsınde
çalışmalara başlayalım inşallah tekrar bir de bu ay cok kasıgım agrıdı ya dahada yanı yeni
muayenden gectım hıcbısıym yoktu kı üşütünce kasık da batma tipi agrı olurmu acaba kafama takıldı
neysem belkı de yum kıstleşmiştir bu ay ovulasyon testı alayım dıyorum nokta atışı yaparıs belkım ehehe :)
siz nereden alıyosunuz kızlaar bi de bu ay ınsallah eşim sperm testı yaptırıcak cunku bazı sperm bozuklukları erken haftada bebek
kaybetmeye fln sebep olabiliyormuş bı baktıralım bişi var mı die düşündük hatta gec bile kaldık baktrımak ıcın ya neyse
inşallah bişi yoktur :)
cnm geçmiş olsun,ama dikkat et üşütmek yapar böyle ağrılar,hatta batmaların da olur ayağını sıcak tut şu bikaç gün hatta sıcak su fln koymaya çalış..
cnm valla eşin giderse teste gitsin yaptırsın mutlaka,bana da demişti doktor eşin test yaptırsın diye gitmedi bnmki..
ben bütük kontrollerden geçtim,allah korusun bu bebeğime de bişey olursa düşük fln sorun artık eşindedir dedi doktor.Bakalım şu 1-2 hafta çok önemliymiş boş gebelik de geçirmiştim daha önce şimdi en önemli olan bebği görmek şuanda..
allah bidaha yaşatmasın bize kusum ya çok korkuyorum hatta eşim resmen delirdi..ona kalsa öyle kazık gibi durucam:)
canım perşembe sabah kan vermiştim ve 2.21 çıkmıştı. doktor eğer pazartesine kadar regl omazsan gel sabah test yaptır dedi. bi de ultrasonda baktıktan sonra dediki, rahmini en son böyle gördüğüm hatama da birşey yok dedim ama hamile kaldı o yüzden temkinli olucam dediama o bayan pko hastasıymış ve düzensiz yumurtluyormuş, ben de öyle bir durum yok. bana sanki regl olucam gibi geliyor ama bakalım zaman ne göstericek tatlım
evet canım yaz geldı die babtelerı neym gıyıp cıktım sdanırırm ondan bi üştüme olustu havalar git gel bu ara malum :)
eşimle kıonsutuk ıste t5amam giderim hallolucaksa öle ama ya ben nası gidicem ne dıcem ki çekınırım fln dedi ben de gayet sakince
dedim ben de 2 düşük bi doğum bi kürtaj geçirdim kanamalar yaşadım kaç kez kan verdim gıkım çıkmadı
çatala geçtim yattım neler yapılmadı ve bende sadece pıhtılaşma cıktı o da büyük bi sorun değil dediler.
ama yumurta dölleyebılmersıne ragmen embroyunun sağlıksız gelısımıne sbeep olabılıo bazı morfolojık bozukluklar oalbiliyo spermde
sen de bi kerecık elini tasın altına koycaksın dedim güzelcene anlattım doğru diyosun bu hafta izin alamam ama
önumuzdkeı hafta gıdıp muayene olurum hemen dedi :) inşallah bi sorun cıkmaz ama çıkarsa da çaresını bulmaya
çalışırız napalım....bi topikte arkadas 5 düşük yaoptı kalp atısnı keseyı goruyodu bebek düşüodu eşinde varıkosel cıktı
amelıyyattan sonra hamıel akldır doğurdu bi oğplu var sımdı yanı aslında en basta yapotırmmaız gerekenı sona bıraktık neysem
hakkımızda hayırlısı olsun canım...
,ben de hiç hamile gibi hissetmedim kendimi hala da hissetmiom, hatta annem çok umutluydu bu ay ona kızıyodum boşuna umutlandırma beni diye..
şimdi ben de senden umutluyum nedense içimde öyle bişey var yani test sonucunu söyleyince bile karamsarlığa düşmedim inşallah çıkar hislerim çıkmazsa ben senden daha çok üzülücem inan ki...
senin dediklerinin hepsini ben de anlattım eşime hatta tamam araştır gidicem dedi kaldı..o istiyo ki kolundan tutup götüreyim onu ama artık o kdr gücüm yok bnm,inşallah artı bi sorun çıkmaz da gerek kalmaz böyle şeylere..
inşallah senin eşin de sağlıklı çıkar cnm ve bundan sonra yaşayacağn ilk gebeliğinde sağlıkla kucağına alırsın bebeğini..
yaşayan bilir bizim çektiklerimizi ancak o yüzden bitek biz anlarız birbirimizin dilinden..
kızlar herkese iyi tatiller... ben birazdan paydos edeceğim kociş izin verdi biraz çarşıda dolanacam
ben de hiç hamile gibi hissetmedim kendimi hala da hissetmiom, hatta annem çok umutluydu bu ay ona kızıyodum boşuna umutlandırma beni diye..
şimdi ben de senden umutluyum nedense içimde öyle bişey var yani test sonucunu söyleyince bile karamsarlığa düşmedim inşallah çıkar hislerim çıkmazsa ben senden daha çok üzülücem inan ki...
huuu huuu altın kızlarr nerelerdesinizz
mutlu haftasonları herkese....
biz de gezmeye çıkacağızzz
öpüldünüzzz
bu arada sdtive canım çok şükür bir sorun çıkmamış... inş bebiştendir tüm bu gecikmelerr annesine süprüz yapacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?