- Konu Sahibi minikgelin
-
- #19.221
hedefim 11 kilo vermek canım ve eşimle iddaya girdik 16 mayısa kadar 5 kilo vercem,fazlası olursa ne mutlu bana.
geldim geldimmm yahu gün gecmıyor aman işte yapmim diyorum geiziyorum deli dana gibi
kız ben de evlendiğimde 60'tım sanırım ve 11 aylık evliyim ilk 4 ay korudum sonra 65-şimidi ise 71,8 olmuşum.şoka girdim ve bu sefer kararlıyım amacım yine 60 olmak.ayy ben de dıyete baslaıdm bugun :)
79 dan 69 a düşmüştüm 10 kilo vermsıtım sıdmı azcık almısım 73 olmusum ama gene basladım
ınsallah bu sferkı hedefım 65 bakalım bakalımmm bugun ılk gunum dıyettekı 65 e geklrısem hedef 60
bakalım kısmeett
canım ya benim de canım sıkkın,yemeyi bıraktım
kız ben de evlendiğimde 60'tım sanırım ve 11 aylık evliyim ilk 4 ay korudum sonra 65-şimidi ise 71,8 olmuşum.şoka girdim ve bu sefer kararlıyım amacım yine 60 olmak.
bebek fikrimden uzaklaştım bu sayede.iyi oldu sanki,
bu sabah sadece su içtim,öğlen haşlama patates yedim,az yoğurt.yedim.yaklaşık 2 lt su içtim,içmeye de devam.akşam da mercimek çorbam var,1 dilim ekmek eşliğinde.
hedefim 11 kilo vermek canım ve eşimle iddaya girdik 16 mayısa kadar 5 kilo vercem,fazlası olursa ne mutlu bana.
bu sabah sadece su içtim,öğlen haşlama patates yedim,az yoğurt.yedim.yaklaşık 2 lt su içtim,içmeye de devam.akşam da mercimek çorbam var,1 dilim ekmek eşliğinde.
kız ben de evlendiğimde 60'tım sanırım ve 11 aylık evliyim ilk 4 ay korudum sonra 65-şimidi ise 71,8 olmuşum.şoka girdim ve bu sefer kararlıyım amacım yine 60 olmak.
evlendiğimde bende 60 tımzamanla 65 oldum 68 oldum arada verdim ettim bu bebek düşüncesiyle koyverdim bende bi baktım 70.5 olmuşum şimdi 68.3 ama dun batımdı belkı ödemli olduğumdan fazla çıkıyor şuan bilemıyorum belki daha düşmüştür kilom
canım ben evlenırken 58 idim sokaktanb cevırıp 10 kişiye sorsan bırısı de bu kız kılo alır demezdı o derece
cılızdım yanı :) gelınlıgım o kadar kucuk kı ınanamazsınbeli falan çok dar ama evlendıkten 6 ay sonra
65 kıloydum sonrada aldıkça aldım üstüne doğum kürtaj amelıyat derken veremedım ıste 2011 kışın verdım
10 kilo dıyete ara vermıstım azcık sımdı gene basladım ınsallah bakalım ınan bana 65 bile yeter eheueheu
zaten boyum moyum yerıne kaldırıyorum yanı....canım çok dğeil verıısın ınsallahh ınan düzenli beslenınce verılıo
benım kzı kardeşim 20 kilo verdı yanı maşallah sübhnallahnası belsenıyosun sen yaz baham
ayyy cok yanlış böle kılo veremezsınnn
bu listeyi mi uygulayacaksın tatlım...iyi o zmn ben de ekmek sayısını düşürerek yapayım bu diyeti....yemeklerden önce su ekmek çavdar ekmeği yeme sırası su, çorba, salata, ayran-cacık-yoğurt,ana yemek. şeklınde
sabah 9,00
3 dilim çavdar ekmeği kibrit kutusu kadar yarım yaglı peynır 4-4 zeytın sınrısız salatalık domates
ara 11,00 :
1 adet elma
öğle yemeği 12,30 :
1 kase çorba
1 kase salata
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
ara 15,00 :
1 avuç fındık
ara : 18,00 : süt - yoğurt vs ( açlık hissedilmiyorsa atlanabilir)
akşam
1 dilim ekmek
7-8 kaşık sebze yemeği
yoğurt
bir de ilerleyen zamnaalrda ekmeği azlatıyoruz mesela kahvaltıdakı ekmeği 2 ye ındırıyrouz
akşam yemegındkeı ekmeği salata varsa şayet yemıyrouz vs gibi kişisel şeyler
az yıyerek zayıflanmıyo kızlar bide patets makarna pilav pirinç gecen bısı yemıyoruzz
haftaada en az bıkere balık yıyoıruz öğünlerde tavuk et mutlaka olucak :) :) :)
proteın eksıklıgı olusturmamak lazım o zmana da kılo vermek zorlaşır verıısenız de sağlıgınzıdan kaybedersınızz Allah korusunn
bu listeyi mi uygulayacaksın tatlım...iyi o zmn ben de ekmek sayısını düşürerek yapayım bu diyeti....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?