Sabredenler Kulübü 2012 :)

kızlar minikgelinden haberi olan varmı acep

Kuzummmm :))) duygulandim bak şimdi beni merak etmene:)valla heycanla tup bebekmolmayi bekliyorum genetik test sonucu çıkacaktı henüz çıkmadı maalesef adetimden sonra çıkacak gibi ondan bu ay da beklemedeyiz cok üzülüyorum tarifi yok bu duygunun keske evlenmeseydim bile diyorum ....duygusal yogunluktayim bilmiyorum hiç bsy mutlu etmiyor...bakalım hayırlısı her cocuk hamile beni üzüyor... Esim arkadasinın bebeğine Galatasaray kıyafeti almiss esime kızdım niye aldın dedim sanırım kıskandım ..bı ömür kıskanacam sanırım böle seyleri ...bilmiyorum her acı unutuluyor ama bunu unutmak imkansız sanırım...
Arada girip okuyorum haftada bı kac kez hepinizden haberim var İnan :) dua. Edin bana:)

canım öyle deme evlilik de bu yaşadıkların da hep rabbimizden..o alnına ne yazdıysa onu yaşıcaksın,hakkınızda hayırlısı neyse o olsun,dualrımız seninle

cnm inan ki hep aklımdasın ve senin için çook dua ediyorum..allahın izniyle herşey yoluna girecek geçecek bu kötü günlerinin hepsi..yaşadıklarını tam olarak anlayamam ama acını şuan için paylaşıyorum inan ki..şuan dedim çünkü hepsi bitecek yerini sevincin kaplayacak inanıyorum..
sonuçlarını merakla bekliyorum cnm aklımız ve kalbimiz hep seninle..

hepimizin aklındasın. sana dua ediyorum sık sık. inşallah Rabbim sana da güzel bir bebiş (belki de daha fazla!) nasip edecek!

merhaba kızlar, haftasonu buralar pek sakin. benim eşim evde yok. ben de bir pcnin başına, bir başka yere gidip geliyorum. bugün feci midem bulanıyor. doğru dürüst birşey yiyemedim şimdiye kadar. geceleri uyuyamıyorum, sonra da gündüzleri de uyanık kalamıyorum. bugün kendimi zorlayayım dedim. gittim buzdolabını sildim, namazı kılıp biraz kur'an okuyacağım,yazlıkları çıkartayım diyorum ama o çok gözümde büyüyor, bakalım :) bir yandan da uyku bastırıyor ama nereye kadar gidersem deneyeceğim işte!
bu arada bu gün gün bebek takvimi de tuhaf birşeymiş. ben kafamdan attım doğum tarihini doktor daha kesin birşey demediği için ama içim bir hoş oluyor okudukça, eller küreğe benziyor vs.vs. Rabbim inşallah hepinize de nasip etsin de bu takvimi sıradan kullanalım!

allah herşeyin hayırlısını versin bende uğraşıyorum 2012 de hamile kalmak ama bakalım klomen kullandım artık sonucu beklemekteyim allahım nasip eder inşallah

allah herşeyin hayırlısını versin bende uğraşıyorum 2012 de hamile kalmak ama bakalım klomen kullandım artık sonucu beklemekteyim allahım nasip eder inşallah

inşallah hayırlısı ile sizin de bebişiniz olur. tarihlere takılmayın. Hepimiz burada şu ay olsa bu ay olsa dedik, ama Allah ne zaman nasip ediyorsa o zaman oluyor görüyoruz. Ben de mesela hiç aralık vs. düşünmezdim ama sürpriz oldu işte...

canım öyle deme evlilik de bu yaşadıkların da hep rabbimizden..o alnına ne yazdıysa onu yaşıcaksın,hakkınızda hayırlısı neyse o olsun,dualrımız seninle
Öyle cnm bnm üzülmek değiştirmez aslında ama İnan hamilelerin göbeklerine bakınca icim çiz ediyor su eşimin amlyti gecene kdr ümidim Olcak ins sperm bulunur 4-5 kez tup bebek denerim yeterli sperm var desinler

hepimizin aklındasın. sana dua ediyorum sık sık. inşallah Rabbim sana da güzel bir bebiş (belki de daha fazla!) nasip edecek!

Kızlar ikinizde aynı ayın hamisisiniz ne ğuzel bolca konuşursunuz :) dua ediyorsunuz ya benim icin dünyalara bedel allahım saglikla kucağınıza almayı birlikte uzun ömürler yasamayı nasip etsin cok büyük bı mucize nasip etmiş Rabbim size hamileliğin her gunünü ayrı bı sevinçle geçirin :)

canım benim aklımız hep sende,senden gelcek güzel haberlerde inş güsel çıkar test sonuçlarınız da bebişlerinize kavuşmanızı nasip eder rabbim hakkınızda hayırlısı ama böle düşünme tatlım sonuçta rabbim anlımıza ne yazmışsa o sonuçta bi sınav rabbim bu snavı başarıyla geçmemizi nasip etsin ve sonunda bebişlerimize kavuşalım... laf aramızda benimde hiç tahammülüm kalmadı ne bebek görmeye nede hamile görmeye tvde bile görmek istemiyorum artık öle olunca kanalı değiştiriyorum kendime engel olamıyorummmm
dualarım seninle tatlım aeo

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]4 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]3 ay dinlenme
[/TD]
[TD]5 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay
[/TD]
[TD]7 yıl
[/TD]
[TD]6 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]3,5 yıl
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[TD]8 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]9 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]10 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]11 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]18 ay
[/TD]
[TD]12 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]17 ay
[/TD]
[TD]13 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD]18 ay
[/TD]
[TD]14 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]15 ay
[/TD]
[TD]15 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]16 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]17 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]18 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]19 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]20 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]21 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]22 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]24 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]23 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]25 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]26 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]2 ay
[/TD]
[TD]27 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 mayıs
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün ezo01 arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

İns cnm hepimizin bı bebisi olsun bayan olmak cok farklı erkekler bizim kdr önemsemez bebek varmi yokmu diye ama biz cok üzülüyoruz...adetlerim okdr düzenliki 28 günde bir oluyorum yumurtladıysa zamani tam biliyorum ama bunları bilmek beni daha üzüyor...hayırlısı ile eşmin amlyt gunu gelseede bisuru sperm bulunsa :) ama olurda sperm bulunmazsa bisure kendime gelemem kesin ...dün bı arkadaşımla konuştum ablasının iki cocuğu varmış ve ikiside özürlü dıyo bak ne zor bı durum öyle olacağına hiç olmasın üzülme dıyo...ama ben her isten eve gidince diyorum cocuğum olsa koşa koşa eve gitsem onu alsam parka gitsek yada nebilim bisuru hayaller anlatmakta bitiremem....
Kızlar inanın bu durumda olacağım aklımın ucundan geçmezdi anladımki hiç bsyi planlamamak lazım bebek odamı bile hazırlamıştım kırmızı yaptım hakîsini perdesini nebilim yatak odamda ilk doğduğunda yatacak yatağı bile beğenmiştim ...anlatırken ağlamamı icin zor tutuyorum kendimi...lcw ye gidip bebek kıyafetleri ve hamile reyonu benim icin en keyifli kisimdi alışveriş yaparken bakmak...şimdi girmek istemiyorum o mağazaya... Dışlarda yürürken hamile kadınları görmek cok üzüyor sanki bana hava atıyorlar gibime geliyo...böle saçma sapan seyler düşünüyorum...göz yasım göz pinarimda hazır sekilde bekliyor ağlamamak icin zor tutuyorum ..Rabbim bu günlerimin sonunda mukafatlandirir unutturur ins...

canım aynı düşünceler içindeyiz .....allahtan sabır dilemektan başka bi çaremiz yokk ......elbet bizimde yüzümüz gülücek...mutluluktan ağlıcazz elbette birgün.....allah özürlü hayırsız ewlat wericeğine hiç wermesin cnmm ne werirse hayırlısını wersin gülümmm.....buna inanıyorum cnm inşallhh bizde buraya mutluluğumuzu haykırcazzzz

arkadaşlar bugün dua günümmüş. allah kimseyi evlat hasretiyle acısıyla sınamasın. hepimiz hayırlısıysa evlatlarımıza bir an önce kavuşalım amin...

off bgn kimse doğru düzgün girip bişey yazmamış...adete 1 hafta kaldı,heyecanlı bekleyiş başladı:2:

herkese günaaaaaaayyyyyydııııııııııınnnnn bgn ablamla buluşcaz,alışveriş yapcaz,dişçiye gitcez,sonra da anneme bata tam 1 hafta var,23 nisanda gelcekler,tabi umarım gelmezler bgn de dünkü gibi öksüz bırakmayın topiği,bişeyler yazın hee,2.sayfaya düşmüş gene

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]4 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]3 ay dinlenme
[/TD]
[TD]5 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay
[/TD]
[TD]7 yıl
[/TD]
[TD]6 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]3,5 yıl
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[TD]8 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]9 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]10 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]11 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]18 ay
[/TD]
[TD]12 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]17 ay
[/TD]
[TD]13 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD]18 ay
[/TD]
[TD]14 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]15 ay
[/TD]
[TD]15 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]16 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]17 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]18 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]19 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]20 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]21 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]22 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]24 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]23 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]25 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]26 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]2 ay
[/TD]
[TD]27 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 mayıs
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün sinhus (sinem) arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…