- Konu Sahibi minikgelin
-
- #19.201
slm canlarım güzel hafta gecirmeniz dileğiyle ruhsarım cnm yat dinlen hiç kalkma bebişin tutunması için bol bol dua et inşallah senınle kalır mercimeğin
sdtive cnm her eş arasında olur şuan eşimi boğabilirim suyumdan içse adama kızıyorum düşün artık psikolojımız resmen bozulmuş durumda
bişey daha kızlar benım bat dündü gelen giden yok inşallahta 9 ay gelmezler ama hem cok heyecanlıyım hemde bahardanmı diyorum benımde sdtıve gibi hiç günüm gecmez offf karmakarışığım ve bu heyecanlı gunumde dua günüm olmasıda ayrı bir tesadüf lütfen dualarını eksik etmeyin
canım benim eskiden olsa seninle ben de heyecanlandırır hemen test yap diye ikna etmeye çalışırdım seni. Ama ortada hiç bir sebep yokken ömründe ilk defa bu ay tam 1 hafta geciken ben olduğumdan, kimseye ümit vermek istemiyorum. inşallah seninkisi bebektendir canım benim yaaa
Kızlar günaydınnnn:)
ben geçen hafta doktora gittim ağrı ve lekelenme vardı..bebiş 5 haftalıkmış ama maalesef düşük riskim varmış..Doktorum 10 gün yatacaksın dedi ben de sürekli yatıyorum hiç kalkmadan ama geçmiyo lekeler ilaç içiyorum düzeliyo sonra yine başlıyor.
fena haldeyim zaten ilk duyduğum andan itibaren kaybetme korkum vardı ama şimdi çok daha korkuyorum..
cnm inşallah dediğin gibi olur insan ne olursa olsun korkuyor..iğneye başlamadan önce arayacağım doktorumu sorup öyle vurulucam riske atamam zaten..
cnm çok zor bir dönemden geçiyosun hissettiklerin çok ama çok normal sadece evliliğinde mutlu olmaya çalış bence çünkü bu dönemi ancak eşinle birlikte atlatabilirsiniz tek başına omuzlanma sakın bütün yükü kaldıramazsın faturası çok ağır olur sana..
eşin ne zaman ameliyat olacak tarih belli mi..inşallah herşey istediğiniz gibi çıkar cnm ya inşallah eşinde fazla fazla sperm bulunu ve sen de ikiz ya da üçüz annesi olursun bütün çektiğin sıkıntıların karşılığında..hepsi uçup gider işte o zaman..allahım sana fazla fazla nasip etsin bebişleri.....amiiiiiiinnnn
buarada o kuzenini bi yollasana bana azcık yoluvereyim stresliyim zaten rahatlarım biraz..kusura bakma ama tam yavşakmış senin kuzen al boğ yani....
İnsanlar boş boğaz cnm ben İnan kimseye sormam bebek yapmimusunuz diye ..tabi asırı samimi oldum arkadaslarım hariç...bak 4 arkadasım var cok samimiyiz 2 sinin bebegi var diğerlerinde hemen yapın diyorum..cnm inşallah dediğin gibi olur insan ne olursa olsun korkuyor..iğneye başlamadan önce arayacağım doktorumu sorup öyle vurulucam riske atamam zaten..
cnm çok zor bir dönemden geçiyosun hissettiklerin çok ama çok normal sadece evliliğinde mutlu olmaya çalış bence çünkü bu dönemi ancak eşinle birlikte atlatabilirsiniz tek başına omuzlanma sakın bütün yükü kaldıramazsın faturası çok ağır olur sana..
eşin ne zaman ameliyat olacak tarih belli mi..inşallah herşey istediğiniz gibi çıkar cnm ya inşallah eşinde fazla fazla sperm bulunu ve sen de ikiz ya da üçüz annesi olursun bütün çektiğin sıkıntıların karşılığında..hepsi uçup gider işte o zaman..allahım sana fazla fazla nasip etsin bebişleri.....amiiiiiiinnnn
buarada o kuzenini bi yollasana bana azcık yoluvereyim stresliyimH zaten rahatlarım biraz..kusura bakma ama tam yavşakmış senin kuzen al boğ yani....
bir sıkıntın yoksa hiç korkma canım yaa, iyi şeyler düşün sen. yat dinlen. özelde mi çalışıyordun sen? rapor verse doktorun, sonuçta düşük tehlikesi için rapor verebilir?
bizim sorunlarımız aynı güzelim yaa, eski sorunlar yani..geçmişte içime atıp sabredip biriktirdiklerim artık beni tahammülsüz bir insan yapmış. eşim hormonları için ilaç tedavisi görüyor anlatmıştım. eşimin testosteron hormonu düşüktü ve doğal olarak isteksizlik yaşıyordu. anlayış gösteriyordum. son yaptırdığımız tahlillerde testosteron tavan yapmış durumdaben geçen hafta regldim, 1 hafta 10 gündür birlikte olmuyorduk. ve dün akşam yine olmadık, olamadık aslında. artık tepem attı benim de, sabrım kalmamış. benden sonra evlenen insanlardan yaşıtlarımdan hamilelik haberi alıp duruyorum, zaten üzülüyorum. biz bırak bebeği hala ilişki kısmında sıkıntı çekiyoruz. eminim bir çok erkek benim gibi karısı olsun diye yalvarıyordur. sakın yanlış anlamayın kendimi övmek için söylemiyorum... ama asla eşimi reddetmem, hatta ondan istekli olurum, süslenirim püslenirim. işe bile jartiyer çorabıyla giden kadınım..bakımımı eksik etmem. o kadar çalışmama rağmen güzel ve lezzetli yemekler yaparım. futbola taparım, maç kaçırmam, stada giderim...yani ne isterse bir erkek verebilirim. eşim beni reddettikçe, ya da bu konuda biz sıkıntı yaşadıkça, ona olan hayranlığım azalıyor sanki...gençliğimi harcıyormuşum gibi geliyor zaten aralık ayında 28i bitirip 29a giriyorum. gençlik de kalmadı...
üfff işte ne biliyim, hep ayların birikimi bunlar...sabrım kalmamış benim
İnsanlar boş boğaz cnm ben İnan kimseye sormam bebek yapmimusunuz diye ..tabi asırı samimi oldum arkadaslarım hariç...bak 4 arkadasım var cok samimiyiz 2 sinin bebegi var diğerlerinde hemen yapın diyorum..
Nebilimmmmmm cogu ortamda bebek konuşuluyor arkadaslarım hamile yada bebegi var..hiç bı ortama girmek istemiyorum...gercekten mutsuzum esim istanbula 3 günlüğüne gezmeye gidelim dedi yok dedim ki İstanbul beni en mutlu eden sehir ama onu bile istemiyorum....bilmiyorum bosluktayim cok üzgünüm hafiflemiyor...keske büyüleseydim keske annem babam ve kardeşlerime yaşasaydım ne mutluydum...
Esimin genetik testini bekliyoruz 1-2 haftaya çıkar ona göre başlıcaz suanda adetim diğer ay iğnelere başlıcam... Cok korkuyorum ya sperm çıkmazsa diye
Benim eşimde haftada 1 kere cinsel iliski isterdi...hatta ben kızarım ben erkek olsam benim gibi karım olsa eve gelmek icin can atardim diyordum...iliski yapmak artık canımı sıkıyo 1 ay oldu bu durumumuzu ogreneli 2 kez iliski yaptık oda ovulasyon günüydü diye yinede bı mucize olur diye yaptık...cinsellik cok önemliymiş evlilikte bunu cok iyi anladım ...bacı kardes gibi dolanıyoruz esim kahvede arkadaşlarıyla mac izler evde olsada....dün aksam arkadaşlarıyla halı saha maçına gitti gece 11 de geldi gelir gelmez pc yi açtı mac izledi twitter a baktı...bende kızdım dedim adam gibi ol bikerede eve geldiginde uzan tv izle iki laf edelim ...cok üzülüyorum annelere gittiğimde kardesime bile sarılıp dipdibe tv izleriz esimle en son nezaman yandan oturup tv izlediğimi hatırlamıyorum....psikolojim hiç iyi deil bunu yazarken bile ağlıyorum öğle arasındakim eve geliyorum Allah'tan çalışıyorum is yerinde unutuyorum İnan herseyi ..ya isim olmasaydı neyapardim... Esimi seviyorum gercekten iyi biri ama beklediğimi bulamadım...acaba bosansammi bile diyorum ha gercekten yapamam ama diyorum iste... Esimin bu durumda beni el üstünde tutması gerekmezmi... Bugün yine mac izlemeye gitcek bana sende bir arkadaşına git deyip basından savıyor... Üzülüyor tmm biliyorum ama cok rahat hatta sordum nsl böle rahatsın diye...neyapayim yas mı tutayım diyor ...
Hiç mutlu değilim Rabbim bugünümü aratacak başka dert keder vermesin cok şükür sağlıkliyiz..Allah korusun dermansiz derde yakalansak bebek umrumuzda bile olmazdı...
Aman kızlar gelip can sıkıyorum gelmesem sizin icin. Daha ii olur kafanız sismez
canım hoşgeldin..
senin için çok üzülüyorum çok dua ediyorum ama eşinin bu sorumsuz tavrı canını sıkması çok normal.
ne biliyim tamam benim eşimde çıkar gezer ama asla eve geldiğinde öyle pc başına geçmez.
yatar tv izler bende yatARIM yanına.
ne biliyim çok mu soğudunuz birbirinizden:26:
İNşallah düzene girer bebeğim çok dua ediyorum sana
Hb cnm bnm dua et bana olurmu..
Esim hep boyleydiii..benim hayalim bebeğim olsun esim neyaparsa yapsın mantigindaydim..
İlgiye ihtiyacım var bu sıra ...
Niye yasıyorum bile diorm artık hayat amacsiz Rabbim affetsin isemsiz isyan ettigim oluyor
Hb cnm bnm dua et bana olurmu..
Esim hep boyleydiii..benim hayalim bebeğim olsun esim neyaparsa yapsın mantigindaydim..
İlgiye ihtiyacım var bu sıra ...
Niye yasıyorum bile diorm artık hayat amacsiz Rabbim affetsin isemsiz isyan ettigim oluyor
Ruhsar_86'cımmm şimdi gördüm yazını...İnşallah bişicik olmaz bebişine,bu süreci atlatırsınız inşallah....
sinhusum gitmişin,inşallah hayırlı haberlerle gelirsin yine...
canımm haddime değil ama eşin bu durumda sana daha da bağlanması gerekmez miydi?Benim eşimde haftada 1 kere cinsel iliski isterdi...hatta ben kızarım ben erkek olsam benim gibi karım olsa eve gelmek icin can atardim diyordum...iliski yapmak artık canımı sıkıyo 1 ay oldu bu durumumuzu ogreneli 2 kez iliski yaptık oda ovulasyon günüydü diye yinede bı mucize olur diye yaptık...cinsellik cok önemliymiş evlilikte bunu cok iyi anladım ...bacı kardes gibi dolanıyoruz esim kahvede arkadaşlarıyla mac izler evde olsada....dün aksam arkadaşlarıyla halı saha maçına gitti gece 11 de geldi gelir gelmez pc yi açtı mac izledi twitter a baktı...bende kızdım dedim adam gibi ol bikerede eve geldiginde uzan tv izle iki laf edelim ...cok üzülüyorum annelere gittiğimde kardesime bile sarılıp dipdibe tv izleriz esimle en son nezaman yandan oturup tv izlediğimi hatırlamıyorum....psikolojim hiç iyi deil bunu yazarken bile ağlıyorum öğle arasındakim eve geliyorum Allah'tan çalışıyorum is yerinde unutuyorum İnan herseyi ..ya isim olmasaydı neyapardim... Esimi seviyorum gercekten iyi biri ama beklediğimi bulamadım...acaba bosansammi bile diyorum ha gercekten yapamam ama diyorum iste... Esimin bu durumda beni el üstünde tutması gerekmezmi... Bugün yine mac izlemeye gitcek bana sende bir arkadaşına git deyip basından savıyor... Üzülüyor tmm biliyorum ama cok rahat hatta sordum nsl böle rahatsın diye...neyapayim yas mı tutayım diyor ...
Hiç mutlu değilim Rabbim bugünümü aratacak başka dert keder vermesin cok şükür sağlıkliyiz..Allah korusun dermansiz derde yakalansak bebek umrumuzda bile olmazdı...
Aman kızlar gelip can sıkıyorum gelmesem sizin icin. Daha ii olur kafanız sismez
ruhsarın nesi var kızlar ??
hafif lekelenmesi varmış canım,doktor düşük tehlikesi demiş sanırım,o yüzden dinleniyormuş şimdi.geçmiş bi haber de olabilir.:S
canımm haddime değil ama eşin bu durumda sana daha da bağlanması gerekmez miydi?
İnşallah hakkında hayırlısı olur canım,canını sıkma sakın,dediğmiz gibi Rabbi'ne sığın,inşallah eşin bu psikolojisinden sıyrılıp,sana gereken değeri verir.
Aynen cnm bende onu beklediğimden ve göremediğimden daha üzülüyorum...hani benimle ilgilense falan bellide bebek olmasın bsy olmaz diycem ...aman bilmiyorum t ek bildigim şefkate ihtiyacım var
Kızlar ben ise gideyim geç kaldım gelcem geri
nerdesiniz kuzular....
diyete başladım ben de.....
hadi bakalım kaç kilo vermeyi hedefledin canım.... benimde tekrar başlamam lazım yarına artık
nerdesiniz kuzular....
diyete başladım ben de.....
hedefim 11 kilo vermek canım ve eşimle iddaya girdik 16 mayısa kadar 5 kilo vercem,fazlası olursa ne mutlu bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?