Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım ben de kısma taraftarıydım fakat kilom almış başını gitmiş.hamile kalırsam bu kiloyla 85 olurum herhalde.gözüm fena halde korktu,hem kafam dağılıyor güzel oluyor,şimdi rüyalarımda hep diyetle ilgili şeyler görüyorum
hemen hemen kıstım herşeyi,çayı bile şekersiz içiyroum,dün şeker namına hiçbişey yemedim,havuç rendesi yedim,ondan sağlamışımdır şekeri.

kıslarr ya diyeti filan nasıl yapıyosunuz valla ben yapamıyorum.sürekli aç kalıcakmışım gibi oluyo gecenlerde dedimki kendime aksam yemeklerini kaldırayım yemeyim öğlen de cok az yerim ama kendimi kısıtladıkca gözüm daha cok yemekte oldu normalden daha fazla yedim :) ama kendimi kasmayınca daha iyiim

aman kuzum sürekli oku kendini ferah tut birşey olmaz inşallah

o vakit bundan bölee (ben pastamı bitirince katılırım aranıza ) midelere savaç ilan ediyoruuuuuummmmmmmmmmmmmm allaaaa laa alaaaaaahhhhhhhhh

okuyorum canım RABBİm sakınsın diyorum..
ben kilo alma derdindeyim
hamileliğe 48 ile başladım

kalma kuzum baak bir tarafda da midelerimize savaş açtık ona katıl

canım ya onu bir yapabilsem.. ben de çok kilo alanlardanım ama boğazımı tutamıyorum ki...çok seviyorum yemek yemeyi...zaten az buçuk gıda mühendisiyim hep sevmişimdir gıda olaylarını bana da lazım diyet. ama bak şimdi haftasonu 2 günlük tatile gidiyoruz. ucu bucağı görünmeyen açık büfeler olacak, ben nasıl diyete gireyim...yazık değil mi verilen onca paraya, çıkarmak lazım o parayı

canım zayıf hamile kalmak en güzeli. hem alma kilo ne gerek var. bebeğin sağlıklı büyüsün yeter. proteinini vitaminini eksik etme yeter sana

haklısın bebeğim sağlıklı olsun yeter...
kırmızı et falan tüketmem lazım aslında bol bol.
bu mevsimde balık olmaz ama omega 3 e başlamak lazım.
neyse pazartesi kontrolüm var söylerim doktora bakalım ne dicek.

gören zaten öyle 21 yaşında falan demez beni
17 falan diyolar
minyon tipliyim biraz

ne güzel canımmm...ben de aksine olgun gözüküyorum beni büyük sanıyolar... ben de minyon olmak isterdim ama kalıplıyım fln hani,25-26 rahat gösteriyorumdur...hops psikolojim kaydı yine..

gören zaten öyle 21 yaşında falan demez beni
17 falan diyolar
minyon tipliyim biraz

ayyy 21 yaşındaki halim gibi olsam keşke saçlar kızıl boy 166 kilo 52 hımmmmm ne kadarda güzeldim üniv öğrencisiydim o zamanlar... sonra 54 oldum 58 oldum evlendim evlendikten sonra ne olduda bu hale geldim anlamadım 2 ay önce 76 kg görünce tartıda spora başladım ekmeği kestim su içmeti çoğalttım 6 kg gitmişti şimdi ara verdim tekrar bakalım yarından itibaren amacıma ulaşabilecek miyim...

ne güzel canımmm...ben de aksine olgun gözüküyorum beni büyük sanıyolar... ben de minyon olmak isterdim ama kalıplıyım fln hani,25-26 rahat gösteriyorumdur...hops psikolojim kaydı yine..

kaydırma canım ayağını psikolojinin çal bi roman havası başlasın oynamaya yerin gelsin keyfin bende yaşımı göstermiyom kiloma göre göbek yok bacajklarım tontiş benim ...

ayy canım ya ben 6 kilo vereyim bir ayda NOLLUUURRRRRRRRRRR

Son düzenleme:

evet canım, eğer yiyemiyorsan besin takviyesi alman lazım.
omega3ü demiri falan tablet olarak da alabilirsin. dediğin gibi doktorun yol gösterir sana.

bu arada kızlar, özellilke hayalimduam, senin o gösteridiğin yaş var ya 25, ben onu geçeli 2 sene oldu kapatalım mı bu konuyu
ben de 27yi bitirip 28e girdima ama bana da görenler 22-23 anca diyor bol yanaklı, küçük suratlı bişeyim den de

kız sana bir dua vercem bulamıyorum arapçasını bulmaya çalışıyorum inşallah bulurum :)

pastayı bitir,gel aramıza canımcım....Çok gecikme emi.
olaarrr bir kaç güne ben se sizdeyim

canıım sen de benim gibi iki gün sonra başlarsın diyete bak ben de evde pasta olduğu için başlayamıyom yemem lazım yoksa raya gider gühaf olaarr

benim eşimde öyle
ikimizde aynıyız yani.
o yüzden çok yakıştırıyolar :)

İnşallah ulaşırsın canım :)
benim canımda hiç yemek istemiyor..

kaydırma canım ayağını psikolojinin çal bi roman havası başlasın oynamaya yerin gelsin keyfin bende yaşımı göstermiyom kiloma göre göbek yok bacajklarım tontiş benim ...

kuzum bak benim psikolojimi bebekten başka bişey daha bozuyomuş yeni anladım,bıngıl bıngıl yağlarr....

ayy vallahi ben de 21de üniversitedeydim, boy 1.68 kilo 54 falan... çıtırdım çıtır... bende 56-58-62 oldum...durdum gibi 62de ama belli olmaz... benim göbek ve bel çevremde birikiyor kilom, aynı annnem gibiyim, bacaklarım incecik. Biraz daha kilo alırsam, bir varile iki değnek takmışsın gibi görüneceğim

ya kızlar 62 olmamam lazım, 62den tavşan yapılıyor yaaa

aynen canım takviye şart bana.. :)

ay canım bulursan özelden atıver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…