- Konu Sahibi minikgelin
-
- #19.421
kıslarr ya diyeti filan nasıl yapıyosunuz valla ben yapamıyorum.sürekli aç kalıcakmışım gibi oluyogecenlerde dedimki kendime aksam yemeklerini kaldırayım yemeyim öğlen de cok az yerim ama kendimi kısıtladıkca gözüm daha cok yemekte oldu normalden daha fazla yedim :) ama kendimi kasmayınca daha iyiim
konu açıköğretim olunca uzak kaldım ben...
inşallah bütün derslerinizden geçersiniz kızlar
aman kuzum sürekli oku kendini ferah tut birşey olmaz inşallah
o vakit bundan bölee (ben pastamı bitirince katılırım aranıza) midelere savaç ilan ediyoruuuuuummmmmmmmmmmmmm allaaaa laa alaaaaaahhhhhhhhh
pastayı bitir,gel aramıza canımcım....Çok gecikme emi.aman kuzum sürekli oku kendini ferah tut birşey olmaz inşallah
o vakit bundan bölee (ben pastamı bitirince katılırım aranıza) midelere savaç ilan ediyoruuuuuummmmmmmmmmmmmm allaaaa laa alaaaaaahhhhhhhhh
okuyorum canım RABBİm sakınsın diyorum..
ben kilo alma derdindeyim
hamileliğe 48 ile başladım
konu açıköğretim olunca uzak kaldım ben...
inşallah bütün derslerinizden geçersiniz kızlar
kalma kuzum baak bir tarafda da midelerimize savaş açtık ona katıl
okuyorum canım RABBİm sakınsın diyorum..
oflucum süppermiş senin kilon ya,hamileliğinde alsan bile senin için hiç bir zararı olmayacak.Hamilelik sürecinde güzel kilolar alırsın inşallah.
canım ya onu bir yapabilsem.. ben de çok kilo alanlardanım ama boğazımı tutamıyorum ki...çok seviyorum yemek yemeyi...zaten az buçuk gıda mühendisiyimhep sevmişimdir gıda olaylarını bana da lazım diyet. ama bak şimdi haftasonu 2 günlük tatile gidiyoruz. ucu bucağı görünmeyen açık büfeler olacak, ben nasıl diyete gireyim...yazık değil mi verilen onca paraya, çıkarmak lazım o parayı
canım zayıf hamile kalmak en güzeli. hem alma kilo ne gerek var. bebeğin sağlıklı büyüsün yeter. proteinini vitaminini eksik etme yeter sana
gören zaten öyle 21 yaşında falan demez beni
17 falan diyolar
minyon tipliyim biraz
gören zaten öyle 21 yaşında falan demez beni
17 falan diyolar
minyon tipliyim biraz
ne güzel canımmm...ben de aksine olgun gözüküyorum beni büyük sanıyolar...ben de minyon olmak isterdim ama kalıplıyım fln hani,25-26 rahat gösteriyorumdur.. .hops psikolojim kaydı yine..
ayyy 21 yaşındaki halim gibi olsam keşke saçlar kızıl boy 166 kilo 52 hımmmmm ne kadarda güzeldim üniv öğrencisiydim o zamanlar... sonra 54 oldum 58 oldum evlendim evlendikten sonra ne olduda bu hale geldim anlamadım2 ay önce 76 kg görünce tartıda spora başladım ekmeği kestim su içmeti çoğalttım 6 kg gitmişti şimdi ara verdim tekrar bakalım yarından itibaren amacıma ulaşabilecek miyim...
haklısın bebeğim sağlıklı olsun yeter...
kırmızı et falan tüketmem lazım aslında bol bol.
bu mevsimde balık olmaz ama omega 3 e başlamak lazım.
neyse pazartesi kontrolüm var söylerim doktora bakalım ne dicek.
kız sana bir dua vercem bulamıyorum arapçasını bulmaya çalışıyorum inşallah bulurum :)okuyorum canım RABBİm sakınsın diyorum..
olaarrr bir kaç güne ben se sizdeyimpastayı bitir,gel aramıza canımcım....Çok gecikme emi.
canım ya onu bir yapabilsem.. ben de çok kilo alanlardanım ama boğazımı tutamıyorum ki...çok seviyorum yemek yemeyi...zaten az buçuk gıda mühendisiyimhep sevmişimdir gıda olaylarını bana da lazım diyet. ama bak şimdi haftasonu 2 günlük tatile gidiyoruz. ucu bucağı görünmeyen açık büfeler olacak, ben nasıl diyete gireyim...yazık değil mi verilen onca paraya, çıkarmak lazım o parayı
canım zayıf hamile kalmak en güzeli. hem alma kilo ne gerek var. bebeğin sağlıklı büyüsün yeter. proteinini vitaminini eksik etme yeter sana
benim eşimde öylene güzel canımmm...ben de aksine olgun gözüküyorum beni büyük sanıyolar...ben de minyon olmak isterdim ama kalıplıyım fln hani,25-26 rahat gösteriyorumdur.. .hops psikolojim kaydı yine..
ayyy 21 yaşındaki halim gibi olsam keşke saçlar kızıl boy 166 kilo 52 hımmmmm ne kadarda güzeldim üniv öğrencisiydim o zamanlar... sonra 54 oldum 58 oldum evlendim evlendikten sonra ne olduda bu hale geldim anlamadım2 ay önce 76 kg görünce tartıda spora başladım ekmeği kestim su içmeti çoğalttım 6 kg gitmişti şimdi ara verdim tekrar bakalım yarından itibaren amacıma ulaşabilecek miyim...
kaydırma canım ayağını psikolojinin çal bi roman havası başlasın oynamaya yerin gelsin keyfinbende yaşımı göstermiyom kiloma göre göbek yok bacajklarım tontiş benim ...
aynen canım takviye şart bana.. :)evet canım, eğer yiyemiyorsan besin takviyesi alman lazım.
omega3ü demiri falan tablet olarak da alabilirsin. dediğin gibi doktorun yol gösterir sana.
bu arada kızlar, özellilke hayalimduam, senin o gösteridiğin yaş var ya 25, ben onu geçeli 2 sene oldukapatalım mı bu konuyu
ben de 27yi bitirip 28e girdima ama bana da görenler 22-23 anca diyorbol yanaklı, küçük suratlı bişeyim den de
ay canım bulursan özelden atıver..kız sana bir dua vercem bulamıyorum arapçasını bulmaya çalışıyorum inşallah bulurum :)
olaarrr bir kaç güne ben se sizdeyim
canıım sen de benim gibi iki gün sonra başlarsın diyete bak ben de evde pasta olduğu için başlayamıyom yemem lazım yoksa raya gider gühaf olaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?