- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #19.101
geçmiş oldun... nereden oldun nereden oldun de bakem
yok kuzum o tümüyle mesaj sayısına bağlı değişiyor
korkmaz demi ondan stres yapıyor he he he
korkmaz demi ondan stres yapıyor he he he
hımmm bende kolitim cnm ömür boyu ilaçlarım var dedim ismimiz gb hastalığımızdamı aynı
anlat bacımda siz alışkınsınız gerci ben en cok 60 gelsini merak ediyorum oda benım gibi çok korkuyor acıyacakmı ne yapacak diye
uydurma recsnonun stresi ondan değil kötü bişey çıkmasından
çok çok geçmiş olsun bacım,benimkide onun bi değişiği sanırım tekrarladı ama ben korkumdan tekrar dra giedememki he he
kuzucummm yazdıklarınızı okudum da hemenn gelemedim kuzumm
muhabbet doğumdan açılmışşş ee ben de ürkenlerin en önünde giden biri olarak kem küm hiçç mi hiçç düşünmedimm
haftaya randevu alacağımm kuzumm, tıpış tıpış gidiyorumm eşime diyorum bir şey olursa hemen içeri gel diye
şeyy muayene sırasında içerde olmasın ama değil miii
hey gidi günler birzamanlar bende öyleydim bir muayene olayım dedim neler oldu o muayenin korkusundan eser bile yok şimdi yeterki bebişim sağlıklı olsun tabi önce bir bebişimolsun gerisi önemli değil ama doğurmakla ilgili düşüncelerim halen aynıııı
bende üçünüzü merak ediyorum sen,hayalimduam ve 60gelsin inş güsel geçer,güsel sonuçlarla gelirsiniz
oyyy cnm sanada gecmiş olsun kolonoskopiden mi bahsediyorsun anlamadım ama cnm sakın ihmal etme benım doktorum cok iyi sğlsun hemen bişeyın olursa gel diyor azmadan başka ilaç takviyesi veririz diyor onun için sakın sakın ihmal etme
olmasın cnm ama bi akraba arkadaşın falan varsa cevrende o girebilir yanına kadın içerde gerci ne olcak bişey olmazda bizim husnu kuruntumuz
ay canımmmm ağzından bal damlıyor yaw....İnşallah canım,bişey çıkmaz inşallah....bir sakin olun bir panik yapmayın yaaa... daha gitmeden poponuz tavana vuruyorbirşey çıkmayacak bak görürsün
duymazsın Allahın izniyle git gel anlat banada
anem sölemesi ayıp dedim bacum he he he... arkadan desem yeterlimidir aceppp
uydurma recsnonun stresi ondan değil kötü bişey çıkmasından
kızzzzz ne uyduricem he he sizde iicee şey ettünüz beniiiiiiii puffffffffffffff
selamlar canımmm ben de eşimle gideceğim kısmetse haftaya...surat ifademe göre bana moral ver dedim...sıkı eğitimde şimdi,moral verme dersleri alıyor.kuzucummm yazdıklarınızı okudum da hemenn gelemedim kuzumm
muhabbet doğumdan açılmışşş ee ben de ürkenlerin en önünde giden biri olarak kem küm hiçç mi hiçç düşünmedimm
haftaya randevu alacağımm kuzumm, tıpış tıpış gidiyorumm eşime diyorum bir şey olursa hemen içeri gel diye
tatlımmm inş güzel sonuçlar alırızz evett sorma ben hala korkumu yenmedim, sadece telkin ediyorum kendimi elin mahkum ideceksin diyorum susturuyorumm..
tabi, doktorun önünde bayılna kadar sürer bu telkinlerr
haftaya alayım diyorum randevuyu malum özel hastane bekli yer bulamam diye. 2 mayıs için alacağım. adetin 3. ünü yapıyor :18:
selamlar canımmm ben de eşimle gideceğim kısmetse haftaya...surat ifademe göre bana moral ver dedim...sıkı eğitimde şimdi,moral verme dersleri alıyor.
kafidir
dur şimdi bizi merdaneyle kovalayacak recsn, çabuk sil yazdığını
heh, bak işte geliyorrr...kaç sinhuuussss :18::18::18:
kuzucummm yazdıklarınızı okudum da hemenn gelemedim kuzumm
inanın muayene çok kolay...siz değilmisiniz eşinizle çalışma yapan söyletmeyin şimdi beni burda... ayıp oalcak :26::26:kendinizi rahat bırakın yeter. vajinal ultrason zaten en kolayı...ince birşey, üstelik azıcık ilerletiyor onu, zorlamıyor hiç
inanın muayene çok kolay...siz değilmisiniz eşinizle çalışma yapan söyletmeyin şimdi beni burda... ayıp oalcak :26::26:kendinizi rahat bırakın yeter. vajinal ultrason zaten en kolayı...ince birşey, üstelik azıcık ilerletiyor onu, zorlamıyor hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?