- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #18.501
sen doktora ne zaman gideceksin canım?bak benim hamiş olan ablam vardı ya prolaktin hormonu 20 küsürlerde çıkmıştı bebiş de düşünmüyorlardı zaten öyle hamile kaldı.ilaçla düzelebilecek bir durum.doktorun da açıklar zaten
iyi canım fsh değerin. benim de 8 küsür çıkmıştı. o hormon 10 ve üzerinde çıkarsa yumurta rezervinin azaldığını gösteriyor.
cumaya randevu aldım tatlım bakalım hem eşiminde ileşmesi lazım tamamenn daha 2 hafta oldu hamiş kalmam zor sanırım tatlımm...
yani prolaktini düşürmek için ilaç kullanırkenmi hamiş kaldı ablan
yok canım ilaç kullanmadan hemen o ay hamile kaldı.kk forumda okumuştum ilaç veriyorlarmış düşüyormuş bu değer.
çok sağol canım inş bi sorun çıkmaz... test yaptınm tatlım ı inş gelmemiştir kırmızıların bebişin senledir
canım kırmızılar gelemedi bir...ara ara yoğun olmamakla birlikte kahverengi lekem geliyor. dün akşam görmüştüm lekeyi. bugün gelir diyordum kırmızılar ama gelemedi. doktor gelemzse pazartesi bir daha test yaptır demişti ama, ben pazartesini de beklerim salı yaptırırım gibi. benim adetlerim kahverengi lekelenmeyle başlar genelde. belki yarın gelirler diye düşünüyorum...
hamilelik belirtim ya da şüphem yok çünkü hatunlar. neden bilmiyorum ama ömrümde ilk defa böyle bir gecikme yaşadım. ne öss zamanında, ne mezuniyette, ne işe girerken ne de evlenirken, o kadar stresli ve heyecanlı zamanlarda yaşamadığım gecikmeyi yaşadım bu ay. Rabbim sağlık versin ne diyim..
bu arada kahverengi lekelenmem var diye ben namaz kılmıyorum, abdest tutmaz diye ama bir yorumunuz var mı kızlar?
canım kırmızılar gelemedi bir...ara ara yoğun olmamakla birlikte kahverengi lekem geliyor. dün akşam görmüştüm lekeyi. bugün gelir diyordum kırmızılar ama gelemedi. doktor gelemzse pazartesi bir daha test yaptır demişti ama, ben pazartesini de beklerim salı yaptırırım gibi. benim adetlerim kahverengi lekelenmeyle başlar genelde. belki yarın gelirler diye düşünüyorum...
hamilelik belirtim ya da şüphem yok çünkü hatunlar. neden bilmiyorum ama ömrümde ilk defa böyle bir gecikme yaşadım. ne öss zamanında, ne mezuniyette, ne işe girerken ne de evlenirken, o kadar stresli ve heyecanlı zamanlarda yaşamadığım gecikmeyi yaşadım bu ay. Rabbim sağlık versin ne diyim..
bu arada kahverengi lekelenmem var diye ben namaz kılmıyorum, abdest tutmaz diye ama bir yorumunuz var mı kızlar?
canım hakkında hayırlısı neyse o olsun,gönüllerden geçen tabi ki hamile olmanayrıca namazını kılmalızın,çünkü o özre giriyo,hatırlarsan bende de oluyodu bi ara,araştırdım kılınması gerekiyomuş canım,allah kabul etsin bütün ibadetlermizi
yok canım ilaç kullanmadan hemen o ay hamile kaldı.kk forumda okumuştum ilaç veriyorlarmış düşüyormuş bu değer.
canım net olmadıgı için fetva vermiş olmak istemem ama benimde bu tarz sounlarım oluyor bana adetin 1. gününden itibaren 25. günden sonra olan lekeler adet sayılırmış ama lekelerinde 10günü adet sonrası özür örnegin 35.gününde lekelerin başladı 15gün boyunca lekelenme olduysa 10gününü adet sayıyormuşsun son 5gündede lekelenme bile olsa namaz kılabiliyormuşsun canım inşallah açıklayıcı olmuşturcanım kırmızılar gelemedi bir...ara ara yoğun olmamakla birlikte kahverengi lekem geliyor. dün akşam görmüştüm lekeyi. bugün gelir diyordum kırmızılar ama gelemedi. doktor gelemzse pazartesi bir daha test yaptır demişti ama, ben pazartesini de beklerim salı yaptırırım gibi. benim adetlerim kahverengi lekelenmeyle başlar genelde. belki yarın gelirler diye düşünüyorum...
19. ayim da bitmis oldu kirmizilarla(
canım sana en içten duygularımla destek olmak isterim benimde bu ay 19. ayım ve dün ovulasyon günümdü allah bizede bebek nasibetsin biran önce şimdi sana ne söylesem boş biliyorum
amin hayirlisiyla en kisa zamanda. her ayi acabalarla gecirmek gercekten cok zor.Rabbim isyan ettirmesin ins
Slm kızlar bana dua edin:)
Ara ara gelcem dua istiycem sizden:)
1 hafta sonra adet Olcam cok heyecanlıyım tedaviye başlıcaz zorlu bı süreç bizi bekliyor Rabbim kimsenin emeklerini bosa çıkarmasın ins..seviyorum sizleri ins su listede adı gecen herkesin karşısında hamile yazacak inanıyorum buna :)
Dün gece ağladım dua ettim rüyamda Rabbim nasip edecekmisin etmiycekmisin bi Isık göster dedim..sabah uyandığımda gülümsüyordum rüyamda ikiz bebeklere hamileydim ins gercek olur.uyurken organa sarılıyorum bebeğim gibi sinirlerim cok bozuk .umutluyum umudum olmasa neyapardim... Tam olarak 1 ay sonra hersey belli olmuş Olcak..hamile kalırsam Ocak annesi olurum kimbilir:)
öyle deme cnm sizin yerinizde olmayı çok isterdim 8 ay bekledim acaba dedim her ay ama en azından umudum vardı çünkü ne eşimde ne bende sorun yoktur diye düşünüyordum.. 8. ayında yine adet olunca doktora gittik bende sorun yoktu ama eşimde 0 sperm çıktı yani hiç sperm yoktu.. dünya başıma yıkıldı.. keşke hiç bisorun olmadıgını bilsemde her ay acaba diye bekleseydim.. şükretmelisin inan eninde sonunda olurrr üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?