- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #18.521
oley oley:) olsun cnm 1 tane olsun bebişim olsunda sayısı önemli deil:)kızım olsun bana benzesin süsleyip püsleyeyim onu:)dua et bacım banaa:) bende size:)canım inşaallah olur ümidini yitirme banada bebişin olacak gibi geliyor ama ikiz değilde tek bir kız çocuğu :)))
öyle deme cnm sizin yerinizde olmayı çok isterdim 8 ay bekledim acaba dedim her ay ama en azından umudum vardı çünkü ne eşimde ne bende sorun yoktur diye düşünüyordum.. 8. ayında yine adet olunca doktora gittik bende sorun yoktu ama eşimde 0 sperm çıktı yani hiç sperm yoktu.. dünya başıma yıkıldı.. keşke hiç bisorun olmadıgını bilsemde her ay acaba diye bekleseydim.. şükretmelisin inan eninde sonunda olurrr üzülme
ay inş cnm bnm bebeişim olsunda tek olsunn annelik duygusunu tadayım yeterki:)canım inşaallah olur ümidini yitirme banada bebişin olacak gibi geliyor ama ikiz değilde tek bir kız çocuğu :)))
Canım çok gecmis olsun..Gercekten çok üzüldüm.. Nasil 0 çıktı.. Hiç mı yok yoksa hızlı sperm mı yok? Herseyin hayırlısı.. Gcen okudum bir tüp bebek merkezinin mutluluk öykülerinde .. Adamın sadece 1 sağlıklı spermini operasyonla alıp esine tüp bebek yapmışlar ve bebisleri olmuş Allah'ın izniyle..gittikleri bütün doktorlar asla olmaz hic sperm yok diyormuş ama olmuş.. Yani demem o ki hersey Rabbimizin istemesi ile.. Biz de yaklaşık 8 aydır bekliyoruz ama henüz doktor kontrolü yaptırmadık 1 yıl dolmadı diye.. bu ay da olmazsa biz de gidelim diye düşünüyorum artık..
oley oley:) olsun cnm 1 tane olsun bebişim olsunda sayısı önemli deil:)kızım olsun bana benzesin süsleyip püsleyeyim onu:)dua et bacım banaa:) bende size:)
ay inş cnm bnm bebeişim olsunda tek olsunn annelik duygusunu tadayım yeterki:)
hiç sperm yok cnmm.. hızlı yavaş falanda deil hiç yok ondan hızlımı yavaşmı olmuyor bu durumda...bende ilk kez başıma geldi diye ögrendim bu olayı.. kaç zamandır hamilelik bölümlerne bakardım ama hiç tüp bebek sayfasına birkere bile bakmamıştım..bakalım hormon sonuclarımız gayet normal genetik test sonuclarınıda bu hafta alcaz eger herşey normalse %50 sperm bulabilir doktor testiste.. bizim giib olup iyi sonuclanan çok kişi va rinş bizde onlardan oluruz..
sende canını sakın sıkmaaaa sorun olmasınnn beklee eninde sonunda gelir.. sen bu ayda olmassa eşinle git muayene ol için rahat etsin en azından..
cnmm negüzell sperm çıkışınız var bence bu da çok büyük bişy.. en kötü ihtimalle testislerde sperm varrrr...ilaçlarınızı düzenli kullanın inşşş fazlasıyla spermleriniz gelir kendiliginden bebeginiz olur.. benim size tavsiye edecegim proxeed plus diye bi ilaç çok faydalıı.. zaten vitaminden oluyor yapısı.. eczacı arkadaşım önerdi bize istersen bi araştır yan etkisi falan yok..Ondan gelene diyecek ne olabilir ki Rabbim kaldiramicaz dert vermesin .cnm bizde korunmayi biraktiktan 9 ay kadar sonra ogrendik esimin degerlerinin dusuk oldugunu. ilk analizde 6 milyon sonrakinde 0 cikmizti bizimde. ilac verdi doktor 3-4 aydir da normal degerlerinde elh. ins sizinde degerler duzelir allahin izniyle.
kaynanamıbence eşine benzesin :)))))) sağlıklı olsunda doğsun da isterse kaynanana benzesin :)))
amin cnm bnm inş... ama bi sorununuz yoksa adet oldugunuz ay canınızı sıkmayın bence bidahaki ayı beklemek bile güzelmiş inanİnşallah canım hersey istediğiniz gibi olur ve Rabbim hayırlı zamanda bizlere ve bebek bekleyen bütün herkese annelik duygusunu tattırır inşallah...
bence sende geç döllenme var bak dem edi deme.
lütfen git yarın bidaha hcg baktır.
hep aklımdasın.
ama benim gönlümden geçen gibesin :)
canım inş 9 ay kırmızıların gelmez inş bebiş senledir ne diyim rabbim ol dedikten sonra olmıcak bişey yok yarın yaptır testi kurtar bizi şu meraktan canımmmm
inş sonucun güsel çıkar hep beraber seviniriz burdaaaa:118::118::118::118::119::119::119::119::119:
canım hakkında hayırlısı neyse o olsun,gönüllerden geçen tabi ki hamile olmanayrıca namazını kılmalızın,çünkü o özre giriyo,hatırlarsan bende de oluyodu bi ara,araştırdım kılınması gerekiyomuş canım,allah kabul etsin bütün ibadetlermizi
Slm kızlar bana dua edin:)
Ara ara gelcem dua istiycem sizden:)
1 hafta sonra adet Olcam cok heyecanlıyım tedaviye başlıcaz zorlu bı süreç bizi bekliyor Rabbim kimsenin emeklerini bosa çıkarmasın ins..seviyorum sizleri ins su listede adı gecen herkesin karşısında hamile yazacak inanıyorum buna :)
Dün gece ağladım dua ettim rüyamda Rabbim nasip edecekmisin etmiycekmisin bi Isık göster dedim..sabah uyandığımda gülümsüyordum rüyamda ikiz bebeklere hamileydim ins gercek olur.uyurken organa sarılıyorum bebeğim gibi sinirlerim cok bozuk .umutluyum umudum olmasa neyapardim... Tam olarak 1 ay sonra hersey belli olmuş Olcak..hamile kalırsam Ocak annesi olurum kimbilir:)
inş cnm hepimiz göbüşleri büyütelimmmm hep birlikte:) adetin gecikeli kaç gün olducanım benim sen ne kadar inanıyorsan ben de o kadar inanmıyorum buna. geç döllenme bile olsa gebelik belirtim olması lazımdı değil mi? hiç bir belirtim yok. yarın adet olurum bence ama eğer olmazsam, salı sabah gidip bir kez daha kan vericem ne olur ne olmaz diye. sonra da ilacımı içmeye başlıcam regl olmak için.
benim korkum yumurtlama günlerimin sapıtmış olması. inşallah öyle olmaz ya çok üzülürüm...
ya tatlım bu ay da gelsin de önümüzdeki aydan itibaren gelmesinçünkü böyle gecikme de sıkıntılı ya. bebk yok belli, belirtim falan da yok çünkü. ama kırmızılar da yok, artık gelmeleri lazım
sağol tatlım, elsadi sanırım ama yanlış da olmasın başka bir arkadaş da tersini söylemiş. neyse belki zaten yarın kırmıızlar gelir, gelmezlerse yarın kılarım artık. bilerek bırakınca ben de huzursuz oluyorum. ama kahverengi leke görünce de içime sinmiyor.
Canım benim Rabbim gönlündekini nasip etsin sana, inşallah ocak annesi olursun, ben de sana eşlik ederim
inş cnm hepimiz göbüşleri büyütelimmmm hep birlikte:) adetin gecikeli kaç gün oldu
esilacımmm maşallah ne kadar büyümüş prensesinnn
uzun zaman oldu görüşemedik hiç, ben tebrik edememiştim kuzum seni, çok çoook sevindimm...
hep çevremde de söylerler, ilk çocuğun kız olursa şanslı olursun diye
Rabbim sağlık, sıhhat uzun ömür versin, bize yeter değil mi
çok sağol bebeğim ewet büyüdük teyzesi baya 5. aya doğru gidiyoruz şükür ... ben hep allahtan hayırlısını istedim ama gönlümdede hep kız evladı vardı şükürler olsun rabbim eşimle benim gönlümüze göre verdi .. kuzum rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin bu mutluluğu inş dualarım seninlemuck
inş bebiş geliyordur cnm bnmm..hiç sorma minikgelinim, ömrümde 2 gün gecikmeyen adetim 4-5 gün gecikti. ama gebelik yok... çok şükür kist de yok...neden gelmiyor kırmızılar bilmiyorum. belki yarın gelir. bugün lekelenmem var çünkü
geçmişe dönüp bakmadım pek ama tebrikleri okuyunca bi de ne göreyim...!!!
Esilamın prensesi olacakmış...Tebrik ederim tekrardan canım,biraz gecikmiş oldu ama.....
sağlıkla kucağına al tatlım...kız evlat gerçekten çok özel oluyo...Allahım tadını aldırsın
Slm kızlar bana dua edin:)
Ara ara gelcem dua istiycem sizden:)
1 hafta sonra adet Olcam cok heyecanlıyım tedaviye başlıcaz zorlu bı süreç bizi bekliyor Rabbim kimsenin emeklerini bosa çıkarmasın ins..seviyorum sizleri ins su listede adı gecen herkesin karşısında hamile yazacak inanıyorum buna :)
Dün gece ağladım dua ettim rüyamda Rabbim nasip edecekmisin etmiycekmisin bi Isık göster dedim..sabah uyandığımda gülümsüyordum rüyamda ikiz bebeklere hamileydim ins gercek olur.uyurken organa sarılıyorum bebeğim gibi sinirlerim cok bozuk .umutluyum umudum olmasa neyapardim... Tam olarak 1 ay sonra hersey belli olmuş Olcak..hamile kalırsam Ocak annesi olurum kimbilir:)
tatlım rabbim dualarını,dualarımızı kabul eder inş.allahın izniyle sperm bulunur ve mercimeğin göbişine konar:)))
amin cnm bnm inşş isteyen herkese rabbim nasip etsin.. bi yuvayı gerçek anlamda yuva yapan bebekler.. eger bebeigm olmassa hep eksik olacakk.. dua edin bana bolca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?