Sabredenler Kulübü 2012 :)

anlat bacımda siz alışkınsınız gerci ben en cok 60 gelsini merak ediyorum oda benım gibi çok korkuyor acıyacakmı ne yapacak diye

kuzucummm yazdıklarınızı okudum da hemenn gelemedim kuzumm

muhabbet doğumdan açılmışşş ee ben de ürkenlerin en önünde giden biri olarak kem küm hiçç mi hiçç düşünmedimm

haftaya randevu alacağımm kuzumm, tıpış tıpış gidiyorumm eşime diyorum bir şey olursa hemen içeri gel diye

şeyy muayene sırasında içerde olmasın ama değil miii

çok çok geçmiş olsun bacım,benimkide onun bi değişiği sanırım tekrarladı ama ben korkumdan tekrar dra giedememki he he

oyyy cnm sanada gecmiş olsun kolonoskopiden mi bahsediyorsun anlamadım ama cnm sakın ihmal etme benım doktorum cok iyi sğlsun hemen bişeyın olursa gel diyor azmadan başka ilaç takviyesi veririz diyor onun için sakın sakın ihmal etme

olmasın cnm ama bi akraba arkadaşın falan varsa cevrende o girebilir yanına kadın içerde gerci ne olcak bişey olmazda bizim husnu kuruntumuz

tatlımmm inş güzel sonuçlar alırızz evett sorma ben hala korkumu yenmedim, sadece telkin ediyorum kendimi elin mahkum ideceksin diyorum susturuyorumm..

tabi, doktorun önünde bayılna kadar sürer bu telkinlerr

haftaya alayım diyorum randevuyu malum özel hastane bekli yer bulamam diye. 2 mayıs için alacağım. adetin 3. ünü yapıyor :18:

bacum benimkinin ilaçla tedavisi yok mutlaka ameliyat olmam gerekiyor iltihapın alınması gerekiyor,onun için 3. ameliyata tıpış tıpış gidemicem malesef ne olacaksa olsun.....
bak şimdi benim bağırsaklarrımdaki iltihap afedersin popodan biyerden çıkyor kenine yer ediyor ben ilkten sivilce sandım gitmedim falan kanıyordu iltihap akıyordu orda kocaman bi yer ediyor,şu andada şişlilk var öle işte alınmazsa gittikçe yayılıyor diyem

olmasın cnm ama bi akraba arkadaşın falan varsa cevrende o girebilir yanına kadın içerde gerci ne olcak bişey olmazda bizim husnu kuruntumuz

ahh ahh kuzum gurbette olunca öyle bu konuda yanıma destek biri pek yok..

kimsenin bilmesini de istemiyorum kardeşim olsa süper olur da...

bir sakin olun bir panik yapmayın yaaa... daha gitmeden poponuz tavana vuruyor birşey çıkmayacak bak görürsün
ay canımmmm ağzından bal damlıyor yaw....İnşallah canım,bişey çıkmaz inşallah....
duymazsın Allahın izniyle git gel anlat banada

tamam canım,dakika dakika anlatırım ne oldu diye,inşallah düşündüğüm gibi ilgiyle karşılaşırım.

selamlar canımmm ben de eşimle gideceğim kısmetse haftaya...surat ifademe göre bana moral ver dedim...sıkı eğitimde şimdi,moral verme dersleri alıyor.

canım biran önce gitmende fayda var,bende öle gittim dr beni konuşturmaya başlayınca tıpış tıpış dediklerini yaptım zaten drlakonuştuğum için korku falan gitti ama iyi bi dra git benim drum çok anlayışlıydı o yönden şanslıyım diyim, inş güsel haberlerle dönersin bacum

selamlar canımmm ben de eşimle gideceğim kısmetse haftaya...surat ifademe göre bana moral ver dedim...sıkı eğitimde şimdi,moral verme dersleri alıyor.

inanın muayene çok kolay...siz değilmisiniz eşinizle çalışma yapan söyletmeyin şimdi beni burda... ayıp oalcak :26::26: kendinizi rahat bırakın yeter. vajinal ultrason zaten en kolayı...ince birşey, üstelik azıcık ilerletiyor onu, zorlamıyor hiç

anammm muayende kocişinin ne işi var abovvvv

kız muayeneden korkmuyorum ki ben,sonuçtan korkuyorum...

evet bencede en kolayı anlamadım ben onu nasıl oldu diye bir baktım dr elinde ben bişey diyemeden dr baktı bile ultrasonla hiç hissetmedim bilem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…