Sabredenler Kulübü 2012 :)

Aminnn esilacımm hayırlı zamanda Rabbim bizlere de nasip eder inş.

ayyy canımmm hay maşşallah

çok tatlı , çok şirinnn

birden öyle bir güzel dıugu hissettim ki, sağlıkla kucağına alırsın inş annesi...

teyzeleri çokk sevdi onu

Günaydın kızlar.....

oooo esilammmmm maşalllahhh kuzuna,maşallahhh!!!!
Allah nazarlardan saklasın,kucağına nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşallhhh....

günaydın herkese
benim kırmızılar halen gelmedi... doktor pazartesi gelmezse kan ver demişti ama ben hamile olmadığımdan emin olduğumdan gitmedim. belki bugün regl olurum. eğer olmazsam yarın sabah gidip kan vereceğim sırf içimde şüphe olmasın diye.
muhtemelen negatif çıkacaktır. sonrasında da duphastona başlayacağım. hiç aranızda kullanan oldu mu?

cnm tebrikler kızın oluyormuş allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin... 2 veya 3 haftaya tam hareketlerini hissedersin maşallah kocaman kız olmuş

keşke bi kan testi yapsaydın bende hiç beklemedigim anda oldu hiç ihtimal vermemiştim.

keşke bi kan testi yapsaydın bende hiç beklemedigim anda oldu hiç ihtimal vermemiştim.

gecikmeden 1-2 gün sonra yaptırmıştım canım, 2.21 çıkmıştı... bugün gecikmenin 5. günü...kahverengi lekelenmem var dünden beri. kırmızılar gelir gibi umuyorum. zaten hiç de gebelik belirtim yok

günaydın kızlarrr nasılsınızz :)
sdtive sen hala kan vermedin mi.
kız git kan ver kulağından tutup ben götürcem yoksa hadiiiiiiiiiiiiiiii

günaydın kızlarrr nasılsınızz :)
sdtive sen hala kan vermedin mi.
kız git kan ver kulağından tutup ben götürcem yoksa hadiiiiiiiiiiiiiiii

anım benim hamile gibi değilim ki ama aksine regl olacak gibiyim... geç döllenme bile olsam belirtilerim başlamalıydı benim, yani eğer bebek olsaydı... kahverengi lekelenmem var, kanamaya döner belki bugün. yine dönmezse yarın sabah veririm kan

canım günaydın... umarım duphaston kullanmana gerek kalmaz bebeiş yoksa sağlıcakla kırmızın kendiliğinden gelir inş.. ki dileğim yarın ki testinde beta değerin tavan yapmış olmasın gördüğün lekelenmelerinde bebişin yerleşme lekesi olması... ben çok kullandım duphaston 10 gün içiliyo bitince 3-5 güne adet öyle yan etkisi olan bi ilaç değil mide bulantısı falan yapmıyo mrcimek kadar zaten.... onu vermezse tarlusal verir sana oda aynı etkiyi yapıyor... çok geçmiş olsun kuzu zor bi durum ben her ay yaşıyorum aynı şeyi ne kadar zor çok iyi bilirim ilaçsız adet olmadığım için acaba hamilemiyim demiyorum bile artık adet gecikti diyorum ....

kuzum sen daha önce hamiş kaldın mı? bu ilk mi olacak inş..

ya en azından bebek varsa kahverengi lekelenme için doktor progestan falan verirdi o yüzden söylüyorum sana kuşum.
benim içimden geçem hep olumlu yönde.
bu kadar gecikme ve 0 çıkmadı 2 çıktı...
bak bi arkadaşımda yaptırdı adetten 1 hfata önce 2 çıktı 1 hafta sonra yaptırdı değeri 200 lerdeydi.
şimdi doğuracak nerdeyse.
eğer bebek varsa en azından önlem alırsın...

günaydın kızlar.ben güne kötü başladım.dedemi yoğun bakıma kaldırmışlar.hiç doğru düzgün haber alamıyorum.her ardığım farklı bişey söylüyo.babam beyninin 4te 3 ünde kanama var dedi.annem belli değil dedi.acaba anneme de gerçeği söylemiyolarmı.off çok kötüyüm.daha dün konuşmuştum dedemle.iyi değilim kızım dedi bana.çok konuşamadık.bu belirsizle duramıycam burda.büyük ihtimal gidicem çoruma.

cnm rabbim şifa versin yaşlılar böyle benim dedemde alzaimer hasasıydı bizi hatırlamıyordu ama genede dedemizdi çok üzülürdüm hiç ölmesin hep yaşasın derdim ama onlar bizden önce geldikleri için dünyaya dayanamıyorlar yaşlılığa rabbim elden ayaktan düşürüp kimseye muhtaç yaşatmasın hiçbirimizi inş... deden iyidir umarım cnm...

kuzum sen daha önce hamiş kaldın mı? bu ilk mi olacak inş..

olsaydı ilk olacaktı tatlım. inşallah yakın zamanda Rabbim nasip eder çünkü eşim de ben de çok istiyoruz. benim dileğim de kendiliğimden regl olmam. ben 27 yaşımdayım. 14 yıldır her ay bunu yaşıyorum ve daha bugüne kadar 1 günden fazla geciktiğini bilmem. o yüzden kendimi acayip hzuzursuz hissdiyorum. Doktorum olmazsan bir kez daha kan testi yaptırıp ilaca başla dedi ama benim en ufak hamilelik şüphem yok. İlacı 5 gün kullan dedi. Ama ilaç bittikten sonra başlıyor anladığım kadarıyla kanama. bu ayın 24ü benim evlilik yıldönümüm. geçen yıl tatile gitmek istedik ama borçlarımzı daha bitmemişti. Eşim bu yıl birşeyler ayarlamış 21-22-23 nisana. ilaçla regl olmayı beklersem belki o zmaana hala devam ediyor olacak benim korkum o... herşey altüst olacak. Halbuki bu 1-2 gün içinde olsam rahatça bitmiş olur. hatta yumurtlamam bile başlayabilir...

Allahım hakkımda hayırlısını versin benim elimden birşey gelmiyor

yarın sabah giderim belki lekelenmem kırmızıya dönmezse. ama inan kuzum ben hiç ihtimal vermiyorum. İnşallah Yüce Rabbim bir dahaki aya ansip eder.

şimdi haber geldi.doktor ümit yok demiş.gidiyorum

canım çok geçmiş olsun yaaa. deden için hayılısını versin Allahım...

Son düzenleme:
gecikmeden 1-2 gün sonra yaptırmıştım canım, 2.21 çıkmıştı... bugün gecikmenin 5. günü...kahverengi lekelenmem var dünden beri. kırmızılar gelir gibi umuyorum. zaten hiç de gebelik belirtim yok

canım bende hiçbir belirti yaşamamıştım... inş kırmızılar yerine 9 ay sonra bebek gelir

çok geçmiş olsun rabbim şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…