- Konu Sahibi minikgelin
-
- #19.181
Kızlar günaydınnnn:)
ben geçen hafta doktora gittim ağrı ve lekelenme vardı..bebiş 5 haftalıkmış ama maalesef düşük riskim varmış..Doktorum 10 gün yatacaksın dedi ben de sürekli yatıyorum hiç kalkmadan ama geçmiyo lekeler ilaç içiyorum düzeliyo sonra yine başlıyor.
fena haldeyim zaten ilk duyduğum andan itibaren kaybetme korkum vardı ama şimdi çok daha korkuyorum..
dur canım ya korkma hemen, iyi şeyler düşün. ilk haftalarda bu şekilde düşük riski yaşayan çok kişi oluyor, ilaçları düzenli içip bol bol dinlen. bebişin tutunacaktır sana Allahın izniyle
inşallah cnm ama dün bikaç damla kan geldi şimdi kahverengi lekeler gelio çok değil ama insanı korkutmaya yetiyor.
progestan içiyorum günde 3 defa ama artık bugün iğneye başlarım doktor geçmezse başla dedi...
bilmiyorum ya başından beri hep bundan korkuyodum işte,sevinemedim bile biliyodum bişey gelip boğazıma düğümleneceğini..
ne diyeyim allah bu defa bana bağışlasın..
dur kuzum yaaa, sen hemen bırakıyorsun kendini...olmayacak inşallah kötü şeyler. iğne iyi gelir belki de...senin pıhtılaşma problemin falan var mıydı?
Ruhsar cnm korkma Rabbim korur meleğini her hamilelikte ilk iki ay tehlikelidir sen bolca yat ki bebeğin tam yerleşsin Rahmi'ne :) bidaha doktora git istersen iğneye öyle başla.. Bebisin annesini bırakmaz üzülme hormonların hemen etkilenir :)
Stive bacim sorunsuz kavgasiz evlilik yok.. Şimdiki aklım olsa evlenmezdim bile diyesim var.. Dun kuzenim neden bebek yapmiyorsun yoksa olmuyormu diyip güldü ..bu ara çok bunaldım .. İse otobusle gelirken. Yanımda kanserli bı teyze oturuyordu şükrettim onada dua ettim şifa bulsun diye Rabbimden .. Bos dünya bos
yok cnm bütün testlerim yapıldı bnm hiçbir problem yok..doktor bu defa da aynı şey yaşarsak bu sefer eşine bakıcaz dedi..
allah göstermesin artık gücüm yok zaten aynı şeyleri sil baştan yaşamaya..ama yine de hayırlısını istedim her zaman şimdi de öyle herşeyin hayırlısı..
işe de gidemiyorum sanırım en sonunda kovulucam:)) ama herşeyden vazgeçtim yeter ki o iyi olsun kucağıma alabileyim şuan için gerisi vzzzzzz...
Stive bacim sorunsuz kavgasiz evlilik yok.. Şimdiki aklım olsa evlenmezdim bile diyesim var.. Dun kuzenim neden bebek yapmiyorsun yoksa olmuyormu diyip güldü ..bu ara çok bunaldım .. İse otobusle gelirken. Yanımda kanserli bı teyze oturuyordu şükrettim onada dua ettim şifa bulsun diye Rabbimden .. Bos dünya bos
bir sıkıntın yoksa hiç korkma canım yaa, iyi şeyler düşün sen. yat dinlen. özelde mi çalışıyordun sen? rapor verse doktorun, sonuçta düşük tehlikesi için rapor verebilir?
bizim sorunlarımız aynı güzelim yaa, eski sorunlar yani..geçmişte içime atıp sabredip biriktirdiklerim artık beni tahammülsüz bir insan yapmış. eşim hormonları için ilaç tedavisi görüyor anlatmıştım. eşimin testosteron hormonu düşüktü ve doğal olarak isteksizlik yaşıyordu. anlayış gösteriyordum. son yaptırdığımız tahlillerde testosteron tavan yapmış durumdaben geçen hafta regldim, 1 hafta 10 gündür birlikte olmuyorduk. ve dün akşam yine olmadık, olamadık aslında. artık tepem attı benim de, sabrım kalmamış. benden sonra evlenen insanlardan yaşıtlarımdan hamilelik haberi alıp duruyorum, zaten üzülüyorum. biz bırak bebeği hala ilişki kısmında sıkıntı çekiyoruz. eminim bir çok erkek benim gibi karısı olsun diye yalvarıyordur. sakın yanlış anlamayın kendimi övmek için söylemiyorum... ama asla eşimi reddetmem, hatta ondan istekli olurum, süslenirim püslenirim. işe bile jartiyer çorabıyla giden kadınım..bakımımı eksik etmem. o kadar çalışmama rağmen güzel ve lezzetli yemekler yaparım. futbola taparım, maç kaçırmam, stada giderim...yani ne isterse bir erkek verebilirim. eşim beni reddettikçe, ya da bu konuda biz sıkıntı yaşadıkça, ona olan hayranlığım azalıyor sanki...gençliğimi harcıyormuşum gibi geliyor zaten aralık ayında 28i bitirip 29a giriyorum. gençlik de kalmadı...
üfff işte ne biliyim, hep ayların birikimi bunlar...sabrım kalmamış benim
cnm doktor yazı yazdı patron da anlayışlı çıktı allahtan git dinlen dedi hiçbişeyi takma kafana iş ikinci plan sen sağlığına bak dedi allah razı olsun ama önümü göremiyorum ne kadar yatarım sonu ne olur hoş zaten umrumda da değil açıkçası..
buarada cnm alnattıkların çok ilgimi çekti o kadar benziyoruz ki birbirimize..giyinip süslenme kısımları aynı hem de bnde tam bir futbol aşığıyım tek farkımız senle ben hasta derecede galatasaraylıyım..eşim de fenerli:)) derbilerde bizim ev tam şenlik mahalle dinliyo bizibiz maça gidemiyoruz ama o arenaya gelmiyo bn de kadıköye evde takılıoruz:)
evde de ezeli rekabet var yanibiz de aynı takımı tutuyoruz ama başka dertlerimiz var
o kadar severek evlendim ki ben...şimdi bu sıkıntıları yaşayınca, bazen kendimi, boşanmayı düşünürken buluyorum, evin de borcu ödeniyor nasıl olur ki falan diyorum... o anki sinirle, öfkeyle ve bıkkınlıkla gözüm hiç birşeyi görmüyo... kolay değil benim yaşadıklarımı yaşamak. Allah kimseye vermesin.
işi de dert etme canım yaaa, şimdiki önceliğin bebeğin. ilerisini düşünmene önünü görmeye çalışmana gerek yok henüz.
ewt cnm hiç kolay değil senin yaşadıkların ki bu zamana kadar hep anlayışlı oldun..bence biraz bu sıkıntılardan uzak tutmaya çalış kendini biliyorum çok zor ama düşünmemeye çalış.kendin için yaşa biraz ne bileyim kendi adına bişeyler yap..bırak eşin biraz kendi çözmeye çalışsın problemlerini bu konu hakkında bile konuşma..
artık o da yapsın bişeyer ya nereye kadar dayanacaksın ki sen..
aklımdan geçenler de aynen onlar canım yaaa... ya bir kurs ya bir aktivite, birşey bulmam lazım kendime. eşimden uzaklaşmam lazım biraz...bakalım araştırıcam birşeyler. işten eve 7de geliyorum ya, sonrasında birşeyler yapmak da zor geliyor
cnm açık olduğuma bakma arada gelip bakabiliorum..
iş çıkışı zor olur senin için ama haftasonları için bişeyler bul mutlaka..akşamları da seni evde oyalayabilecek bişeyler bulabilirsin uzak dur azcık şu psikolojiden..
bakalım eşin tek başına üstesinden gelebilecek mi..bunu da görmüş olursun hem..
günaydın kuzular... çok süper bi haftasonu geçirdikc.tesi kocişle maç keyfi yapcaktık balık şarapla maç yağmurdan iptal olunca yemeğimizi yedik dışarı çıktık gezdik tozduk eve geldik bi sinema filmi izledik sonra biraz içtik kafaytı bulduk ihtiyacım varmış valla.... süper geçti kahvaltıdan sonrada uzanmıştık yanıma geldi kociş bi uyumuşuz 3 saat sarmaş dolaş sanki gizli kaçak buluşmuş sevgiler gibi hafifledim stresim gitti kocamı çok özlemişim film izledik birlikte masa hazırladık içtik ben hafif çakır oldum kafayı bulunca o beni konuşturup konuşturup kahkahalarla güldü o güldükçe benim bütün sıkıntım gitti Onu ne kadar çok sevdiğimi bi kez daha anladım.... umarım kocama benzeyen bi oğlum olur dedim içimden tabii kurban oılduğumun takdiri.... bazen insanın hayatına gidişatına değişiklik katması çok iyi oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?