- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #19.141
canlarım biraz içim buruldu size yazmak istedim... benden 1 sene sonra evlenen bir arkadaşım vardı. 3 aylık hamileymiş, başka bir arkadaş söyledi. inşallah sağlıkla kucağına alır dedim tabii...ama içim öyle bir buruldu ki...ben çok istiyorum ve ufak tefek de olsa sorunlar peşimizi bırakmıyor...kaç zamandır gelmiyor bebişbir de yakın çevreden böyle haber alınca garip oluyor insan...acaba ne kadar şanslı olduklarının farkındalar mı?.. birden duyunca öyle garip oldum ki...dayanamadım yaş süzüldü gözümden. eşim de dedi ki öyle yapma günah oluyo. ama ben kıskandığım için üzülmedim ki...ya da kötülüklerini istediğim için. ben sadece bu kadar istememe rağmen neden nasip olmuyor diye üzüldüm ben kimse için kötülük istemem ki...
günaydın kızlaaaaarherkese iyi haftasonları ben bgn evdeyim eşim sabah işe giderken,yarın için bi program yapma evde yatıp dinlencem dedi,pufffff gülhaneye ya da ortaköye gideriz diye planı kafamda hafta içi yapmıştım halbuki yarın da yağmurlu sanırım istanbul:44:
günaydın kızlar...bütün gece kafamda hamilelik fikriyle uyudum, arkadaşımın gebelik haberini aldıktan sonra. buraya da yazmıştım zaten... o yüzden hiç de güzel bir psikolojiyle uyanmadımannemle alışverişe gidicez bugün. belki biraz kafam dağılır
günaydınn canım.. henüz okudum yazdıklarını canımm ...
birden kendimi senin yerine koydum, aynı duyguları yaşar mıydım diye..
evet yaşardım yaşardım... seni anlıyor ve haliyle de hak veriyorum... aslında tüm bun hislerimiz bebişimiz olana dek devam edecek biliyorum...
elbette içimzden güzel duyular geçiyor, o haberlere mutlu oluyoruz ama hemen aklımıza kendimiz gelince, o mutluluk burukluğa bırakıveyiyor kendini...
bekleyip, sabrımızın meyvesini en yakın zamanda alırız inş...
Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin hepimize
günaydın kızlar...
sabah mantak bi tempoyla işe koyuldum hafiflettim ama daha bi ton iş önümde bu gün çok yorulacağım akşamıda iple çekiyorum...
kocişle evde balık şarap keyfi yapcaz mum ışığında kapımızı kilityecez zil çalarsa açmayacaz keyif yapalım dedik tabi bi engel çıkmaz ise geçen defa tam herşeyi hazırlamıştım 2 hafta önce kocişin amcası kalp krizi geçirdi hastaneye koşturduk... bugünde bi engel çımazsa böyle bi plan yaptık pazar günüde baraj kenarına köy kahvaltısına gideriz dedik bu 2 günü dolu dolu geçirelim dedikbi merhaba diyim dedim sizlere ben işime dönecem artık hadi hepinizi öptüm muahh
çiçeklerine maaşallah tatlım... ben de geçen hafta ektim birşeyler, bakıyorum bakalım çıkacak mı
dediğin gibi canım ben bu kadar bebek isterken muhtemelen duyduğum her hamilelik haberine aynı tepkiyi vereceğim sanıyorum. eskiden bebeği bu kadar isteyeceğim, ya da sahip olamadığıma bu kadar üzüleceğim aklıma gelmezdi. Rabbime yalvarıyorum duysun sesimi diye
canlarım biraz içim buruldu size yazmak istedim... benden 1 sene sonra evlenen bir arkadaşım vardı. 3 aylık hamileymiş, başka bir arkadaş söyledi. inşallah sağlıkla kucağına alır dedim tabii...ama içim öyle bir buruldu ki...ben çok istiyorum ve ufak tefek de olsa sorunlar peşimizi bırakmıyor...kaç zamandır gelmiyor bebişbir de yakın çevreden böyle haber alınca garip oluyor insan...acaba ne kadar şanslı olduklarının farkındalar mı?.. birden duyunca öyle garip oldum ki...dayanamadım yaş süzüldü gözümden. eşim de dedi ki öyle yapma günah oluyo. ama ben kıskandığım için üzülmedim ki...ya da kötülüklerini istediğim için. ben sadece bu kadar istememe rağmen neden nasip olmuyor diye üzüldüm ben kimse için kötülük istemem ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?