Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım benim eskiden olsa seninle ben de heyecanlandırır hemen test yap diye ikna etmeye çalışırdım seni. Ama ortada hiç bir sebep yokken ömründe ilk defa bu ay tam 1 hafta geciken ben olduğumdan, kimseye ümit vermek istemiyorum. inşallah seninkisi bebektendir canım benim yaaa

ah kuzum demene gerek yok ben coktan yaptım cuma pazar ve bugun yazmayı unutmuşum hepsi negatif tabi ama okuyoruz işte negatif oluyor bikaç güne pozitif oluyor karnım arada ağrıyor ama onuda okuyorum adet ağrısı gibi ağrın oluyor diye bugun temızlık yapmam lazım ama ne olur ne olmaz diye hiç kalkmıcam taki kırmızılar gelene kdr inşallah gelmez

Canım moralini yüksek tut...Rabbim ona bir can verecekse inan onu koruyacaktır...yoksa risk hep var doğana kadar...doktor bana da ilk gördüğünde kese çok aşağıda düşebilir demişti...Senin ne yaşadığını çok iyi anlayabiliyorum...Ama kısmetimizde varsa Allah koruyor canım.Öyle düşün...yoksa Allah izin vermeyecekse de önüne durulmuyor...Çokk dua et...Rabbim inşallah sana bağışlar...dinlen hep ama...

İnsanlar boş boğaz cnm ben İnan kimseye sormam bebek yapmimusunuz diye ..tabi asırı samimi oldum arkadaslarım hariç...bak 4 arkadasım var cok samimiyiz 2 sinin bebegi var diğerlerinde hemen yapın diyorum..
Nebilimmmmmm cogu ortamda bebek konuşuluyor arkadaslarım hamile yada bebegi var..hiç bı ortama girmek istemiyorum...gercekten mutsuzum esim istanbula 3 günlüğüne gezmeye gidelim dedi yok dedim ki İstanbul beni en mutlu eden sehir ama onu bile istemiyorum....bilmiyorum bosluktayim cok üzgünüm hafiflemiyor...keske büyüleseydim keske annem babam ve kardeşlerime yaşasaydım ne mutluydum...
Esimin genetik testini bekliyoruz 1-2 haftaya çıkar ona göre başlıcaz suanda adetim diğer ay iğnelere başlıcam... Cok korkuyorum ya sperm çıkmazsa diye

Benim eşimde haftada 1 kere cinsel iliski isterdi...hatta ben kızarım ben erkek olsam benim gibi karım olsa eve gelmek icin can atardim diyordum...iliski yapmak artık canımı sıkıyo 1 ay oldu bu durumumuzu ogreneli 2 kez iliski yaptık oda ovulasyon günüydü diye yinede bı mucize olur diye yaptık...cinsellik cok önemliymiş evlilikte bunu cok iyi anladım ...bacı kardes gibi dolanıyoruz esim kahvede arkadaşlarıyla mac izler evde olsada....dün aksam arkadaşlarıyla halı saha maçına gitti gece 11 de geldi gelir gelmez pc yi açtı mac izledi twitter a baktı...bende kızdım dedim adam gibi ol bikerede eve geldiginde uzan tv izle iki laf edelim ...cok üzülüyorum annelere gittiğimde kardesime bile sarılıp dipdibe tv izleriz esimle en son nezaman yandan oturup tv izlediğimi hatırlamıyorum....psikolojim hiç iyi deil bunu yazarken bile ağlıyorum öğle arasındakim eve geliyorum Allah'tan çalışıyorum is yerinde unutuyorum İnan herseyi ..ya isim olmasaydı neyapardim... Esimi seviyorum gercekten iyi biri ama beklediğimi bulamadım...acaba bosansammi bile diyorum ha gercekten yapamam ama diyorum iste... Esimin bu durumda beni el üstünde tutması gerekmezmi... Bugün yine mac izlemeye gitcek bana sende bir arkadaşına git deyip basından savıyor... Üzülüyor tmm biliyorum ama cok rahat hatta sordum nsl böle rahatsın diye...neyapayim yas mı tutayım diyor ...
Hiç mutlu değilim Rabbim bugünümü aratacak başka dert keder vermesin cok şükür sağlıkliyiz..Allah korusun dermansiz derde yakalansak bebek umrumuzda bile olmazdı...

Aman kızlar gelip can sıkıyorum gelmesem sizin icin. Daha ii olur kafanız sismez

canım hoşgeldin..
senin için çok üzülüyorum çok dua ediyorum ama eşinin bu sorumsuz tavrı canını sıkması çok normal.
ne biliyim tamam benim eşimde çıkar gezer ama asla eve geldiğinde öyle pc başına geçmez.
yatar tv izler bende yatARIM yanına.
ne biliyim çok mu soğudunuz birbirinizden:26:
İNşallah düzene girer bebeğim çok dua ediyorum sana

Hb cnm bnm dua et bana olurmu..
Esim hep boyleydiii..benim hayalim bebeğim olsun esim neyaparsa yapsın mantigindaydim..
İlgiye ihtiyacım var bu sıra ...
Niye yasıyorum bile diorm artık hayat amacsiz Rabbim affetsin isemsiz isyan ettigim oluyor

Ruhsar_86'cımmm şimdi gördüm yazını...İnşallah bişicik olmaz bebişine,bu süreci atlatırsınız inşallah....

sinhusum gitmişin,inşallah hayırlı haberlerle gelirsin yine...

benim eşimde bazen gittiği yerden saatlerce gelmiyo gündüz neyse gece de aynısını yapıyor..
sinir ediyo bu erkekler insanı.
ama sağolsun ilgisini eksik etmez.
ben herkese dua ediyorm meleğim
inşallah RABBİm dualarımızı kabul edecek..
asla isyan etme..
RABBİm sabır ver de hayırlısını ver de...
emin ol kısa zamanda sonuç alacaksın..

Canım yaşadıkların çok zor,buna bulunacak bir söz bulamıyorum açıkçası.Ama dermanı olmayan derdi ve çekemeyeceği derdi vermezmiş kuluna.Senin sınavın bu şekilde,böyle düşünüp,Rabbi'ne sığın.Sakın isyan,sitem gafletine düşme...dualar hepimiz için.

canımm haddime değil ama eşin bu durumda sana daha da bağlanması gerekmez miydi?
İnşallah hakkında hayırlısı olur canım,canını sıkma sakın,dediğmiz gibi Rabbi'ne sığın,inşallah eşin bu psikolojisinden sıyrılıp,sana gereken değeri verir.

Aynen cnm bende onu beklediğimden ve göremediğimden daha üzülüyorum...hani benimle ilgilense falan bellide bebek olmasın bsy olmaz diycem ...aman bilmiyorum t ek bildigim şefkate ihtiyacım var
Kızlar ben ise gideyim geç kaldım gelcem geri

görüşüz canım,üzme canını...O da anlar inşallah yaptığı şeylerin yanlış olduğunu...Sadece ikinizsiniz bu süreçte,bir de Allah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…