Sabredenler Kulübü 2012 :)

arabayı da kendim sürüyorum. doktor yasakladığı halde ama ne yapayım annem uzakta mecburum yani :) ama hamilelikten beri hız yapmamaya çalışıyorum. ay beni görseniz kesin döversiniz ben anladım! hız yapmamaya çalıştığım da kaç km desem kesin herkes sopalar

SİNHUS hoşgeldin!

sağol canım iyidir ya iş güç :) yarın adet olcam güüyaa ne agrım vaar ne sızım
kan tetsıde yaptrıdım relaxx bi şekılde beklıyorum adetimi eheheh :)

sen naıslsın ?

okumuştum cnm hayırlısı olsun hayırlı zamanda gelsin bebişlerimiz bende dun cok gezdım hava yağmurlu bugun yatışlardayım benımde haftaya bugun batım hayırlısı olsun hakkımızda artık1 hafta kala başlıyor acabalar insanda ister istemez

eheuheeu hamile ve dinlenmeyen herkesi yoluyorum bilginize

herkes için hayırlısı ve istediği olsun

amin ecmain inşallah :)

yavas yava scanım daha 6 haftadasın yanı zamanla alısıcaksın korkuyosan güzelce dualarını oku vee
seni koruyacak Allah tan baska hiçbi varlıgın olmadıgına dair düşün ve bunu mantıgınla doğrula o zmaan rahatalrsın :)
cunku dua okumak baskaa teslım olmak baska bişey :)

amın ınsallah canım ayy sorma son bı hafta cok kötü oluyo sırf bu yuzden gidfip erkenden kan testı yaptırdım
cunku bildiğin psikolojım bozuluyo ne oldu n e olucak vs derken bi de hala beyaz beyaz akıntım gelıo uyku basmalar
fln fln bildiğin gebelık belirtileri kafaya takmamak için test yaptrdm bende :)

araba sür ama dıkkatlı sür yanı basın dondugu veya gözun karardıgı anda cek saga bekle bu tür şeyleri
baş dönmesi herkesde olmaz ama gebelıkde sık olan bişey :)

tabi ki. teslim olmak çok başkaymış. ben bu hamilelikte onu yaşadım. bu ay tam böyle acizliğimi anladım, dedim ki Allah'ım bu benim planlamamla falan olacak iş değil, Sen nasip edersen olacak anladım bunu. Sen hayırlı zamanda ver dedim, hiç ümidim yokken geliverdi minik! Şimdiden sonra da biraz daha dikkat etsem iyi olacak biliyorum ama illa ki bir iş çıkıyor. daha şimdiden ileri tarihli misafirlerim var düşün yani. Neyse Rabbim korusun ufaklığı benim dikkat edeceğim yok

canım perşembe yaptırmıştım, çıkmamaıştı. doktorum da pazartesine kadar bekle, gelmezse yaptırısın dedi. ama bugün ağrım var, tam regl sancısı gibi. dünden beri de kahverengi lekelenmem var. yani gelecek gibi kırmızılar.

Allaha çok şükür güçlüyüm canım benim...tabi üzülüyorum, keşke olsaydı diyorum, içimde bir can hissetmek için deliriyorum ama hep hayırlı zaman diye dua ediyorum.inşallah yakındır

tabi ki kesilmez canım benim...ama insan zamanla kendi vücudunu tanıyor ve ben regl olacak gibiyim. o yüzden rahatım bu kadar... belki de ilaç içmeme gerek kalmadan gelir kırmızılar. çünkü sancım başladı

canım benim, sinhusum, kızma... inasan garip bir şekilde hissediyor işte o yüzden ısrarla değilim diyorum. yanılmadım da galiba çünkü regl sancım başladı. kırmızılar da gelir daha fazla bekletmeden. takdir edersiniz ki ben ehrkesten çok isterim şu an hamile olmayı ama biliyorum ki değili. Bana inancınız, desteğiniz, verdiğiniz moral için gerçekten minnettarım tatlım ama ben de iyi kötü tanıyorum artık kendimi...

canım benim, sinhusum, kızma... inasan garip bir şekilde hissediyor işte o yüzden ısrarla değilim diyorum. yanılmadım da galiba çünkü regl sancım başladı. kırmızılar da gelir daha fazla bekletmeden. takdir edersiniz ki ben ehrkesten çok isterim şu an hamile olmayı ama biliyorum ki değili. Bana inancınız, desteğiniz, verdiğiniz moral için gerçekten minnettarım tatlım ama ben de iyi kötü tanıyorum artık kendimi...[/QUOTE]

sancıların varda lekelenmem varmı bugun ak koyun kara koyun belli olcak aslında

selamlar yine....bugün yine dalgınlardayım..
çalışmalar başladı....ama bugün yine kırmızılar geldi bikaç damla,dün gece de gelmiş.:44::44:
ne bitmez bişeymiş bu ya...sıkıldım iyice....Namazlara da başlayamadım,bu ay çok tuhaf.

raavis hb tatlım ay-she az bağırıyor sana anlaşıldı yokmu senı yakındalarından dövecek biri

eheueheue aynen

canım ben düzenli muayeneme gıttıgım ve tüm tetkıklerım yapıldıgı ıcın hamıle kalmama engel bi durum yok onun ıcın her ay
oalbilri die düşünüyorum ama bu ay emınım kı yum kistelşti cunku baya bi sızlıyo kasıgım bi de üşüttüm ohh misss :)
akıntı da sanırım kıstten dolayı gelıo neysem regl olsam geccek rahatlıcak gene bi kadın doğuam gidicem regl bitince
tahlıleırmı neym yaptırıcam bakalım kısmet Rabbım ne zmana nasib ederse napalımm elden bişi gelmıokı
bu ay eısmde ürolojıye gıdıcek sperm testı vercek onu da biş kontrol ettırelım die düşündk

canım bana da reglın gelecekmıs gibi gelıo hakkında hayırlısı olsun ınsallah üzülme beraber calısıcaz gene bu ayy ınsallah yarın benımde
regl gellıcek ınsallah haydı bakalım benım siklus 27 gun senın kaç ??? belkım aynı anda veırrız hamıs haberını
üzülmek yıkılmak yookkkk

amin canım amin hepimiz Allah a aemnaetizz bişiolmıcak ınsallah ama Allah buyuruyor ki

've biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık....!
İsra\13

yanı Allah ın takdiri ama bizim çabamız da çok çok önemli :)

Son düzenleme:

sancıların varda lekelenmem varmı bugun ak koyun kara koyun belli olcak aslında[/QUOTE]

var tatlım ya hatta daha koyu kahve gibi...geliyorlar yani, yoldalar

ben de dün ha oldum ha olucam diye öğlenden itibaren kılmadım, lekelenmem var abdest tutmaz diye. bugün olucam sanırım. sen de akıntın tam olarak kesilene kadar kılma canım ya, olsun başlarsın yine sonra

canım benim normalde 28 günde 1, ama bu ay bugün 34 oldu ömrümde ilk defa hem de...onun için bir dahaki ay kaç olur bilemiyorum. inşallah eski düzenime dönerim

canım benim normalde 28 günde 1, ama bu ay bugün 34 oldu ömrümde ilk defa hem de...onun için bir dahaki ay kaç olur bilemiyorum. inşallah eski düzenime dönerim[/QUOTE]

cnm eğer gelirse kırmızılar nacizane ovulasyon testi kullan istersen karıştı yumurtlama tarihin

ben de dün ha oldum ha olucam diye öğlenden itibaren kılmadım, lekelenmem var abdest tutmaz diye. bugün olucam sanırım. sen de akıntın tam olarak kesilene kadar kılma canım ya, olsun başlarsın yine sonra
haklısın canım,ben de akıntının rengi beyaza dönene kadar kılınmaz dye biliyorum.Dün abdest aldım,bugün gitti işte hafif gelmiş,pembemsi.Ama abdestin gittiini düşünüyorum.Sonuçta abdest ruhun rahatlamasıdır.Abdestin gittiğini düşünüyorum,şüphe girince bitiyor bu durum.

cnm eğer gelirse kırmızılar nacizane ovulasyon testi kullan istersen karıştı yumurtlama tarihin

selamlar canımmmm

benim de yumurtlama tarihlerim karıştı gibi geliyor.ilk 3 gün az gelmişti,sonra da çoğaldı,şimdi 9.gündeyim ve sabah gelmiş az.....
o yüzden ben bu ay değişiklik yapıp,adet gelene kadar çalışmayı 2 günde bir yapmayı planlıyorum kısmet artık.

Son düzenleme:

çok haklısın tatlım, elimde var zaten, kullanıyım ben bu ay...

bence de önemli olan o, sen şüphe ediyorsan olmuyor, o halde ibadet de yarım oluyor sanki. bu akşam yeniden alırsın abdest cnm

mrb arkadaşlar.uzun süredir giriyorum çıkıyorum hemen yoğunluktan dolayı.özledim sizleri.sdtve cim umarım hamişsindir.yarın bi yaptır bakalım tekrar.

slm bitanem off ya valla ben gün aşırı yapamıyrum adete kdr muhakkak sekmeye uğruyor sen hiç kullandın mı ovulasyon kullan istersen hem vucudunu tanırsın

ayy evet ben de bu ay alcam ovuylasyon tetsı kzılar kımden alıosnz nette sölin bende alımm yaa :)

canım benim normalde 28 günde 1, ama bu ay bugün 34 oldu ömrümde ilk defa hem de...onun için bir dahaki ay kaç olur bilemiyorum. inşallah eski düzenime dönerim

analdım canım baya gecıkmıss ınslalah bu ay nasıb olur bıze bebısleırmızz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…