Sabredenler Kulübü 2012 :)

ben çıkıyorum yarın anacum gelcek gidem bişeyler hazırlıyam annecime bugünkü muhabbet çok güseldi aeo kızlar öptüm hepücünüzü

cnm benım hastalığımı 6 ay sürdü 6 doktor gezdim kimse bulamadı bu doktorum buldu keşke istanbulda olsaydın da bi ona görünseydin tek doktorla kalma cnm belkı ilacı vardır eğer yoksada ihmal etme ki hamiş kalırsan 9 ay cekmek zorunda kalmazsın

yaaa bırak saçımı, tamam bir daha demicem... uydurmadın tamam tamam

tabi belli ya sonuç sen şimdiden kork, strese gir... daha 1 hafta var, ha gayret kurdeşen dökersin bu gidişle sen de

canım ya...ara ara aklıma geliyor,kurdeşen değil de sıkıntıdan sivilcelerimle oynuuyorum.Neyse az kaldı,kısmetse acı da olsa,tatlı da olsa gerçeklerle yüzleşmeye az kaldı.

canım ya...ara ara aklıma geliyor,kurdeşen değil de sıkıntıdan sivilcelerimle oynuuyorum.Neyse az kaldı,kısmetse acı da olsa,tatlı da olsa gerçeklerle yüzleşmeye az kaldı.

kalbini ferah tut, daha önce de demiştim, inşallah birşey çıkmaz ama çıkarsa da dermanı, tedavisi olan birşey olduktan sonra üzülmeye değmez. belki vesile olur doktora gidişin de gelir bebiş

kız ben de kocişle gitcem,dışarda beklicek heral....annemgil gelemeyecek.kayınvalidegili de istemiyrum yanımda.o gelsin,çantamı tutsun yiter.

ben ilk bebek düşnmeye başladığım zaman koçişle annemle gittim annem rahat konuşalım diye dışarı çıktı bi koçişle kaldık doktorda adamlarda merak edıyor ne dicekler diye ya ogün ben hazır gitmiştim ne güzel doktora alttan bakcakmısınız dedim korkuyormsun dedı bende evet cok dedimoda karından baktı gerek yok herşey normal dedi off keşke o zaman baksaydı gene aklıma geldi

kalbini ferah tut, daha önce de demiştim, inşallah birşey çıkmaz ama çıkarsa da dermanı, tedavisi olan birşey olduktan sonra üzülmeye değmez. belki vesile olur doktora gidişin de gelir bebiş

ah canım benimm inşallah tatlım,Allah'ın izniyle herşey atlatılır...Rabbi'm Derdim varsa dermanını da verir inşallah.

nys canlar ben kaçar siz beni lafa tuturyorsunuz hadi siz işteniz zaman geciyor benım butun işler kalıyor gidem de yemeğimi yapam erken yemeye çalışıyorum kilo vermek isteyen bi formulde bu 7 gibi yiyin öpüldünüzzz

tamam bakalım canım, kolay gelsin sana da. bend e 4 gözle mesaim bitsin diye bekliyorum. cuma günleri geçmiyor vakit

Kızlar selam :)

Geldim, şöööyyyle son günlerdeki sohbetlerinizi okudum, maşallah keyifler yerinde.

Listede hamişlerde artıyor gün geçtikçe. Yeni hamişlerimizi kutluyorum.

Sevgiler hepinize. Dualarımdasınız.

arkadaşlar ateş ölçme yöntemi hakkında bilgisi olan varmı ateşleini yazsam bi yorum yapsanız olmazmı:)
36.1 (adetin 1. günü)
36.2 (adetin 2. günü)
36.2 (adetin 5. günü)
35.8 (adetin 6. günü)
36.3 (adetin 7.günü)
36.0 (ilişki oldu)
36.1
36.2
36.2(ilişki)
36.0(ilişki)
36.1
36.0
36.1(ilişki)
36.2
36.1(ovulasyon testi pozitif adet kanaması yogunlugunda sancıyla birlikte kanama oldu )(ilişki oldu)
36.3(kanama azalarak devam etti)(ilişki oldu)
36.1
36.5(ilişki oldu)
36.5
36.5
36.5(ilişki)
36.5(beklenen adet günüme tam 1 hafta var)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…