- Konu Sahibi minikgelin
-
- #18.581
ay annemlere gidicem yazını okuyunca nası bi şok geçirdiysem gripim yazdıgını sonra okuyunca farkettim
çok gecmıs olsun canım dinlen de eşya mı haızlrıyosun napııyosun sonra yap Allah aşkına yat yaa
ıkıncı bebegımde hastanede yatarken hemşire bildiğin basımda nöbet tuttu sırtımı dayayım bacakalrımı uzatayım
diyorum hayır olmaz dümdüz yatıcaksın bacakalr yukarda diye bekledi basımda çok önemli böyle yatman demişti
ben de annemlerde kalmsıtım 1 hafta da su almaya bıle kalkmamıstım ve tehlıke gecmıstı sorunalrı atlatmıstım
yani ne diyoruuuzz dinlenmek dinlenmek dinlenmekkkk.....ağrın muhtemelen çok ayakta kaldıgın için oldu
yorulmıyceksııınnn o kadar uzanıcaksın uzanıcaksınnnn duşların uzun sürmicek vee hızlı hareket etmıceksın
eğer yapıyorsan benım gibi son 3 merdiven kala atlamıcaksınkendını koltuga bırakmıycaksın vs vs okey anlaştık
bi daha belım agrıyo lafı duyarsam vururum vurmayadabilirum ama garantisi yok
hee bi de arabayı kendın mı kullanıcaksın eger bas dönmen vs varsa dıkkatlı kullan basın dıoncenı fln analdıgın anda
çek kenara bak sırf bu yuzden hamılelre ılk ay raba sürmeyı yasaklıyolar...ok ani gaz freni de yasakladım gitti ahauahaua
sağol canım iyidir ya iş güç :) yarın adet olcam güüyaa ne agrım vaar ne sızım
kan tetsıde yaptrıdım relaxx bi şekılde beklıyorum adetimi eheheh :)
sen naıslsın ?
ALLAH İYİLİĞİNİZİ VERSİN EMİ GÜLDÜRDÜNÜZ BENİ MÜŞTERİNİN ÖNÜNDE ADAMLAR BENİ SIYIRDIM SANACAKLAR... yolmayın birbirinizi yaaa bak ayırmam haaaayrıca hamiş hanımlar dikkat olun yeğenlerimizin rahatı önemli bizler için ona göre ayaklarını denk alın....
herkes için hayırlısı ve istediği olsun
ay doktorum gibi konuştun :) o da bana kızıyor dinlen diye. ama ben hiç dinlenemiyorum ya. tabi uyku bastırınca bir güzel uyuyorum o ayrı. ama son günlerde geceleri hep kabus görüyorum gece uyuyamıyorumsabah namaztan sonra geç saatlere kadar anca topluyorum kendimi. of ne bileyim ben hiç adapte olamadım bu işe. beslenmemi de düzeltemedim bir türlü. hem de çok korkuyorum. kanama falan olmasın diye. zaten benim belim hassas şimdi çok ağrıyor işte. ama bir güzel dinlenmem lazım. onu da en çok annemlerde yapıyorum. yemek falan da hazır oh :)
okumuştum cnm hayırlısı olsun hayırlı zamanda gelsin bebişlerimiz bende dun cok gezdım hava yağmurlu bugun yatışlardayımbenımde haftaya bugun batım hayırlısı olsun hakkımızda artık1 hafta kala başlıyor acabalar insanda ister istemez
arabayı da kendim sürüyorum. doktor yasakladığı halde ama ne yapayım annem uzakta mecburum yani :) ama hamilelikten beri hız yapmamaya çalışıyorum. ay beni görseniz kesin döversiniz ben anladım! hız yapmamaya çalıştığım da kaç km desem kesin herkes sopalar
SİNHUS hoşgeldin!
eheuheeu hamile ve dinlenmeyen herkesi yoluyorum bilginize
amin ecmain inşallah :)
yavas yava scanım daha 6 haftadasın yanı zamanla alısıcaksın korkuyosan güzelce dualarını oku vee
seni koruyacak Allah tan baska hiçbi varlıgın olmadıgına dair düşün ve bunu mantıgınla doğrula o zmaan rahatalrsın :)
cunku dua okumak baskaa teslım olmak baska bişey :)
sdtive, neden bir kan testi yaptırmayıp hem bizi hem kendini merakta bırakıyorsun :) benim de hiç belirtim yoktu (normal adet belirtilerim dışında) ama işte sonucu biliyorsun. Benim hamilelikle ilgili sıkıntılarım öğrendik yaklaşık bir hafta sonra çıkmaya başladı. Daha çok küçük bir bebişse belirti falan da olmuyor işte.
Hem de belirti olmadığı daha iyi oluyormuş:) ben kimyasallarda acayip koku vs. hassasiyeti yaşamıştım, bunda öyle bir şey yok diye seviniyordum ama biraz büyüdü diye her halde kerata, midemi bulandırıp duruyor!
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah....Bu ay olmasa ble tüm aylar bizim,Rabbi'm nasip edecek inşallah kalben inanıyorum....
adetin gelse bile hiç üzülme,zaten moral olarka güçlü olduğunu düşünüyorum,atlatırsın bu durumu.
cnm hani demişsin ya belirti yok diye ondan srdum daha önce hamişliğinde bi belirtin oldumu acaba diye.. ben bi kez hamiş kaldım düşk yaptım hiç bi belirtim olmadı sadece bi pazar kalktım sabah saat 8-9 arası kahvaltı hazırlarken canım et çekti buzluğumda kemikli et vardı çıkardım düdüklüde pişirdim aç karnına 1 tencere kemikli eti yedim tek başıma elim yüzüm battı resmen sonra kendimden iğrendm ben et seven biri değilim neden bunu yaptım acaba dedim hamiş olcağıma ihtimal vermiyordum düşün yani başkada ne baş dönmesi ne mide bulantısı ne halsizlik ne uyku herşey normal seyrindeydi test yaptım çıkmadı 7. gün pembe çizgi çıktı kan verdim öyle çıktı bu arada kahve rengi lekelenme olmuştu ben adet geliyo sanmıştım durdu sonra olmadı bi daha belki sende benzer şeylerle karşılaşabilirsin... demem o ki kuzummm ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ sen moralini yüksek tut belkide herşey sandığından çok farkı olacaktır (bu arada duphaston içince ilaç bittikten sonra adet oluyordum ben ama senin günün geçtiği için belki sana içerken 2-3 gün içinde etki eder ben günüme yakın başlıyordum ki günümde olayım diye durumlarımız biraz farklı yaniöptüm seni diliyorum yarın hamişlik haberinle burda halay çekeriz hayırlısı ile....
sdtive cnm valla telden takip ettim dun senı ne oldu ne etti diye yanlız kızdım sana yahu herkes burda senden umutluyken sen tutturdun hamıle değilim diye yahu nerden biliyorsun dunya kdr örnek hamılelık belirtisi olmadan hamiş olduğunu öğrenıyor ve inşallah o örneklerin içinde sende olursun tatlım olumlu düşün cnm yarını sabırsızlıkla beklıyorum
amın ınsallah canım ayy sorma son bı hafta cok kötü oluyo sırf bu yuzden gidfip erkenden kan testı yaptırdım
cunku bildiğin psikolojım bozuluyo ne oldu n e olucak vs derken bi de hala beyaz beyaz akıntım gelıo uyku basmalar
fln fln bildiğin gebelık belirtileri kafaya takmamak için test yaptrdm bende :)
ben 10 aydır bebiş planları içindeyim ama kan testine hiç gitmedim zaten günü hiç gecmedı de senın gibi erken gitmek off o daha kötü yaww eğer hazirana kdr gelmezse bebişim bi o zaman gitcem tatile gitmeden bi kan testi yaptırcam o kdr inşallah gelirse o zamana kdr tatilim iptal olur onada razıyım beyin ne kdr kandırıyor bizi uyku basmaların hep beyinin oyunu işte
raavis hb tatlım ay-she az bağırıyor sana anlaşıldı yokmu senı yakındalarından dövecek biri
ben 10 aydır bebiş planları içindeyim ama kan testine hiç gitmedim zaten günü hiç gecmedı de senın gibi erken gitmek off o daha kötü yaww eğer hazirana kdr gelmezse bebişim bi o zaman gitcem tatile gitmeden bi kan testi yaptırcam o kdr inşallah gelirse o zamana kdr tatilim iptal olur onada razıyım beyin ne kdr kandırıyor bizi uyku basmaların hep beyinin oyunu işte
canım perşembe yaptırmıştım, çıkmamaıştı. doktorum da pazartesine kadar bekle, gelmezse yaptırısın dedi. ama bugün ağrım var, tam regl sancısı gibi. dünden beri de kahverengi lekelenmem var. yani gelecek gibi kırmızılar.
.
tabi ki. teslim olmak çok başkaymış. ben bu hamilelikte onu yaşadım. bu ay tam böyle acizliğimi anladım, dedim ki Allah'ım bu benim planlamamla falan olacak iş değil, Sen nasip edersen olacak anladım bunu. Sen hayırlı zamanda ver dedim, hiç ümidim yokken geliverdi minik! Şimdiden sonra da biraz daha dikkat etsem iyi olacak biliyorum ama illa ki bir iş çıkıyor. daha şimdiden ileri tarihli misafirlerim var düşün yani. Neyse Rabbim korusun ufaklığı benim dikkat edeceğim yok
canım benim, sinhusum, kızma... inasan garip bir şekilde hissediyor işte o yüzden ısrarla değilim diyorum. yanılmadım da galiba çünkü regl sancım başladı. kırmızılar da gelir daha fazla bekletmeden. takdir edersiniz ki ben ehrkesten çok isterim şu an hamile olmayı ama biliyorum ki değili. Bana inancınız, desteğiniz, verdiğiniz moral için gerçekten minnettarım tatlım ama ben de iyi kötü tanıyorum artık kendimi...
selamlar yine....bugün yine dalgınlardayım..
çalışmalar başladı....ama bugün yine kırmızılar geldi bikaç damla,dün gece de gelmiş.:44::44:
ne bitmez bişeymiş bu ya...sıkıldım iyice....Namazlara da başlayamadım,bu ay çok tuhaf.
eheueheue aynen
canım bana da reglın gelecekmıs gibi gelıo hakkında hayırlısı olsun ınsallah üzülme beraber calısıcaz gene bu ayy ınsallah yarın benımde
regl gellıcek ınsallah haydı bakalım benım siklus 27 gun senın kaç ??? belkım aynı anda veırrız hamıs haberını
üzülmek yıkılmak yookkkk
haklısın canım,ben de akıntının rengi beyaza dönene kadar kılınmaz dye biliyorum.Dün abdest aldım,bugün gitti işte hafif gelmiş,pembemsi.Ama abdestin gittiini düşünüyorum.Sonuçta abdest ruhun rahatlamasıdır.Abdestin gittiğini düşünüyorum,şüphe girince bitiyor bu durum.ben de dün ha oldum ha olucam diye öğlenden itibaren kılmadım, lekelenmem var abdest tutmaz diye. bugün olucam sanırım. sen de akıntın tam olarak kesilene kadar kılma canım ya, olsun başlarsın yine sonra
cnm eğer gelirse kırmızılar nacizane ovulasyon testi kullan istersen karıştı yumurtlama tarihin
cnm eğer gelirse kırmızılar nacizane ovulasyon testi kullan istersen karıştı yumurtlama tarihin
haklısın canım,ben de akıntının rengi beyaza dönene kadar kılınmaz dye biliyorum.Dün abdest aldım,bugün gitti işte hafif gelmiş,pembemsi.Ama abdestin gittiini düşünüyorum.Sonuçta abdest ruhun rahatlamasıdır.Abdestin gittiğini düşünüyorum,şüphe girince bitiyor bu durum.
selamlar canımmmm
benim de yumurtlama tarihlerim karıştı gibi geliyor.ilk 3 gün az gelmişti,sonra da çoğaldı,şimdi 9.gündeyim ve sabah gelmiş az.....
o yüzden ben bu ay değişiklik yapıp,adet gelene kadar çalışmayı 2 günde bir yapmayı planlıyorum kısmet artık.
canım benim normalde 28 günde 1, ama bu ay bugün 34 olduömrümde ilk defa hem de...onun için bir dahaki ay kaç olur bilemiyorum. inşallah eski düzenime dönerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?