Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım inşallah hamilesindir.....ben de senin durumundaydım bu ay.ilk 3 gün sadce lekelenmem olmuştu,sonra kırmızıya dönmüştü ve bugün 9.gün.hala lekelenmem var.Tüm düzenimi bozdu.İnşallah hamilelikten dolayı bir gecikmedir.

canım inan öyle gerildim ki bu durumdan. ömründe ilk kez 1 haftaya yakın gecikme yaşayıp hamile olmamak, adet de olamamk çok sinir bozucu bir durum... ama bugün sancım var...inşallah düzgün bir şekilde regl olurum da biter bu belirsiz durum. 2 hafta sonra 2 günlük tatile gidicez, 2. evililik yıldönümümüz. herşey bozulsun istemiyorum

Rabbim hayırlısını versin artık benim de diyecek birşeyim yok. Göğüslerim de acımaya başladı iyice, kırmızılar gelse de rahatlasam...

Rabbim acil şifalar versin! Dedeler çok seviliyor değil mi?

sdtive, neden bir kan testi yaptırmayıp hem bizi hem kendini merakta bırakıyorsun :) benim de hiç belirtim yoktu (normal adet belirtilerim dışında) ama işte sonucu biliyorsun. Benim hamilelikle ilgili sıkıntılarım öğrendik yaklaşık bir hafta sonra çıkmaya başladı. Daha çok küçük bir bebişse belirti falan da olmuyor işte.
Hem de belirti olmadığı daha iyi oluyormuş:) ben kimyasallarda acayip koku vs. hassasiyeti yaşamıştım, bunda öyle bir şey yok diye seviniyordum ama biraz büyüdü diye her halde kerata, midemi bulandırıp duruyor!

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah....Bu ay olmasa ble tüm aylar bizim,Rabbi'm nasip edecek inşallah kalben inanıyorum....
adetin gelse bile hiç üzülme,zaten moral olarka güçlü olduğunu düşünüyorum,atlatırsın bu durumu.

cnm hani demişsin ya belirti yok diye ondan srdum daha önce hamişliğinde bi belirtin oldumu acaba diye.. ben bi kez hamiş kaldım düşk yaptım hiç bi belirtim olmadı sadece bi pazar kalktım sabah saat 8-9 arası kahvaltı hazırlarken canım et çekti buzluğumda kemikli et vardı çıkardım düdüklüde pişirdim aç karnına 1 tencere kemikli eti yedim tek başıma elim yüzüm battı resmen sonra kendimden iğrendm ben et seven biri değilim neden bunu yaptım acaba dedim hamiş olcağıma ihtimal vermiyordum düşün yani başkada ne baş dönmesi ne mide bulantısı ne halsizlik ne uyku herşey normal seyrindeydi test yaptım çıkmadı 7. gün pembe çizgi çıktı kan verdim öyle çıktı bu arada kahve rengi lekelenme olmuştu ben adet geliyo sanmıştım durdu sonra olmadı bi daha belki sende benzer şeylerle karşılaşabilirsin... demem o ki kuzummm ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ sen moralini yüksek tut belkide herşey sandığından çok farkı olacaktır (bu arada duphaston içince ilaç bittikten sonra adet oluyordum ben ama senin günün geçtiği için belki sana içerken 2-3 gün içinde etki eder ben günüme yakın başlıyordum ki günümde olayım diye durumlarımız biraz farklı yani öptüm seni diliyorum yarın hamişlik haberinle burda halay çekeriz hayırlısı ile....

kızlar belim çatlayacak gibi ağrıyor. ilaç da alamıyorum. nasıl rahatlatırım fikri olan var mı???

kızlar belim çatlayacak gibi ağrıyor. ilaç da alamıyorum. nasıl rahatlatırım fikri olan var mı???

canım çok agrın varsa bi duşa gir ama çok sıcak olmasın ve suyu asla direk kasıkalrına tutma tamam mı
vücudunu bi yıka hatta sadece ıslat 5 dk hemen cık :)
sonra gec uzan ama ayakların yüksekte olsun yarım saate gecer ağrın
hızlı hareket etme çok ayakta durma yarım saate atyakta duruyosan 1 saat ayajkalrını uzatarak dinlen
ilk haftalar dinlenmek çok önemli

ben de ne dinleniyorum sorma gitsin! hep misafir ağırlamak zorunda kalıyorum. kimseye de söylemedim hamileliği... bir duşa giricem zaten birazdan sonra da annemlere gidip orada yatayım artık. bir de grip oldum çok şükür yani bebişten korktuğum kadar sıkıntım yok ama kendim hastayım :) zaten bu çürük anne ile çocuk ne yapacak bilmiyorum!

canıma annenlere nası gitcen yuruyerek mı bana sorarsan once bı yarım saat ayakalrını yıuksege koyup uzan
agrın gecınce git sana tavsıyem budur annene sonra da gidersin....ilk haftalar ciddi söyluyorum bunu
dinlenmek çok çok önemli su an agrın varken dusta uzun sure kalma en fazla 10 dk....git uzan bak
gelir yolarım saçlarını heaaaaa yat kısss

Son düzenleme:

tamam tamam önce yatar sonra giderim kızma:18::18::18: arabayla gidicem annemlere o yüzden çok yorulmam ama önce kendimi bir duşa sokmam, sonra üst baş ayarlamam lazım çünkü bir kaç gün orada kalıcam. havalar da bir tuhaf ince giysem olmuyor kalın giysem olmuyor. zaten menopozlu gibiyim. bir ateş basıyor bir üşüyorum. ayyy valla bu kadınların normal bir hali yok! her günümüz ayrı terane

ay annemlere gidicem yazını okuyunca nası bi şok geçirdiysem gripim yazdıgını sonra okuyunca farkettim
çok gecmıs olsun canım dinlen de eşya mı haızlrıyosun napııyosun sonra yap Allah aşkına yat yaa
ıkıncı bebegımde hastanede yatarken hemşire bildiğin basımda nöbet tuttu sırtımı dayayım bacakalrımı uzatayım
diyorum hayır olmaz dümdüz yatıcaksın bacakalr yukarda diye bekledi basımda çok önemli böyle yatman demişti
ben de annemlerde kalmsıtım 1 hafta da su almaya bıle kalkmamıstım ve tehlıke gecmıstı sorunalrı atlatmıstım
yani ne diyoruuuzz dinlenmek dinlenmek dinlenmekkkk.....ağrın muhtemelen çok ayakta kaldıgın için oldu
yorulmıyceksııınnn o kadar uzanıcaksın uzanıcaksınnnn duşların uzun sürmicek vee hızlı hareket etmıceksın
eğer yapıyorsan benım gibi son 3 merdiven kala atlamıcaksın kendını koltuga bırakmıycaksın vs vs okey anlaştık
bi daha belım agrıyo lafı duyarsam vururum vurmayadabilirum ama garantisi yok

hee bi de arabayı kendın mı kullanıcaksın eger bas dönmen vs varsa dıkkatlı kullan basın dıoncenı fln analdıgın anda
çek kenara bak sırf bu yuzden hamılelre ılk ay raba sürmeyı yasaklıyolar...ok ani gaz freni de yasakladım gitti ahauahaua

Son düzenleme:
ALLAH İYİLİĞİNİZİ VERSİN EMİ GÜLDÜRDÜNÜZ BENİ MÜŞTERİNİN ÖNÜNDE ADAMLAR BENİ SIYIRDIM SANACAKLAR... yolmayın birbirinizi yaaa bak ayırmam haaa ayrıca hamiş hanımlar dikkat olun yeğenlerimizin rahatı önemli bizler için ona göre ayaklarını denk alın....

sdtive cnm valla telden takip ettim dun senı ne oldu ne etti diye yanlız kızdım sana yahu herkes burda senden umutluyken sen tutturdun hamıle değilim diye yahu nerden biliyorsun dunya kdr örnek hamılelık belirtisi olmadan hamiş olduğunu öğrenıyor ve inşallah o örneklerin içinde sende olursun tatlım olumlu düşün cnm yarını sabırsızlıkla beklıyorum

ay doktorum gibi konuştun :) o da bana kızıyor dinlen diye. ama ben hiç dinlenemiyorum ya. tabi uyku bastırınca bir güzel uyuyorum o ayrı. ama son günlerde geceleri hep kabus görüyorum gece uyuyamıyorum sabah namaztan sonra geç saatlere kadar anca topluyorum kendimi. of ne bileyim ben hiç adapte olamadım bu işe. beslenmemi de düzeltemedim bir türlü. hem de çok korkuyorum. kanama falan olmasın diye. zaten benim belim hassas şimdi çok ağrıyor işte. ama bir güzel dinlenmem lazım. onu da en çok annemlerde yapıyorum. yemek falan da hazır oh :)

arabayı da kendim sürüyorum. doktor yasakladığı halde ama ne yapayım annem uzakta mecburum yani :) ama hamilelikten beri hız yapmamaya çalışıyorum. ay beni görseniz kesin döversiniz ben anladım! hız yapmamaya çalıştığım da kaç km desem kesin herkes sopalar

SİNHUS hoşgeldin!

arabayı da kendim sürüyorum. doktor yasakladığı halde ama ne yapayım annem uzakta mecburum yani :) ama hamilelikten beri hız yapmamaya çalışıyorum. ay beni görseniz kesin döversiniz ben anladım! hız yapmamaya çalıştığım da kaç km desem kesin herkes sopalar

SİNHUS hoşgeldin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…