- Konu Sahibi minikgelin
-
- #19.441
ayy canım ya ben 6 kilo vereyim bir ayda NOLLUUURRRRRRRRRRR
ayy vallahi ben de 21de üniversitedeydim, boy 1.68 kilo 54 falan... çıtırdım çıtır... bende 56-58-62 oldum...durdum gibi 62de ama belli olmaz... benim göbek ve bel çevremde birikiyor kilom, aynı annnem gibiyim, bacaklarım incecik. Biraz daha kilo alırsam, bir varile iki değnek takmışsın gibi görüneceğim
ya kızlar 62 olmamam lazım, 62den tavşan yapılıyor yaaa
Ve gul rabbi euzü bike min hemezatişşeyadin. Ve euzü bike rabbi en yehderun..
■'' De ki: Rabbim ! Şeytanın vesveselerinden sana sığınırım. Rabbim ! Yanımda bulunmalarından da sana sığınıırm.'' (Müminun/97 98)
kuzum arapçasını bulamadım ondan daha iyi çıkartırsın sesleri diye düşünmüştüm am abulamadım bu şekliylede tüm arkadaşlara yarar bu dua sıkıntı anında okunması iyiymiş okuyun bolca kuzularım
kız ben 1,5 ayda verdim 6kg bi ayda vermek sağlıklı değil zaten cnm... akşam 2 saat spor salonunda hışım çıkıyordu 7de işten çıkıyorduk 7,30 spor salonuna varıyorduk 1 saat yürüme koşma 8,30 da hareketlere başlıyorduk 9.30 çıkıyorduk ve gel duş al birde evde koca spor istiyorsa zaten naneyi yedim demektiakşamları sadece tek bi elma oda sporda yürüyüşten sonra kan şekerim düşmesin diye bolbol su ekmek sıfır ama bende pco var pco lular çabuk kilo veremez aynı anda başladık kociş 9 kg verdi bi arkadaş 8 kg verdi ama ben 76 ile başladım o arkadaş 105 kg idi kocişte 110 du heheheh
ayy vallahi ben de 21de üniversitedeydim, boy 1.68 kilo 54 falan... çıtırdım çıtır... bende 56-58-62 oldum...durdum gibi 62de ama belli olmaz... benim göbek ve bel çevremde birikiyor kilom, aynı annnem gibiyim, bacaklarım incecik. Biraz daha kilo alırsam, bir varile iki değnek takmışsın gibi görüneceğim
ya kızlar 62 olmamam lazım, 62den tavşan yapılıyor yaaa
anladım canım,ben spor da yapamıyorum o yüzden,bir ayda o kdr çok kilo veremem sanırım ben.
canım sende çalışıyorsun değil mi??
varil ve değnek çok güldüm kız sen 62 sin olmamam lazım diyon tavşan mevzuu ya ben 69 umben ne edeyim bu durumda aynen canım ünivdeyken hareketliydik çok sigara içiyordum ve sürekli derslik ara 4-5 kat in çık şimdş sabah 8 de oturuyom yerime akşam 6 da eve gidiyom arabayla oda yürüme yok otoparktan eve çık ev fazla oturma odası ve mutfak arası yürüyom 20 adım falan oda hareketsizlik mahvetti beni yoksa çok yemek yiyen biri dğeilim domates salatalıkla öğün geçiren biriyim yesem demek bende varil gibi olurdum ama benim varile değnek değil tomruk bağlanmış şekilde olurdu bacaklarım tontiş ya
kıslaarr omega3 balıkda olduğundan daha çok semizotunda varmış hepinize duyrulur balık yiyemiyenler varsa yoğurtla salatasını yapın yani mezesini hem yoğurdun hem omega3 ün vitaminini alın bir de ketentohumunda varmış bolca öyle duydum canlarım ilaca gerek yok doğada vitamin çoookk
kız ben 1,5 ayda verdim 6kg bi ayda vermek sağlıklı değil zaten cnm... akşam 2 saat spor salonunda hışım çıkıyordu 7de işten çıkıyorduk 7,30 spor salonuna varıyorduk 1 saat yürüme koşma 8,30 da hareketlere başlıyorduk 9.30 çıkıyorduk ve gel duş al birde evde koca spor istiyorsa zaten naneyi yedim demektiakşamları sadece tek bi elma oda sporda yürüyüşten sonra kan şekerim düşmesin diye bolbol su ekmek sıfır ama bende pco var pco lular çabuk kilo veremez aynı anda başladık kociş 9 kg verdi bi arkadaş 8 kg verdi ama ben 76 ile başladım o arkadaş 105 kg idi kocişte 110 du heheheh
varil ve değnek çok güldüm kız sen 62 sin olmamam lazım diyon tavşan mevzuu ya ben 69 umben ne edeyim bu durumda aynen canım ünivdeyken hareketliydik çok sigara içiyordum ve sürekli derslik ara 4-5 kat in çık şimdş sabah 8 de oturuyom yerime akşam 6 da eve gidiyom arabayla oda yürüme yok otoparktan eve çık ev fazla oturma odası ve mutfak arası yürüyom 20 adım falan oda hareketsizlik mahvetti beni yoksa çok yemek yiyen biri dğeilim domates salatalıkla öğün geçiren biriyim yesem demek bende varil gibi olurdum ama benim varile değnek değil tomruk bağlanmış şekilde olurdu bacaklarım tontiş ya
kıslaarr omega3 balıkda olduğundan daha çok semizotunda varmış hepinize duyrulur balık yiyemiyenler varsa yoğurtla salatasını yapın yani mezesini hem yoğurdun hem omega3 ün vitaminini alın bir de ketentohumunda varmış bolca öyle duydum canlarım ilaca gerek yok doğada vitamin çoookk
yaa olaylar olaylaarrr hacııııtavşanlar variller değnekler daha neler neler havada uçuşuyoooo iveeeeeettttttt toiğimiz kışın huni sezonunu kapatarak yaza değnek varil sezonunu açmış bulunuyoooooooooorrrrrrrrrrrrrrrr
temponuz ağarmış bayağa tatlım ya, işten eve gelince spora gitmeyi hiç canım istemiyor benim. aslında evde eşofmanla evin merdivenlerini 20 ken çıkıp insem bayağa spor olurçünkü benim kociş başka ev sporlarına pek düşkün değil hep yakınıyorum ya biliyorsunuz artık eskiden kociş kovalardı beni, aylardır ben onu kovalıyorum. istekli kocayı özledim ayol! ay sapıttım mı ben de nooluyo bana
senin 69da iyiymiş
ben de canım, iş yerimde bütün gün oturuyorum. öğlen yemeğinde biraz yürüyorsam o işte...ama yürüdüğümün kaç katını yiyorum kim biliryaz geldi, havalar ısındı ya artık canım eskisi kadar yemek istemez benim de...öyle umuyorum yani.
bari öğlen markete gidiyim de meyve alıyım biraz
şahsen semizotunu salatasını balıkla birlikte yemeyi çok severim ohh bol domatesli sarımsaklı
komşum oğluna hamişken haftada 3 kez balık yedi yanındada roke ve semizotu salatası kocası trabzonda görev yaptığı için her türlüsünü biliyor balığın oğlan 11 aylık yürümek bi kenara konuşuyordu çatır çatır konuşuyoru şuanda 2 yaşında yeni girdi koca adam etmez o ettiği sohpeti çok zeki çok akıllı çok hareketli doktor balık bebeğe çok etkili ve ceviz demiş diye kadın ceviz yenmekten çatlayacaktı balık cabası ama bak çocuk maşallhı var...
Eki Görüntüle 393221
Eki Görüntüle 393220
iveeeetttttttt boy boy desen desen geeelll sopanı varilini almadan geçme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?