- Konu Sahibi minikgelin
-
- #18.481
geçmiş olsun. niye beyin cerrahına yönlendiriyor ki anlamadım:44:
inşallah çok başını ağrıtmadan halledersin bu durumu :)
Kızlar biliyosun kürtaj oldum 3 aydır da adet olmuyodum adetimi nasıl olduğumumu unuttum anlamıyorum hareket ettikçe kan geliyo ve çok oluyorum gerçi bu daha ikinci gün benim normalde ilk üç gün çok olurdu ama bu şekilde olmadı hiç kürtajdan mı kaynaklanıyor anlamadım ağrım sızım hiçbirşeyim yok aksine sancılı geçer benim bu dönemler bu sefer hiç birşeyim olmadı anlam veremedim böyle olan yada bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa nolar bana özelden yazsın burda görmeyebilirim sınavım var biliyosunuz kızlar o yüzden giremiyebilirim yarında pazartesi de lütfen ban adönüş yapın netten baktım birşey bulamadım aklıma takıldı :26: hepiniz öpüyorum dua edin bana sınavım iyi geçsin :18:
canım sende pcos falan yok değil mi? pco da adet düzensiz ve geç oluyo biliyorsunki ben ilaçsız 2 ay olmadığımı bilirim bazen 3 ay... ama ihmal etme bak...
evet canım yaz geldı die babtelerı neym gıyıp cıktım sdanırırm ondan bi üştüme olustu havalar git gel bu ara malum :)
eşimle kıonsutuk ıste t5amam giderim hallolucaksa öle ama ya ben nası gidicem ne dıcem ki çekınırım fln dedi ben de gayet sakince
dedim ben de 2 düşük bi doğum bi kürtaj geçirdim kanamalar yaşadım kaç kez kan verdim gıkım çıkmadı
çatala geçtim yattım neler yapılmadı ve bende sadece pıhtılaşma cıktı o da büyük bi sorun değil dediler.
Ama yumurta dölleyebılmersıne ragmen embroyunun sağlıksız gelısımıne sbeep olabılıo bazı morfolojık bozukluklar oalbiliyo spermde
sen de bi kerecık elini tasın altına koycaksın dedim güzelcene anlattım doğru diyosun bu hafta izin alamam ama
önumuzdkeı hafta gıdıp muayene olurum hemen dedi :) inşallah bi sorun cıkmaz ama çıkarsa da çaresını bulmaya
çalışırız napalım....bi topikte arkadas 5 düşük yaoptı kalp atısnı keseyı goruyodu bebek düşüodu eşinde varıkosel cıktı
amelıyyattan sonra hamıel akldır doğurdu bi oğplu var sımdı yanı aslında en basta yapotırmmaız gerekenı sona bıraktık neysem
hakkımızda hayırlısı olsun canım...
nasılsın canım?
benim kan değerlerim düşük çıktı cnm hamile değlim bir kaç gün içinde olucam sanki bende bu ay incir kürü yapıcam bakalım inş şifa olur :)
günaydın kızlardün 15.gündü ilişki olmadı,olsaydı iyi olurdu ama olduğu zamanlarda oldu,yine de hamile kalmadım,rabbim hayırlısını nasip etsin bekleyip görcez elsal canım faydasını görürsen süle ben de yapcam bugün aöf sınavı olan arkadaşlara başarılar ben 14.30 da gircem umarım iyi geçer hadi herkese iyi günler
saol bacım inş bende anlamadım aslında dr sorduğumda beyin hormonun fazla dedi o ne demek bilemedim zaten dr beyin cerrahi diyince donup kaldımne dicemi bilemedim cuma günü neymiş öğrencem artık hem kendine hemde bebişine iyi bak annesii
canım bu salgılanan hormonların kontrolü hipofiz bezinden oluyor. onunla ilgili tetkik yapılabilir belki diye beyin cerrahına yönlendirmiştir. tedirgin olacak bir durum olduğunu sanmıyorum. geçmiş olsun çok
kızlar elimde gebelik testi yoktu ovulasyon testi yaptım poz. çıktı. güvenmemem gerektiğini biliyorum ama heyecan yaptım.aranızda benim gibi olan var mı?daha batıma 3 gün var.şu 3 gün geçmez artık.
recsn geldin mi canım sence olabilir mi?diğer topikye yazılanları okuyordum bazıları böyle çift çigi görüp hamiş olduğunu öğrenmiş bazılarını da bu durum yanıltmış.çarşamba gününe kadar gelmezse gebelik testi alıp yaparım. o güne kadar çatlamazsam:)
ay inş vardır canım bebiş senledir kendim gibi sevinirim inan hamişsen eğer yakınlarda nöbetçi ezzane falan varsa git hemen test al caanım yada yarın müsait olduğunda hemen al yap heycanlandım şimdi bendebu arada msjıma cvp vermedin 38 sence çokmu yüksek cvp yasarsan sevinirim tatlişkomm
bende okumuştum daha önce canım ovu testinde çift çizgi görüp hamiş olanları inş seninkide öle bi durumdur bebeğin seninledir çarşambaya kadar bekleme yarın yap bence canım merakta bırakma bizi bende burda çatlarım çarşambaya kadar he he
canım sen yazmadan tahmin etmiştim zaten o değerlerde geleceğini. daha yüksek çıkanlarda var korkma.ilaçla düşüyor.o hormon yanılmıyorsam beyinden salgılanan hormon o yüzden beyin cerrahına yöneltmiştir.korkulacak bir durum değil tatlım (bu arada aslında soruna cevap yazmıştım msj gelmedi herhalde)
yarın işten geç geliyorum eczane açık olursa alırım. canım benim çok sağol.inş. beraber seviniriz
yok canım gelmedi msjın... dr da öle dedi hormon fazllalığıymış inş biranönce düşer bu arada fsh 7,29 o nasıl sence:26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?