- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #19.461
Eki Görüntüle 393221
Eki Görüntüle 393220
iveeeetttttttt boy boy desen desen geeelll sopanı varilini almadan geçme
Eki Görüntüle 393221
Eki Görüntüle 393220
valla canım insan demek bazen sapıtabiliyo bendedegeçen hafta böyle oldu acaip sapıtmıştım yatak odasında mum yakmalar alışverişe çıktım değilik gecelikler (acaip sexy) aldım iç çamaşrıları kokular mumlar ama insanın hayatına renk ve değişiklik katması süper oluyomuş dün diyom ki kelepçe alacam kırbaç alacam çüşşş diyo sen azdın mı kudurdun mu ne oluyo dedi halbuki şaka etmiştim .... neyse benimkide son zamanlarda isteksizdi ama değişiklik ve renk iyi geldi oda eski performasına döndü sizde dönersiniz inş. cnm.... sen kaçarsın o kovalar inş.... zaten tek sorun hareketsiz ve uzun iş saatleri cnm ben ondan kilo aldım arkadaşlarım tanıyamıyor artık düşün... yaz gelsin biz adanadayız ya heryer karpuzcu peynie karpuz yeriz sanada göndereyim mi cnm...
ben de severim valla çok gözel oluyo öğlenleri yiyiverirsin artıkım kuzumbak bunu bilmiyodum semizotu salatasını severim ben :))
balık yiyenler annelerin bebeleri çok mu zeki oluyo ne benimde amcamın kızı balık yediydi bolcaa valla çocuk dediğin gibi iki yaşına ya girdi ya girmediydi gayet açık ve net konuşmaya başladığında onun yaşıtlarından hala konuşmayanlar var :26: o vakiiitt n eediyoruuzzz hepimiizz balığa hucüüüümmm abanınnnşahsen semizotunu salatasını balıkla birlikte yemeyi çok severim ohh bol domatesli sarımsaklı
komşum oğluna hamişken haftada 3 kez balık yedi yanındada roke ve semizotu salatası kocası trabzonda görev yaptığı için her türlüsünü biliyor balığın oğlan 11 aylık yürümek bi kenara konuşuyordu çatır çatır konuşuyoru şuanda 2 yaşında yeni girdi koca adam etmez o ettiği sohpeti çok zeki çok akıllı çok hareketli doktor balık bebeğe çok etkili ve ceviz demiş diye kadın ceviz yenmekten çatlayacaktı balık cabası ama bak çocuk maşallhı var...
kız işyerinde koptum resmen
değnek varil sezonu....hahahahahaha
Eki Görüntüle 393221
Eki Görüntüle 393220
valla canım insan demek bazen sapıtabiliyo bendedegeçen hafta böyle oldu acaip sapıtmıştım yatak odasında mum yakmalar alışverişe çıktım değilik gecelikler (acaip sexy) aldım iç çamaşrıları kokular mumlar ama insanın hayatına renk ve değişiklik katması süper oluyomuş dün diyom ki kelepçe alacam kırbaç alacam çüşşş diyo sen azdın mı kudurdun mu ne oluyo dedi halbuki şaka etmiştim .... neyse benimkide son zamanlarda isteksizdi ama değişiklik ve renk iyi geldi oda eski performasına döndü sizde dönersiniz inş. cnm.... sen kaçarsın o kovalar inş.... zaten tek sorun hareketsiz ve uzun iş saatleri cnm ben ondan kilo aldım arkadaşlarım tanıyamıyor artık düşün... yaz gelsin biz adanadayız ya heryer karpuzcu peynie karpuz yeriz sanada göndereyim mi cnm...
ceviz çok önemli evet
zaten besinlerin şekli içeriğiiyle ilgili oluyor bazen, ceviz beyin şeklinde ya
mesela incir yumurtalıklara iyi geliyor, incir de içinde minik minik yumurtalar bulunan bir yumurtalık gibi...
bu noktadan yola çıkarak muzun ne işe yaradığını siz tahmin edin
karpuz peyni kilo aldırıyor diye duymuştum gızz
kız Allah iyiliğini versin emi kahkaha attırdın bana oturduğuım yerde berket versin içerde müşteri yoktu delirdiğimi düşünecekler.... abla varil bana göre varda sopa daha kalın yokmu benim üst bacaklar az etlide
nayıır ben almıycıgımm :d ben zayıflıuyıcıgımmm
Bu arada kzıkardesım ayzdı sımdı doktorumu ızlıomusda
bir haftada 3 kilo verıdren bı dıyet vermısler kzılar haberınzı olsun ama zormuş :)
bı de göbek erıten caytarıfı vermısler :)
ceviz çok önemli evet
Zaten besinlerin şekli içeriğiiyle ilgili oluyor bazen, ceviz beyin şeklinde ya
Mesela incir yumurtalıklara iyi geliyor, incir de içinde minik minik yumurtalar bulunan bir yumurtalık gibi...
Bu noktadan yola çıkarak muzun ne işe yaradığını siz tahmin edin
nayıır ben almıycıgımm :d ben zayıflıuyıcıgımmm
Bu arada kzıkardesım ayzdı sımdı doktorumu ızlıomusda
bir haftada 3 kilo verıdren bı dıyet vermısler kzılar haberınzı olsun ama zormuş :)
bı de göbek erıten caytarıfı vermısler :)
kız deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiivalla sen iyi değilsin kocana acil afrodizyok içerikli şeyşer yedirde tepene çöksün muz yemem ben artık bitti benim için
şu en ön ortadaki tam bana göre
ilk zamanlar ben de öyleydim tatlım ya, kıyafetler oyunlar, zar oyunları vs...
ama eşimden beklediğim randımanı alamayınca çöktüm resmen. şimdi de hiiç içimden gelmiyoramaaan neyse, bunu konuşmak istemiyorum...
bana da herkes kilo aldın diyor zaten tatlım, kıyafetlerim de zorluyor. pantolon giyemez oldum belim yüzünden, çok çirkin duruyor... elbise etek giyiyorum genelde
Birşeye dıkkatınızı cekmek sıtıyorum mesela keçiboynuzu da erkeklere yedırılıo ya
o da şekil itibarıyle sanıyorumm
tebrik ediyorum, konu kavranım, aferin yavrum, otur 10!
tabi hak geçmemeli haklısın bu konularda adalet çok önemlişu en büyük varili ben alayım,en kilolunuz ben sayılırım burda....hak geçmesin sakkınnn
keşke bende etek gşyebilsem hem yandan basenler bıldırbıldır hemde bacaklar kaçarı yok pantolun giymem lazım eteğin altına düz babet falan gyince komik oluyo bacaklarım amaaaa topuklu giyince azda olsa kamufle ediyoama genede şanslısın eğer bacakların inceyse çünki en zor zayoflayan yer bacak napacağım bilmiyom evde giyemediğim mavi marka 7-8 tane yeğyeni kotum var geçen hafta 2 tanesnin içine girebildima ama gerisi duruyo içm cız ediyo hem parama yazık hem vucuduma
tebrik ediyorum, konu kavranım, aferin yavrum, otur 10!
ben o göbek eriten çayın tarifini alabilir miyim?
hiiiiii utanmazbenim gibi, masum, utangaç kadına bu denir mi hiç! muz şekil itibariyle kemiklere iyi geliyor tamam mı! hıh daha da konuşmam
şaka şakaay kız gülün diye yazdım yawwww
ben o göbek eriten çayın tarifini alabilir miyim?
hiiiiii utanmazbenim gibi, masum, utangaç kadına bu denir mi hiç! muz şekil itibariyle kemiklere iyi geliyor tamam mı! hıh daha da konuşmam
şaka şakaay kız gülün diye yazdım yawwww
havuççççççççççç havuçtaaa öyle erkelelr havuç suyu içiyolar bu yüzden onunda şekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?