Sabredenler Kulübü 2012 :)

cumaya randevu aldım tatlım bakalım hem eşiminde ileşmesi lazım tamamenn daha 2 hafta oldu hamiş kalmam zor sanırım tatlımm...
yani prolaktini düşürmek için ilaç kullanırkenmi hamiş kaldı ablan

cumaya randevu aldım tatlım bakalım hem eşiminde ileşmesi lazım tamamenn daha 2 hafta oldu hamiş kalmam zor sanırım tatlımm...
yani prolaktini düşürmek için ilaç kullanırkenmi hamiş kaldı ablan

yok canım ilaç kullanmadan hemen o ay hamile kaldı.kk forumda okumuştum ilaç veriyorlarmış düşüyormuş bu değer.

burnumaa hamiş kokusu geliyooorr sankimm

ezocumm pek bilmem ovul. testlerini ama benim duyduklarım da öyle ... yaniii inş hamişsindirrrrr canım.

bakalım benim hormon değerlerim nasıl çıkacak mayısı bekliyorum bende... inş. güzel çıkar her şeyim...

ayyy mikemmmeellll bir havaa

haydi dondurma yemeyeee :131:

Son düzenleme:
arkadaslar nasilsiniz? bu ay surekli batma oldu bende yumurtlamayla baslamisti. cuma doktora gittm 2 yumurtan olmus catlamis dedi.solda da iki kucuk kist var belki ondandir batmalarin dedi.adet agrim bi haftadir var ama dun aksamdan beri cok kotu. 2 gun var adete. hamilelik olsa bu kadar siddetli adet agrisi olmaz degil mi?

çok sağol canım inş bi sorun çıkmaz... test yaptınm tatlım ı inş gelmemiştir kırmızıların bebişin senledir

canım kırmızılar gelemedi bir...ara ara yoğun olmamakla birlikte kahverengi lekem geliyor. dün akşam görmüştüm lekeyi. bugün gelir diyordum kırmızılar ama gelemedi. doktor gelemzse pazartesi bir daha test yaptır demişti ama, ben pazartesini de beklerim salı yaptırırım gibi. benim adetlerim kahverengi lekelenmeyle başlar genelde. belki yarın gelirler diye düşünüyorum...
hamilelik belirtim ya da şüphem yok çünkü hatunlar. neden bilmiyorum ama ömrümde ilk defa böyle bir gecikme yaşadım. ne öss zamanında, ne mezuniyette, ne işe girerken ne de evlenirken, o kadar stresli ve heyecanlı zamanlarda yaşamadığım gecikmeyi yaşadım bu ay. Rabbim sağlık versin ne diyim..
bu arada kahverengi lekelenmem var diye ben namaz kılmıyorum, abdest tutmaz diye ama bir yorumunuz var mı kızlar?

bence sende geç döllenme var bak dem edi deme.
lütfen git yarın bidaha hcg baktır.
hep aklımdasın.
ama benim gönlümden geçen gibesin :)

canım inş 9 ay kırmızıların gelmez inş bebiş senledir ne diyim rabbim ol dedikten sonra olmıcak bişey yok yarın yaptır testi kurtar bizi şu meraktan canımmmm
inş sonucun güsel çıkar hep beraber seviniriz burdaaaa:118::118::118::118::119::119::119::119::119:

canım hakkında hayırlısı neyse o olsun,gönüllerden geçen tabi ki hamile olman ayrıca namazını kılmalızın,çünkü o özre giriyo,hatırlarsan bende de oluyodu bi ara,araştırdım kılınması gerekiyomuş canım,allah kabul etsin bütün ibadetlermizi

kızlar bu arada aöf sınavlarnız nası geçti? benim allaha şükür hepsi iyi geçti,darısı finallerin başına sizinkiler de umarım iyi geçmiştir

yok canım ilaç kullanmadan hemen o ay hamile kaldı.kk forumda okumuştum ilaç veriyorlarmış düşüyormuş bu değer.

evet benimde prlaktin yüksekliğim var ve geçen yaz 1 kutu kullandım düştü ama tekrar yükselmiş farkedince tekrar kullanmaya başladım deger aralıgı 10-500 diyor benimki 712 çıkmıştı ilaç kullanmadan düşmüyormuş neyazıkki

canım net olmadıgı için fetva vermiş olmak istemem ama benimde bu tarz sounlarım oluyor bana adetin 1. gününden itibaren 25. günden sonra olan lekeler adet sayılırmış ama lekelerinde 10günü adet sonrası özür örnegin 35.gününde lekelerin başladı 15gün boyunca lekelenme olduysa 10gününü adet sayıyormuşsun son 5gündede lekelenme bile olsa namaz kılabiliyormuşsun canım inşallah açıklayıcı olmuştur

Slm kızlar bana dua edin:)
Ara ara gelcem dua istiycem sizden:)
1 hafta sonra adet Olcam cok heyecanlıyım tedaviye başlıcaz zorlu bı süreç bizi bekliyor Rabbim kimsenin emeklerini bosa çıkarmasın ins..seviyorum sizleri ins su listede adı gecen herkesin karşısında hamile yazacak inanıyorum buna :)
Dün gece ağladım dua ettim rüyamda Rabbim nasip edecekmisin etmiycekmisin bi Isık göster dedim..sabah uyandığımda gülümsüyordum rüyamda ikiz bebeklere hamileydim ins gercek olur.uyurken organa sarılıyorum bebeğim gibi sinirlerim cok bozuk .umutluyum umudum olmasa neyapardim... Tam olarak 1 ay sonra hersey belli olmuş Olcak..hamile kalırsam Ocak annesi olurum kimbilir:)

canım sana en içten duygularımla destek olmak isterim benimde bu ay 19. ayım ve dün ovulasyon günümdü allah bizede bebek nasibetsin biran önce şimdi sana ne söylesem boş biliyorum

amin hayirlisiyla en kisa zamanda. her ayi acabalarla gecirmek gercekten cok zor.Rabbim isyan ettirmesin ins

amin hayirlisiyla en kisa zamanda. her ayi acabalarla gecirmek gercekten cok zor.Rabbim isyan ettirmesin ins

öyle deme cnm sizin yerinizde olmayı çok isterdim 8 ay bekledim acaba dedim her ay ama en azından umudum vardı çünkü ne eşimde ne bende sorun yoktur diye düşünüyordum.. 8. ayında yine adet olunca doktora gittik bende sorun yoktu ama eşimde 0 sperm çıktı yani hiç sperm yoktu.. dünya başıma yıkıldı.. keşke hiç bisorun olmadıgını bilsemde her ay acaba diye bekleseydim.. şükretmelisin inan eninde sonunda olurrr üzülme

canım inşaallah olur ümidini yitirme banada bebişin olacak gibi geliyor ama ikiz değilde tek bir kız çocuğu :)))

Canım çok gecmis olsun..Gercekten çok üzüldüm.. Nasil 0 çıktı.. Hiç mı yok yoksa hızlı sperm mı yok? Herseyin hayırlısı.. Gcen okudum bir tüp bebek merkezinin mutluluk öykülerinde .. Adamın sadece 1 sağlıklı spermini operasyonla alıp esine tüp bebek yapmışlar ve bebisleri olmuş Allah'ın izniyle..gittikleri bütün doktorlar asla olmaz hic sperm yok diyormuş ama olmuş.. Yani demem o ki hersey Rabbimizin istemesi ile.. Biz de yaklaşık 8 aydır bekliyoruz ama henüz doktor kontrolü yaptırmadık 1 yıl dolmadı diye.. bu ay da olmazsa biz de gidelim diye düşünüyorum artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…