- Konu Sahibi minikgelin
-
- #19.121
anammm muayende kocişinin ne işi var abovvvv
kız muayeneden korkmuyorum ki ben,sonuçtan korkuyorum...
bacum benimkinin ilaçla tedavisi yok mutlaka ameliyat olmam gerekiyor iltihapın alınması gerekiyor,onun için 3. ameliyata tıpış tıpış gidemicem malesef ne olacaksa olsun.....
bak şimdi benim bağırsaklarrımdaki iltihap afedersin popodan biyerden çıkyor kenine yer ediyor ben ilkten sivilce sandım gitmedim falan kanıyordu iltihap akıyordu orda kocaman bi yer ediyor,şu andada şişlilk var öle işte alınmazsa gittikçe yayılıyor diyem
ben çıkıyorum yarın anacum gelcek gidem bişeyler hazırlıyam annecime bugünkü muhabbet çok güseldi aeo kızlar öptüm hepücünüzü
kız ben de kocişle gitcem,dışarda beklicek heral....annemgil gelemeyecek.kayınvalidegili de istemiyrum yanımda.o gelsin,çantamı tutsun yiter.
ben çıkıyorum yarın anacum gelcek gidem bişeyler hazırlıyam annecime bugünkü muhabbet çok güseldi aeo kızlar öptüm hepücünüzü
yaaa bırak saçımı, tamam bir daha demicem... uydurmadın tamam tamam
tabi belli ya sonuç sen şimdiden kork, strese gir... daha 1 hafta var, ha gayret kurdeşen dökersin bu gidişle sen de
canım ya...ara ara aklıma geliyor,kurdeşen değil de sıkıntıdan sivilcelerimle oynuuyorum.Neyse az kaldı,kısmetse acı da olsa,tatlı da olsa gerçeklerle yüzleşmeye az kaldı.
kız ben de kocişle gitcem,dışarda beklicek heral....annemgil gelemeyecek.kayınvalidegili de istemiyrum yanımda.o gelsin,çantamı tutsun yiter.
kalbini ferah tut, daha önce de demiştim, inşallah birşey çıkmaz ama çıkarsa da dermanı, tedavisi olan birşey olduktan sonra üzülmeye değmez. belki vesile olur doktora gidişin de gelir bebiş
nys canlar ben kaçar siz beni lafa tuturyorsunuz hadi siz işteniz zaman geciyor benım butun işler kalıyorgidem de yemeğimi yapam erken yemeye çalışıyorum kilo vermek isteyen bi formulde bu 7 gibi yiyin öpüldünüzzz
nys canlar ben kaçar siz beni lafa tuturyorsunuz hadi siz işteniz zaman geciyor benım butun işler kalıyorgidem de yemeğimi yapam erken yemeye çalışıyorum kilo vermek isteyen bi formulde bu 7 gibi yiyin öpüldünüzzz
anammm muayende kocişinin ne işi var abovvvv
biz gurbette olunca kuzum eşimle ideceğim de moral için tabiidışarıda bekleyecek yahuu
kolay elsinn canımmm görüşürüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?