- Konu Sahibi minikgelin
-
- #18.561
anım benim hamile gibi değilim ki ama aksine regl olacak gibiyim... geç döllenme bile olsam belirtilerim başlamalıydı benim, yani eğer bebek olsaydı... kahverengi lekelenmem var, kanamaya döner belki bugün. yine dönmezse yarın sabah veririm kan
canım inşallah hamilesindir.....ben de senin durumundaydım bu ay.ilk 3 gün sadce lekelenmem olmuştu,sonra kırmızıya dönmüştü ve bugün 9.gün.hala lekelenmem var.Tüm düzenimi bozdu.İnşallah hamilelikten dolayı bir gecikmedir.
Rabbim acil şifalar versin! Dedeler çok seviliyor değil mi?günaydın kızlar.ben güne kötü başladım.dedemi yoğun bakıma kaldırmışlar.hiç doğru düzgün haber alamıyorum.her ardığım farklı bişey söylüyo.babam beyninin 4te 3 ünde kanama var dedi.annem belli değil dedi.acaba anneme de gerçeği söylemiyolarmı.off çok kötüyüm.daha dün konuşmuştum dedemle.iyi değilim kızım dedi bana.çok konuşamadık.bu belirsizle duramıycam burda.büyük ihtimal gidicem çoruma.
canım inan öyle gerildim ki bu durumdan. ömründe ilk kez 1 haftaya yakın gecikme yaşayıp hamile olmamak, adet de olamamk çok sinir bozucu bir durum... ama bugün sancım var...inşallah düzgün bir şekilde regl olurum da biter bu belirsiz durum. 2 hafta sonra 2 günlük tatile gidicez, 2. evililik yıldönümümüz. herşey bozulsun istemiyorum
Rabbim hayırlısını versin artık benim de diyecek birşeyim yok. Göğüslerim de acımaya başladı iyice, kırmızılar gelse de rahatlasam...
canım inan öyle gerildim ki bu durumdan. ömründe ilk kez 1 haftaya yakın gecikme yaşayıp hamile olmamak, adet de olamamk çok sinir bozucu bir durum... ama bugün sancım var...inşallah düzgün bir şekilde regl olurum da biter bu belirsiz durum. 2 hafta sonra 2 günlük tatile gidicez, 2. evililik yıldönümümüz. herşey bozulsun istemiyorum
Rabbim hayırlısını versin artık benim de diyecek birşeyim yok. Göğüslerim de acımaya başladı iyice, kırmızılar gelse de rahatlasam...
olsaydı ilk olacaktı tatlım. inşallah yakın zamanda Rabbim nasip eder çünkü eşim de ben de çok istiyoruz. benim dileğim de kendiliğimden regl olmam. ben 27 yaşımdayım. 14 yıldır her ay bunu yaşıyorum ve daha bugüne kadar 1 günden fazla geciktiğini bilmem. o yüzden kendimi acayip hzuzursuz hissdiyorum. Doktorum olmazsan bir kez daha kan testi yaptırıp ilaca başla dedi ama benim en ufak hamilelik şüphem yok. İlacı 5 gün kullan dedi. Ama ilaç bittikten sonra başlıyor anladığım kadarıyla kanama. bu ayın 24ü benim evlilik yıldönümüm. geçen yıl tatile gitmek istedik ama borçlarımzı daha bitmemişti. Eşim bu yıl birşeyler ayarlamış 21-22-23 nisana. ilaçla regl olmayı beklersem belki o zmaana hala devam ediyor olacakbenim korkum o... herşey altüst olacak. Halbuki bu 1-2 gün içinde olsam rahatça bitmiş olur. hatta yumurtlamam bile başlayabilir...
Allahım hakkımda hayırlısını versin benim elimden birşey gelmiyor
yarın sabah giderim belki lekelenmem kırmızıya dönmezse. ama inan kuzum ben hiç ihtimal vermiyorum. İnşallah Yüce Rabbim bir dahaki aya ansip eder.
kızlar belim çatlayacak gibi ağrıyor. ilaç da alamıyorum. nasıl rahatlatırım fikri olan var mı???
canım çok agrın varsa bi duşa gir ama çok sıcak olmasın ve suyu asla direk kasıkalrına tutma tamam mı
vücudunu bi yıka hatta sadece ıslat 5 dk hemen cık :)
sonra gec uzan ama ayakların yüksekte olsun yarım saate gecer ağrın
hızlı hareket etme çok ayakta durma yarım saate atyakta duruyosan 1 saat ayajkalrını uzatarak dinlen
ilk haftalar dinlenmek çok önemli
ben de ne dinleniyorum sorma gitsin! hep misafir ağırlamak zorunda kalıyorum. kimseye de söylemedim hamileliği... bir duşa giricem zaten birazdan sonra da annemlere gidip orada yatayım artık. bir de grip oldum çok şükür yani bebişten korktuğum kadar sıkıntım yok ama kendim hastayım :) zaten bu çürük anne ile çocuk ne yapacak bilmiyorum!
canıma annenlere nası gitcen yuruyerek mı bana sorarsan once bı yarım saat ayakalrını yıuksege koyup uzan
agrın gecınce git sana tavsıyem budur annene sonra da gidersin....ilk haftalar ciddi söyluyorum bunu
dinlenmek çok çok önemli su an agrın varken dusta uzun sure kalma en fazla 10 dk sonra git uzan bak
gelir yolarım saçlarını heaaaaa yat kısss
tamam tamam önce yatar sonra giderim kızma:18::18::18: arabayla gidicem annemlere o yüzden çok yorulmam ama önce kendimi bir duşa sokmam, sonra üst baş ayarlamam lazım çünkü bir kaç gün orada kalıcam. havalar da bir tuhaf ince giysem olmuyor kalın giysem olmuyor. zaten menopozlu gibiyim. bir ateş basıyor bir üşüyorum. ayyy valla bu kadınların normal bir hali yok! her günümüz ayrı terane
ay annemlere gidicem yazını okuyunca nası bi şok geçirdiysem gripim yazdıgını sonra okuyunca farkettim
çok gecmıs olsun canım dinlen de eşya mı haızlrıyosun napııyosun sonra yap Allah aşkına yat yaa
ıkıncı bebegımde hastanede yatarken hemşire bildiğin basımda nöbet tuttu sırtımı dayayım bacakalrımı uzatayım
diyorum hayır olmaz dümdüz yatıcaksın bacakalr yukarda diye bekledi basımda çok önemli böyle yatman demişti
ben de annemlerde kalmsıtım 1 hafta da su almaya bıle kalkmamıstım ve tehlıke gecmıstı sorunalrı atlatmıstım
yani ne diyoruuuzz dinlenmek dinlenmek dinlenmekkkk.....ağrın muhtemelen çok ayakta kaldıgın için oldu
yorulmıyceksııınnn o kadar uzanıcaksın uzanıcaksınnnn duşların uzun sürmicek vee hızlı hareket etmıceksın
eğer yapıyorsan benım gibi son 3 merdiven kala atlamıcaksınkendını koltuga bırakmıycaksın vs vs okey anlaştık
bi daha belım agrıyo lafı duyarsam vururum vurmayadabilirum ama garantisi yok
slm kızlar nasılsınız
ay annemlere gidicem yazını okuyunca nası bi şok geçirdiysem gripim yazdıgını sonra okuyunca farkettim
çok gecmıs olsun canım dinlen de eşya mı haızlrıyosun napııyosun sonra yap Allah aşkına yat yaa
ıkıncı bebegımde hastanede yatarken hemşire bildiğin basımda nöbet tuttu sırtımı dayayım bacakalrımı uzatayım
diyorum hayır olmaz dümdüz yatıcaksın bacakalr yukarda diye bekledi basımda çok önemli böyle yatman demişti
ben de annemlerde kalmsıtım 1 hafta da su almaya bıle kalkmamıstım ve tehlıke gecmıstı sorunalrı atlatmıstım
yani ne diyoruuuzz dinlenmek dinlenmek dinlenmekkkk.....ağrın muhtemelen çok ayakta kaldıgın için oldu
yorulmıyceksııınnn o kadar uzanıcaksın uzanıcaksınnnn duşların uzun sürmicek vee hızlı hareket etmıceksın
eğer yapıyorsan benım gibi son 3 merdiven kala atlamıcaksınkendını koltuga bırakmıycaksın vs vs okey anlaştık
hee bi de arabayı kendın mı kullanıcaksın eger bas dönmen vs varsa dıkkatlı kullan basın dıoncenı fln analdıgın anda
çek kenara bak sırf bu yuzden hamılelre ılk ay raba sürmeyı yasaklıyolar...ok ani gaz freni de yasakladım gitti ahauahaua
hee bi de arabayı kendın mı kullanıcaksın eger bas dönmen vs varsa dıkkatlı kullan basın dıoncenı fln analdıgın anda
çek kenara bak sırf bu yuzden hamılelre ılk ay raba sürmeyı yasaklıyolar...ok ani gaz freni de yasakladım gitti ahauahaua
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?