Sabredenler Kulübü 2012 :)

karpuz peyni kilo aldırıyor diye duymuştum gızz

bak bunu bilmiyodum semizotu salatasını severim ben :))
ben de severim valla çok gözel oluyo öğlenleri yiyiverirsin artıkım kuzum

balık yiyenler annelerin bebeleri çok mu zeki oluyo ne benimde amcamın kızı balık yediydi bolcaa valla çocuk dediğin gibi iki yaşına ya girdi ya girmediydi gayet açık ve net konuşmaya başladığında onun yaşıtlarından hala konuşmayanlar var :26: o vakiiitt n eediyoruuzzz hepimiizz balığa hucüüüümmm abanınnn

kız işyerinde koptum resmen
değnek varil sezonu....hahahahahaha

hazırladım bilem kız varilleri değnekleri

Eki Görüntüle 393221
Eki Görüntüle 393220

iveeeetttttttt boy boy desen desen geeelll sopanı varilini almadan geçme

şu en ön ortadaki tam bana göre

ilk zamanlar ben de öyleydim tatlım ya, kıyafetler oyunlar, zar oyunları vs...
ama eşimden beklediğim randımanı alamayınca çöktüm resmen. şimdi de hiiç içimden gelmiyor amaaan neyse, bunu konuşmak istemiyorum...
bana da herkes kilo aldın diyor zaten tatlım, kıyafetlerim de zorluyor. pantolon giyemez oldum belim yüzünden, çok çirkin duruyor... elbise etek giyiyorum genelde

kız deliiiiiiiiiiiiiiiiiiii valla sen iyi değilsin kocana acil afrodizyok içerikli şeyşer yedirde tepene çöksün muz yemem ben artık bitti benim için

diğer siparişlerimiz de sizin için en uygun olanını getirtiriz efendim listeye hemen ekliyorum

cıks cıks cııkkss herkes varil ve değnek almak zaorunda varilin içine oturceezzz değnekleri yanımıza alcek böle olana kadar bunun içinden çıkmak yok diyceeezz kilolardan kurtulceezz

Birşeye dıkkatınızı cekmek sıtıyorum mesela keçiboynuzu da erkeklere yedırılıo ya

o da şekil itibarıyle sanıyorumm

ben o göbek eriten çayın tarifini alabilir miyim?

kız deliiiiiiiiiiiiiiiiiiii valla sen iyi değilsin kocana acil afrodizyok içerikli şeyşer yedirde tepene çöksün muz yemem ben artık bitti benim için

hiiiiii utanmaz benim gibi, masum, utangaç kadına bu denir mi hiç! muz şekil itibariyle kemiklere iyi geliyor tamam mı! hıh daha da konuşmam

şaka şaka ay kız gülün diye yazdım yawwww

keşke bende etek gşyebilsem hem yandan basenler bıldırbıldır hemde bacaklar kaçarı yok pantolun giymem lazım eteğin altına düz babet falan gyince komik oluyo bacaklarım amaaaa topuklu giyince azda olsa kamufle ediyo ama genede şanslısın eğer bacakların inceyse çünki en zor zayoflayan yer bacak napacağım bilmiyom evde giyemediğim mavi marka 7-8 tane yeğyeni kotum var geçen hafta 2 tanesnin içine girebildima ama gerisi duruyo içm cız ediyo hem parama yazık hem vucuduma

ayyyy acayip kahka attırdın banaaaaa vuuuvvv kelepçe ve kırbaç ayyyyyyyy çok seksi fazla mı film izliyok niiyy aman tanrıııımmmmm çok güldüm yaa

şu en büyük varili ben alayım,en kilolunuz ben sayılırım burda....hak geçmesin sakkınnn
tabi hak geçmemeli haklısın bu konularda adalet çok önemli

işte canım bana da pantolon olmuyo, belime göre alsam bacakları bol oluyo, bacağa göre alınca beli kapanmıyor sen bisiklet, yürüyüş vs gibi hep bacağa yöenlik egzersiz yap tatlım o zaman. şu kotların da bedenlerini de bakıyım bana, olursa yollarsın

şaka kuzum şaka, zayıfla da gir içine, yazık hakikaten onca paraya

tebrik ediyorum, konu kavranım, aferin yavrum, otur 10!

eheheehehe kafam bu tip şeylere çok çalışır nedenseee

işte cnaım bruda kaadişim yazdı hemen sağolsun :) ben de yapcam bu akşam ınsallah

2 çay kaşığı papatya
2 çk ada çayı
1 çk rezsene
rezene
1 çk anason
1 çk meyan kökü tozuda oalbilirmiş
çubuk halindede olabilirmiş

ay bu yazdığını yeni gördüm bayağı güldüm kız masum utangaçççç muz ve kemikler heheheheh haklısın haklısın masum arkadaşım benim heheheh

ayyyyy martta kedilere bişiler olurr acep bizim topiğin ayıda nisan mıı bugün herkesciklere bi haller olmuşş
tüm yediklerimizden de soğuyacaz yaaa patlıcandan bilem
çaktırmadan ben de sokuşturdum araya patlıcaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…