Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım inşaallah olur ümidini yitirme banada bebişin olacak gibi geliyor ama ikiz değilde tek bir kız çocuğu :)))
oley oley:) olsun cnm 1 tane olsun bebişim olsunda sayısı önemli deil:)kızım olsun bana benzesin süsleyip püsleyeyim onu:)dua et bacım banaa:) bende size:)

Ondan gelene diyecek ne olabilir ki Rabbim kaldiramicaz dert vermesin .cnm bizde korunmayi biraktiktan 9 ay kadar sonra ogrendik esimin degerlerinin dusuk oldugunu. ilk analizde 6 milyon sonrakinde 0 cikmizti bizimde. ilac verdi doktor 3-4 aydir da normal degerlerinde elh. ins sizinde degerler duzelir allahin izniyle.

canım inşaallah olur ümidini yitirme banada bebişin olacak gibi geliyor ama ikiz değilde tek bir kız çocuğu :)))
ay inş cnm bnm bebeişim olsunda tek olsunn annelik duygusunu tadayım yeterki:)

hiç sperm yok cnmm.. hızlı yavaş falanda deil hiç yok ondan hızlımı yavaşmı olmuyor bu durumda...bende ilk kez başıma geldi diye ögrendim bu olayı.. kaç zamandır hamilelik bölümlerne bakardım ama hiç tüp bebek sayfasına birkere bile bakmamıştım..bakalım hormon sonuclarımız gayet normal genetik test sonuclarınıda bu hafta alcaz eger herşey normalse %50 sperm bulabilir doktor testiste.. bizim giib olup iyi sonuclanan çok kişi va rinş bizde onlardan oluruz..
sende canını sakın sıkmaaaa sorun olmasınnn beklee eninde sonunda gelir.. sen bu ayda olmassa eşinle git muayene ol için rahat etsin en azından..

oley oley:) olsun cnm 1 tane olsun bebişim olsunda sayısı önemli deil:)kızım olsun bana benzesin süsleyip püsleyeyim onu:)dua et bacım banaa:) bende size:)

bence eşine benzesin :)))))) sağlıklı olsunda doğsun da isterse kaynanana benzesin :)))

İnşallah canım hersey istediğiniz gibi olur ve Rabbim hayırlı zamanda bizlere ve bebek bekleyen bütün herkese annelik duygusunu tattırır inşallah...

cnmm negüzell sperm çıkışınız var bence bu da çok büyük bişy.. en kötü ihtimalle testislerde sperm varrrr...ilaçlarınızı düzenli kullanın inşşş fazlasıyla spermleriniz gelir kendiliginden bebeginiz olur.. benim size tavsiye edecegim proxeed plus diye bi ilaç çok faydalıı.. zaten vitaminden oluyor yapısı.. eczacı arkadaşım önerdi bize istersen bi araştır yan etkisi falan yok..

bence eşine benzesin :)))))) sağlıklı olsunda doğsun da isterse kaynanana benzesin :)))
kaynanamı
şaka şaka olsunda daha kaynanama benzesin her nekdr çok sevmesemde:)

İnşallah canım hersey istediğiniz gibi olur ve Rabbim hayırlı zamanda bizlere ve bebek bekleyen bütün herkese annelik duygusunu tattırır inşallah...
amin cnm bnm inş... ama bi sorununuz yoksa adet oldugunuz ay canınızı sıkmayın bence bidahaki ayı beklemek bile güzelmiş inan

bence sende geç döllenme var bak dem edi deme.
lütfen git yarın bidaha hcg baktır.
hep aklımdasın.
ama benim gönlümden geçen gibesin :)

canım benim sen ne kadar inanıyorsan ben de o kadar inanmıyorum buna. geç döllenme bile olsa gebelik belirtim olması lazımdı değil mi? hiç bir belirtim yok. yarın adet olurum bence ama eğer olmazsam, salı sabah gidip bir kez daha kan vericem ne olur ne olmaz diye. sonra da ilacımı içmeye başlıcam regl olmak için.
benim korkum yumurtlama günlerimin sapıtmış olması. inşallah öyle olmaz ya çok üzülürüm...

ya tatlım bu ay da gelsin de önümüzdeki aydan itibaren gelmesin çünkü böyle gecikme de sıkıntılı ya. bebk yok belli, belirtim falan da yok çünkü. ama kırmızılar da yok, artık gelmeleri lazım

sağol tatlım, elsadi sanırım ama yanlış da olmasın başka bir arkadaş da tersini söylemiş. neyse belki zaten yarın kırmıızlar gelir, gelmezlerse yarın kılarım artık. bilerek bırakınca ben de huzursuz oluyorum. ama kahverengi leke görünce de içime sinmiyor.

Canım benim Rabbim gönlündekini nasip etsin sana, inşallah ocak annesi olursun, ben de sana eşlik ederim

inş cnm hepimiz göbüşleri büyütelimmmm hep birlikte:) adetin gecikeli kaç gün oldu

inş cnm hepimiz göbüşleri büyütelimmmm hep birlikte:) adetin gecikeli kaç gün oldu

hiç sorma minikgelinim, ömrümde 2 gün gecikmeyen adetim 4-5 gün gecikti. ama gebelik yok... çok şükür kist de yok...neden gelmiyor kırmızılar bilmiyorum. belki yarın gelir. bugün lekelenmem var çünkü

çok sağol bebeğim ewet büyüdük teyzesi baya 5. aya doğru gidiyoruz şükür ... ben hep allahtan hayırlısını istedim ama gönlümdede hep kız evladı vardı şükürler olsun rabbim eşimle benim gönlümüze göre verdi .. kuzum rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin bu mutluluğu inş dualarım seninle muck

sağlıkla kucağına al tatlım...kız evlat gerçekten çok özel oluyo...Allahım tadını aldırsın

hiç sorma minikgelinim, ömrümde 2 gün gecikmeyen adetim 4-5 gün gecikti. ama gebelik yok... çok şükür kist de yok...neden gelmiyor kırmızılar bilmiyorum. belki yarın gelir. bugün lekelenmem var çünkü
inş bebiş geliyordur cnm bnmm..
ama bi sorun yoksa korkma.. benimde hiç bi sorunum yoktu arada 5-10 gün geciktigi oluyor.. özellikle hava deişimide çok etkiliyor cnm bnmm...
yinede bu gecikme bebek geldigindendir:)

geçmişe dönüp bakmadım pek ama tebrikleri okuyunca bi de ne göreyim...!!!
Esilamın prensesi olacakmış...Tebrik ederim tekrardan canım,biraz gecikmiş oldu ama.....

bebeğim çok tşk ederim olsun şimdi tebrik et sorun değil kuzum özledim senide ben baya ağır bi grip geçirdim kendime yeni geliyorum daha artık pek giremiyorum nete.... ewet teyzesi benim bi prensesim olacak rabbim nasip ederse .. güzel allahım sanada nasip etsin en ama en kısa zamanda kuşum ... cadıcuk'umunda prensesi olucak nasipse biz kızlardan gidiyoruz bakalım diğer hamişlerimizinki ne merak ediyorum kendine çok ii bak tatlım sormak istediğin bişey olursa özelden mesaj atarsın öpüyorum bitanem...

tatlım rabbim dualarını,dualarımızı kabul eder inş.allahın izniyle sperm bulunur ve mercimeğin göbişine konar:)))

tatlım rabbim dualarını,dualarımızı kabul eder inş.allahın izniyle sperm bulunur ve mercimeğin göbişine konar:)))

amin cnm bnm inşş isteyen herkese rabbim nasip etsin.. bi yuvayı gerçek anlamda yuva yapan bebekler.. eger bebeigm olmassa hep eksik olacakk.. dua edin bana bolca..

kızlar bu benim minik prensesim paylaşıyım dedim teyzeleri.... sonra tanıştırmadın beni teyzelerimle demesin kızım:) yalnız bnm kızım çok utangaç bi türlü yüzünü göstermiyo çekmeyin beni dercesine kapatıyo hep:)

Eklentiler

• $bebişim.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 32
  • $yağmurum.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 34
  • $kızım.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
amin cnm bnm inşş isteyen herkese rabbim nasip etsin.. bi yuvayı gerçek anlamda yuva yapan bebekler.. eger bebeigm olmassa hep eksik olacakk.. dua edin bana bolca..

kuzum öle deme hep olumlu düşünmeye bak rabbim elbet nasip edecek ama belli bi zamanı var demekki onu bekliyo... güzel allahım tez zamanda yuvanı bi bebiş sesiyle şenlendirsin inş umudunu kaybetme sakın hep dua et ben hepinize bolca dua edecem rabbim bebeğimin hürmetine kabul eder inş dualarımı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…