- Konu Sahibi minikgelin
-
- #18.541
kızlar bu benim minik prensesim paylaşıyım dedim teyzeleri.... sonra tanıştırmadın beni teyzelerimle demesin kızım:) yalnız bnm kızım çok utangaç bi türlü yüzünü göstermiyo çekmeyin beni dercesine kapatıyo hep:)
çok sağol bebeğim ewet büyüdük teyzesi baya 5. aya doğru gidiyoruz şükür ... ben hep allahtan hayırlısını istedim ama gönlümdede hep kız evladı vardı şükürler olsun rabbim eşimle benim gönlümüze göre verdi .. kuzum rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin bu mutluluğu inş dualarım seninlemuck
kızlar bu benim minik prensesim paylaşıyım dedim teyzeleri.... sonra tanıştırmadın beni teyzelerimle demesin kızım:) yalnız bnm kızım çok utangaç bi türlü yüzünü göstermiyo çekmeyin beni dercesine kapatıyo hep:)
günaydın herkese
benim kırmızılar halen gelmedi... doktor pazartesi gelmezse kan ver demişti ama ben hamile olmadığımdan emin olduğumdan gitmedim. belki bugün regl olurum. eğer olmazsam yarın sabah gidip kan vereceğim sırf içimde şüphe olmasın diye.
muhtemelen negatif çıkacaktır. sonrasında da duphastona başlayacağım. hiç aranızda kullanan oldu mu?
keşke bi kan testi yapsaydın bende hiç beklemedigim anda oldu hiç ihtimal vermemiştim.
günaydın kızlarrr nasılsınızz :)
sdtive sen hala kan vermedin mi.
kız git kan ver kulağından tutup ben götürcem yoksa hadiiiiiiiiiiiiiiii
günaydın herkese
benim kırmızılar halen gelmedi... doktor pazartesi gelmezse kan ver demişti ama ben hamile olmadığımdan emin olduğumdan gitmedim. belki bugün regl olurum. eğer olmazsam yarın sabah gidip kan vereceğim sırf içimde şüphe olmasın diye.
muhtemelen negatif çıkacaktır. sonrasında da duphastona başlayacağım. hiç aranızda kullanan oldu mu?
anım benim hamile gibi değilim ki ama aksine regl olacak gibiyim... geç döllenme bile olsam belirtilerim başlamalıydı benim, yani eğer bebek olsaydı... kahverengi lekelenmem var, kanamaya döner belki bugün. yine dönmezse yarın sabah veririm kan
anım benim hamile gibi değilim ki ama aksine regl olacak gibiyim... geç döllenme bile olsam belirtilerim başlamalıydı benim, yani eğer bebek olsaydı... kahverengi lekelenmem var, kanamaya döner belki bugün. yine dönmezse yarın sabah veririm kan
günaydın kızlar.ben güne kötü başladım.dedemi yoğun bakıma kaldırmışlar.hiç doğru düzgün haber alamıyorum.her ardığım farklı bişey söylüyo.babam beyninin 4te 3 ünde kanama var dedi.annem belli değil dedi.acaba anneme de gerçeği söylemiyolarmı.off çok kötüyüm.daha dün konuşmuştum dedemle.iyi değilim kızım dedi bana.çok konuşamadık.bu belirsizle duramıycam burda.büyük ihtimal gidicem çoruma.
şimdi haber geldi.doktor ümit yok demiş.gidiyorum
canım günaydın... umarım duphaston kullanmana gerek kalmaz bebeiş yoksa sağlıcakla kırmızın kendiliğinden gelir inş.. ki dileğim yarın ki testinde beta değerin tavan yapmış olmasın gördüğün lekelenmelerinde bebişin yerleşme lekesi olması... ben çok kullandım duphaston 10 gün içiliyo bitince 3-5 güne adet öyle yan etkisi olan bi ilaç değil mide bulantısı falan yapmıyo mrcimek kadar zaten.... onu vermezse tarlusal verir sana oda aynı etkiyi yapıyor... çok geçmiş olsun kuzu zor bi durum ben her ay yaşıyorum aynı şeyi ne kadar zor çok iyi bilirim ilaçsız adet olmadığım için acaba hamilemiyim demiyorum bile artık adet gecikti diyorum....
kuzum sen daha önce hamiş kaldın mı? bu ilk mi olacak inş..
ya en azından bebek varsa kahverengi lekelenme için doktor progestan falan verirdi o yüzden söylüyorum sana kuşum.
benim içimden geçem hep olumlu yönde.
bu kadar gecikme ve 0 çıkmadı 2 çıktı...
bak bi arkadaşımda yaptırdı adetten 1 hfata önce 2 çıktı 1 hafta sonra yaptırdı değeri 200 lerdeydi.
şimdi doğuracak nerdeyse.
eğer bebek varsa en azından önlem alırsın...
şimdi haber geldi.doktor ümit yok demiş.gidiyorum
gecikmeden 1-2 gün sonra yaptırmıştım canım, 2.21 çıkmıştı... bugün gecikmenin 5. günü...kahverengi lekelenmem var dünden beri. kırmızılar gelir gibi umuyorum. zaten hiç de gebelik belirtim yok
çok geçmiş olsun rabbim şifa versingünaydın kızlar.ben güne kötü başladım.dedemi yoğun bakıma kaldırmışlar.hiç doğru düzgün haber alamıyorum.her ardığım farklı bişey söylüyo.babam beyninin 4te 3 ünde kanama var dedi.annem belli değil dedi.acaba anneme de gerçeği söylemiyolarmı.off çok kötüyüm.daha dün konuşmuştum dedemle.iyi değilim kızım dedi bana.çok konuşamadık.bu belirsizle duramıycam burda.büyük ihtimal gidicem çoruma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?