Sabredenler Kulübü 2012 :)

hedefim 11 kilo vermek canım ve eşimle iddaya girdik 16 mayısa kadar 5 kilo vercem,fazlası olursa ne mutlu bana.

ayy ben de dıyete baslaıdm bugun :)

79 dan 69 a düşmüştüm 10 kilo vermsıtım sıdmı azcık almısım 73 olmusum ama gene basladım

ınsallah bu sferkı hedefım 65 bakalım bakalımmm bugun ılk gunum dıyettekı 65 e geklrısem hedef 60

bakalım kısmeett

kız ben de evlendiğimde 60'tım sanırım ve 11 aylık evliyim ilk 4 ay korudum sonra 65-şimidi ise 71,8 olmuşum.şoka girdim ve bu sefer kararlıyım amacım yine 60 olmak.

canım ya benim de canım sıkkın,yemeyi bıraktım

oyy kuzum dayanamam sana bişey diyim mi ben rejıme baslayınca daha fazla yediğimi farkettim sabah öğlen akşam 2 ara öğün ohhh miss önceden sabah akşam aralarda bolbol abur cubur bende yemek yemediğimde mutsuz olanlardanım sebıyorum yahu evde butun gun sıkıntıdan yeee ama kilo verdikçe daha mutlu olacaksınz sabır tatlımmm

bebek fikrimden uzaklaştım bu sayede.iyi oldu sanki,
bu sabah sadece su içtim,öğlen haşlama patates yedim,az yoğurt.yedim.yaklaşık 2 lt su içtim,içmeye de devam.akşam da mercimek çorbam var,1 dilim ekmek eşliğinde.

kız ben de evlendiğimde 60'tım sanırım ve 11 aylık evliyim ilk 4 ay korudum sonra 65-şimidi ise 71,8 olmuşum.şoka girdim ve bu sefer kararlıyım amacım yine 60 olmak.

evlendiğimde bende 60 tım zamanla 65 oldum 68 oldum arada verdim ettim bu bebek düşüncesiyle koyverdim bende bi baktım 70.5 olmuşum şimdi 68.3 ama dun batımdı belkı ödemli olduğumdan fazla çıkıyor şuan bilemıyorum belki daha düşmüştür kilom

cnm bilmişlik yapmak istemem ama sabah kahvaltını sağlam yap 1 yumurta domates peynir zeytın şeklinde ara öğün 3 4 badem ya öğlen sebze yemeği yada ızgara et tavuk balık yoğurt salata ara ögun kayısı falan ye akşam sebze yemeği yoğurt salata hem sağlıklı beslen hemde kilo ver rejımde patates pek verilmiyor patateste şeker fazla var tatlım ona göre

hedefim 11 kilo vermek canım ve eşimle iddaya girdik 16 mayısa kadar 5 kilo vercem,fazlası olursa ne mutlu bana.

bende şubatta başladım spora kocişle 75 den 70 e düştüm sonra 2 haftasır gitmiyoruz yediklerimede dikkat etmiyorum yarına tekrardan spor salonuna başlayacaz kısmetse bende 65e düşmek istiyorum kısmetse

cnm bilmişlik yapmak istemem ama sabah kahvaltını sağlam yap 1 yumurta domates peynir zeytın şeklinde ara öğün 3 4 badem ya öğlen sebze yemeği yada ızgara et tavuk balık yoğurt salata ara ögun kayısı falan ye akşam sebze yemeği yoğurt salata hem sağlıklı beslen hemde kilo ver rejımde patates pek verilmiyor patateste şeker fazla var tatlım ona göre

canım ben evlenırken 58 idim sokaktanb cevırıp 10 kişiye sorsan bırısı de bu kız kılo alır demezdı o derece

cılızdım yanı :) gelınlıgım o kadar kucuk kı ınanamazsın beli falan çok dar ama evlendıkten 6 ay sonra

65 kıloydum sonrada aldıkça aldım üstüne doğum kürtaj amelıyat derken veremedım ıste 2011 kışın verdım

10 kilo dıyete ara vermıstım azcık sımdı gene basladım ınsallah bakalım ınan bana 65 bile yeter eheueheu

zaten boyum moyum yerıne kaldırıyorum yanı....canım çok dğeil verıısın ınsallahh ınan düzenli beslenınce verılıo

benım kzı kardeşim 20 kilo verdı yanı maşallah sübhnallah nası belsenıyosun sen yaz baham

ah canımmm ne güzel,ben de bugün çok kararlı başladım...hırslandım kız...bebek olcak diye koyvermiştim,yedm durdum..şimdi HOOOPPP deme zamanı

canım bu sabahki biraz katı oldu sabah sadece su içtim,sonra öğle büyük boy haşlanmış patates ve yoğurt yedim.sabahtan beri de 2 ltye yakın su içtim.iki bardak şekersiz çay da içtim ayrıca.

yemeklerden önce su ekmek çavdar ekmeği

yeme sırası su, çorba, salata, ayran-cacık-yoğurt,ana yemek. şeklınde

sabah 9,00

3 dilim çavdar ekmeği
kibrit kutusu kadar
yarım yaglı peynır
4-5 zeytın
salatalık domates yeşillik vs
çay

ara 11,00 :

1 adet elma

öğle yemeği 12,30 :

1 kase çorba
1 kase salata
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

ara 15,00 :

1 avuç fındık

ara : 18,00 : süt - yoğurt vs ( açlık hissedilmiyorsa atlanabilir)

akşam

1 dilim ekmek
7-8 kaşık sebze yemeği
yoğurt

Son düzenleme:
bu listeyi mi uygulayacaksın tatlım...iyi o zmn ben de ekmek sayısını düşürerek yapayım bu diyeti....

bir de ilerleyen zamnaalrda ekmeği azlatıyoruz mesela kahvaltıdakı ekmeği 2 ye ındırıyrouz

akşam yemegındkeı ekmeği salata varsa şayet yemıyrouz vs gibi kişisel şeyler

az yıyerek zayıflanmıyo kızlar bide patets makarna pilav pirinç gecen bısı yemıyoruzz

haftaada en az bıkere balık yıyoıruz öğünlerde tavuk et mutlaka olucak :) :) :)

proteın eksıklıgı olusturmamak lazım o zmana da kılo vermek zorlaşır verıısenız de sağlıgınzıdan kaybedersınızz Allah korusunn

hmmm haklısın canım,teşekkürler...yarın ekmeğim elimde gelirim işe artık
bebiş yoksa göbüş de yok.

bu listeyi mi uygulayacaksın tatlım...iyi o zmn ben de ekmek sayısını düşürerek yapayım bu diyeti....

bugun yedıkelrım akşamkıı de yıyeceklerım :) canım ekmek sayısını sımdı değil

diyetıon ılerledıkce düşütüceksın sakın ha ekmeı azaltarak baslamaaa

cunku ılerde kılo verdıkce yedıkelrını azaltmamız gerekıcez sen ekmeı azaltırsan nası eksıltıcez

eger yedıkelrını eksıltmezsek kılo vermen durur hıc ekmek yemezsen tahıllardan alacagın vıtamınelrı alamayacagın ıcın

sağlıgından kaybedersın aman deyımm

mesela yarınkı öğle yemegımde tonbalıklı salata ve yarım çay bardagı msıır var yanı böle dengeleyerek devam edıcezz :)

bir de haftada ıkı gun sabah kahvalktısında yumurta var :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…